SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
- zli_hordas
#151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Treba ih ofarbat u boje da se razliikuju.
-
SARAJKA75
#152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
BlueBlood wrote:ja ni dan danas ne znam gdje je koja faza
A faza je od Studentski domova do RTV zgrade ( prati tramvajske sine)
B faza preko puta Vojnickog ili Mojmila zavisi odakle gledas (sportska dvorana Ramiz Salcin u B fazi ako pratis rukomet)
C faza izmedju Svrakinog i Mojmila otprilike (Mercator)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Uzeo čovjek godišnji..
- cigara
#154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
jel ovo izvod iz spomenara neke curice 5. razreda?SARAJKA75 wrote:Mommy's_little_ Monster wrote:Melami wrote:A ludi su maksimalno, pravio im probleme i oni se dogovorili i zaganjali ga
Tako se to radi u nasoj B fazi...SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE
Odrasla sam u B fazi i uvijek je bilo samo jedno pravilo ili si raja ili nisi
I sada sam u istom naselju i neprocjenjivo je popiti kafu sa ekipom koja je zajedno odrastala.
Svi smo izabrali svoje zivotne puteve i jedni druge postujemo ( od sanera do doktora i inzinjera) svi pijemo kafu i svi smo raja iz B faze (PONOSNO KAZEM RAJA IZ B FAZE)
Last edited by cigara on 13/07/2012 14:21, edited 1 time in total.
- Logovan
#155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Zaslužio je. Naporan je život u zatvoru.leet wrote:Uzeo čovjek godišnji..
- hamza_sa
#156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Boze sacuvaj!!!!!!!leet wrote:Uzeo čovjek godišnji..
Neki od mojih prijatelja se "slomise" posteno radeci bez i jednog dana godisnje, a frajer u zatvoru pa ima godisnji.
FUJ!
- bambina78
#157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Trebaju novinari ovo detaljnije ispitati. Koji akt, koji zakon daje pravo na godisnji? Kladim se da se ne radi ni o kakvom zakonu nego o internom aktu zatvora i da to uprava zatvora zloupotrebljava, da ne kazem da naplacuje te pogodnosti.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
leet wrote:Uzeo čovjek godišnji..
znao sam za te godišnje ali uvijek se iznenadim
opet
- plejka2
#159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120713074
Mogli su ga poslat neđe na more u hotel sa 5 zvjezdica.
Zasluzio coek da se odmori.
Mogli su ga poslat neđe na more u hotel sa 5 zvjezdica.
Zasluzio coek da se odmori.
- johnny_blazze
#160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
¸ja jbt i da mu se levati ovako poseru u godisnji cccc, ne moze covjek ni na miru da odmori od radnih obaveza(zatovora)leet wrote:Uzeo čovjek godišnji..
- johnny_blazze
#161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
"Nakon njegovog zahtjeva Kantonalni sud je 6. decembra prošle godine objedinio ove kazne i izrekao jedinstvenu kaznu od 9,5 godina zatvora Šeraku"
"Adnan Šerak je na slobodi, jer koristi dio godišnjeg odmora na koji ima pravo po Zakonu o radnim odnosima. Neki zatvorenici taj godišnji odmor koriste u krugu zatvora, a neki, na osnovu vanzavodskih pogodnosti, taj odmor mogu koristiti van zatvora, na slobodi. Šerak te pogodnosti ima na osnovu primjernog ponašanja i činjenice da je odslužio trećinu kazne
bas me zanima koji oni kalendar koriste i kako racunaju te trecine
"Adnan Šerak je na slobodi, jer koristi dio godišnjeg odmora na koji ima pravo po Zakonu o radnim odnosima. Neki zatvorenici taj godišnji odmor koriste u krugu zatvora, a neki, na osnovu vanzavodskih pogodnosti, taj odmor mogu koristiti van zatvora, na slobodi. Šerak te pogodnosti ima na osnovu primjernog ponašanja i činjenice da je odslužio trećinu kazne
-
VjecitiStudent
#162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Bezbeli su uracunali i pomilovanje.johnny_blazze wrote:"Nakon njegovog zahtjeva Kantonalni sud je 6. decembra prošle godine objedinio ove kazne i izrekao jedinstvenu kaznu od 9,5 godina zatvora Šeraku"
Ta manimo se vise kritike, nas pravosudni sistem je smijurija, uopste vise ne znam cemu sluze one hiljade sudija, tuzilaca, policajaca ...
