Gledao sam ga na DVD-u i to jos trilogija svi djelovi na jednom......najboljii mi je prvi dio ubjedljivo, najvise dojma mi je nekako ostavio.....u trecem nekako sve je brzopleto, i na kraju kad najvise ocekujes mucak.....standardna prica.Kareem Abdul-Jabbar wrote:iceman ze wrote:Jel neko gledao ''BLADE Trinity''.....ja sam gledao prva dva dijela i bio sam zadovoljan......nisam znao da je u martu bio u Unitic-u pa sam ga propustio. U videotekama nema jos na DVD-u, a na kaseti losa kopija, pa ne bih htio pokvariti gledanje ovog filma.ma, 'nako , druze, meni i nije nesto....
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- iceman ze
- iceman ze

Gledao u kinu na Obali.....jedino me je filmski osjecaj zahvaljujuci njemu i ponio. Sto se tice N.Kidman standardna nista pretjerano, dok mi je S.Penn izvadio citav film, on je u svom nekom fazonu briljirao.....mada ako i prosputite film niste nista izgubili, solidan prica, ocekivani rasplet.....i tome sl.
- iceman ze

XXX 2 Stanje pripravnosti
Nisam ga gledao ali glumacka postava je dobra pa sudeci prema njima ocekujem puno s obzirom na uspjeh prvog djela. U glumackoj postavi nema V.Disela ne/njegovom zaslugom, ali su zato odlicni S.L.Jackson, Ice Cube, W.Dafoe.....ono sto mene ljuti je filmska premijera koja je NAS zaobisla tako d je u susjednim Sloveniji,Hrvatskoj i S.C.Gori bila 28 aprila......a mi se nesto furamo da imamo svoj SFF.....daleko smo jos mi od svijeta
-
dinash
The_Fluid wrote:dinash,
zar je zavrshen film!?
pa naravno ... zasto mislis da se gradivo ponavljalo
inace animacije i efekte su radili timovi i studiji u cije radove se kunem ... tako da bi film barem vizualno trebao biti vise nego zanimljiv ...
ali vise o tome kad skinem
-
The_Fluid
da potrazim link za isti?dinash wrote:The_Fluid wrote:dinash,
zar je zavrshen film!?
inace animacije i efekte su radili timovi i studiji u cije radove se kunem ... tako da bi film barem vizualno trebao biti vise nego zanimljiv ...
ali vise o tome kad skinem:):)
-
dinash
seveda!!!The_Fluid wrote:da potrazim link za isti?dinash wrote:The_Fluid wrote:dinash,
zar je zavrshen film!?
ali vise o tome kad skinem:):)
:D
- iceman ze

Novi film igra u kinima , nije los, tu je odlicni L.Fishburn, koji je dominirao citavim filmom, inace radi se o uradku producenta ''Training day''......ono u stilu borbe izmnedu ''dobrih'' i ''losih'' policajaca. Kako znam imaju ga vec videoteke na DVD i kasetama, tako da nemorate ici u kina.
- joki
- Location: esterajh (http://de.youtube.com/watch?v=pRzG--NFjPw)
-
Lisac
bice da si ti malo novijeg datumaiceman ze wrote:
Novi film igra u kinima , nije los, tu je odlicni L.Fishburn, koji je dominirao citavim filmom, inace radi se o uradku producenta ''Training day''......ono u stilu borbe izmnedu ''dobrih'' i ''losih'' policajaca. Kako znam imaju ga vec videoteke na DVD i kasetama, tako da nemorate ici u kina.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
BigusDickus
Sin City - vrlo neobicno napravljeno... 
-
BigusDickus
Nije crno-bijeli, nego je uradjen u stilu stripa... cool fazon