Opet ce biti da uz svu silnu hranu nudi sir i kajmak
Punice i Svekrve
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
gerberica
#151 Re: Punice i Svekrve
Valja meni ujutro kod svekrve na kviz
.
, a mi cemo svi horski odgovarati da ja to ne jedem ama bas nikada. Sreca pa idemo nakon nje na put pa cemo kod muzeve punane i pukija
.
-
miki.ba
#152 Re: Punice i Svekrve
Danas sam morao poljubiti punicu u obraz za Bajram, nije bilo jednostavno al štaš mora se. 
- jedna tamo
#153 Re: Punice i Svekrve
miki.ba wrote:Danas sam morao poljubiti punicu u obraz za Bajram, nije bilo jednostavno al štaš mora se.
- p206
#154 Re: Punice i Svekrve
oooppppp
-
Smail Aga
#155 Re: Punice i Svekrve
Gledao sam jednom na NG kako lik u Indiji poljubi kobru u glavumiki.ba wrote:Danas sam morao poljubiti punicu u obraz za Bajram, nije bilo jednostavno al štaš mora se.
-
Suzie Q
#156 Re: Punice i Svekrve
generalno sa svekrvom imam ok odnos jer se ne viđamo puno a i kad se vidimo nikad nismo nasamo duže od pola sata razgovarale. ali i na daljinu mi ide na živce
žena je "plitka", njen život je sve u svemu kuća i oko kuće, mahalanje joj je normalno i uopće nema osjećaja da neke stvari nisu za priče po javnosti.
veze nema šta radim ni koji sam fakultet završila ali kad god me vidi pita kad ću naći bolji posao, čak se jednom našla pozvana da nekog čovjeka zamoli za uslugu da meni nađe posao i rekla mu da sam završila pravo i radim u sudskoj policiji, a ja završila novinarstvo i nemam veze sa bilo kakvom policijom. da stvar bude gora pohvalila mi se kako je urgirala za mene
žena je "plitka", njen život je sve u svemu kuća i oko kuće, mahalanje joj je normalno i uopće nema osjećaja da neke stvari nisu za priče po javnosti.
veze nema šta radim ni koji sam fakultet završila ali kad god me vidi pita kad ću naći bolji posao, čak se jednom našla pozvana da nekog čovjeka zamoli za uslugu da meni nađe posao i rekla mu da sam završila pravo i radim u sudskoj policiji, a ja završila novinarstvo i nemam veze sa bilo kakvom policijom. da stvar bude gora pohvalila mi se kako je urgirala za mene
-
sumirprimus
-
gerberica
#159 Re: Punice i Svekrve
Jucer dolazila svekrva, kviz poceo a ja bila nesto nervozna
.Sve ukupno trajalo nekoliko minuta, ja se spremala za posao usput dala poneki lazni odgovor. Vidi ona nema hajra od mene i polako odustane. 
- Bambi_na_kofeinu
#160 Re: Punice i Svekrve
Joj, kako si ti coolgerberica wrote:Jucer dolazila svekrva, kviz poceo a ja bila nesto nervozna.Sve ukupno trajalo nekoliko minuta, ja se spremala za posao usput dala poneki lazni odgovor. Vidi ona nema hajra od mene i polako odustane.
-
gerberica
#161 Re: Punice i Svekrve
Godine, iskustvo.Bambi_na_kofeinu wrote:Joj, kako si ti coolgerberica wrote:Jucer dolazila svekrva, kviz poceo a ja bila nesto nervozna.Sve ukupno trajalo nekoliko minuta, ja se spremala za posao usput dala poneki lazni odgovor. Vidi ona nema hajra od mene i polako odustane.
-
miki.ba
#162 Re: Punice i Svekrve
Došla punana, ja sjedim na kompu igram neku igru, kaže punki zar nemaš šta pametnije raditi
odma me hladan znoj obli...ccc. Smeta mi kad mi kaže dobar dan, a kamoli da mi uputi kritiku. 
-
gerberica
#163 Re: Punice i Svekrve
Jao zaboravih da prijavim sljedece
Posla ja da nesto platim i sad svratim da pitam moju svekrvu treba li njoj nesto da ne izlazi a ona ce meni "cekaj da ti daj 1 Km da mi kupis hljeb"
. Pa ne mogu da vjerujem da ide iz krajnosti u krajnost, cuj da mi da marku
.
Ko da bih joj je uzela, a za Bajram joj ja dala 100 Km.
Bas hoce da me naljuti da joj uzmem tu marku
Posla ja da nesto platim i sad svratim da pitam moju svekrvu treba li njoj nesto da ne izlazi a ona ce meni "cekaj da ti daj 1 Km da mi kupis hljeb"
-
nula37
#164 Re: Punice i Svekrve
ja jutros vozila na sabahu buducu svekrvu njenoj sestri i jako smo se lijepo slagale inace je tako kad joj nesto treba
a kad joj ne treba dodje kritikuje sve zivo, a vala nije ni moje maslo za ramazana znam odgovoriti.
neki dan je dosla i pocela pricu ne obracajuci se meni direktno nego kao vodi monolog kaze "nevjerovatno je kako neke zene ne znaju brinuti o muskarcu"
i ja joj odgovorim da nisam primjetila da mu nesto fali, na sta ce ona da je odkad je samnom zapustio stomak imal tu kakve akcije i seksa da on to skine ja ostala paf
fino rekla da svoj seksualni zivot necu komentarisat s njom i izasla iz sobe 5 dana nije pricala samnom sve do jutros kad joj je trebala usluga.
