Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#151 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

eee, zato je jedan prvi, a svi ostali drugi :mrgreen:
tf2_spy

#152 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by tf2_spy »

hamalalija wrote:
tf2_spy wrote:opet ono misli da sve zna. kralj si, majke mi :D

Hmmmm??? Ono kao treci rod??? Kao nesta nedefinisano, nepoznato??? Kao neko ponizenje??? Kao neko nezreo za diskusiju????

U svakom slucaju vrijedjanjem i ponizavanjanjm sagovornika dolazimo do zakljucka da je isti intelektualno superioran, ali si to ne zelimo priznati pa svoju intelektualnu inferiornost pokusavamo sakriti duhovitim doskocicama, vrijedjanjem i ponizavanjem tipa "vidi mu glOve".
napokon si došao do samospoznaje. bravo, možda i curu nađeš :thumbup:
hamalalija

#153 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

tf2_spy wrote:
hamalalija wrote:
tf2_spy wrote:opet ono misli da sve zna. kralj si, majke mi :D

Hmmmm??? Ono kao treci rod??? Kao nesta nedefinisano, nepoznato??? Kao neko ponizenje??? Kao neko nezreo za diskusiju????

U svakom slucaju vrijedjanjem i ponizavanjanjm sagovornika dolazimo do zakljucka da je isti intelektualno superioran, ali si to ne zelimo priznati pa svoju intelektualnu inferiornost pokusavamo sakriti duhovitim doskocicama, vrijedjanjem i ponizavanjem tipa "vidi mu glOve".
napokon si došao do samospoznaje. bravo, možda i curu nađeš :thumbup:

Sto ce mi ta zajebancija, to mozda vama bez samopuzdanja treba.
tf2_spy

#154 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by tf2_spy »

hamalalija wrote: Sto ce mi ta zajebancija, to mozda vama bez samopuzdanja treba.
pa dobro de, nađi momka. što odmah ne kažeš da u tom timu igraš. mislim, meni je i to ok, nemam ništa protiv, bitno je da je čovjek sretan.
hamalalija

#155 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

tf2_spy wrote:
hamalalija wrote: Sto ce mi ta zajebancija, to mozda vama bez samopuzdanja treba.
pa dobro de, nađi momka. što odmah ne kažeš da u tom timu igraš. mislim, meni je i to ok, nemam ništa protiv, bitno je da je čovjek sretan.
Da se samocitiram
Lakat Jebić

#156 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Lakat Jebić »

ja dobre emisije :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#157 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

Lakat Jebić wrote:ja dobre emisije :D
samo madner fali :D
Ghost_Rider_XXX

#158 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Ghost_Rider_XXX »

Kultura dijaloga na nivou.
Jay Gatsby

#159 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

Ovako nam je i u RL. Niko se "ne drži knjige" :mrgreen:
Lakat Jebić

#160 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Lakat Jebić »

plain vanilla wrote:
javio se jednom, sad ce se on aktivirat :D
hamalalija

#161 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

Evo necu vise, priznajem da je tf2-spay jebac i da ja nemam pojma o zivotu. I da, on je i pametniji od mene.
jos_uvijek_sanjam

#162 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by jos_uvijek_sanjam »

Lakat Jebić wrote:
plain vanilla wrote:
javio se jednom, sad ce se on aktivirat :D

To je taj sto se prica da moze 5 puta zaredom :run: :D
jos_uvijek_sanjam

#163 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

hamalalija wrote:
Alija, koje si godiste? 88 89? 90?
Lakat Jebić

#164 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Lakat Jebić »

jos_uvijek_sanjam wrote:

To je taj sto se prica da moze 5 puta zaredom :run: :D
moras madnera upoznat, nije tako jednostavno :D
hamalalija

#165 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

jos_uvijek_sanjam wrote:
hamalalija wrote:
Alija, koje si godiste? 88 89? 90?
94
Ghost_Rider_XXX

#166 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

jos_uvijek_sanjam wrote:To je taj sto se prica da moze 5 puta zaredom :run: :D
To je intergalaktički hebač. 5 puta zaredom samo kad je ekstremno umoran. :lol:
medvjed23

#167 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by medvjed23 »

i to bez promjene ruke :)
jos_uvijek_sanjam

#168 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

plain vanilla wrote:eee, zato je jedan prvi, a svi ostali drugi :mrgreen:

A kad se sjetim njegove muke sa mnom, zasluzio je da mu izlijem bistu u zlatu i izvezem goblen s njegovim likom i imenom :D .
madner

#169 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by madner »

Ghost_Rider_XXX wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:To je taj sto se prica da moze 5 puta zaredom :run: :D
To je intergalaktički hebač. 5 puta zaredom samo kad je ekstremno umoran. :lol:
Pa kako cu 5 puta zaredom kada radim? Mislim mogu se javiti da sam bolestan, ali postane malo ofirno na duge staze.
RoastedPumpkin

