Molim te budi ozbiljan. Ako ne pratis reprezentaciju onda se informisi. Vasiljevic i Ikonic su se oprostili od reprezentacije, Nesovic je klasicni basketas koji ne moze nigdje igrati. Napisao sam ti za Kuzmica da je otisao sa priprema, ali naravno nisi procitao. U Igokei i Sirokom vecinom igraju igraci koji nemaju bh. pasos, tako da..El_comadante wrote:neznam ja to treba selektor znati a da ja znam bio bi ja selektor. valjda u Širokom i Igokei ima koji kvalitetan igrač. šta je naprimjer sa Vaslijevićem, Nešovićem, Ikonićem, Kuzmićem itd...neno#4 wrote:A kako bi ti to rijesio?El_comadante wrote:kažu imamo slabu klupu. pa to su valjda znali i prije kvalifikacija pa što nisu riješili taj problem a ne ovako...
Niko nije racunao na povrede Gordica, Pasalica, Bavcica, Adamovic je pozvan pa se i on povrijedio, Kuzmic otisao sa priprema. Navedi nam igrace koji bi po tebi mogli igrati.
Fale Gordic, Bavcic, Pasalic, plus Savovic i eventualno 1-2 i ovaj tim ce da bude bitno drugaciji i jaci za 30%.