wejls - Bosna I Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mahalac

#151 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Mahalac »

Znal iko sto se ova tekma igrala....jel Dzeko igro :D

....KOJI VEJST OF REZORSIS
Mračajski proto

#152 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Mračajski proto »

Amra, šta mu uradi?
cindrlimindrli

#153 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by cindrlimindrli »

Mahalac wrote:jel Dzeko igro
Jeste, uz Pjanica i Spahica najbolji na terenu, razlika izmedju njih i ostatka tima je svijetlosna godina.
Last edited by cindrlimindrli on 15/08/2012 22:53, edited 1 time in total.
Platformas

#154 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Platformas »

miki.ba wrote:
Covjek mu pokušava vratiti samopuzdanje, mora izaci iz crne serije, po tebi je imo bolju opciju jel ?
Mora se svakome staviti do znanja da ako se ne bori nece igrat pa makar on bio i Edin Dzeko.
inSighT
Vozim: na guranje

#155 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by inSighT »

miki.ba wrote:
Platformas wrote:
just principe wrote:gdje su sad hejteri selektora i ljubimci Zukanovica, Kvesica i slicnih njima
Ako je tebi ova pobjeda protiv slabasnog Welsa neki pokazatelj Susiceve velicine onda ne znam sta da ti kazem.
Covjek koji ne smije Dzeku izvest iz igre iako doticni samo seta po terenu i vjerovatno konta kako ce Amru odradit kad dodje kuci nema pravo da se naziva selektorom.

Je l' dovoljan hejt ?
Covjek mu pokušava vratiti samopuzdanje, mora izaci iz crne serije, po tebi je imo bolju opciju jel ?
Haters gonna hate! 8-)
dinty2

#156 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by dinty2 »

čitam neke komentare na "onom anamo forumu" i nije mi zaista jasno kako pojedinci nemaju veze o nogometu...
kritikuju Dzeku..ne trči...šeta ..igra sa pola srca ..vako nako
pa ljudi vi očito ne znate pratiti fudbal
dzeko jke večeras bio naš najbolji igrač---igraop je povučenije u odnosu na ibiševića ..izvlačio se ,,primao lopte...dobio sve i jedan duel..trčao koliko je trebao...driblao ih .prolazio....šteta samo što nije postigao gol
dzeko klasa...dzeko majstor
pjana isto klasa,,,bega super golman,,,steva-budućnost--- zaha, pandza -borbeni...požtrtvovani..
ostali solidno
sem možda salihovića i lulića u segmentu pas igre
miki.ba

#157 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by miki.ba »

Platformas wrote:
miki.ba wrote:
Mora se svakome staviti do znanja da ako se ne bori nece igrat pa makar on bio i Edin Dzeko.
Nijo oko to Vrbanjusa, Pape mu pokušava spasiti karijeru.
Što mrziš coeka, pa sjeti se samo momenata kad je naciju podigo protiv Francuske.
poznanik

#158 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by poznanik »

187 wrote:Stevanovic igracina ... trebao nam je jedan brz igrac

Stevanović će tek postati igračina. Večeras je bio među najboljim igračima na terenu. Impresionira njega brzina, kontrola lopte i precizno nabacivanje, sve u jednom.

Sve čestitke mladom Stevanoviću, večeras je bio najprijatnije iznenađenje na utakmici :thumbup:
ljevoruki

#159 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by ljevoruki »

cindrlimindrli wrote:
Mahalac wrote:jel Dzeko igro
Jeste, uz Pjanica i Spahica najbolji na terenu, razlika izmedju njih i ostatka tima je svijetlosna godina.
Tacno, samo meni se ucinilo da nije dovoljno fizicki spreman. Ili je bio rovit pa se cuvao povrede.
Uglavnom, veliki majstor i vrijedi svake funte placene za njega.
:bih: :bih: :bih:
zalizani

#160 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by zalizani »

Nadam se da je ova utakmica jedna vrsta prekretnice u Papetovom poimanju selekcije igraca. U smislu da ako je igrac A u boljoj formi od igraca B, a zajedno igraju istu poziciju, onda da se igrac B odstrani na klupu, a igra se prilagodi u tom trenutku na igrace koji ce dati maksimalan doprinos igri. :D
It_is_a_Leclerc