#170 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by RoastedPumpkin »

a meni se bas cini da se na nevinost ne gleda kao prije, ne znam cemu toliko opterecivanje oko toga. ima nas svakakvih. ja imam 22 godine i jos sam nevina, i bilo je naravno slucajeva gdje mi skidaju kapu, ali bilo ih je i koji su mi znali reci na fazon "ne glumi mi cednost, to ti jos samo kod mevlida jasarevica prolazi" :mrgreen: ili odmah pocne ona prica "nije ti ovo srednji vijek, opusti se".
a sto se tice te price da im na pocetku nije vazno, a kasnije se promijene, podsjetilo me na jedan slucaj. upoznala sam momka koji je odmah poceo neko interesovanje pokazivati, i kako je prvi razgovor tekao, odmah me i pitao jesam li nevina. meni naravno bilo glupo sto vec pri prvom kontaktu pita tako direktno, i onda on poce objasnjavati kako iza sebe ima propale zaruke. naime cura nije bila nevina, i kao mislio je da mu to nije toliko vazno, ali kako se priblizavao datum vjencanja sve vise je shvatao da ne moze preci preko toga :-?
inace, i sama se grozim od tih likova kojima smeta sto nisu imali tu cast da izabranici probiju himen, a do tad ga gurali gdje su dobili priliku :roll: musko licemjerje.
ali mislim da njima nije problem sto su drugi, vec sto im ne mozes dokazati da je bio jedan ili dva prije njega. najbolje bi bilo da na pici ima neki brojac :roll:
madner

#171 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by madner »

Slazem se, ali zato postoji MOS.

Mozda se neka polovna proda ko fina, ali se ni jedna poznata polovna ne moze prodati kao fina.
tf2_spy

#172 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by tf2_spy »

jel to fina = nevina?
Ghost_Rider_XXX

#173 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

RoastedPumpkin wrote:a meni se bas cini da se na nevinost ne gleda kao prije, ne znam cemu toliko opterecivanje oko toga. ima nas svakakvih. ja imam 22 godine i jos sam nevina, i bilo je naravno slucajeva gdje mi skidaju kapu, ali bilo ih je i koji su mi znali reci na fazon "ne glumi mi cednost, to ti jos samo kod mevlida jasarevica prolazi" :mrgreen: ili odmah pocne ona prica "nije ti ovo srednji vijek, opusti se".
a sto se tice te price da im na pocetku nije vazno, a kasnije se promijene, podsjetilo me na jedan slucaj. upoznala sam momka koji je odmah poceo neko interesovanje pokazivati, i kako je prvi razgovor tekao, odmah me i pitao jesam li nevina. meni naravno bilo glupo sto vec pri prvom kontaktu pita tako direktno, i onda on poce objasnjavati kako iza sebe ima propale zaruke. naime cura nije bila nevina, i kao mislio je da mu to nije toliko vazno, ali kako se priblizavao datum vjencanja sve vise je shvatao da ne moze preci preko toga :-?
inace, i sama se grozim od tih likova kojima smeta sto nisu imali tu cast da izabranici probiju himen, a do tad ga gurali gdje su dobili priliku :roll: musko licemjerje.
ali mislim da njima nije problem sto su drugi, vec sto im ne mozes dokazati da je bio jedan ili dva prije njega. najbolje bi bilo da na pici ima neki brojac :roll:
A šta čekaš više?
jos_uvijek_sanjam

#174 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

RoastedPumpkin wrote:a meni se bas cini da se na nevinost ne gleda kao prije, ne znam cemu toliko opterecivanje oko toga. ima nas svakakvih. ja imam 22 godine i jos sam nevina, i bilo je naravno slucajeva gdje mi skidaju kapu, ali bilo ih je i koji su mi znali reci na fazon "ne glumi mi cednost, to ti jos samo kod mevlida jasarevica prolazi" :mrgreen: ili odmah pocne ona prica "nije ti ovo srednji vijek, opusti se".

Svaka cast, i na tome sto nemas kompleks da kazes da si nevina, a i sto zbog toga sto si nevina nisi odmah popljuvala djevojke koje to nisu. Takve zene cijenim jako ;). Ne znam tvoje principe, da li se cuvas za brak, ako je i tako- i to postujem. Poznajem i takve i danas su sretne zene, nista nisu propustile, niti se puno razlikuju od onih, koje nisu mogle cekati brak.Ovo sto sam boldala, potpisujem. I ja mislim da ih to "sekira", ali znas sta.. nemoj nikad ni da dokazujes :). Onaj koji nije u stanju da prihvati da nije prvi, a mozda nece biti ni zadnji, ma zdravo :). Niti te napravio, niti te donio na svijet, niti te odhranio, pa da moras da mu polazes racune o tome sta si radila sa svojim tijelom prije njega. Sto prije muskarci shvate da nisu samo oni, ti koji mogu da se zaljube vise puta, da vole vise puta i da fizicki ispolje sve svoje emocije prema nekoj djevojci- da isti poriv imamo i mi, tim bolje za sve nas.
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 19/06/2012 15:28, edited 1 time in total.
Ghost_Rider_XXX

#175 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Eno opet se provlači nekakva ravnopravnost. :lol:
Locked