Ukrajina

Post Reply
radostan dan

#14976 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

ni jedan post od sinoć u 23.00...

da nije primirje proglašeno? :sad:
sanjin_1

#14977 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

KAMI666 wrote:Treba ovog @konj... sorry, @sanjina_1 upitati nesto ali da nam iskreno odgovori:

Posto volis da pominjes cetnike i Srebrenicu, i da usporedjujes danas ono sto se radi u Ukrajini, de mi reci jel ti zao onog naroda u avionu sto su izginuli, mislim da je najveci broj bilo Holandjana, jer oni su eto i dopustili da se desi Srebrenica (umprofor je bio Holandski).
Reci sada uholjezu jedan, jel ti drago sto su Holandjani, njih ponajvise, poginuli tim obaranjem aviona, kako ih vi nazivate olosem ljudskim. Eto Rusija kriva za cetnike, a Holandjani za pad Srebrenice. Jel ti drago da je taj olos Holandski izgorio nad nebom? Jer eto ti i svi vi ostali protezete tu pricu Rusi-Bosna-Srebrenica. Ili je narod proruskih Ukrajinaca manje vrijedan? Ili si ti Holandjanima oprostio genocid koji su dozvolili, a mogli da sprijece?

Licemjeru jedan.

PS: ti si isto nas narod, ali si licemjer. Tvoja moze da bude samo zlatna kasika Alijina, i tu ti je dziza/crta.
Treba ovog @konj... sorry, @sanjina_1 upitati nesto ali da nam iskreno odgovori:

Slusaj "efendija" ..evo odgovorit cu ti iskreno...konj ti je tata koji ti je natakario laznu ahmediju na tu fasiticku tintaru..

Posto volis da pominjes cetnike i Srebrenicu, i da usporedjujes danas ono sto se radi u Ukrajini, de mi reci jel ti zao onog naroda u avionu sto su izginuli, mislim da je najveci broj bilo Holandjana,
Naravno da mi je zao nevina naroda. Citas li ti uopste postove ili samo "kokardu na tintaru" pa osini? Kakve veze ima sto je najveci broj Holandjana? Meni bi bilo zao da neko pobije 296 pasa jednim pritiskom na dugme a ne 296 ljudi. Znas li "efendija" onu "ako ubijes jednog covjeka ubio si citav svijet"...jok ti "efendum"...ta je iz Ku'rana a to je tebi strano...mozda drugi put ubacim nesto o "istrazi poturica", ta ti je, siguran sam, mnogo poznatija

jer oni su eto i dopustili da se desi Srebrenica (umprofor je bio Holandski).
Jah..a eto vi niste imali nikakav drugi izbor vec jednostavno poklati/strijeljati preko 8,000 ljudi..i onda se kriti iza price "dozvolila vam Holandija"...fasisto smrdljivi
Reci sada uholjezu jedan,
"Efendija", uhljoz ti je dedo
jel ti drago sto su Holandjani, njih ponajvise, poginuli tim obaranjem aviona,
"efendija" vidi paragraf iznad
kako ih vi nazivate olosem ljudskim.
Ko nevine ljude naziva "olosem ljudskim"? Ovdje su jedini olos pravoslavni teroristi i ruski fasiti a najveci olos ste vi "efendija" koji ih podrzavate u masakriranju ljudi..
Eto Rusija kriva za cetnike,
Bravo "efendija" napokon i ti ubode jednu ali i corava kokos nekad u zrno kljucne
a Holandjani za pad Srebrenice.
Jesu li to Holandjani okupirali (ili "oslobodili" kako vi volite reci) Srebrenicu i pobili preko 8,0000 Bosnjaka u njoj ? Nisu. Dakle, "efendija" ne seruckaj
Jel ti drago da je taj olos Holandski izgorio nad nebom?
Opet it "efendija" nazivas nevine ljude "olosem"...Tako ste i MOJ narod nazivali "ekstremistima", "turcima" i slicnim nadimcima...
Jer eto ti i svi vi ostali protezete tu pricu Rusi-Bosna-Srebrenica.
Ja ni "i svi" ne potezemo pricu Rusi-Bosna-Srebrenica. Mi je samo ponavljamo da je ti i takvi kao ti nebiste ikada zaboravili. Naime, tu pricu su odavno potegli i u medjuvremenu razrijesili brojni istrazitelji medjunarodnog suda za ratni zlocin. Eno ti je "efendija" pun Hag takvih kao ti. Informisi se malo "efendi-bendum"..
Ili je narod proruskih Ukrajinaca manje vrijedan?
Pa za tebe dragi moj "efendija" vjerovatno i jeste manje vrijedan..jer gdje ce se neko suprotstaviti paroli "svi srbi u jednoj drzavi"..pardon "svi rusi u jednoj drzavi"
Ili si ti Holandjanima oprostio genocid koji su dozvolili, a mogli da sprijece?
A jesi li ti "efendija" oprostio Strelkovu i ruskim dobrovoljcima genocid koji oni pocinise? Ovo samo da ukazem na tvoju moralnu bijedu.
Licemjeru jedan.
"efendija" licemjeri su te okotili
PS: ti si isto nas narod, ali si licemjer. Tvoja moze da bude samo zlatna kasika Alijina, i tu ti je dziza/crta
PS.: "efendija" ti NISI nas narod jer cetnici i fasisti ne pripadaju mome narodu. Tvoja moze biti samo kakva zahrdjala kokarda ili gusle Filipa Visnjica.
flexibila

