Opet mirni protesti Hamasove humanitarne organizacije.insomnia78 wrote:Izraelska avijacija bombardovala gazu nakon sto je iz iste par minobacackih granata ispaljeno na Izrael
Izrael je opet pocinio zlocin!
-
aratet
#14976 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#14977 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ništa senzacionalno, sasvim očekivano.insomnia78 wrote:SELI SE U TEL AVIV Roman Abramovič uzeo državljanstvo Izraela http://www.blic.rs/e6583vp
- derion
#14978 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nema puno, seln. Ali ima sa hiljadama i hiljadama islamskih ekstremista, kao i stotinama i stotinama hiljada muslimana, koji mrze sve što je Zapad i/ili jevrejsko. I mnogi od njih žive i "pate se" na tom istom ogavnom Zapadu. Meni se najviše gadi kada vidim naše bošnjačke/bosanske bolide kako nekritično ispoljavaju nekakvu nekontroliranu mržnju na društvenim mrežama prema Izraelu čim se desi nekakav belaj na Bliskom istoku, kao da su svi do jednog rođeni na potezu Jerusalem-Hebron.seln wrote:Da, i?insomnia78 wrote:Eno jedan u Belgiji ubi sva policajca i prolaznika. Rodjen u Belgiji, tek izaso iz zatvora. Pogodite s kik se tamo druzio i sta je vik’o dok je puc’o
Kakve to veze ima sa ostalih ca. 1 499 999 999 muslimana?
Osim naravno za bolesne mozgove iz krscanskog svijeta, with a little help of jew friends...
- seln
#14979 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pretpostavljam da poznajes (ili bar imas popis) sve te hiljade i hiljade ekstremista i stotine i stotine hiljada mrzitelja svega zapadnog.derion wrote:Nema puno, seln. Ali ima sa hiljadama i hiljadama islamskih ekstremista, kao i stotinama i stotinama hiljada muslimana, koji mrze sve što je Zapad i/ili jevrejsko. I mnogi od njih žive i "pate se" na tom istom ogavnom Zapadu. Meni se najviše gadi kada vidim naše bošnjačke/bosanske bolide kako nekritično ispoljavaju nekakvu nekontroliranu mržnju na društvenim mrežama prema Izraelu čim se desi nekakav belaj na Bliskom istoku, kao da su svi do jednog rođeni na potezu Jerusalem-Hebron.seln wrote:Da, i?insomnia78 wrote:Eno jedan u Belgiji ubi sva policajca i prolaznika. Rodjen u Belgiji, tek izaso iz zatvora. Pogodite s kik se tamo druzio i sta je vik’o dok je puc’o
Kakve to veze ima sa ostalih ca. 1 499 999 999 muslimana?
Osim naravno za bolesne mozgove iz krscanskog svijeta, with a little help of jew friends...
Ili samo diplas u istu zurlu kao prosjecan populist?
- BHCluster
#14980 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Opet ne mjenja cinjenicu da Izrael vrsi vojnu ilegalnu okupaciju Gaze.aratet wrote:Opet mirni protesti Hamasove humanitarne organizacije.insomnia78 wrote:Izraelska avijacija bombardovala gazu nakon sto je iz iste par minobacackih granata ispaljeno na Izrael
- seln
#14981 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, vac da svaka zvijer ostavi trag.BHCluster wrote:Opet ne mjenja cinjenicu da Izrael vrsi vojnu ilegalnu okupaciju Gaze.aratet wrote:Opet mirni protesti Hamasove humanitarne organizacije.insomnia78 wrote:Izraelska avijacija bombardovala gazu nakon sto je iz iste par minobacackih granata ispaljeno na Izrael
Po njemu, dobar musliman - mrtav musliman.insomnia78 wrote:Pa vidis da jesu duzni. Mislimani se na zapadu generalno i postave ko da je njima neko nesto duzan
- insomnia78
#14982 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dje pise oto?
