....KOJI VEJST OF REZORSIS
wejls - Bosna I Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
#151 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Znal iko sto se ova tekma igrala....jel Dzeko igro
- Mračajski proto
#152 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Amra, šta mu uradi?
-
cindrlimindrli
#153 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Jeste, uz Pjanica i Spahica najbolji na terenu, razlika izmedju njih i ostatka tima je svijetlosna godina.Mahalac wrote:jel Dzeko igro
Last edited by cindrlimindrli on 15/08/2012 22:53, edited 1 time in total.
- Platformas
#154 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Mora se svakome staviti do znanja da ako se ne bori nece igrat pa makar on bio i Edin Dzeko.miki.ba wrote:
Covjek mu pokušava vratiti samopuzdanje, mora izaci iz crne serije, po tebi je imo bolju opciju jel ?
- inSighT
- Vozim: na guranje
#155 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Haters gonna hate!miki.ba wrote:Covjek mu pokušava vratiti samopuzdanje, mora izaci iz crne serije, po tebi je imo bolju opciju jel ?Platformas wrote:Ako je tebi ova pobjeda protiv slabasnog Welsa neki pokazatelj Susiceve velicine onda ne znam sta da ti kazem.just principe wrote:gdje su sad hejteri selektora i ljubimci Zukanovica, Kvesica i slicnih njima
Covjek koji ne smije Dzeku izvest iz igre iako doticni samo seta po terenu i vjerovatno konta kako ce Amru odradit kad dodje kuci nema pravo da se naziva selektorom.
Je l' dovoljan hejt ?
- dinty2
#156 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
čitam neke komentare na "onom anamo forumu" i nije mi zaista jasno kako pojedinci nemaju veze o nogometu...
kritikuju Dzeku..ne trči...šeta ..igra sa pola srca ..vako nako
pa ljudi vi očito ne znate pratiti fudbal
dzeko jke večeras bio naš najbolji igrač---igraop je povučenije u odnosu na ibiševića ..izvlačio se ,,primao lopte...dobio sve i jedan duel..trčao koliko je trebao...driblao ih .prolazio....šteta samo što nije postigao gol
dzeko klasa...dzeko majstor
pjana isto klasa,,,bega super golman,,,steva-budućnost--- zaha, pandza -borbeni...požtrtvovani..
ostali solidno
sem možda salihovića i lulića u segmentu pas igre
kritikuju Dzeku..ne trči...šeta ..igra sa pola srca ..vako nako
pa ljudi vi očito ne znate pratiti fudbal
dzeko jke večeras bio naš najbolji igrač---igraop je povučenije u odnosu na ibiševića ..izvlačio se ,,primao lopte...dobio sve i jedan duel..trčao koliko je trebao...driblao ih .prolazio....šteta samo što nije postigao gol
dzeko klasa...dzeko majstor
pjana isto klasa,,,bega super golman,,,steva-budućnost--- zaha, pandza -borbeni...požtrtvovani..
ostali solidno
sem možda salihovića i lulića u segmentu pas igre
-
miki.ba
#157 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Nijo oko to Vrbanjusa, Pape mu pokušava spasiti karijeru.Platformas wrote:Mora se svakome staviti do znanja da ako se ne bori nece igrat pa makar on bio i Edin Dzeko.miki.ba wrote:
Covjek mu pokušava vratiti samopuzdanje, mora izaci iz crne serije, po tebi je imo bolju opciju jel ?
Što mrziš coeka, pa sjeti se samo momenata kad je naciju podigo protiv Francuske.
- poznanik
#158 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
187 wrote:Stevanovic igracina ... trebao nam je jedan brz igrac
Stevanović će tek postati igračina. Večeras je bio među najboljim igračima na terenu. Impresionira njega brzina, kontrola lopte i precizno nabacivanje, sve u jednom.
Sve čestitke mladom Stevanoviću, večeras je bio najprijatnije iznenađenje na utakmici
- ljevoruki
#159 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Tacno, samo meni se ucinilo da nije dovoljno fizicki spreman. Ili je bio rovit pa se cuvao povrede.cindrlimindrli wrote:Jeste, uz Pjanica i Spahica najbolji na terenu, razlika izmedju njih i ostatka tima je svijetlosna godina.Mahalac wrote:jel Dzeko igro
Uglavnom, veliki majstor i vrijedi svake funte placene za njega.
- zalizani
#160 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Nadam se da je ova utakmica jedna vrsta prekretnice u Papetovom poimanju selekcije igraca. U smislu da ako je igrac A u boljoj formi od igraca B, a zajedno igraju istu poziciju, onda da se igrac B odstrani na klupu, a igra se prilagodi u tom trenutku na igrace koji ce dati maksimalan doprinos igri. 
