BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
just principe

#151 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by just principe »

Arteta wrote:Vrijednost Zete na transfermarktu je 1 600 000,a Sarajeva 5 400 000.

Sam Said kosta toliko :D

http://img52.imageshack.us/img52/9061/saidbf32.gif
leo karan

#152 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leo karan »

jazzer wrote:Da kazemo nesto i o druga dva predstavnika BiH u evro kupovima. Stvarno sramota. Ne mogu drugoligasa iz CG i
one Irce da prodju. Mentalitet malih klubova, sta li je. Morali su bar po pobjedu ostvariti, pa onda ispasti,
ovako.. Ali ce zato jedva cekati da im Sarajevo i Zeljo dodju na gostovanje, da pokazu svu raskos svog primitivizma, to je za njih vrhunac svake sezone. :x :x Onda nekako izbore evropu, izblamiraju se i ajd ponovo.
potpis
od a do ž si u pravu. :thumbup:
Last edited by leo karan on 27/07/2012 11:15, edited 1 time in total.
cunga lunga

#153 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cunga lunga »

Otvorite link i budite ponosni:

http://www.uefa.com/
al_akhisari

#154 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by al_akhisari »

...s obziorm da je završen i ovaj krug euro takmičenja, vrijeme je da se podvuče crta i sumiraju postignuti rezultati; od 4 predstavnika u euro takmičenjima, tri su već sad okončala svoj evropski put ( od kojih jedan već na prvoj prepreci ), dok jedan nastavlja svoju euro avanturu; redom:
- fk borac banjaluka - veliko razočarenje, pogotovo ako znamo da nije ostvarena niti jedan pobjeda;
- nk široki brijeg - također veliko razočarenje, i pogotovo iz razloga što se nije ostvarila niti jedna pobjeda;
- fk željezničar sarajevo - s obzirom da već dugi niz godina imam čast voljeti ovaj klub, imam potpuno pravo biti kritičar, najveće razočarenje ubjedljivo ovogodišnjeg izleta naših klubova u evropi; ne iz razloga što se nije uspjelo proći maribor, već zbog načina na koji se ispalo :sad: gorka okus ne može isprati niti loš dan igrača, niti loš sudija, niti bilo šta drugo :sad: ; da me se pita, prvo bi imali po tri treninga narednih mjesec dana, a uzeo bih im i po cijelu platu za ovu blamažu :x
- fk sarajevo - jedini klub koji zaslužuje čestitke i pohvale za sveukupni dojam u evropi ove godine :bih: svaka čast igračima i ostalima u klubu na postignutom uspjehu :dance: puno sreće u nastavku takmičenja i siguran sam da je sasvim realna opcija da se prođe zeta :bih:
todd_smith

#155 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by todd_smith »

just principe wrote:
Arteta wrote:Vrijednost Zete na transfermarktu je 1 600 000,a Sarajeva 5 400 000.

Sam Said kosta toliko :D

http://img52.imageshack.us/img52/9061/saidbf32.gif
:thumbup: za GIF

oni ti ga puse Saideee :dance:
Dammme

#156 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Dammme »

DIVOVI SU OPET POKAZALI ZAŠTO SU DIVOVI

Hvala većini plavog dijela foruma na čestitkama, a ovih par miševa (prepoznaće se oni sami) koji pokušavaju umanjiti pobjedu Sarajeva pričom: Levski ka.ina i slično, e takvi se mogu samo zavući u svoje MIŠJE RUPE i čekati dok Sarajevo ispadne iz Evrope. Ali bi im se moglo desiti i da se DOBRO NAČEKAJU.
brkoters

#157 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by brkoters »

BH klubovi u Evropi su prosli neslavno ....
Od 4 ekipe: Zeljo, Siroki, Borac i Sarajevo samo je jedan prosao dalje ......
Zeljo, Siroki, Borac :(
Sarajevo :thumbup:
hypko_nurko

#158 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hypko_nurko »

tcz wrote:
hypko_nurko wrote:ako budete dovljno dugo ponavljali mozda nekog i uvjerite. :lol: :roll:
znas kako kazu prvi 10g je najteze kasnije se naviknes :razz:
imat jos 9 godina da sami sebe uvjerite u laz. a tesko cete koga drugog. samo lagano :thumbup:
north wrote:
hypko_nurko wrote:sad idite i osvetiti borac :mrgreen:
Ti da imaš imalo obraza, ko što nemaš, ko crčak bi se ispalio na remo jedno 30-ak dana, da se malo ohladiš...tvoje besmislene mnogobrojne postove o blamaži Sarajeva prvo u Sofiji, pa onda i sinoć, nisu smiješne, meni su onako baš pomalo žalosne..

