Treba li komentar?emirolini wrote:
stoka!
Edhem Bičakćić i BNS All About
- FOČANSKI PROPISI
#151 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
- FOČANSKI PROPISI
#152 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
I ne samo on!seln wrote:Biva, vec se zna da ce on biti izabran?FOČANSKI PROPISI wrote:Zaboravio sam vam napomenuti da će BNS imati načelnika u Novom Travniku,a to je:
- FOČANSKI PROPISI
#153 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nosilac liste BNS-a Za općinu ZENICA je:
ZLOTRG BENJAMIN
ZLOTRG BENJAMIN
- FOČANSKI PROPISI
#154 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nosilac liste BNS-a za općinu VISOKO je:
KURSPAHIĆ MEHMEDALIJA
KURSPAHIĆ MEHMEDALIJA
- FOČANSKI PROPISI
#155 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nosilac liste BNS-a za općinu NOVI TRAVNIK je:
ZUKIĆ RAGIB
ZUKIĆ RAGIB
- FOČANSKI PROPISI
#156 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Kandidat BNS-a za načelnika GORAŽDA je:
ABDUSELAM SIJERČIĆ
ABDUSELAM SIJERČIĆ
- Klikeraš
#157 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
S obzirom da su uzeli učeće i u mojoj općini, jedno me zanima:
Je li osuđivan ili nije???????
Vidim sada "pravi struju", a ne mogu da vjerujem da je "postio" što se tiče budžetskih para, jer onaj ko ih jednom kuša, TEŠKO odustaje od njih.
Je li osuđivan ili nije???????
Vidim sada "pravi struju", a ne mogu da vjerujem da je "postio" što se tiče budžetskih para, jer onaj ko ih jednom kuša, TEŠKO odustaje od njih.
-
RS6_BI_TURBO
#158 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Edhem Bicakcic je vec imao sansu da nesto napravi i sta je napravio? Prevrnuo dva kamena na njivi i pricao bajke!
Ovoj napacenoj zemlji najmanje sto treba jesu ti povratnici kako u kriminal, tako i u politiku.
Ovoj napacenoj zemlji najmanje sto treba jesu ti povratnici kako u kriminal, tako i u politiku.
-
El_comadante
#159 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
greška je BNS-a da su postavili Bičakćića za predsjenika jer ipak se on vezuje prije u negativnom kontekstu. barem večni raje na pomen njegovog imena padaja na um negativne stvari.
- Klikeraš
#160 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Ali opet nešto razmišljam...kada te se pokušavaju riješiti svašta ti stavljaju na vrat, pa mislim da je bio kriv sigurno bi nešto našli.
Čudi me da nije prešao u neku jaču stranku, sigurno je imao ponuda, većina ih prihvataju sve što dođe.
Drugo, da ove sadašnje političare baciš na ledinu, većina bi se uhvatila posla na budžetu, u privatnike da odu i ne razmišljaju.......pa me to sve nekako buni
Čudi me da nije prešao u neku jaču stranku, sigurno je imao ponuda, većina ih prihvataju sve što dođe.
Drugo, da ove sadašnje političare baciš na ledinu, većina bi se uhvatila posla na budžetu, u privatnike da odu i ne razmišljaju.......pa me to sve nekako buni
- FOČANSKI PROPISI
#161 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Ko ga vezuje?El_comadante wrote:greška je BNS-a da su postavili Bičakćića za predsjenika jer ipak se on vezuje prije u negativnom kontekstu. barem večni raje na pomen njegovog imena padaja na um negativne stvari.
- DELEGACIJA
#162 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Ovaj što je postavio temu bi trebao iznijeti neke stvari a ne da mi samo blatimo i blatimo.
Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
Nikada nisam za javni stub srama, a da se ne izjasni šta je to konkretno........
Znamo kako je to kod nas kad te novina/TV "uzme" na zub (60 minuta, Avaz, Slobodna Bosna.....)
A izglasasmo li bolje i poštenije
......
Puno pitanja, a malo odgovora....... i pretpostavljam da će sada biti da sam njihov a ne naš.....
Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
Nikada nisam za javni stub srama, a da se ne izjasni šta je to konkretno........
Znamo kako je to kod nas kad te novina/TV "uzme" na zub (60 minuta, Avaz, Slobodna Bosna.....)
A izglasasmo li bolje i poštenije
Puno pitanja, a malo odgovora....... i pretpostavljam da će sada biti da sam njihov a ne naš.....