#161 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Miroslava Stevanovića sam gledao još protiv Kipra, sa U-21 reprezentacijom. I čuo sam da igra u Srbiji, pa sam se bio uplašio da će ga vrbovati iz srbijanskog saveza. Srećom, zahvaljujući Vladi Jagodiću Miroslav je pozvan za utakmicu protiv Bjelorusije, Irske i sad ovu, i sad je naš i Božiji. :D :D

Mali će biti klasa.
Platformas

#162 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Platformas »

miki.ba wrote:
Platformas wrote:
miki.ba wrote:
Nijo oko to Vrbanjusa, Pape mu pokušava spasiti karijeru.
Što mrziš coeka, pa sjeti se samo momenata kad je naciju podigo protiv Francuske.
E jebiga, od kritike dođosmo do tog da ga mrzim. :run:
Zasto bi mrzio naseg najboljeg igraca, samo smatram da se ne bori i da mu se treba pokazati da i on moze "frknut" napolje.

Moje je misljenje da bi ga to probudilo.
Mahalac

#163 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Mahalac »

:roll:

Upravo zato sto je nocas Edin "igrao" i bio "najbolji" zato i sjedi na klupi u MCju...nepravda pa eto ti :-)
Jack Be Nimble

#164 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Jack Be Nimble »

Mr.Penguin wrote:Zasto Wels, Engleska, Sjeverna Irska i Skotska ne igraju kao Velika Britanija?
IOC prihvata Veliku Britaniju kao jednu drzavu. FIFA ne smatra Veliku Britaniju kao drzavu nego vidi Englesku, S. Irsku, Skotsu i Vels drzave same za sebe. Zato Skoti i Irci nisu pristali da njihovi igraci igraju na olimpijadi jer su se bojali da bi im FIFA zabranila ubuduce da igraju samo pod imenom Velika Britanija. Vels je pustio svoje igrace da igraju na olimpijadi.
Koshpa

#165 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Koshpa »

Vrancic...Sesar.....Besic....Salihovic....Svraka....Sunjic...Spahic...( komentator prenosi dodavanja lopte) 85 min

Kako ovo lijepo i "neobicno" zvuci :dance: :thumbup: :bih:
Logovan

#166 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Logovan »

Jako dobro smo igrali, svaka čast našim. :D Čak i ovi sa klupe su se fino pokazali. Nije baš bilo onih kritičnih, svi su koliko-toliko dobri bili.

Stevanoviću majstore. :thumbup: :thumbup:

Komentator. :run: Italija vodi Englesku 1:0. :lol: Ne znam da li sam ja pogrešno čuo ali u prvom poluvremenu je rekao da Danska vodi protiv Slovačke 2:1 a u drugom kaže Slovačka je preokrenula na 2:1. :D :lol:
Mr.Penguin

#167 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Mr.Penguin »

Jack Be Nimble wrote:
Mr.Penguin wrote:Zasto Wels, Engleska, Sjeverna Irska i Skotska ne igraju kao Velika Britanija?
IOC prihvata Veliku Britaniju kao jednu drzavu. FIFA ne smatra Veliku Britaniju kao drzavu nego vidi Englesku, S. Irsku, Skotsu i Vels drzave same za sebe. Zato Skoti i Irci nisu pristali da njihovi igraci igraju na olimpijadi jer su se bojali da bi im FIFA zabranila ubuduce da igraju samo pod imenom Velika Britanija. Vels je pustio svoje igrace da igraju na olimpijadi.
Hvala :thumbup:
ultrarajvoSA

#168 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by ultrarajvoSA »

todd_smith wrote:
ganjeta wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Dobro je pa je Svraka igrala od početka utakmice, da nije, ne bi sad bilo 0:2. Ganjeta, prestani biti dosadan.
Smiješno je ovo šta radi Sušić, zovne debitantA i da mu 7. minuta da nešto pokaže. Što se tiče Svrake, prva je opcija iz naše lige, jbg :oops: .
Halooo levatu je li ti ovo babovina? Što si ba smor, imaš opciju ako ti se ne čita, popusti me više!
vrijedjanje drugog forumasa, prijavljujem ovaj post
kome ga prijavljujes .. onom plavom :shock: :lol:
ultrarajvoSA

#169 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by ultrarajvoSA »

Dobra igra. Ibisevic je po meni najbolji bio.

