uvijek se nadje netko ko misli da moze zajebat sistemplain vanilla wrote:ma jok..iskreno, mislila sam da se to ne desava medju prijateljima, da postoji nakav kodeksJThomas wrote:šta, treba da mu aplaudiramo što je povalio jaranovu ženu?
ljubavni trougao
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- touch brain
#151 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
- alchak.ba
#152 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
ne mogu ga ni pokusati razumjeti, a kamo li razumjeti.plain vanilla wrote:ma jok..iskreno, mislila sam da se to ne desava medju prijateljima, da postoji nakav kodeksJThomas wrote:šta, treba da mu aplaudiramo što je povalio jaranovu ženu?
ali kad vec neko dodje s problemom, treba ga pokusati razumjeti i savjetovati.. inace cemu otvaranje tema?
da u buducnosti ocekujemo samo ili one koji se hvale ili mazohiste?
zao mi je
- JThomas
#153 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
ako govorimo o prijatelju, jaranu, a ne o poznaniku, zdravo za zdravo...neću da razumijem. ne želim da razumijem. nadam se da nikad neću ni razumjeti.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#154 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
mozes li razumjeti zenu koja prevari muza nakon 20 godina braka?JThomas wrote:ako govorimo o prijatelju, jaranu, a ne o poznaniku, zdravo za zdravo...neću da razumijem. ne želim da razumijem. nadam se da nikad neću ni razumjeti.
ili muskarca koji prevaru zenu nakon sto mu ova rodi djecu i pere mu gace?
- plejka2
#156 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
pa ima svako danas ves masinu nije potrebno na rukeplain vanilla wrote:ili muskarca koji prevaru zenu nakon sto mu ova rodi djecu i pere mu gace?JThomas wrote:ako govorimo o prijatelju, jaranu, a ne o poznaniku, zdravo za zdravo...neću da razumijem. ne želim da razumijem. nadam se da nikad neću ni razumjeti.
- plain vanilla
#157 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
e da znas koliko muskaraca ne zna ukljuciti tu famoznu masinuplejka2 wrote:pa ima svako danas ves masinu nije potrebno na rukeplain vanilla wrote:ili muskarca koji prevaru zenu nakon sto mu ova rodi djecu i pere mu gace?JThomas wrote:ako govorimo o prijatelju, jaranu, a ne o poznaniku, zdravo za zdravo...neću da razumijem. ne želim da razumijem. nadam se da nikad neću ni razumjeti.
(znam da svi muskarci koji forumaju znaju, ja govorim o ostalim
- plejka2
#158 Re: ljubavni trougao
ih ti sto ne znaju ukljucit masinu ne znaju ni prevarit 
- JThomas
#159 Re: ljubavni trougao
ne mogu. zasad 
- plain vanilla
#160 Re: ljubavni trougao
aBd razumjet ces, zivot je najbolja skola..JThomas wrote:ne mogu. zasad
- JThomas
#161 Re: ljubavni trougao
pa više bi volio da neću. al' eto, nisam 20 godina u braku pa ne znam.
- plain vanilla
#162 Re: ljubavni trougao
razumijevanje i odobravanje su dva razlicita pojmaJThomas wrote:pa više bi volio da neću. al' eto, nisam 20 godina u braku pa ne znam.
ja ne odobravam abortus, ali mogu razumjeti djevojku koja ga je imala
kontas?
- plejka2
#163 Re: ljubavni trougao
kakve veze ima trudna zena sa ovom temom?
zasto oftopičiš bezze?
zasto oftopičiš bezze?
- plain vanilla
#164 Re: ljubavni trougao
pa ako ova ostane trudna, imat ce vezeplejka2 wrote:kakve veze ima trudna zena sa ovom temom?
zasto oftopičiš bezze?
ima s razumijevanjem problema i pljuvacinom
- plejka2
#165 Re: ljubavni trougao
valjda je koristio maliciju
ih kakva bi to sapunica bila da joj je dijete naheklo
- alchak.ba
#166 Re: ljubavni trougao
jao izrazaplejka2 wrote:valjda je koristio maliciju![]()
- Platformas
#167 Re: ljubavni trougao
Srce mi ko dzamija kad vidim da se drzimo(velika vecina) ovog kodeksa u vezi jaranove bivse/sadasnje 
- male_okice
#168 Re: ljubavni trougao
Platformas wrote:Srce mi ko dzamija kad vidim da se drzimo(velika vecina) ovog kodeksa u vezi jaranove bivse/sadasnje
-
jedinaa
#169 Re: ljubavni trougao
Gledam komentare raznih profila..On je kriv..Ona je kriva..nikad neznate šta će vam se desiti u životu.. na neke stvari jednostavno ne možete utjecati..Ko je kriv je totalno ne bitno samo poželite da se to vama ne dogodi...
