A vidim ja meni se maloprije stucaduplanula wrote:Gdje li je lady blue kada je trebas?Mogla bi malo postrojiti ljude, skrecu da teme i to opasno
Hajde, nemoje i ovu temu da kvarite, religija je gore.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A vidim ja meni se maloprije stucaduplanula wrote:Gdje li je lady blue kada je trebas?Mogla bi malo postrojiti ljude, skrecu da teme i to opasno
kad si ti sticao iskustvo ja sa sam ti bio sveti gral187 wrote:Kakav respo, respi dok je visio po forumima ja sam sticao iskustva)))
Zivot i djelo naseg respijarespo wrote:kad si ti sticao iskustvo ja sa sam ti bio sveti gral187 wrote:Kakav respo, respi dok je visio po forumima ja sam sticao iskustva)))
dovoljno mi je bilo samo biti na forumu same dolaze
evo menemaster12 wrote:ima li koga da chata
respo wrote:meni je kod ruze drago sto se toliko volimo
Sredina,žuti cvjetak wrote:Miki...ne pregoni što bi rekli stari...Ko to danas koga može i na šta natjerati majke ti???
ja bih rekao da ti zivis sa nekom prijateljicombebabu wrote:Od 2012 niko nista napisao nije... Nije valjda da nema nista sto volite kod partnera![]()
Ja kod svog partnera volim...
to sto mi svaki dan kaze da me voli
to sto mi i pokaze da me voli svaki dan
sto je uvijek fin prema meni i nikad ne gubi strpljenje iako sam nekad kreten
to sto sam mu uvijek najljepsa i najbolja
to sto mozemo pricati o svemu i nikad se ne stidi nicega
to sto je inteligentan i nacitan
to sto zna sta hoce i puno radi u zivotu da to ostvari
to sto je kreativan
to sto u stvarno groznim situacijama sve okrene na salu da se ja ne brinem toliko
to sto mi nikad ne da da ista ja radim po kuci![]()
to sto mi je napisao, svirao i pjevao preko 50 pjesama
to sto je uredan i lijepo mirise
to sto pazi sta meni odgovara i ne odgovara
to sto mi uvijek sve govori pa ne moram nikad nista saznati od drugih osoba
to sto kad dobijem uvijek mi cuva stomak i pazi jos vise nego inace
to sto me ukljucuje u sve svoje planove i uvijek me zove sa svojim prijateljima
to sto sam i njegovim prijateljima draga i ne smeta im kad sam tu
to sto sa njim mogu bilo gdje otici
to sto ga ne zanima ni fudbal ni nikakve "najvaznije sporedne stvari u zivotu" kao vecinu
to sto ga rijetko sta fascinira pa je zaista izbirljiv i uvijek bira samo ono najbolje (meni kompliment)
to sto se uvijek javi gdje god da je
svasta jos nesto ali da ne bude predug spisak
Matijevic_Vlado wrote: ja bih rekao da ti zivis sa nekom prijateljicom
ma daj bolan pa ne da joj ni po kuci da radi, iz nekog razalog i nekako joj cuva stomak kad dobije i plus jos ona misli da je njegovim jaranima drago sto kad oni njega negdje pozovu on papuca obavezno i nju vodi, ko da su pupcano vezani.Logovan wrote:Čuj ne zanima ga fudbal.
Najveći problem je to što ona misli kako on radi kućanske poslove iz dragosti (ili da uživa voditi nju sa svojim prijateljima), a ne vidi ili neće da prizna sebi da je to zbog toga što mu je svezala muda za radijator.Matijevic_Vlado wrote:ma daj bolan pa ne da joj ni po kuci da radi, iz nekog razalog i nekako joj cuva stomak kad dobije i plus jos ona misli da je njegovim jaranima drago sto kad oni njega negdje pozovu on papuca obavezno i nju vodi, ko da su pupcano vezani.Logovan wrote:Čuj ne zanima ga fudbal.
ja bih ga pljunuo odmah da ga vidim, jer sad njene jaranice zele iste takve papuce broj 43
Bio je normalan. Promijenila ga je skroz.Matijevic_Vlado wrote:ma daj bolan pa ne da joj ni po kuci da radi, iz nekog razalog i nekako joj cuva stomak kad dobije i plus jos ona misli da je njegovim jaranima drago sto kad oni njega negdje pozovu on papuca obavezno i nju vodi, ko da su pupcano vezani.Logovan wrote:Čuj ne zanima ga fudbal.
ja bih ga pljunuo odmah da ga vidim, jer sad njene jaranice zele iste takve papuce broj 43
ExNihilo wrote:
Najveći problem je to što ona misli kako on radi kućanske poslove iz dragosti (ili da uživa voditi nju sa svojim prijateljima), a ne vidi ili neće da prizna sebi da je to zbog toga što mu je svezala muda za radijator.![]()
Meni se čini da je ovo tip žene koja ne da muškarcu da u halu ode sam, a onda priča kako se vole i kako sve rade zajedno. Nije problem što njega ne zanima fudbal ba, probem je to što je njoj DRAGO što njega ne zanima fudbal, a to je jako indikativno.![]()
btw, ovo "čuva mi stomak kad dobijem" je stvarno nepotrebno za spominjat po forumu

ExNihilo wrote:Najveći problem je to što ona misli kako on radi kućanske poslove iz dragosti (ili da uživa voditi nju sa svojim prijateljima), a ne vidi ili neće da prizna sebi da je to zbog toga što mu je svezala muda za radijator.Matijevic_Vlado wrote:ma daj bolan pa ne da joj ni po kuci da radi, iz nekog razalog i nekako joj cuva stomak kad dobije i plus jos ona misli da je njegovim jaranima drago sto kad oni njega negdje pozovu on papuca obavezno i nju vodi, ko da su pupcano vezani.Logovan wrote:Čuj ne zanima ga fudbal.
ja bih ga pljunuo odmah da ga vidim, jer sad njene jaranice zele iste takve papuce broj 43![]()
Meni se čini da je ovo tip žene koja ne da muškarcu da u halu ode sam, a onda priča kako se vole i kako sve rade zajedno. Nije problem što njega ne zanima fudbal ba, probem je to što je njoj DRAGO što njega ne zanima fudbal, a to je jako indikativno.![]()
btw, ovo "čuva mi stomak kad dobijem" je stvarno nepotrebno za spominjat po forumu