Svi su bili dobri. Stevanovic 100 puta bolji od Ibricica.

Sesar,Svraka,Sunjic i onaj Celo :thumbup:

idemo dalje :bih:
shalla

#170 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by shalla »

Da se citiram sa drugog topica:

"Selektor ispunio svoj cilj (ostati neporazen), druga stvar je sto ja mislim da igra na rezultat ne treba da je cilj u prijateljskim tekmama al hej, ko sam ja...

Stevanovic odlican, pjanic i mujdza takodjer. Begovic imponuje klasom i smirenoscu, danas 2 beton intervencije. Pandza postao rutiner, dzeko i kad je rovit i kad je van forme opet svjetska klasa..."

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisničkoime

#171 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Korisničkoime »

Prvo čestitke momcima i selektoru.
Drugo nemoj te ba sve na Amru, ne dirajte žene grijeha će te zaradit džaba :D . Ono nije ni blizu teme al meni je brate beton betona pa ako treba nek i ukopa Džeksona iako mi je lik drag i cijenim ga al nad Amru ništa :D .
Eh sad manje važne stvari :) ne treba se zanositi protivnik je iz 6. šešira znači samo dno pa nek je i 20. na ljestvici to više govori o tome da ta ljestvica ni za qurca nije isto kao i likovi koji su se na nju pozivali kad smo mi bili u top 20 fol ovo ono glupost žešća ovaj Wels je najbolji dokaz za to.
Džekson nije koncentrisan izgleda a i malo je u nezgodnoj situaciji sa onim žabarom u klubu.
Stevanović ekstra u ovoj tekmi samo se nadam da momak tako nastavi i imamo napokon desno krilo.
Pjanić puno bolja opcija u centru nego Misimović ali to nije nikakvo čudo.
Dobra odbrana Begovića na početku.
PapeSusic

#172 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by PapeSusic »

Platformas wrote:
miki.ba wrote:
Dzeko je odigro dobro i engleski komentatori su ga hvalili. Jedino mu je zavrsnica losa, vjerovatno zbog samopouzdanja
BalkanPrince1

#173 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by BalkanPrince1 »

Ne znam bi li mali Stevanovic igrao da nije Miske bio povrijedjen. To je strasno jer je takav dobar dojam ostavio na svima koji su gledali utakmicu. Miske jeste klasa ali je Stevanovic brzi i takodjer ima vrlo dobru viziju igre.
PapeSusic

#174 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by PapeSusic »

ultrarajvoSA wrote: Svi su bili dobri. Stevanovic 100 puta bolji od Ibricica.
Uopste neigraju istu poziciju. Idealni sastav:

----------Dzeko
--------------Ibricic
------Pjanic
Lulic----------------Salihovic
-------Zahirovic
Besic-Pandza-Spaha-Mujda
--------Begovic
Charuga
Globalni moderator

#175 Re: wejls - Bosna I Hercegovina

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Krsenje pravila foruma, vrijedjanje forumasa”
» ganjeta

7 dana

Da razjasnimo jednom i ovo, da poslije ne bude upitnika iznad glave. Ima nas koji imamo zivot i mimo foruma i ne visimo tu uvijek. Ima nas koji utakmice ne gledamo kuci nego negdje vani, po kaficima, te je to razlog sto nismo u mogucnosti da odmah reagujemo na prijave. Zato MORATE biti strpljivi, sve ce doci na svoje.

Ovo danas je posljednji put da neko komentarise rad moderatora a da ostane bez ikakve kazne. Budite sigurni u to!
ultrarajvoSA wrote:kome ga prijavljujes .. onom plavom :shock: :lol:
Sljedeci put kad napises ovako nesto, smatraj da si automatski banovan pa se onda sokiraj koliko hoces ... ;-)
Locked