- animals
#14983 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Moto muslimana na zapadu je ..
kome da se ja prilagodjavam, nek se oni meni prilagode..
i onda kad ovi kazu, dosta je,,,kuka, vika,,fasisti, nacisti..
- seln
#14984 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Bezbeli imas rezultate te ankete, pa nam postavi, ne bilo ti zapovjedjeno...animals wrote:Moto muslimana na zapadu je ..
- jeza u ledja
#14985 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
To nije odgovor na moje pitanje.seln wrote:Jesu li debili koji "uvode demokratiju" (sa katastrofalnim posljedicama) opravdanje za antizapadne ili antikrscanske resentimente?jeza u ledja wrote:
Znaci za antimuslimanski sentiment u Evropi krivicu snose cionisti, ne debili koji se raznose bombama po evropskim metropolama?
Da malo izbrojimo mrtve? Na jednu stranu ubijeni u bombaskim napadima, na drugu ubijeni pri uvodjenju denokratije?
I ne radi se o opravdavanju, ja sentiment koji optuzuje cijelu populaciju ne opravdavam.
- jeza u ledja
#14986 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne, nisam nista opravdao.seln wrote: To zato sto si slijep na jedno oko (ono krscansko-jevrejsko).
Ne trazim opravdanje, niti iko s pola mozg amoze traziti opravdanje za takve stvari.
Kolega @jeza je resentimane prema muslimanima opravdavao debilima koji se raznose u evropskim metropolama.
Ono, neki x musliman se raznese u Parizu, pa Francuzi zamrze muslimane, svih 1,5 milijardi.
Do sada mozes pratiti?
OK, je li onda cudno da neki muslimani mrze sve krscane, jer su im isti nezvani dosli uvoditi demokratiju, sto je rezultiralo stotinama hiljada "kolateralnih"?
I ne, nije cudno da neki muslimani mrze sve krscane jer su im nepozvani dosli uvoditi demokratiju.
Ni to nije opravdano, no govorimo o uzrocno-posljedicnoj vezi.
- jeza u ledja
#14987 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
FIno ti covjek objasnio, ali lakse glumit moralistu jbg.seln wrote:Pretpostavljam da poznajes (ili bar imas popis) sve te hiljade i hiljade ekstremista i stotine i stotine hiljada mrzitelja svega zapadnog.derion wrote:
Nema puno, seln. Ali ima sa hiljadama i hiljadama islamskih ekstremista, kao i stotinama i stotinama hiljada muslimana, koji mrze sve što je Zapad i/ili jevrejsko. I mnogi od njih žive i "pate se" na tom istom ogavnom Zapadu. Meni se najviše gadi kada vidim naše bošnjačke/bosanske bolide kako nekritično ispoljavaju nekakvu nekontroliranu mržnju na društvenim mrežama prema Izraelu čim se desi nekakav belaj na Bliskom istoku, kao da su svi do jednog rođeni na potezu Jerusalem-Hebron.
- seln
#14988 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sta mi je objasnio?jeza u ledja wrote:FIno ti covjek objasnio, ali lakse glumit moralistu jbg.seln wrote:Pretpostavljam da poznajes (ili bar imas popis) sve te hiljade i hiljade ekstremista i stotine i stotine hiljada mrzitelja svega zapadnog.derion wrote:
Nema puno, seln. Ali ima sa hiljadama i hiljadama islamskih ekstremista, kao i stotinama i stotinama hiljada muslimana, koji mrze sve što je Zapad i/ili jevrejsko. I mnogi od njih žive i "pate se" na tom istom ogavnom Zapadu. Meni se najviše gadi kada vidim naše bošnjačke/bosanske bolide kako nekritično ispoljavaju nekakvu nekontroliranu mržnju na društvenim mrežama prema Izraelu čim se desi nekakav belaj na Bliskom istoku, kao da su svi do jednog rođeni na potezu Jerusalem-Hebron.
On ocigledno raspolaze nekim podacima koji su nedostupni cak i policiji.
Pa bi, kao savjestan gradjanin, trebao svoja saznanja podijeliti s policijom.
