Sex bez obaveze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Smail Aga

#151 Re: Sex bez obaveze

Post by Smail Aga »

plain vanilla wrote:
1919 wrote:8-)

Image
koja glupost
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Naravno da je glupost,ovo kao da je sa teme videoteca islamica ili tako nekako. Pustite se laznoga moralisanja i prenemaganja. Jebite se sve u 16. Ujutru,u podne,popodne,uvece,ponoci pa opet ujutru. Sa kime stignete,sa muzem,zenom,svojom i tudzom,sa komsijom,sa prijateljem,sa neprijateljem, sa svakim :D :D :D :D :D
Usao sam u zrele godine ,sada kada je kasno placem za svakom propustenom prilikom,za svaki put sto nisam pitao ili pokusao a puno sam ih pitao ali svaka propustena prilika se vraca kao flash i ne da spavati. :( :( :(
Ili sa zenske strane,najbolje to pojasnjava jedna anegdota. Kao pitale unuke baku : Bako da li si ti kao mlada davala svakome ko je trazio ?? A baka odgovori : Davala sam ,davala,svakome a sada mi je zao sto nisam i nudila :D :D :D
Donnie Smith

#152 Re: Sex bez obaveze

Post by Donnie Smith »

u stilu:davala ne davala, uvenuće :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#153 Re: Sex bez obaveze

Post by plain vanilla »

Smail Aga wrote:
plain vanilla wrote:

Image
koja glupost
Naravno da je glupost,ovo kao da je sa teme videoteca islamica ili tako nekako. Pustite se laznoga moralisanja i prenemaganja. Jebite se sve u 16. Ujutru,u podne,popodne,uvece,ponoci pa opet ujutru. Sa kime stignete,sa muzem,zenom,svojom i tudzom,sa komsijom,sa prijateljem,sa neprijateljem, sa svakim :D :D :D :D :D
Usao sam u zrele godine ,sada kada je kasno placem za svakom propustenom prilikom,za svaki put sto nisam pitao ili pokusao a puno sam ih pitao ali svaka propustena prilika se vraca kao flash i ne da spavati. :( :( :(
Ili sa zenske strane,najbolje to pojasnjava jedna anegdota. Kao pitale unuke baku : Bako da li si ti kao mlada davala svakome ko je trazio ?? A baka odgovori : Davala sam ,davala,svakome a sada mi je zao sto nisam i nudila :D :D :D
nisam bas na to mislila, ali hajd :mrgreen:

nekad, kad je do seksa bilo teze "doci", muskarci su se raniji zenili, tako da se moze reci da otkako je seks dostupan manje je brakova mladjih generacija
ali to nema nikakve veze s ljubavlju, neces nekoga voljeti ili ne voljeti jer ti je dao ili nije dao
aldenkoo

#154 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

Donnie Smith wrote:
aldenkoo wrote:
Donnie Smith wrote:dakle, da rezimiramo, bez obaveze je ako je jedno od njuih dvoje:udato ili oženjeno :-D
a ako su oboje slobodni, što se ne bi i obvezali, da makar zajedno idu na more :-D
Pa naravno da nema veze jesul udati ili ozenjeni... a mozda i ima obaveza za oboje a to je da uzivaju :D

Ja mislim da ima veze, ako ti je partner slobodan, pa se nekad dogovorite da se prasnete, i ako je oženjen/udata..pa se dogovorite da se prasnete :-D
Nekako mi..nije isto :-D
iako je poena u praskanju..neobavezivajućem..no, ako usljed praska dođe do trudnoće...
ad imamo pobačaje, svakojake abortuse, bebe po kontejnerima i gdje sve ne...možda ne mora da znači, ima odgovornih ljudi no..ne znam ustvari, treba mi zasebna tema :-D
Samo se treba paziti.. pa nije niko dijete... :)
Koolin1

#155 Re: Sex bez obaveze

Post by Koolin1 »

nekad, kad je do seksa bilo teze "doci", muskarci su se raniji zenili, tako da se moze reci da otkako je seks dostupan manje je brakova mladjih generacija
ali to nema nikakve veze s ljubavlju, neces nekoga voljeti ili ne voljeti jer ti je dao ili nije dao
:thumbup:

Od kako je lako doci do sex-a vise je prave ljubavi... siguran sam da su se mnogi zenili i udavali upravo zbog sexa a ne zbog ljubavi...
Smail Aga

