BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
frngla

#14976 Re: BHTelecom All About

Post by frngla »

[quote="iceman2010"

Ok. Nije ni meni zelja da raspravljam o ep i ed na temi o bht-u. Neko je drugi spomenuo pa sam samo odgovarao. Nemoj sta zamjeriti. Siguran sam da si bolje upoznat sa tematikom. Ja sam upoznat toliko da sam morao iskesirati upravo danas tih 1120, a da za ovu razliku do 6,7 lovu imam ali onda nista od lcd- a, pa sada vagam. Da li 2,4 KW ili lcd :-)

Sent from my LT18i using Tapatalk 2[/quote]

Ako već hoćeš, "iskeširao" si 1,095.82 KM za angažovanu snagu te 56.50 KM za elektroenergetsku saglasnost, odnosno izlazak energetičara na teren te pravljenje EES, odnosno tehničkih uslova ;)
iceman2010

#14977 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

vitezovi wrote:
Hocu cim sjednem za racunar. Cini mi se da je trio 50 KM plus pdv. Telecom-ov full+ je 39 plus pdv. Znaci razlika je 11 KM plus pdv. Jeste ponuda programa bolja, jeste brzi Internet, ali je zato kod bht-a telefoniranje znatno povoljnije. Recimo da za one koji imaju vecu potrebu za telefonom razlika jos izrazenija ako se uporedi full sa pomenutim trio. Isto tako duo je cini mi se oko 40 KM (moram kasnije provjeriti) a bht net paket 31 KM. Dakle, 9 KM plus pdv.
da ali ja ta svojih 58,5KM imam ukljucenih 15KM za telefon, dok kod BHT-a pozivi prema mobitelima se obracunavaju kao i uspostava poziva prema fiksnim. Logosoft obracunava telefonske pozive po sekundama, za BHT nisam mogao procitati.
LOL nema nikakvih uslova, dok kod telekoma je 24 mjeseca ili da placas dodatnih 10KM mjesecno.
snimalica je nesto sto pravi ogromnu razliku izmedju ova dva servisa, a ovi izbirljiviji mogu uzeti u obzir i to da kod LOLa dolazi signal bez ikakvih transkodiranja.
ovo je ovako iz glave, naravno da je dobra stvar sto je BHT spustio cijene jer ce se svi ravnati prema njima jer su najveci u BiH ali i sa ovim smanjenjima nisu povoljniji a ni kvalitetniji od konkurencije....
Razlika u cijeni je 13 KM. Ako ces racunati da vecinu od tih 15 KM potrosis na mobitel onda to poredi sa mojatv full. On kosta marku plus pdv vise od trio paketa (1,17 KM). Tu imas uracunato 10 KM prema mobilnoj plus totalno free pozive u fiksnoj mrezi bht-a. Vise puta sam pisao svoj primjer. Meni zena nije iz Sarajeva. Sa rodbinom se cuje svaki dan. Ti razgovori traju jako dugo. Ne postoji paket kod konkurencije koji to moze da zamjeni. Ne znam da li je uvreda za lol ako napisem da oni zbog svoje velicine uopste nisu konkurencija bht-u. Da ne bude zabune, cijenim to sto ljudi u lol-u rade i to sto je domaca firma koja je uspjesna, ali su previse mali da bi bht na njih uopste obratio paznju.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
vitezovi

#14978 Re: BHTelecom All About

Post by vitezovi »

svako uporedjuje sa onim sto mu treba, tako da ti imas tu specificnu situaciju i niko ti ne moze osporiti da je tebi to najjeftinije i najbolje. velika vecina mojih prijatelja takodjer koristi lol, sada da li je to slucajnost ne znam ali jos nikoga od moje raje nisam cuo da ide sa lola...

ovo si dobro rekao za lol da su mali, ali je bruka za nasu drzavu da mala firma ima najbolju ponudu i lako moguce najkvalitetniju uslugu.
neki

#14979 Re: BHTelecom All About

Post by neki »

Asiklar wrote:
neki wrote: Nema nikakve veze sa temom ali ne mogu da ne reagujem...Stvarno ne znam gdje citas ta istrazivanja, to je totalna glupost
"Posljednjih godina u mnogim zemljama okruženja ali i širom svijeta poskupjela je električna energija. Prema mini istraživanju agencije Anadolija, najjeftiniju struju u jugoistočnoj Evropi plaćaju građani Srbije gdje kilovatsat košta 0,051 eura (9,9 feninga) što je skoro upola jeftnije nego u većini zemalja u regionu. Također, prema ovim podacima struja u Srbiji je najjeftinija i u Evropi. Međutim, ne smije se izgubiti iz vida i daje prosječna mjesečna plata u Srbiji skoro najniža u regionu i iznosi 380 eura.