#14978 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

sanjin_1 wrote:
KAMI666 wrote:Treba ovog @konj... sorry, @sanjina_1 upitati nesto ali da nam iskreno odgovori:

Posto volis da pominjes cetnike i Srebrenicu, i da usporedjujes danas ono sto se radi u Ukrajini, de mi reci jel ti zao onog naroda u avionu sto su izginuli, mislim da je najveci broj bilo Holandjana, jer oni su eto i dopustili da se desi Srebrenica (umprofor je bio Holandski).
Reci sada uholjezu jedan, jel ti drago sto su Holandjani, njih ponajvise, poginuli tim obaranjem aviona, kako ih vi nazivate olosem ljudskim. Eto Rusija kriva za cetnike, a Holandjani za pad Srebrenice. Jel ti drago da je taj olos Holandski izgorio nad nebom? Jer eto ti i svi vi ostali protezete tu pricu Rusi-Bosna-Srebrenica. Ili je narod proruskih Ukrajinaca manje vrijedan? Ili si ti Holandjanima oprostio genocid koji su dozvolili, a mogli da sprijece?

Licemjeru jedan.

PS: ti si isto nas narod, ali si licemjer. Tvoja moze da bude samo zlatna kasika Alijina, i tu ti je dziza/crta.
Treba ovog @konj... sorry, @sanjina_1 upitati nesto ali da nam iskreno odgovori:

Slusaj "efendija" ..evo odgovorit cu ti iskreno...konj ti je tata koji ti je natakario laznu ahmediju na tu fasiticku tintaru..

Posto volis da pominjes cetnike i Srebrenicu, i da usporedjujes danas ono sto se radi u Ukrajini, de mi reci jel ti zao onog naroda u avionu sto su izginuli, mislim da je najveci broj bilo Holandjana,
Naravno da mi je zao nevina naroda. Citas li ti uopste postove ili samo "kokardu na tintaru" pa osini? Kakve veze ima sto je najveci broj Holandjana? Meni bi bilo zao da neko pobije 296 pasa jednim pritiskom na dugme a ne 296 ljudi. Znas li "efendija" onu "ako ubijes jednog covjeka ubio si citav svijet"...jok ti "efendum"...ta je iz Ku'rana a to je tebi strano...mozda drugi put ubacim nesto o "istrazi poturica", ta ti je, siguran sam, mnogo poznatija