#156 Re: Sex bez obaveze

Post by Smail Aga »

Smail Aga wrote:
plain vanilla wrote:

Image

Ja sam te tako shvatio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No,ima i jos jedna stvar,ova krilatica ,u slucaju Sarajeva jednostavno nije tacna.odnosno cista je laz. Sexualnost i sexualne slobode su u Sarajevu u odnosu na prijeratni period su u ogromnom padu. Starije generacije koje se sjecaju 70-ih i 80-ih znaju da je Sarajevo tada u usporedbi sa danas bilo Sodoma i Gomora. Neokonzervatizam,tradicionalizam,religija.povratak 'porodicnim i tradicionalnim vrijednostima' ( sta god da to znacilo ) koji je poceo 90-ih je od omladine u danasnjem Sarajevu napravio sexualne bogalje. Zato da ponovim poruku : Jebite se,zdravo je i ugodno :mrgreen: :mrgreen:
Nego mogli bi mi na kafu negdje ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#157 Re: Sex bez obaveze

Post by plain vanilla »

pa da to ima veze ne bi zene koje su imale puno partnera nazivali kurvama nego zenama velikog srca :lol:

shalim se malo, samo mi onaj citat glup :D
duplanula

#158 Re: Sex bez obaveze

Post by duplanula »

Pa nije djaba da ucestala bezobavezna veza sa istim partnerom prije ili kasnije preraste u zaljubljenost/ljubav. Valjda je to dovoljan dokaz da od toga nema nista na duge staze. :)
duplanula

#159 Re: Sex bez obaveze

Post by duplanula »

m@m@ wrote:
duplanula wrote:Pa nije djaba da ucestala bezobavezna veza sa istim partnerom prije ili kasnije preraste u zaljubljenost/ljubav. Valjda je to dovoljan dokaz da od toga nema nista na duge staze. :)
ne kontam :?
Zelim da kazem, ako su "stalni" partneri u sexu bez obaveze pitanje je vremene kada ce se razviti emocije, i onda nekako "bez obaveze" pada u vodu :D.
NeZatvaramPastu

#160 Re: Sex bez obaveze

Post by NeZatvaramPastu »

Bas bezveze, pa nisu glupi ....
Loba

#161 Re: Sex bez obaveze

Post by Loba »

m@m@ wrote:
neces nekoga voljeti ili ne voljeti jer ti je dao ili nije dao
Ne ali ces razmisljati o tom nekom ako je bio efikasan :D pa zeljeti jos i zaljubiti se, zavoljeti...

na ovu temu sam citala ponesto i cesto sam nailazila na recenicu "samo bez emocija" zar je moguce sexati se bez da emocije prorade, bar kod zena mada i muskarci lazu kad kazu ma ja sam je samo po...bo i to je to, ko fol ne osjeca nista, hemije mora biti ako nema hemije kako vam se digne?
elem neise

vodite ljubav a ne rat, cuvajte se bolescurina

Image
Biće da se radi o nagonu. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#162 Re: Sex bez obaveze

Post by Velkoski »

Čuj kako vam se digne. :shock: Bit će da vidimo golo žensko :mrgreen:
Leona ...

#163 Re: Sex bez obaveze

Post by Leona ... »

Loba wrote:
m@m@ wrote:
neces nekoga voljeti ili ne voljeti jer ti je dao ili nije dao
Ne ali ces razmisljati o tom nekom ako je bio efikasan :D pa zeljeti jos i zaljubiti se, zavoljeti...

na ovu temu sam citala ponesto i cesto sam nailazila na recenicu "samo bez emocija" zar je moguce sexati se bez da emocije prorade, bar kod zena mada i muskarci lazu kad kazu ma ja sam je samo po...bo i to je to, ko fol ne osjeca nista, hemije mora biti ako nema hemije kako vam se digne?
elem neise

vodite ljubav a ne rat, cuvajte se bolescurina

Image
Biće da se radi o nagonu. :oops:
hahahha tako je !!
Arc_Angel

#164 Re: Sex bez obaveze

Post by Arc_Angel »

Zaista fascinantno cime se sve ljudi opterecuju danas u zivotu.

U jednoj od manjih zemalja na ovoj kugli zemaljskoj koja je jedna od manjih planeta, koje kruze oko jedna od manjih zvijezda koje je nase sunce, u nasoj galaksiji koja spada u jednu od manjih galaksija gdje ima hiljade milijardi zvijezda, koja pluta bezgranicim univerzumom gdje ima hiljade milijardi galaksija, ljudi iz Bosne i Hercegovine te male zemlje na tom majusnom planetu se svakim danaom zamaaraju glupostima, bore se da jedni drugima nametnu svoj film.