Struja je u Srbiji posljednji put poskupjela 1. aprila 2011. godine za oko 15 posto, a prije toga je poskupjela i u martu 2010. godine za oko 10 posto. Međutim, postoji mogućnost da će struja u Srbiji od Nove godine poskupjeti za 20 ili 25 posto.

Poslije Srbije, najjeftiniju struju u regiji koriste građani Makedonije gdje kilovatsat košta 0,069 eura. Od ostalih zemalja jugoistočne Evrope, slijede Crna Gora sa 0,077, BiH 0,082 i Albanija 0,091 euro po kilovatsatu.

Međutim, iako građani BiH koriste skupu struju, treba imati na umu da je životni standard u većini evropskih zemalja znatno viši nego u BiH što dovodi u pitanje uvriježene izjave o vrlo jeftinoj struji. Primjerice, i pored činjenice da građani BiH imaju prosječna mjesečna primanja koja iznose oko 401 euro, što je približno primanjima građana Srbije, struja u BiH je skuplja nego u Srbiji.

Agencija Anadolija"
Anadolija ti nije bas relevantan izvor, to smo utvrdili i na temi o autoputevima gdje je neko takodje iznio njihov clanak s bombasticnim naslovom o najskupljoj putarini u Evropi

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ ... -AP-EN.PDF

Cijena 100 kwh struje u eurima:
EU27 prosjek 18,4
Eurozemlje 19,3
Belgija 21,2
Bugarska 8,7
Češka 14,7
Danska 29,8
Njemačka 25,3
Estonija 10,4
Irska 20,9
Grčka 12,4
Španija 20,9
Francuska 14,2
Italija 20,8
Kipar 24,1
Letonija 13,4
Litvanija 12,2
Luxemburg 16,6
Mađarska 15,5
Malta 17
Holandija 18,4
Austrija 19,7
Poljska 13,5
Portugal 18,8
Rumunija 10,9
Slovenija 14,9
Slovačka 17,1
Finska 13,7
Švedska 20,4
V. Britanija 15,8
Norveška 18,7
Hrvatska 11,5
Turska 11,5
Albanija 11,6
Bosnien & Herzegowina 7,9

BiH najjeftinija
iceman2010

#14980 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

vitezovi wrote:svako uporedjuje sa onim sto mu treba, tako da ti imas tu specificnu situaciju i niko ti ne moze osporiti da je tebi to najjeftinije i najbolje. velika vecina mojih prijatelja takodjer koristi lol, sada da li je to slucajnost ne znam ali jos nikoga od moje raje nisam cuo da ide sa lola...

ovo si dobro rekao za lol da su mali, ali je bruka za nasu drzavu da mala firma ima najbolju ponudu i lako moguce najkvalitetniju uslugu.
Zaboravio sam te pitati koliko kosta minuta prema bh mobile sa lol-a? Koliko brzo se potrosi tih 15 KM? Kada budem za racunarom napravicu detaljnu analizu koliko je to minuta. Kako god mislim da ne izadje puno vise od minute dnevno. Za ostale pozive prema bh mobile je vjerovatno bolje koristiti mobitel. Ovamo kod full+ su pozivi prema bh mobile jeftiniji pa je vrlo lako moguce da je onih 13 KM vise od tih 15 na lol-u. Plus ti ostane onih 1500 minuta. Na full-u pored 10 KM imas i najbroj na mobilnoj koji po prirodi stvari najvise i zoves. Zbog toga i zbog manje cijene razgovora prema mobitelima vrlo lako moguce da je i ovo vise od onih 15 KM, a ostanu ti potpuno besplatni razgovori u citavoj fiksnoj mrezi bht-a, plus ti je i dalje jeftinije pozivati mobilnu. Ustvari, zbog skupog poziva prema mobitelima tebi se skoro i ne isplati trositi taj limit na pozive prema bh mobile jer se brzo potrose. Vise ti se isplati pozivati mobitele sa mobitela a tih 15 KM iskoristiti za pozive unutar fiksne mreze. Ako se ovo uzme u obzir.... Ponuda bht je kako god okrenes najpovoljnija.