Sto ne mogu suplje, ljudi moji... tip dodje, baci podatak o "hiljadama i hiljadama" ekstremista i ja treba na to da kazem "peke" da bi ti bio sretan?
- insomnia78
#14989 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa sta je pogrjesio. Koliko ih je iz evrope zavrsilo u Iraku i Siriji?
- BHCluster
#14990 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A kakve to ima veze sa Izraelskom ilegalnom okupacijom Palestinske teritorije? Imate temu o terorizmu o imigrantima i tako pa tamo.
-
breuer
#14991 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
da su bogdo samo hiljade i hiljade
- seln
#14992 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako neki Nijemac konvertira i ode u Siriju... i za to su odgovorni 1,5 milijardi muslimana?insomnia78 wrote:Pa sta je pogrjesio. Koliko ih je iz evrope zavrsilo u Iraku i Siriji?
Ne znam kako se ni jedan ekstremista nije sjetio da predje na judaizam, onda bi valjda pricali o jevrejskim teroristima.
Ili je terorista per definitionem musliman?
- insomnia78
#14993 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
U pravu si. Danas nakon pedesetak minobacackih granata i raketa ispaljenih iz pojasa Gaze na Izrael ovi su avijacijom gadjali cetrdesetak ciljeva Hamasa u znak odmazde. Nema izvjestaja o zrtvama ni na jednoj strani
- seln
#14994 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kolinda, jes to ti?breuer wrote:da su bogdo samo hiljade i hiljade
- insomnia78
#14995 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Gubis se. Pit’o si dje su dokazi o hiljadama ekstremnih muslimana u Evropi. Eto ti ih, imenom i prezimenom.seln wrote:Ako neki Nijemac konvertira i ode u Siriju... i za to su odgovorni 1,5 milijardi muslimana?insomnia78 wrote:Pa sta je pogrjesio. Koliko ih je iz evrope zavrsilo u Iraku i Siriji?
Ne znam kako se ni jedan ekstremista nije sjetio da predje na judaizam, onda bi valjda pricali o jevrejskim teroristima.
-
breuer
#14996 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
đes Sebijaseln wrote:Kolinda, jes to ti?breuer wrote:da su bogdo samo hiljade i hiljade
- seln
#14997 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
PolaHko, Moshe, nisam ja Arap kojeg ces preveslati s malo lafine...insomnia78 wrote:Gubis se. Pit’o si dje su dokazi o hiljadama ekstremnih muslimana u Evropi. Eto ti ih, imenom i prezimenom.seln wrote:Ako neki Nijemac konvertira i ode u Siriju... i za to su odgovorni 1,5 milijardi muslimana?insomnia78 wrote:Pa sta je pogrjesio. Koliko ih je iz evrope zavrsilo u Iraku i Siriji?
kao prvo, cini mi se da Sirija nije u Evropi. Drugo, kad vec lafinas, navedi bar tacan broj.
I gdje su imena i prezimena? Znas ono... Ruben, Simeon, Levi...
- jeza u ledja
#14998 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kaze frajer "sto ne mogu suplje" i u istoj recenici pita "kojih je to hiljade i hiljade terorista"? Kae daj imena.
I kae ne mogu suplje. Isto dijete.
- seln
#14999 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Razumijem ja da ljudi odu u 'Merica. Natjera nevolja, jebi ga.jeza u ledja wrote:Kaze frajer "sto ne mogu suplje" i u istoj recenici pita "kojih je to hiljade i hiljade terorista"? Kae daj imena.![]()
Ali nikako da skontam kako svi pocnu puhati u istu zurlu... je li to do vode, zraka, gravy sauce...?
Kaze ti ahbab insomnia "evo, sa imenima i prezimenima".
Ja imena i prezimena nisam vidio. Ti bezbeli jesi?
- Nadzornik
#15000 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ove fotografije ilustruju razliku izmedju obicnih metaka i medjunarodno zabranjenih metaka koje koriste Izraelski snajperisti
protiv palestinskih demonstranata.

protiv palestinskih demonstranata.