Zivi i pusti druge da zive.
Svako ima svoj film, i neka ga sam za sebe vozi.
Opusti se, i poravni.
I prestanite da jedni druge osudjujete
Colonel

#165 Re: Sex bez obaveze

Post by Colonel »

Prisjedne to :roll:
Colonel

#166 Re: Sex bez obaveze

Post by Colonel »

Colonel wrote:Prisjedne to :roll:
Mnogo brzo :(
dedovic.almir

#167 Re: Sex bez obaveze

Post by dedovic.almir »

Mislim da su vece sanse za sex bez obaveze u onome gradu/mjestu koje ima vise stanovnika.
aldenkoo

#168 Re: Sex bez obaveze

Post by aldenkoo »

dedovic.almir wrote:Mislim da su vece sanse za sex bez obaveze u onome gradu/mjestu koje ima vise stanovnika.
slazem se da su vece sanse iako ima toga svugdje....
NeZatvaramPastu

#169 Re: Sex bez obaveze

Post by NeZatvaramPastu »

dedovic.almir wrote:Mislim da su vece sanse za sex bez obaveze u onome gradu/mjestu koje ima vise stanovnika.

Bitno je da me niko ne zna :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#170 Re: Sex bez obaveze

Post by Velkoski »

NeZatvaramPastu wrote: Bitno je da me niko ne zna :D
Isprobano, radi :mrgreen:
PeppermintSA

#171 Re: Sex bez obaveze

Post by PeppermintSA »

kuku nama kad je i sex bez obaveza jednaka peglancija kao veza.

Jedini pravi sex bez obaveza je bukvalni sex na noć - upoznali se u gradu, i istu noć se kresnuli. Kasnije ćao za ćao na ulici ako se ikad sretnete, niko ne zna, k'o da ništa nije bilo i ćao :thumbup:

Nema drugog, trećeg, osmog puta...što bi se reklo - kresn'o se 10 puta, ali s 10 partnera :thumbup:
Muzikjunki

#172 Re: Sex bez obaveze

Post by Muzikjunki »

Cutanje je zlato! Ako je djevojka sigurna da moze da vam vjeruje, onda mozda nesto i bude od seksa bez obaveza, ali ukoliko osjeti da cete pricati okolo i hvaliti se (sto 90% muskaraca radi), onda mozete zaboraviti na to. Uglavnom, povjerenje igra veliku ulogu u ovakvim odnosima.
PeppermintSA

#173 Re: Sex bez obaveze

Post by PeppermintSA »

Muzikjunki wrote:Cutanje je zlato! Ako je djevojka sigurna da moze da vam vjeruje, onda mozda nesto i bude od seksa bez obaveza, ali ukoliko osjeti da cete pricati okolo i hvaliti se (sto 90% muskaraca radi), onda mozete zaboraviti na to. Uglavnom, povjerenje igra veliku ulogu u ovakvim odnosima.
nije ni čudo što je fb najveći seksualni posrednik u BiH :roll:
Muzikjunki

#174 Re: Sex bez obaveze

Post by Muzikjunki »

PeppermintSA wrote:
Muzikjunki wrote:Cutanje je zlato! Ako je djevojka sigurna da moze da vam vjeruje, onda mozda nesto i bude od seksa bez obaveza, ali ukoliko osjeti da cete pricati okolo i hvaliti se (sto 90% muskaraca radi), onda mozete zaboraviti na to. Uglavnom, povjerenje igra veliku ulogu u ovakvim odnosima.
Ne razumijem kakve veze ima Fejsbuk s ovim sto sam rekao?
PeppermintSA

#175 Re: Sex bez obaveze

Post by PeppermintSA »

Muzikjunki wrote:
PeppermintSA wrote:
Ne razumijem kakve veze ima Fejsbuk s ovim sto sam rekao?
Zato što se polazi sa stanovišta da sex bez obaveza jedino funkcioniše kao dogovor koji preraste u neku mračnu tajnu. Zar nije najlogičniji slijed: otišao u grad s rajom, upoznali neke cure, i ja se s jednom pokupim i završim na gajbi - svi vidjeli, nikog ne zanima i ćao.
Post Reply