- It_is_a_Leclerc
#161 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Miroslava Stevanovića sam gledao još protiv Kipra, sa U-21 reprezentacijom. I čuo sam da igra u Srbiji, pa sam se bio uplašio da će ga vrbovati iz srbijanskog saveza. Srećom, zahvaljujući Vladi Jagodiću Miroslav je pozvan za utakmicu protiv Bjelorusije, Irske i sad ovu, i sad je naš i Božiji.
Mali će biti klasa.
Mali će biti klasa.
- Platformas
#162 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
E jebiga, od kritike dođosmo do tog da ga mrzim.miki.ba wrote:Nijo oko to Vrbanjusa, Pape mu pokušava spasiti karijeru.Platformas wrote:Mora se svakome staviti do znanja da ako se ne bori nece igrat pa makar on bio i Edin Dzeko.miki.ba wrote:
Što mrziš coeka, pa sjeti se samo momenata kad je naciju podigo protiv Francuske.
Zasto bi mrzio naseg najboljeg igraca, samo smatram da se ne bori i da mu se treba pokazati da i on moze "frknut" napolje.
Moje je misljenje da bi ga to probudilo.
- Mahalac
#163 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Upravo zato sto je nocas Edin "igrao" i bio "najbolji" zato i sjedi na klupi u MCju...nepravda pa eto ti
- Jack Be Nimble
#164 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
IOC prihvata Veliku Britaniju kao jednu drzavu. FIFA ne smatra Veliku Britaniju kao drzavu nego vidi Englesku, S. Irsku, Skotsu i Vels drzave same za sebe. Zato Skoti i Irci nisu pristali da njihovi igraci igraju na olimpijadi jer su se bojali da bi im FIFA zabranila ubuduce da igraju samo pod imenom Velika Britanija. Vels je pustio svoje igrace da igraju na olimpijadi.Mr.Penguin wrote:Zasto Wels, Engleska, Sjeverna Irska i Skotska ne igraju kao Velika Britanija?
- Koshpa
#165 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Vrancic...Sesar.....Besic....Salihovic....Svraka....Sunjic...Spahic...( komentator prenosi dodavanja lopte) 85 min
Kako ovo lijepo i "neobicno" zvuci

Kako ovo lijepo i "neobicno" zvuci
- Logovan
#166 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Jako dobro smo igrali, svaka čast našim.
Čak i ovi sa klupe su se fino pokazali. Nije baš bilo onih kritičnih, svi su koliko-toliko dobri bili.
Stevanoviću majstore.
Komentator.
Italija vodi Englesku 1:0.
Ne znam da li sam ja pogrešno čuo ali u prvom poluvremenu je rekao da Danska vodi protiv Slovačke 2:1 a u drugom kaže Slovačka je preokrenula na 2:1.

Stevanoviću majstore.
Komentator.
-
Mr.Penguin
#167 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
HvalaJack Be Nimble wrote:IOC prihvata Veliku Britaniju kao jednu drzavu. FIFA ne smatra Veliku Britaniju kao drzavu nego vidi Englesku, S. Irsku, Skotsu i Vels drzave same za sebe. Zato Skoti i Irci nisu pristali da njihovi igraci igraju na olimpijadi jer su se bojali da bi im FIFA zabranila ubuduce da igraju samo pod imenom Velika Britanija. Vels je pustio svoje igrace da igraju na olimpijadi.Mr.Penguin wrote:Zasto Wels, Engleska, Sjeverna Irska i Skotska ne igraju kao Velika Britanija?
-
ultrarajvoSA
#168 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
kome ga prijavljujes .. onom plavomtodd_smith wrote:vrijedjanje drugog forumasa, prijavljujem ovaj postganjeta wrote:Smiješno je ovo šta radi Sušić, zovne debitantA i da mu 7. minuta da nešto pokaže. Što se tiče Svrake, prva je opcija iz naše lige, jbgSarajevo_Grad wrote:Dobro je pa je Svraka igrala od početka utakmice, da nije, ne bi sad bilo 0:2. Ganjeta, prestani biti dosadan..
Halooo levatu je li ti ovo babovina? Što si ba smor, imaš opciju ako ti se ne čita, popusti me više!
-
ultrarajvoSA
#169 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Dobra igra. Ibisevic je po meni najbolji bio.
Svi su bili dobri. Stevanovic 100 puta bolji od Ibricica.
Sesar,Svraka,Sunjic i onaj Celo
idemo dalje
Svi su bili dobri. Stevanovic 100 puta bolji od Ibricica.
Sesar,Svraka,Sunjic i onaj Celo
idemo dalje
- shalla
#170 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Da se citiram sa drugog topica:
"Selektor ispunio svoj cilj (ostati neporazen), druga stvar je sto ja mislim da igra na rezultat ne treba da je cilj u prijateljskim tekmama al hej, ko sam ja...
