JEBENI ZAKON!
Dugo nisam uživao u epizodi Supernatural-a kao u ovoj, a i generalno je 10. sezona predobra!
Al' moram opet reći - sa "Fan Fiction" su prekucali!!!
Moderator: _BataZiv_0809
Haj' biži tam', iđi zuri u sunce ili tako nešto.ćiribiribela wrote:Ma postali su dosadni, sve isto. Crowley najjaci lik.
-.-irac300 wrote: Haj' biži tam', iđi zuri u sunce ili tako nešto.
ćiribiribela wrote:Ma postali su dosadni, sve isto. Crowley najjaci lik.

Slijedeca jos bolja.Mali_Vuk wrote:Evo ova sa Charlie i njenom dobrom i lošom stranom i čarobnjakom iz Oza je već nešto bolja
Sutra ćemo i to pogledatćiribiribela wrote:Slijedeca jos bolja.Mali_Vuk wrote:Evo ova sa Charlie i njenom dobrom i lošom stranom i čarobnjakom iz Oza je već nešto bolja
Je li to ona sa Levijatanima? Grozna je. Inace, serija me podsjeca na Dragon Ball Z, svaka sezona neko se jaci i naizgled neunistiv pojavi, ali...ne lezi vraze, skontaju se momci.irac300 wrote:Meni je sedma sezona ubjedljivo najgora, a ova zadnja je trenutno prati u stopu. Nadam se da će se poboljšati do kraja. Doduše, poslije 10 godina, ja mislim da ni scenaristi više pojma nemaju o čemu da pišu.
Jeste. Jedva sam čekao da se završi, a i navikao sam se na Kastiela, i u sedmoj sezoni baš je falio. Sreća od osme je ponovo in.Kroksica wrote:Je li to ona sa Levijatanima? Grozna je. Inace, serija me podsjeca na Dragon Ball Z, svaka sezona neko se jaci i naizgled neunistiv pojavi, ali...ne lezi vraze, skontaju se momci.irac300 wrote:Meni je sedma sezona ubjedljivo najgora, a ova zadnja je trenutno prati u stopu. Nadam se da će se poboljšati do kraja. Doduše, poslije 10 godina, ja mislim da ni scenaristi više pojma nemaju o čemu da pišu.
Desetu sam malo pocurila cisto da vidim sta bi s Deanom. Nako.
Haha! Cas babo.irac300 wrote:
Jeste. Jedva sam čekao da se završi, a i navikao sam se na Kastiela, i u sedmoj sezoni baš je falio. Sreća od osme je ponovo in.Uz Deana najjači lik definitivno.
Ivica i Maricaćiribiribela wrote:Slijedeca jos bolja.Mali_Vuk wrote:Evo ova sa Charlie i njenom dobrom i lošom stranom i čarobnjakom iz Oza je već nešto bolja