Kako izgleda vase jutro???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nanobo2

#151 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by nanobo2 »

ludacha

#152 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by ludacha »

6:50 alarm..snooze nekoliko puta do 7:10/20 (kako kad..nekad i gore). upalim radio - non stop super muzika.
kofol da se razubudim.

obicno prvo pravac piskenje :lol: pa ostanem sjedit i odmaram :mrgreen: do 7:35/40. svrljam po internetu.kao da vidim sta se desava.

kad skontam koliko je sati i da moram izletit iz kuce naaaaaajkasnije 10do8 ko sumanuta uskacem pod tus + ostale higijenske operacije haha..trcem po stanu, skontavam sta cu obuci.molim boga da ne trebam peglati..

kad je dragi samnom -nemam problema. on je ludak koji se sam od sebe budi u 6. najkasnije. sto je najgore, ne mora..

valjanje po krevetu..dok on melje 100 na sat. nevjerojatno..covjek koji nije od neke price, a jutrom se navije :twisted: dok ja ne znam gdje sam...dok ne krene ruka hahahaha
fatamorgana

#153 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by fatamorgana »

Ma ne znam kako izgleda jutro, ja izgledam izgužvano ....
Zatamnjena stakla

#154 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Zatamnjena stakla »

Prvo, što mi treba 2 sata da ustanem.
Drugo, što mi je mrsko napraviti da jedem.
Treće, mrsko mi posteljinu složiti.

Kada se to odradi onda je normala :D
limunada25

#155 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by limunada25 »

nanobo2 wrote:
:D :D
Nokija

#156 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Nokija »

Gradski wrote:Probudim se opalim zornjak ako imam curu u krevetu, ustanem lagano tuširanje, pa kafica ili ćaj i nešto prezalogajim i na posao.
Majstor :D
SultanSuljke

#157 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by SultanSuljke »

:zzzz:
granita

#158 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by granita »

Obicno je oko 9 sati. Prvo suprugov iritantni "orgulje" mobitel alarm...ja se tu probudim, ali pustim njega da zavrsi sve u kupatilu, pa onda ja. Onda on dodje, mene budi, pravi kafu koju ja ne pijem, ali srknem dva-tri gutljaja...pravi mi dorucak, ili ja sama sebi, malo se mazimo okolo, cudimo se vijestima na internetu, okrenem kantonalnu, gledam ima li ista zanimljivo. On se polako tusira, ja se oblacim, namjestam krevet. Tu je vec 10 sati, a nas dvoje imamo divne poslove koji krecu od jedno 11, pola 12. Ponovo se vidimo kod kuce oko 2-3 :D
SultanSuljke

#159 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by SultanSuljke »

granita wrote:Obicno je oko 9 sati. Prvo suprugov iritantni "orgulje" mobitel alarm...ja se tu probudim, ali pustim njega da zavrsi sve u kupatilu, pa onda ja. Onda on dodje, mene budi, pravi kafu koju ja ne pijem, ali srknem dva-tri gutljaja...pravi mi dorucak, ili ja sama sebi, malo se mazimo okolo, cudimo se vijestima na internetu, okrenem kantonalnu, gledam ima li ista zanimljivo. On se polako tusira, ja se oblacim, namjestam krevet. Tu je vec 10 sati, a nas dvoje imamo divne poslove koji krecu od jedno 11, pola 12. Ponovo se vidimo kod kuce oko 2-3 :D
:lol: coek ti pravi kafu a ti samo sebi dorucak spremas...ccccc ravnopravnost :D
granita

#160 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by granita »

Ma napravila bih ja i njemu, nego on ne doruckuje... :D
Logovan

#161 Re: Kako izgleda vase jutro???

Post by Logovan »

granita wrote:Obicno je oko 9 sati. Prvo suprugov iritantni "orgulje" mobitel alarm...ja se tu probudim, ali pustim njega da zavrsi sve u kupatilu, pa onda ja. Onda on dodje, mene budi, pravi kafu koju ja ne pijem, ali srknem dva-tri gutljaja...pravi mi dorucak, ili ja sama sebi, malo se mazimo okolo, cudimo se vijestima na internetu, okrenem kantonalnu, gledam ima li ista zanimljivo. On se polako tusira, ja se oblacim, namjestam krevet. Tu je vec 10 sati, a nas dvoje imamo divne poslove koji krecu od jedno 11, pola 12. Ponovo se vidimo kod kuce oko 2-3 :D
Što su dobri ti poslovi. :lol: Ne izađeš iz kuće rano i vratiš se brzo.
Post Reply