Stevanovic odlican, pjanic i mujdza takodjer. Begovic imponuje klasom i smirenoscu, danas 2 beton intervencije. Pandza postao rutiner, dzeko i kad je rovit i kad je van forme opet svjetska klasa..."
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Selektor ispunio svoj cilj (ostati neporazen), druga stvar je sto ja mislim da igra na rezultat ne treba da je cilj u prijateljskim tekmama al hej, ko sam ja...
Stevanovic odlican, pjanic i mujdza takodjer. Begovic imponuje klasom i smirenoscu, danas 2 beton intervencije. Pandza postao rutiner, dzeko i kad je rovit i kad je van forme opet svjetska klasa..."
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Korisničkoime
#171 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Prvo čestitke momcima i selektoru.
Drugo nemoj te ba sve na Amru, ne dirajte žene grijeha će te zaradit džaba
. Ono nije ni blizu teme al meni je brate beton betona pa ako treba nek i ukopa Džeksona iako mi je lik drag i cijenim ga al nad Amru ništa
.
Eh sad manje važne stvari
ne treba se zanositi protivnik je iz 6. šešira znači samo dno pa nek je i 20. na ljestvici to više govori o tome da ta ljestvica ni za qurca nije isto kao i likovi koji su se na nju pozivali kad smo mi bili u top 20 fol ovo ono glupost žešća ovaj Wels je najbolji dokaz za to.
Džekson nije koncentrisan izgleda a i malo je u nezgodnoj situaciji sa onim žabarom u klubu.
Stevanović ekstra u ovoj tekmi samo se nadam da momak tako nastavi i imamo napokon desno krilo.
Pjanić puno bolja opcija u centru nego Misimović ali to nije nikakvo čudo.
Dobra odbrana Begovića na početku.
Drugo nemoj te ba sve na Amru, ne dirajte žene grijeha će te zaradit džaba
Eh sad manje važne stvari
Džekson nije koncentrisan izgleda a i malo je u nezgodnoj situaciji sa onim žabarom u klubu.
Stevanović ekstra u ovoj tekmi samo se nadam da momak tako nastavi i imamo napokon desno krilo.
Pjanić puno bolja opcija u centru nego Misimović ali to nije nikakvo čudo.
Dobra odbrana Begovića na početku.
- PapeSusic
#172 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Dzeko je odigro dobro i engleski komentatori su ga hvalili. Jedino mu je zavrsnica losa, vjerovatno zbog samopouzdanjaPlatformas wrote:Mora se svakome staviti do znanja da ako se ne bori nece igrat pa makar on bio i Edin Dzeko.miki.ba wrote:
-
BalkanPrince1
#173 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Ne znam bi li mali Stevanovic igrao da nije Miske bio povrijedjen. To je strasno jer je takav dobar dojam ostavio na svima koji su gledali utakmicu. Miske jeste klasa ali je Stevanovic brzi i takodjer ima vrlo dobru viziju igre.
- PapeSusic
#174 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Uopste neigraju istu poziciju. Idealni sastav:ultrarajvoSA wrote: Svi su bili dobri. Stevanovic 100 puta bolji od Ibricica.
----------Dzeko
--------------Ibricic
------Pjanic
Lulic----------------Salihovic
-------Zahirovic
Besic-Pandza-Spaha-Mujda
--------Begovic
- Charuga
- Globalni moderator
#175 Re: wejls - Bosna I Hercegovina
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Krsenje pravila foruma, vrijedjanje forumasa”
» ganjeta
7 dana
Da razjasnimo jednom i ovo, da poslije ne bude upitnika iznad glave. Ima nas koji imamo zivot i mimo foruma i ne visimo tu uvijek. Ima nas koji utakmice ne gledamo kuci nego negdje vani, po kaficima, te je to razlog sto nismo u mogucnosti da odmah reagujemo na prijave. Zato MORATE biti strpljivi, sve ce doci na svoje.
Ovo danas je posljednji put da neko komentarise rad moderatora a da ostane bez ikakve kazne. Budite sigurni u to!

» ganjeta
7 dana
Da razjasnimo jednom i ovo, da poslije ne bude upitnika iznad glave. Ima nas koji imamo zivot i mimo foruma i ne visimo tu uvijek. Ima nas koji utakmice ne gledamo kuci nego negdje vani, po kaficima, te je to razlog sto nismo u mogucnosti da odmah reagujemo na prijave. Zato MORATE biti strpljivi, sve ce doci na svoje.
Ovo danas je posljednji put da neko komentarise rad moderatora a da ostane bez ikakve kazne. Budite sigurni u to!
Sljedeci put kad napises ovako nesto, smatraj da si automatski banovan pa se onda sokiraj koliko hoces ...ultrarajvoSA wrote:kome ga prijavljujes .. onom plavom![]()