Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BJB wrote:E i meni se jedanput to desilo, medjutim nisu mi ni poslali zamjenu, prva posiljka je stigla nakon mjesec i 5-6 dana.
Evo sad sam posiljku sa iherba cekala od 12.12. prosle godine i tek danas je stigla.
stigao paketiccc hvala cure na odgovorima
i da, usput da pohvalim tangle teezer, ne prestajem se cesljati kako je stigao! stvarno je super stvarcica. imam gustu, suhu i jako ostecenu kosu od trajnog ravnanja kose zadnje 3-4 godine, i obicnim cesljom jako puno kose pocupam rascesljavajuci je nakon pranja, ali sa tangle teezer-om kosa rascesljana u sekundi, bez pocupanih dlaka
otherside wrote:ne kupujte lorealovu bb kremu iako je snizena. bacene pare, barem za mene.
baca na narandzasto nakon pola sata stajanja na licu a hidracija koju marketiraju je vrlo upitna.
Dje snizena.
Ja mescini u ponedjeljak kupila u CM-u po punoj cijeni i moram se sloziti da nema traga hidrataciji, s tim sto na meni nije narandzast, uzela sam light nijansu. Uglavnom ocekivala sam vise za te pare.
ja koristim L*orealovu bb ovu sto je siva pa postane obojena nakon nanosenja
meni je ok
ja namazem fino svojom kremom lice pa onda ovom
i malo rumenila i super sam
ne isusuje mi kozu kao recimo nivea tonirana ili neki puderi
a ona garnierova mi se pocne nekako sjajiti na licu i to na dijelovima gdje mi je suha koza
Daj Michunka, sta nas lozis . Ja ovaj mjesec necu kupiti nista od kozmetike. Casna pionirska.
Bila sam u iskusenju da kupim ovohttp://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Me ... Pearls-25g, vidim da je doslo na feelunique i skontam sacekacu mart i kupiti ovo
I tako poskusam vas, odskakucem do CMa, nabasam na zgodno Catrice sjenilo, lijepa boja, mat efekt. Kupim. Kontam ajde samo cu jedno da probam, pa lako cu opet..
Dodjem kuci, probam -sipak. Nula bodova. Bezveze. Mrvi se pri samom prelazu cetkicom (normalni pritisak, nista strasno, kvalitetna cetkica). Nanosenje uzas zivi. Trusi prilikom nanosenja. Ma bljak.
Ponasa se kao da je prestara i presuha. A datum proizvodnje 2013.
Michun wrote:pa i ja sam groSna ko i vi
ja bi onu srebrnu sjenu
Koju srebrenu sjenu?
MersY wrote:sve ste vi groSne, grozno djelujete na moj novčanik
BJB šta je ovo na slici, jako fino izgleda
Jedini nacin da spasite novcanike je da ne gledate youtube beauty bloggerice, zene/djevojke su zarazne...
Na slici gore su vrlo skupi puderi Hourglass Ambient lighting powders..
@ludacha, ako hoces dobre sjene uhvati snizenja u CM-u i kupi Art deco sa podlogom su stvarno dobre.
Michun wrote:pa i ja sam groSna ko i vi
ja bi onu srebrnu sjenu
Koju srebrenu sjenu?
MersY wrote:sve ste vi groSne, grozno djelujete na moj novčanik
BJB šta je ovo na slici, jako fino izgleda
Jedini nacin da spasite novcanike je da ne gledate youtube beauty bloggerice, zene/djevojke su zarazne...
Na slici gore su vrlo skupi puderi Hourglass Ambient lighting powders..
@ludacha, ako hoces dobre sjene uhvati snizenja u CM-u i kupi Art deco sa podlogom su stvarno dobre.
Kako bih uzivala biti Lisa E. herself ... zivjeti u Londonu, putovati po cijelom svijetu, nazalost samo sam neko ko kad nesto voli, voli do kraja. make up freak, da se razumijemo niti sam make-up artist, a Boga mi nisam ni beauty guru
BJB wrote: Kako bih uzivala biti Lisa E. herself ... zivjeti u Londonu, putovati po cijelom svijetu, nazalost samo sam neko ko kad nesto voli, voli do kraja. make up freak, da se razumijemo niti sam make-up artist, a Boga mi nisam ni beauty guru
Ti ćeš biti naša Lisa Eldridge i ja i dalje mislim da bi ti trebala početi da vodiš svoj blog jer to toliko znanje treba da se prenosi na buduće naraštaje bla bla bla ...
Mene će BJB razbol'ti! Pa ženo imaj milosti, ima nas studenata Da imam pare i da je još ima kupiti ja bih sebi onu ambient paletu, kako mi je divna... i Charlotte Tilbury četku. Oj, pare, pare đe ste
Mene je vec razboljela. Nakupovala sam bruku sminke koju nemam gdje koristiti
Moze li se nesto od Catrice naruciti preko interneta? Kupila sam prije tri godine divan karmin koji mi se pravo svidio pa sam kontala ako imam gdje naruciti da ga ponovo imam