Šta kažu košpe ,Levski u rangu Zrinjskog, nenadjebivi su sviju mi, pa eto neka su, ali bi i kao takvi iskarali i Želju i Širokog zajedno...samo to protiv Sarajeva malo teže ide, baš kao što je išlo Genku i još nekim....

Hvala čestitkama iskrenim košpicara koji su to uradili i na temi FCS...
ma nemoj mi reci, prvo lazes da sam rekao da ste se u sofiji i sinoc blamirali. sta buncas. blamirali ste se na malti i u sarajevu protiv konobara. bilo je ocekivano da se blamirate i protiv levskog, jer ste i sami to najavljivali, al ljudi nisu pokazali nista u dvije utakmice sto nije bilo problem iskoristiti. a da vi imate imalo obraza ne bi ste onako srali na nase utakmice. stoga smo isti.
Last edited by hypko_nurko on 27/07/2012 11:54, edited 3 times in total.
cyprus

#159 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

:-D :-D :-D

Na onakvu igru Sarajeva sasvim sigurno svi moramo biti ponosni... Ja bih rekao da je ovo bila najbolja partija ovog kluba u Evropi nakon rata... Dobro, prolazili su se i Genk, Sigma, Helsingborg... ali to je realno bilo jedva... Ovo protiv Levskog je bila DOMINACIJA :mrgreen: Zaista smo se pokazali kao bolja ekipa i to protiv jače ekipe :-D Joviću i momcima svaka čast!!! Stvarno su me iznenadili, gotovo da nisam ni pomislio da možemo ovo proć... :-D

E, sad slijedi Zeta... Iskren da budem, teško mi je ne biti optimista ovdje, jer zaista jesmo jači (procjenjujem šanse na 65 - 35 za nas), ali kad god se kod mene javi optimizam - ne izađe to na dobro :mrgreen: Zato ću dat sve od sebe da kritički sagledam situaciju :P mada ozbiljno, bojim se da se Crnogorci potcjenjuju... ne valja to...

Što se tiče Širokog, šteta što nisu prošli, imali su dobru priliku i protivnika za poželit, ali eto... Već dvije godine zaredom ispadaju od protivnika svog ranga, što nije dobro... Ali mislim da se opet ostavili bolji utisak od Želje i Borca...
Alija Nametnik

#160 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Alija Nametnik »

BHF_Manijak wrote: Nejse hajd, ja samo kazem da je ok cestitati i sam sam jer jeste bolji bolji od fasista,
A cijeli AFH skandira "Cigani" cijelu noć.
JoeyTribbiani

#161 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by JoeyTribbiani »

Čestitke. Zasluženo :thumbup:
tcz

#162 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by tcz »

hypko_nurko wrote:
tcz wrote:
hypko_nurko wrote:ako budete dovljno dugo ponavljali mozda nekog i uvjerite. :lol: :roll:
znas kako kazu prvi 10g je najteze kasnije se naviknes :razz:
imat jos 9 godina da sami sebe uvjerite u laz. a tesko cete koga drugog. samo lagano :thumbup:
north wrote:
hypko_nurko wrote:sad idite i osvetiti borac :mrgreen:
Ti da imaš imalo obraza, ko što nemaš, ko crčak bi se ispalio na remo jedno 30-ak dana, da se malo ohladiš...tvoje besmislene mnogobrojne postove o blamaži Sarajeva prvo u Sofiji, pa onda i sinoć, nisu smiješne, meni su onako baš pomalo žalosne..

Šta kažu košpe ,Levski u rangu Zrinjskog, nenadjebivi su sviju mi, pa eto neka su, ali bi i kao takvi iskarali i Želju i Širokog zajedno...samo to protiv Sarajeva malo teže ide, baš kao što je išlo Genku i još nekim....

Hvala čestitkama iskrenim košpicara koji su to uradili i na temi FCS...
ma nemoj mi reci, prvo lazes da sam rekao da ste se u sofiji i sinoc blamirali. sta buncas. blamirali ste se na malti i u sarajevu protiv konobara. bilo je ocekivano da se blamirate i protiv levskog, jer ste i sami to najavljivali, al ljudi nisu pokazali nista u dvije utakmice sto nije bilo problem iskoristiti. a da vi imate imalo obraza ne bi ste onako srali na nase utakmice. stoga smo isti.
samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru
a mi ce mo da se borimo sa prosjecnim Levskim i malom Bugarskom.