seoBIH

#14981 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Da li se mojaTV basic i mojatv phone nekako mogu kombinovati !? Ovo bi mojoj nani i dedi odgoavarlo da imaju telefon i kanale iz BIH :)

Pretpostavljam da se mora uzeti mojatvPhone+ da bi imao ovo sve sto sam naveo, ali kontma mozda se moze sta ustediti jer njima ne trebaju kanali regiona, samo BIH :)
iceman2010

#14982 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

123456789 wrote:Da li se mojaTV basic i mojatv phone nekako mogu kombinovati !? Ovo bi mojoj nani i dedi odgoavarlo da imaju telefon i kanale iz BIH :)

Pretpostavljam da se mora uzeti mojatvPhone+ da bi imao ovo sve sto sam naveo, ali kontma mozda se moze sta ustediti jer njima ne trebaju kanali regiona, samo BIH :)
Ne znam kakvi su oni phone 15 i phone 25 paketi, ali je vjerovatno bolje mojatv phone+ ali vrijedi provjeriti kakvi su uslovi u ovim paketima pa ih kombinovati sa mojatv bh.

ČičineBrčine

#14983 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

@iceman2010
Dosad sam te postovao max,ali brate pretjerujes ga i to maximalno.
Malo realnosti nije na odmet, ja kao korisnik telekoma reci cu ti da sto se tice telefonije ubjedljivo su prvi, a sve ostalo zaostaju kako tv tako i net gdje su jos dalje.
E sad je drugi par rukava sto konkurencija pokriva smjesnu teritoriju.
Recimo ja imam dostupnost hs-a i telekoma, 100m dalje je lol koji kod mene pitanje dal ce ikad doci.
Ali toliko potencirati da je telekom nadmocan ne trebas jer definitivno nije, bar dok ima infrastrukturu od prije 30-40 god.
gnjev

#14984 Re: BHTelecom All About

Post by gnjev »

ForrestGump wrote:Ja sam izuzetno zadovoljan svim uslugama BHT. Po mom misljenju, daleko najozbiljnija i kad se sve sabere, najpovoljnija telecom firma od svih koje su prisutne na ovim prostorima (koristio sam i koristim na poslu i usluge drugih operatera, da ne kazete da ne mogu poredit).
Cak i da zanemarim patriotizam (a necu ga zanemariti) uvijek bi odabrao BHT.

Sta je konkretan problem?
(Ne znam ima li posebna tema za Moju TV, ali vidim da ovdje ima dosta ljudi koji se razumiju u ponudu BHT, pa da upitam ovdje.)
Roditelji mi koriste kablovsku TV od drugog provajdera i upravo razmisljam da ih prebacim na Moja TV.
Zna li iko da li je u ponudu Moja TV ukljucen program TVE (Television Espanola)?
Ja ga ne vidim na spisku nan web stranici.
Ako ne, zna li iko ima li nade da bude ukljucen u skorije vrijeme?
Naime, mama mi obozava taj kanal i cesto ga gleda, pa ne mogu uzeti TV paket koji nema tog kanala.

Hvala unaprijed (ako ko zna odgovor).

BHT :thumbup:
A sta pustaju na TV Espanola ? Ako ganjaju sapunice ima Pink Soap . Taj sto si naveo nije u ponudi a sumnjam da ce i biti . Koliko se govorilo naredno prosirenje kanala bi trebalo biti vezano za regionalne kanale .

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
winnie

#14985 Re: BHTelecom All About

Post by winnie »

Kratki upad: Vjerujem da može al' da pitam ovde, ako mi je oštećena sim kartica i ne može se koristiti, mogu li dobiti novu sa istim brojem i za koliko dana?
Hvala!
sencobih

#14986 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

winnie wrote:Kratki upad: Vjerujem da može al' da pitam ovde, ako mi je oštećena sim kartica i ne može se koristiti, mogu li dobiti novu sa istim brojem i za koliko dana?
Hvala!
moze to ti je 5KM, al nazovi na 1444 pa provjeri za svaki slucaj
escobar__

#14987 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

winnie wrote:Kratki upad: Vjerujem da može al' da pitam ovde, ako mi je oštećena sim kartica i ne može se koristiti, mogu li dobiti novu sa istim brojem i za koliko dana?
Hvala!
Možeš. Sa Ultra certifikatom otiđi do najbližeg Telekom centra i na licu mjesta dobiješ novu SIM karticu.
dede merdzane

#14988 Re: BHTelecom All About

Post by dede merdzane »

neki wrote:
Asiklar wrote:
Poslije Srbije, najjeftiniju struju u regiji koriste građani Makedonije gdje kilovatsat košta 0,069 eura. Od ostalih zemalja jugoistočne Evrope, slijede Crna Gora sa 0,077, BiH 0,082 i Albanija 0,091 euro po kilovatsatu.