- black
#163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
hoce li mu i regres dati ...
ovo je vise vec dno dna..
-
Static-X
#164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
jebo ovu zemlju!
- jazzer
#165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Koliko svim budzetskim korisnicima toliko i njemu. Mora se postovati zakon, sto rece onaj iz CZblack wrote:hoce li mu i regres dati ...ovo je vise vec dno dna..
- poznanik
#166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Imaju moć, imaju međusobnu podršku pojedinaca iz izvršne i zakonodavne vlasti, najveći broj njih su dobro organizirani da se međusobnim ponašanjem štite, da budu nedodirljivi i nepromjenjivi, da iz društva, iz države, izvuku što više vlastite koristiVjecitiStudent wrote:Ta manimo se vise kritike, nas pravosudni sistem je smijurija, uopste vise ne znam cemu sluze one hiljade sudija, tuzilaca, policajaca ...
- respo
#167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
samo sto i jedni i drugi iza ledja pricaju ma joj to je onaj sto to i to ovakav onakavSARAJKA75 wrote:Mommy's_little_ Monster wrote:Melami wrote:A ludi su maksimalno, pravio im probleme i oni se dogovorili i zaganjali ga
Tako se to radi u nasoj B fazi...SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE
Odrasla sam u B fazi i uvijek je bilo samo jedno pravilo ili si raja ili nisi
I sada sam u istom naselju i neprocjenjivo je popiti kafu sa ekipom koja je zajedno odrastala.
Svi smo izabrali svoje zivotne puteve i jedni druge postujemo ( od sanera do doktora i inzinjera) svi pijemo kafu i svi smo raja iz B faze (PONOSNO KAZEM RAJA IZ B FAZE)
da se razumijemo nije to samo vezano za alipasino nego za citav grad osim onih koji su konkretno zakaceni pa se i javno ne vole
-
SARAJKA75
#168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
jel ovo izvod iz spomenara neke curice 5. razreda?[/quote]
Dodji u B fazu pa provjeri
Dodji u B fazu pa provjeri
- respo
#169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
koji smo mi klocevi to je nevidjeno
dosao neko u moj kvart da pravi probleme i prebiju izrokaju ili sta vec ovi lokalni oni su heroji
a kad ti isti prave sranje po kvartu onda svi sute i gledaju iza zavjese
sarajko a je li uopste znas otkud taj s njima i otkud on u toj raji do sada?
dosao neko u moj kvart da pravi probleme i prebiju izrokaju ili sta vec ovi lokalni oni su heroji
- BlueBlood
#170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
ma pusti sarajku,laze,petlja! Udala se u buca potok pa je nostalgija puca 
-
SARAJKA75
#171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Znam, a znas li ti????????????????respo wrote:koji smo mi klocevi to je nevidjeno
-
SARAJKA75
#172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Greska, ja sam privela u svoju mahaluBlueBlood wrote:ma pusti sarajku,laze,petlja! Udala se u buca potok pa je nostalgija puca
- respo
#173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
znam veoma dobro al sudeci po tvojim postovima ne bih rekao da si upucena cim onako pisesSARAJKA75 wrote:Znam, a znas li ti????????????????respo wrote:koji smo mi klocevi to je nevidjeno
-
svasta_svasta
#174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Sto je najgore nisu ga ubili...
Sad nijedan od njih nece moci mirno spavati, jer nikad ne znas kad ce ovoga opet pustiti na godisnji....
Sad nijedan od njih nece moci mirno spavati, jer nikad ne znas kad ce ovoga opet pustiti na godisnji....
-
SARAJKA75
#175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
jesi li bio u posjeti prijatelju ?????????respo wrote:znam veoma dobro al sudeci po tvojim postovima ne bih rekao da si upucena cim onako pisesSARAJKA75 wrote:Znam, a znas li ti????????????????respo wrote:koji smo mi klocevi to je nevidjeno