:bih:
Pitari-CHWIILA

#163 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitari-CHWIILA »

Dammme wrote:DIVOVI SU OPET POKAZALI ZAŠTO SU DIVOVI

Hvala većini plavog dijela foruma na čestitkama, a ovih par miševa (prepoznaće se oni sami) koji pokušavaju umanjiti pobjedu Sarajeva pričom: Levski ka.ina i slično, e takvi se mogu samo zavući u svoje MIŠJE RUPE i čekati dok Sarajevo ispadne iz Evrope. Ali bi im se moglo desiti i da se DOBRO NAČEKAJU.
U medjuvremenu mogu se sa prepotentnim brkom ("strucnjak") VOZATI TRAMVAJEM..to je jedino sto im je ostalo.
NK LIGURE vs NK TRAMVAJ...6-2
hypko_nurko

#164 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hypko_nurko »

tcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru

naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa malte :bih:
Pitari-CHWIILA

#165 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitari-CHWIILA »

Iskrenim navijacima Zelje..velika hvala na cestitkama a ostalim koji porede Levski sa zrinjskim i pricama da je to cuna ekipa , samo jedno pitanje.
Pa jadnici hocete li ikad proci u evropi dalje od Pazarica ili Lukomira na Treskavici.
Pitari-CHWIILA

#166 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitari-CHWIILA »

hypko_nurko wrote:
tcz wrote: samo ti uzivaj u tika-taka po velikoj fudbalskoj velesili Sloveniji i velikom Mariboru

naravno da uzivam i uzivacu cijelu sezonu, a zaboravio si borbu sa divovima sa malte :bih:
BOLI...PECE...SUZE U OCIMA...CRKNI-CRKNI...CRKKNNNIIIIIIII !!!!
ultima_palabra

#167 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Sinko, popij duplu i smiri živce... da nije vrućina u pitanju, polićemo te vodom iz pehara koje je Sir Amar osvojio :-D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#168 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by bordo gandalf »

Hvala pravim i iskrenim manijacima a ovi padobranci nam se mogu samo sageti :!:

Nasa prica se nastavlja!!!
Last edited by bordo gandalf on 27/07/2012 12:35, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#169 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Baltazar_khan »

treba promijeniti naziv teme u "BH klub u Evropi - općenito :oops:
Dr. Kuca

#170 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Dr. Kuca »

Kakim vam se u pehar :lol: :lol:
tcz

#171 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by tcz »

rashtiman wrote:Hvala pravim i iskrenim manijacima a ovi padobranci nam se mogu samo sageti :!:
:thumbup:
hypko_nurko wrote:

kakav radostan dan :dance:
gdje su ti sa malte sad a gdje smo mi 8-)
hypko_nurko

#172 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hypko_nurko »

Pitari-CHWIILA wrote:
hypko_nurko wrote:

BOLI...PECE...SUZE U OCIMA...CRKNI-CRKNI...CRKKNNNIIIIIIII !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ubi, umalo nisam umro sinos od tuge kad vidjeh kako ispade levski. cuj crkni pa nije to lijepo da ja tebi kazem da crknes, ne zelim. nisam ja takav
tcz wrote:
hypko_nurko wrote:

kakav radostan dan :dance:
gdje su ti sa malte sad a gdje smo mi 8-)
cuj gdje su, ljudi rade po lokalima i soour-ima i oour-ima. valja dnevnicu zaraditi i otplatiti kredit za putovanje u sarajevo
rookfash

#173 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rookfash »

Baltazar_khan wrote:treba promijeniti naziv teme u "BH klub u Evropi - općenito :oops:
:thumbup:
north

#174 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by north »

Nurk, nećemo se vrijeđati i govoriti jedan drugom da laže, nije pristojno.....dalje, nisam ni napisao da si ti rekao nakon utakmica o blamaži, ti si šefe moj li lijepi prije govorio kako će biti potop u Sofiji, pa kad ne bi, da će biti u Sarajevu i da se u četvrtak tema zaključava...hu ha, potrajanje ova tema još hvala bogu, a zna se kome....

I da priča konobari i 6 komada, što se mene tiče hvala konobarima štu su nas uozbiljili i prodrmali da nema podcjenjivanja, pa smo dijelom i zahvaljujući tome izdominirali Levski blamirao tvoj klub, Modriču i čini mi se još nekoga.....

Ali da ne ulazimo u daljnja repliciranja, morao sam samo odgovoriti na tvrdnju da LAŽEM, budi mi pozdravljen i slijedeći četvrtak samo bez nervoze molim....daćemo Zeti šansu u revanšu za prolazak, pa ćemo ih tamo u CG pred jedno milju naših navijača izbaciti baš kao i ove peksine od sinoć...
armin071

#175 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by armin071 »

Zna li iko ko je u Sarajevu trenutno zaposlen kao psiholog kluba?? Ono sinoć je bilo očito da su ljudi na psihološkom planu odlično pripremljeni. Za fizičku formu se zna ko je zaslužan i upravi za to naklon do poda.
Post Reply