- alchak.ba
#170 Re: ljubavni trougao
ovdje ga se osudjuje zbog muskog kodeksa.....jedinaa wrote:Gledam komentare raznih profila..On je kriv..Ona je kriva..nikad neznate šta će vam se desiti u životu.. na neke stvari jednostavno ne možete utjecati..Ko je kriv je totalno ne bitno samo poželite da se to vama ne dogodi...
-
jedinaa
#171 Re: ljubavni trougao
osuđuješ zbog muškog kodeksa... hoćeš reći ti si savršen/a???? Kako napisah nikad neznaš šta ti se može desiti prema tome ne osuđuj nikog nikad...
- Yokyouare
#172 Re: ljubavni trougao
nije pitanje ko je kriv, nego koji se motivi kriju iza ovakvih djela!
-
Smail Aga
#173 Re: ljubavni trougao
Sto neko rece,bolje da je temu u Saff-u postavio,manje bi moralisanja nasao tamo. Svi ste usljed silnoga moralisanja,zaboravili sustinu teme a to nije da su se njih dvoje povalili iz zadovoljstva,bijesa,osvete,obijesti nego je ona njega zavela i iskoristila,obecavala mu zajednicki zivot,ostanak sa njim. On je u glavi vec prihvatio i djecu. Sto sve skupa govori da je postavljac teme malo naivan ali u sustini dobar i dobronamjeran. Da,ona je od pocetka vodila inicijativu a u takvim slucajevima obicno muskarci imaju inicijativu. Da,bi ga poslije nasukala i sa osmjehom se vratila covjeku,znajuci da on nece moci progovoriti. Zajebana zenska. Samo cu ponoviti moj savjet iz prvoga posta,iduci put kada ti dodze a doci ce,igraj mudro i hladne glave. Uzmi ono sto ti treba i idi dalje.
-
iceman2010
#174 Re: ljubavni trougao
Tek takvo ponasanje bi stvorilo konfuziju u drustvu. Ukoliko mi kao drustvo budemo ama bas svaku stvar relativizirali recenicom: "ne znas ti....." onda je sve dozvoljeno. Covjek je odradio zenu od jarana. Nema tu nikakvog opravdanja niti olaksavajucih okolnosti. Kakve god da su okolnosti kriv je 100%, a i ona je.jedinaa wrote:osuđuješ zbog muškog kodeksa... hoćeš reći ti si savršen/a???? Kako napisah nikad neznaš šta ti se može desiti prema tome ne osuđuj nikog nikad...
-
iceman2010
#175 Re: ljubavni trougao
A jarana ko hebe. Jedno od dvoje njene djece nije njegovo. Je li i on dobar covjek? Je li zasluzio da mu jaran jase zenu? Nema opravdanja ni za nju ni za njega. Jedini koji je nasukan je njen muz. Ove sto povale zene od jarana uopste ne zalim.Smail Aga wrote:Sto neko rece,bolje da je temu u Saff-u postavio,manje bi moralisanja nasao tamo. Svi ste usljed silnoga moralisanja,zaboravili sustinu teme a to nije da su se njih dvoje povalili iz zadovoljstva,bijesa,osvete,obijesti nego je ona njega zavela i iskoristila,obecavala mu zajednicki zivot,ostanak sa njim. On je u glavi vec prihvatio i djecu. Sto sve skupa govori da je postavljac teme malo naivan ali u sustini dobar i dobronamjeran. Da,ona je od pocetka vodila inicijativu a u takvim slucajevima obicno muskarci imaju inicijativu. Da,bi ga poslije nasukala i sa osmjehom se vratila covjeku,znajuci da on nece moci progovoriti. Zajebana zenska. Samo cu ponoviti moj savjet iz prvoga posta,iduci put kada ti dodze a doci ce,igraj mudro i hladne glave. Uzmi ono sto ti treba i idi dalje.