Agencija Anadolija"
Anadolija ti nije bas relevantan izvor, to smo utvrdili i na temi o autoputevima gdje je neko takodje iznio njihov clanak s bombasticnim naslovom o najskupljoj putarini u Evropi

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ ... -AP-EN.PDF

Cijena 100 kwh struje u eurima:
EU27 prosjek 18,4
Eurozemlje 19,3
Belgija 21,2
Bugarska 8,7
Češka 14,7
Danska 29,8
Njemačka 25,3
Estonija 10,4
Irska 20,9
Grčka 12,4
Španija 20,9
Francuska 14,2
Italija 20,8
Kipar 24,1
Letonija 13,4
Litvanija 12,2
Luxemburg 16,6
Mađarska 15,5
Malta 17
Holandija 18,4
Austrija 19,7
Poljska 13,5
Portugal 18,8
Rumunija 10,9
Slovenija 14,9
Slovačka 17,1
Finska 13,7
Švedska 20,4
V. Britanija 15,8
Norveška 18,7
Hrvatska 11,5
Turska 11,5
Albanija 11,6
Bosnien & Herzegowina 7,9

BiH najjeftinija
S tim da na spisku nema Makedonije, Srbije i Crne Gore, a o kojima clanak Anadolije i govori.
winnie

#14989 Re: BHTelecom All About

Post by winnie »

escobar__ wrote:
Hvala!
Možeš. Sa Ultra certifikatom otiđi do najbližeg Telekom centra i na licu mjesta dobiješ novu SIM karticu.
Hvala, ovo je pretplata i zapanjen sam kako sam brzo završio sve.
neki

#14990 Re: BHTelecom All About

Post by neki »

dede merdzane wrote:
S tim da na spisku nema Makedonije, Srbije i Crne Gore, a o kojima clanak Anadolije i govori.
Moj komentar se odnosio na Asiklarovu tvrdnju da placamo najskuplju struju u Evropi sto je cista glupost...a kad uzmes realne cijene i na Balkanu smo najjeftiniji poslije Srbije...CG, Albanija i Makedonija su puno skuplje nego u anadolijinom istrazivanju...
A sad nazad na temu
iceman2010

#14991 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

ČičineBrčine wrote:@iceman2010
Dosad sam te postovao max,ali brate pretjerujes ga i to maximalno.
Malo realnosti nije na odmet, ja kao korisnik telekoma reci cu ti da sto se tice telefonije ubjedljivo su prvi, a sve ostalo zaostaju kako tv tako i net gdje su jos dalje.
E sad je drugi par rukava sto konkurencija pokriva smjesnu teritoriju.
Recimo ja imam dostupnost hs-a i telekoma, 100m dalje je lol koji kod mene pitanje dal ce ikad doci.
Ali toliko potencirati da je telekom nadmocan ne trebas jer definitivno nije, bar dok ima infrastrukturu od prije 30-40 god.
Ja samo kazem da je ovo najbolja ponuda. Telemach ima sportklub alu nema pink kanale i arene i opet je skuplji. Ukoliko neko zeli i one bezobrazne mora pofino doplatiti. Kako je onda ponuda Telemacha bolja u tom segmentu. Znaci, 130 programa ukljucujuci i arene, pink paket, pa i te "za odrasle" je opet 4,5 KM jeftiniji od citavih 70 i kusur programa kod telemach-a sa sport klubovima. Samo je internet brzi.