- Prpa.ba
#163 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Da sam na mjestu stranke sa ovakvim potencijalom kao sto ga ima BNS, licno bi mi sve ispod 200.000 glasova na lokalnim izborima bilo sramota..DELEGACIJA wrote:Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
-
Visoko Vares
#164 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Imaju stav i viziju, o sitnicama kasnije.DELEGACIJA wrote:Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
- FOČANSKI PROPISI
#165 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Tvoje je da glasaš,a za drugo nije tvoja briga,tu smo EDO i ja (biće para).DELEGACIJA wrote: Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
- FOČANSKI PROPISI
#166 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Dodaj još pet načelnika!Prpa.ba wrote:Da sam na mjestu stranke sa ovakvim potencijalom kao sto ga ima BNS, licno bi mi sve ispod 200.000 glasova na lokalnim izborima bilo sramota..DELEGACIJA wrote:Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
- seln
#167 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Hajd kad se otrijeznis i postanes realista, reci mi koliko nacelnika imate trenutno?FOČANSKI PROPISI wrote:Dodaj još pet načelnika!Prpa.ba wrote:Da sam na mjestu stranke sa ovakvim potencijalom kao sto ga ima BNS, licno bi mi sve ispod 200.000 glasova na lokalnim izborima bilo sramota..DELEGACIJA wrote:Kakva je namjera stranke, cilj na narednim izborima, ljudi koji su još u stranci, razvoj ako ga ima......
I je li Solomon Bicakcic kandidirao za mjesto nacelnika u nekoj opcini?
-
emirolini
#168 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
FOČANSKI PROPISI koji si ti kralj, nisam skontao da si bio ironican cijelo vrijeme 
- Klikeraš
#169 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
A gigantu koji si ti pesimistaHajd kad se otrijeznis i postanes realista, reci mi koliko nacelnika imate trenutno?
Kad pišeš kritiku onda je red da napišeš i koga podržavaš......Tako bezgrešnog (kako ti pišeš) nemaš ni u kući sigurno.
Da vidimo i tvoju "bezgrešnu" opciju
-
sarajevo999999
#170 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
najbolje ti je da napravis anketu.
lik iz viceva.
lik iz viceva.
- FOČANSKI PROPISI
#171 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Nije ovo stranka kao druge.seln wrote: Hajd kad se otrijeznis i postanes realista, reci mi koliko nacelnika imate trenutno?
Edhem Bičakčić je predsjednik BNS-a,a drugi su kandidati na listama i za načelnika.
((Treba ko tvoj Zlaja sve sebi prigrabiti)
- Klikeraš
#172 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Da se razumijemo,sarajevo999999 wrote:najbolje ti je da napravis anketu.
lik iz viceva.
ZA SVE SAM OPCIJE OSIM OVIH ŠTO SU SADA NA VLASTI...........
A ne možemo biti u većoj bajci i vicu nego što smo sada!!!!!!!!!!!!
- seln
#173 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Ahbabu, jesi li ti iz Sandzaka, pa pises maternjim?Klikeraš wrote:A gigantu koji si ti pesimistaHajd kad se otrijeznis i postanes realista, reci mi koliko nacelnika imate trenutno?
I je li Solomon Bicakcic kandidirao za mjesto nacelnika u nekoj opcini?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad pišeš kritiku onda je red da napišeš i koga podržavaš......Tako bezgrešnog (kako ti pišeš) nemaš ni u kući sigurno.
Da vidimo i tvoju "bezgrešnu" opciju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako god, tacno je da ni u kuci nemam bezgrijesnog...ali niko iz moje kuce se ne kandiduje za javnu funkciju.
A Bicakcicem ne bih ni pakas obrisao.
- seln
#174 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Naravno. Druge stranke imaju kakvu-takvu sansu na izborima.FOČANSKI PROPISI wrote: Nije ovo stranka kao druge.
- Klikeraš
#175 Re: Edhem Bičakćić i BNS All About
Po čemu to zaključi (za Sandžak), zato što ne trpam ij i gdje treba i gdje ne treba.
A što se tiče pakaša, ne znam s kim ga brisao ili ne, ali vjerovatno ćeš nam i to saopštiti (s kim bi)

A što se tiče pakaša, ne znam s kim ga brisao ili ne, ali vjerovatno ćeš nam i to saopštiti (s kim bi)