Arteta wrote:Vrijednost Zete na transfermarktu je 1 600 000,a Sarajeva 5 400 000.
Sam Said kosta toliko
http://img52.imageshack.us/img52/9061/saidbf32.gif
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Arteta wrote:Vrijednost Zete na transfermarktu je 1 600 000,a Sarajeva 5 400 000.
potpisjazzer wrote:Da kazemo nesto i o druga dva predstavnika BiH u evro kupovima. Stvarno sramota. Ne mogu drugoligasa iz CG i
one Irce da prodju. Mentalitet malih klubova, sta li je. Morali su bar po pobjedu ostvariti, pa onda ispasti,
ovako.. Ali ce zato jedva cekati da im Sarajevo i Zeljo dodju na gostovanje, da pokazu svu raskos svog primitivizma, to je za njih vrhunac svake sezone.![]()
Onda nekako izbore evropu, izblamiraju se i ajd ponovo.
just principe wrote:Arteta wrote:Vrijednost Zete na transfermarktu je 1 600 000,a Sarajeva 5 400 000.
Sam Said kosta toliko![]()
http://img52.imageshack.us/img52/9061/saidbf32.gif
imat jos 9 godina da sami sebe uvjerite u laz. a tesko cete koga drugog. samo laganotcz wrote:znas kako kazu prvi 10g je najteze kasnije se navikneshypko_nurko wrote:ako budete dovljno dugo ponavljali mozda nekog i uvjerite.![]()
ma nemoj mi reci, prvo lazes da sam rekao da ste se u sofiji i sinoc blamirali. sta buncas. blamirali ste se na malti i u sarajevu protiv konobara. bilo je ocekivano da se blamirate i protiv levskog, jer ste i sami to najavljivali, al ljudi nisu pokazali nista u dvije utakmice sto nije bilo problem iskoristiti. a da vi imate imalo obraza ne bi ste onako srali na nase utakmice. stoga smo isti.north wrote:Ti da imaš imalo obraza, ko što nemaš, ko crčak bi se ispalio na remo jedno 30-ak dana, da se malo ohladiš...tvoje besmislene mnogobrojne postove o blamaži Sarajeva prvo u Sofiji, pa onda i sinoć, nisu smiješne, meni su onako baš pomalo žalosne..hypko_nurko wrote:sad idite i osvetiti borac
Šta kažu košpe ,Levski u rangu Zrinjskog, nenadjebivi su sviju mi, pa eto neka su, ali bi i kao takvi iskarali i Želju i Širokog zajedno...samo to protiv Sarajeva malo teže ide, baš kao što je išlo Genku i još nekim....
Hvala čestitkama iskrenim košpicara koji su to uradili i na temi FCS...
A cijeli AFH skandira "Cigani" cijelu noć.BHF_Manijak wrote: Nejse hajd, ja samo kazem da je ok cestitati i sam sam jer jeste bolji bolji od fasista,
samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboruhypko_nurko wrote:imat jos 9 godina da sami sebe uvjerite u laz. a tesko cete koga drugog. samo laganotcz wrote:znas kako kazu prvi 10g je najteze kasnije se navikneshypko_nurko wrote:ako budete dovljno dugo ponavljali mozda nekog i uvjerite.![]()
ma nemoj mi reci, prvo lazes da sam rekao da ste se u sofiji i sinoc blamirali. sta buncas. blamirali ste se na malti i u sarajevu protiv konobara. bilo je ocekivano da se blamirate i protiv levskog, jer ste i sami to najavljivali, al ljudi nisu pokazali nista u dvije utakmice sto nije bilo problem iskoristiti. a da vi imate imalo obraza ne bi ste onako srali na nase utakmice. stoga smo isti.north wrote:Ti da imaš imalo obraza, ko što nemaš, ko crčak bi se ispalio na remo jedno 30-ak dana, da se malo ohladiš...tvoje besmislene mnogobrojne postove o blamaži Sarajeva prvo u Sofiji, pa onda i sinoć, nisu smiješne, meni su onako baš pomalo žalosne..hypko_nurko wrote:sad idite i osvetiti borac
Šta kažu košpe ,Levski u rangu Zrinjskog, nenadjebivi su sviju mi, pa eto neka su, ali bi i kao takvi iskarali i Želju i Širokog zajedno...samo to protiv Sarajeva malo teže ide, baš kao što je išlo Genku i još nekim....
Hvala čestitkama iskrenim košpicara koji su to uradili i na temi FCS...
U medjuvremenu mogu se sa prepotentnim brkom ("strucnjak") VOZATI TRAMVAJEM..to je jedino sto im je ostalo.Dammme wrote:DIVOVI SU OPET POKAZALI ZAŠTO SU DIVOVI
Hvala većini plavog dijela foruma na čestitkama, a ovih par miševa (prepoznaće se oni sami) koji pokušavaju umanjiti pobjedu Sarajeva pričom: Levski ka.ina i slično, e takvi se mogu samo zavući u svoje MIŠJE RUPE i čekati dok Sarajevo ispadne iz Evrope. Ali bi im se moglo desiti i da se DOBRO NAČEKAJU.
naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa maltetcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru
a mi ce mo da se borimo sa prosjecnim Levskim i malom Bugarskom.
BOLI...PECE...SUZE U OCIMA...CRKNI-CRKNI...CRKKNNNIIIIIIII !!!!hypko_nurko wrote:naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa maltetcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru
rashtiman wrote:Hvala pravim i iskrenim manijacima a ovi padobranci nam se mogu samo sageti
kakav radostan danhypko_nurko wrote:naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa maltetcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru
Pitari-CHWIILA wrote:BOLI...PECE...SUZE U OCIMA...CRKNI-CRKNI...CRKKNNNIIIIIIII !!!!hypko_nurko wrote:naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa maltetcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru
cuj gdje su, ljudi rade po lokalima i soour-ima i oour-ima. valja dnevnicu zaraditi i otplatiti kredit za putovanje u sarajevotcz wrote:kakav radostan danhypko_nurko wrote:naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa maltetcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru
![]()
gdje su ti sa malte sad a gdje smo mi
Baltazar_khan wrote:treba promijeniti naziv teme u "BH klub u Evropi - općenito