A sto se tice infrastrukture BHT pokriva kvalitetnim rjesenjima vise nego i jedan drugi operater. Pogresnu sliku neki imaju jer BHT je sveprisutan. Skoro da nema objekta koji nije prikljucen na BHT mrezu. Naravno da se ne moze sve preko noci rijesiti kako bi svi imali mogucnost velikih brzina Interneta. Mogao bi BHT ponuditi vece brzine Interneta jeftino, ali sta onda sa ovim korisnicima koji nemaju tehnicku mogucnost za velike brzine? Dati im dzaba? Sta sa Integrisanim uslugama kod ovakvih korisnika? Ako u full-u ponudis 15 Mbps tehnicku mogucnost za full ce opet imati vise potencijalnih korisnika nego ih ima i jedan drugi operater, ali sta sa ovim koji nemaju? Dati im 5 Mbps po istoj cijeni? Dati im uslugu dzaba? Najvece troskove predstavljaju programi koje im svakako das. Opet kazem, BHT je sveprisutan i to koliko je prednost toliko je i teret zbog toga sto moras misliti i na onog korisnika sa najlosijim uslovima. Objektivno, velikoj vecini trenutno i ne treba vise od 5 Mbps. Ubjedjen sam da kada bi napravio anketu sa BHT i Telemach ponudom (recimo full+ i trio) ne navodeci cije su, ogromna vecina bi se opredjelila za BHT. Telemach u svojih 70 programa ne nudi nista skupo. Ima sportklub koji je prakticno njihov. Dakle, sa puno manje troskova veca cijena.

rizibizi

#14992 Re: BHTelecom All About

Post by rizibizi »

Najveci problem BHT je sto nece da mrdne guzovima, imaju sve, infrastrukturu, korisnike, prihode, mogu imati najbolju ponudu i najbolju uslugu u BiH i pored sve konkurencije ali jednostavno treba doci i nekog skopcati na 220 da se nesto pokrene. Ista je situacija i sa mobilnom mrezom i sa internetom, mogu sve ali im mrsko. E onda su vidjeli da im prolazi pa im se jos i svidjelo da 'lade m... a narod funkcionise na principu mrtvog puhala, daj sta das. Da se nije pojavila konkurencija mi bi i danas imali neke net pakete sa 20-30 GB prometa mjesecno i cekali kad ce nam to duplo povecati u mjesecu septembru kad bude dan telekoma. Gledam juce telenor u Srbiji na prepaidu nudi besplatan internet 1600 minuta razgovora i 1600 poruka, , bice to i kod nas pred olimpijadu :D Kod nas je najbitnije uhljebiti se u telekom i pruziti ruku svakog prvog da plata legne a ko je vidio nesto uraditi od prvog do prvog, valja se stici potrositi a ono vec slijedeca leze i tako u krug.
escobar__

#14993 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Bit će uskoro i na BH Mobile flat tarifa (množina) u mobilnoj mreži (minute, SMS-ovi, Internet). Barem se tako šuška u kompaniji, nadam se da neće bit k'o i sa promjenama na IPTV-u, da se oduži na pola godine. :D
Asiklar

#14994 Re: BHTelecom All About

Post by Asiklar »

escobar__ wrote:Bit će uskoro i na BH Mobile flat tarifa (množina) u mobilnoj mreži (minute, SMS-ovi, Internet). Barem se tako šuška u kompaniji, nadam se da neće bit k'o i sa promjenama na IPTV-u, da se oduži na pola godine. :D
Ima da ljubite svoje mobitele obecavam :D
BadBoy

#14995 Re: BHTelecom All About

Post by BadBoy »

escobar__ wrote:Bit će uskoro i na BH Mobile flat tarifa (množina) u mobilnoj mreži (minute, SMS-ovi, Internet). Barem se tako šuška u kompaniji, nadam se da neće bit k'o i sa promjenama na IPTV-u, da se oduži na pola godine. :D
Pa amin dugo im je trebalo vise.
smartXL

#14996 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Red je i bio da uvedu novine u mobilnoj mrezi pogotovo ultra. 20kf placam sms van bih vec 10 godina
iceman2010 wrote:Ja samo kazem da je ovo najbolja ponuda. Telemach ima sportklub alu nema pink kanale i arene i opet je skuplji. Ukoliko neko zeli i one bezobrazne mora pofino doplatiti. Kako je onda ponuda Telemacha bolja u tom segmentu. Znaci, 130 programa ukljucujuci i arene, pink paket, pa i te "za odrasle" je opet 4,5 KM jeftiniji od citavih 70 i kusur programa kod telemach-a sa sport klubovima. Samo je internet brzi.