a kad joj ne treba dodje kritikuje sve zivo, a vala nije ni moje maslo za ramazana znam odgovoriti.
neki dan je dosla i pocela pricu ne obracajuci se meni direktno nego kao vodi monolog kaze "nevjerovatno je kako neke zene ne znaju brinuti o muskarcu"
i ja joj odgovorim da nisam primjetila da mu nesto fali, na sta ce ona da je odkad je samnom zapustio stomak imal tu kakve akcije i seksa da on to skine ja ostala paf
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#165 Re: Punice i Svekrve
-
nula37
#166 Re: Punice i Svekrve
ma znam i ja ali vecina tih koje znam nekako to umotaju da tako ne izgleda.ladyblue18 wrote:![]()
![]()
nula izvini, znam da nije smijesno ali ako ti sta znaci znam ja jos takvih (buducih) svekrvi koje postavljaju takva pitanja.
bilo je situacija kad je pred mojim starcima pitala takve stvari tipa uselili ste se valjda ce sad biti krvavih carsafa, jednom je cak pitala jel obdaren kao njegov otac i jel zna zadovoljiti
i oni cangrizavi folovi gledanja svakog coska kad dodje nebil nasla kakvu prasku a mrzim te analize valjda ih nekad prebrodim i budemo bar pristojne jedna prema drugoj ovako me samo vuce za jezik.
- VenomousV
#167 Re: Punice i Svekrve
ne mogu da vjerujem da postoje zene koje na taj nacin brinu o seksualnom zivotu svoga sina
- vitamini
#168 Re: Punice i Svekrve
Da, mora se priznati da je to malo nastrano 
- Cholina_Lokica
#169 Re: Punice i Svekrve
Ja sam 'vakoVenomousV wrote:![]()
ne mogu da vjerujem da postoje zene koje na taj nacin brinu o seksualnom zivotu svoga sina
- Not My Idea
#171 Re: Punice i Svekrve
nula37 wrote: ma znam i ja ali vecina tih koje znam nekako to umotaju da tako ne izgleda.
bilo je situacija kad je pred mojim starcima pitala takve stvari tipa uselili ste se valjda ce sad biti krvavih carsafa, jednom je cak pitala jel obdaren kao njegov otac i jel zna zadovoljiti![]()
i oni cangrizavi folovi gledanja svakog coska kad dodje nebil nasla kakvu prasku a mrzim te analize valjda ih nekad prebrodim i budemo bar pristojne jedna prema drugoj ovako me samo vuce za jezik.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#172 Re: Punice i Svekrve
wow, dobro si zivagerberica wrote:Jao zaboravih da prijavim sljedece![]()
Posla ja da nesto platim i sad svratim da pitam moju svekrvu treba li njoj nesto da ne izlazi a ona ce meni "cekaj da ti daj 1 Km da mi kupis hljeb". Pa ne mogu da vjerujem da ide iz krajnosti u krajnost, cuj da mi da marku
.
ti trebas preseliti u Australiju i pobjeci od svekrve azdaje
- alchak.ba
#173 Re: Punice i Svekrve
trebala si joj reci da provjeri.nula37 wrote:ma znam i ja ali vecina tih koje znam nekako to umotaju da tako ne izgleda.ladyblue18 wrote:![]()
![]()
nula izvini, znam da nije smijesno ali ako ti sta znaci znam ja jos takvih (buducih) svekrvi koje postavljaju takva pitanja.
bilo je situacija kad je pred mojim starcima pitala takve stvari tipa uselili ste se valjda ce sad biti krvavih carsafa, jednom je cak pitala jel obdaren kao njegov otac i jel zna zadovoljitii oni cangrizavi folovi gledanja svakog coska kad dodje nebil nasla kakvu prasku a mrzim te analize valjda ih nekad prebrodim i budemo bar pristojne jedna prema drugoj ovako me samo vuce za jezik.
- P.Starck
#174 Re: Punice i Svekrve
Ti si mi najbolja. Popusti malo svekrvu, sta bi ti da dodje, odsuti sat dva i razguli kuci.gerberica wrote:Jucer dolazila svekrva, kviz poceo a ja bila nesto nervozna.Sve ukupno trajalo nekoliko minuta, ja se spremala za posao usput dala poneki lazni odgovor. Vidi ona nema hajra od mene i polako odustane.
Kad ne ustanes da je pozdravis normalno je da te pita jesi bolesna i jel sve u redu, a i nemoras taj "kviz" dozivljaj i djeci naturat.
Popusti zenu.
- P.Starck
#175 Re: Punice i Svekrve
plain vanilla wrote:wow, dobro si zivagerberica wrote:Jao zaboravih da prijavim sljedece![]()
Posla ja da nesto platim i sad svratim da pitam moju svekrvu treba li njoj nesto da ne izlazi a ona ce meni "cekaj da ti daj 1 Km da mi kupis hljeb". Pa ne mogu da vjerujem da ide iz krajnosti u krajnost, cuj da mi da marku
.
ti trebas preseliti u Australiju i pobjeci od svekrve azdaje