A sto se tice infrastrukture BHT pokriva kvalitetnim rjesenjima vise nego i jedan drugi operater. Pogresnu sliku neki imaju jer BHT je sveprisutan. Skoro da nema objekta koji nije prikljucen na BHT mrezu. Naravno da se ne moze sve preko noci rijesiti kako bi svi imali mogucnost velikih brzina Interneta. Mogao bi BHT ponuditi vece brzine Interneta jeftino, ali sta onda sa ovim korisnicima koji nemaju tehnicku mogucnost za velike brzine? Dati im dzaba? Sta sa Integrisanim uslugama kod ovakvih korisnika? Ako u full-u ponudis 15 Mbps tehnicku mogucnost za full ce opet imati vise potencijalnih korisnika nego ih ima i jedan drugi operater, ali sta sa ovim koji nemaju? Dati im 5 Mbps po istoj cijeni? Dati im uslugu dzaba? Najvece troskove predstavljaju programi koje im svakako das. Opet kazem, BHT je sveprisutan i to koliko je prednost toliko je i teret zbog toga sto moras misliti i na onog korisnika sa najlosijim uslovima. Objektivno, velikoj vecini trenutno i ne treba vise od 5 Mbps. Ubjedjen sam da kada bi napravio anketu sa BHT i Telemach ponudom (recimo full+ i trio) ne navodeci cije su, ogromna vecina bi se opredjelila za BHT. Telemach u svojih 70 programa ne nudi nista skupo. Ima sportklub koji je prakticno njihov. Dakle, sa puno manje troskova veca cijena.

evo sad pogleda ponudu telemaha i u osnovnoj ponudi im je 90 kanala i za dodatne 2 km dobijes jos 23, tako da recimo u duo paketu dobijem 110+ net od 15 Mbps neki d3go snimalicu za 42KM
E sad ja tebe pitram treba li mi vise od 110 kanala, koliko ih sad ti gledas od 130 ( ja gledam svega nekih 15-tak, ostalo ne jer je smece.

Al opet sacekat cu mjesec dana pa cu vidjeti koga izabrati, al def. mijenjam provajdera
iceman2010

#14997 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

smartXL wrote:Red je i bio da uvedu novine u mobilnoj mrezi pogotovo ultra. 20kf placam sms van bih vec 10 godina
iceman2010 wrote:Ja samo kazem da je ovo najbolja ponuda. Telemach ima sportklub alu nema pink kanale i arene i opet je skuplji. Ukoliko neko zeli i one bezobrazne mora pofino doplatiti. Kako je onda ponuda Telemacha bolja u tom segmentu. Znaci, 130 programa ukljucujuci i arene, pink paket, pa i te "za odrasle" je opet 4,5 KM jeftiniji od citavih 70 i kusur programa kod telemach-a sa sport klubovima. Samo je internet brzi.

evo sad pogleda ponudu telemaha i u osnovnoj ponudi im je 90 kanala i za dodatne 2 km dobijes jos 23, tako da recimo u duo paketu dobijem 110+ net od 15 Mbps neki d3go snimalicu za 41KM
E sad ja tebe pitram treba li mi vise od 110 kanala, koliko ih sad ti gledas od 130 ( ja gledam svega nekih 15-tak, ostalo ne jer je smece.

Al opet sacekat cu mjesec dana pa cu vidjeti koga izabrati, al def. mijenjam provajdera
E bas cu pogledati kad budem imao pristup Internetu. Koliko ja znam nije bilo toliko. I slabo racunas. Nije ni to kako ti kazes ( ne mogu u ovom trenutku provjeriti) 41 nego 42 marke. Ali i to cu da provjerim.

Qler

#14998 Re: BHTelecom All About

Post by Qler »

Ja imam na telecomu onaj netflat paket, 6KM 250MB u punoj brzini sve preko, neograniceno, ali 64kb/s.. dovoljno za mail, ali nista ozbiljnije. Bilo bi super da bar gigu daju za vu lovu, da mozes bas na miru koristiti net na mobitelu citav mjesec...
smartXL

#14999 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Ispravio sam na 42, vidio sam gresku, ali ostalo stoji 100%!
Tiger 033

#15000 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

Realno Telemach ima bolju prog.semu od Moja TV...samo neki od kanala npr.1Prva,RTL-hr,B92,CineStar,Klasik,Disney Channel,Disney XD itd...

D3 - digitalna televizija RASORED KANALA ZA SARAJEVO
Locked