jer oni su eto i dopustili da se desi Srebrenica (umprofor je bio Holandski).
Jah..a eto vi niste imali nikakav drugi izbor vec jednostavno poklati/strijeljati preko 8,000 ljudi..i onda se kriti iza price "dozvolila vam Holandija"...fasisto smrdljivi
Reci sada uholjezu jedan,
"Efendija", uhljoz ti je dedo
jel ti drago sto su Holandjani, njih ponajvise, poginuli tim obaranjem aviona,
"efendija" vidi paragraf iznad
kako ih vi nazivate olosem ljudskim.
Ko nevine ljude naziva "olosem ljudskim"? Ovdje su jedini olos pravoslavni teroristi i ruski fasiti a najveci olos ste vi "efendija" koji ih podrzavate u masakriranju ljudi..
Eto Rusija kriva za cetnike,
Bravo "efendija" napokon i ti ubode jednu ali i corava kokos nekad u zrno kljucne
a Holandjani za pad Srebrenice.
Jesu li to Holandjani okupirali (ili "oslobodili" kako vi volite reci) Srebrenicu i pobili preko 8,0000 Bosnjaka u njoj ? Nisu. Dakle, "efendija" ne seruckaj
Jel ti drago da je taj olos Holandski izgorio nad nebom?
Opet it "efendija" nazivas nevine ljude "olosem"...Tako ste i MOJ narod nazivali "ekstremistima", "turcima" i slicnim nadimcima...
Jer eto ti i svi vi ostali protezete tu pricu Rusi-Bosna-Srebrenica.
Ja ni "i svi" ne potezemo pricu Rusi-Bosna-Srebrenica. Mi je samo ponavljamo da je ti i takvi kao ti nebiste ikada zaboravili. Naime, tu pricu su odavno potegli i u medjuvremenu razrijesili brojni istrazitelji medjunarodnog suda za ratni zlocin. Eno ti je "efendija" pun Hag takvih kao ti. Informisi se malo "efendi-bendum"..
Ili je narod proruskih Ukrajinaca manje vrijedan?
Pa za tebe dragi moj "efendija" vjerovatno i jeste manje vrijedan..jer gdje ce se neko suprotstaviti paroli "svi srbi u jednoj drzavi"..pardon "svi rusi u jednoj drzavi"
Ili si ti Holandjanima oprostio genocid koji su dozvolili, a mogli da sprijece?
A jesi li ti "efendija" oprostio Strelkovu i ruskim dobrovoljcima genocid koji oni pocinise? Ovo samo da ukazem na tvoju moralnu bijedu.
Licemjeru jedan.
"efendija" licemjeri su te okotili
PS: ti si isto nas narod, ali si licemjer. Tvoja moze da bude samo zlatna kasika Alijina, i tu ti je dziza/crta
PS.: "efendija" ti NISI nas narod jer cetnici i fasisti ne pripadaju mome narodu. Tvoja moze biti samo kakva zahrdjala kokarda ili gusle Filipa Visnjica.
I nebi ti mrsko da sve ovo razdvojis :D
sanjin_1

#14979 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Challenger__ wrote:a sad konačno - kakve to ima veze sa Ukrajinom?
Pa u paralelnom universumu u kojem ti zivis, vjerovatno nikakve...gdje ce Strelkov i cetnici imati ikakve veze sa BiH i Ukrainom ?
Jeste li vi ljudi normalni pa gledate svijet tako jednostavno?
Ugledajte se na "teoreticarskog tehnicara"..on ce vam lijepo objasniti kako cetnici u Ukraini nisu isti kao cetnici u BiH.
Ili moja najomiljenija, kako se Strelkov u BiH borio protiv "smrdljivih muslimanskih hordi" ali se u Ukraini bori za "slobodu"..
Sve to moze..naravno ako nemas zrno soli u glavi..
Last edited by sanjin_1 on 20/07/2014 13:50, edited 1 time in total.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#14980 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

ovaj "efendija" hoće da provocira a ne zna
neka ga dragi Allah uputi na pravi put
flexibila

#14981 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

radostan dan wrote:ni jedan post od sinoć u 23.00...

Krenulo je :lol: :lol:
sanjin_1

#14982 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

japin_mutapi wrote:ovaj "efendija" hoće da provocira a ne zna
zna "efendija" ..vidis kako hinjski pokusava proturiti pricu o genocidu u Srebrenici a nijedan put da spomene cetnike koji su narod poklali...to ti je logika "banka je kriva sto je drzala pare pa se zbog tog morala opljackati"..logika svake lopine i zlocinacke hulje...ni "efendija" tu nije izuzetak a usudjujem se reci cak ni iznimka koja potvrdjuje pravilo...dakle go golcat cetnik
insomnia78

#14983 Re: Ukrajina

Post by insomnia78 »

sanjin_1 wrote:
zna "efendija" ..vidis kako hinjski pokusava proturiti pricu o genocidu u Srebrenici a nijedan put da spomene cetnike koji su narod poklali...to ti je logika "banka je kriva sto je drzala pare pa se zbog tog morala opljackati"..logika svake lopine i zlocinacke hulje...ni "efendija" tu nije izuzetak a usudjujem se reci cak ni iznimka koja potvrdjuje pravilo...dakle go golcat cetnik
Pa bilo je ovdje vec postova o tome kako je najveca krivica na onome ko je usmjerio avion preko ratne zone

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
flexibila

#14984 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

sanjin_1 wrote:
Al mu se nadrobi :mrgreen: cuj jos i efendija :mrgreen:
radostan dan

#14985 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

flexibila wrote:

puuuče puška, iz potaje,
uuučitelja našeg nema...
proleće je, zloooo se sprema
proleće je, zloooo se sprema...

jooo ooojoooj, jooo ojoooj
sanjin_1

#14986 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

flexibila wrote:
sanjin_1 wrote:
Al mu se nadrobi :mrgreen: cuj jos i efendija :mrgreen:
To su sve gole cinjenice, iznad svega veoma lahko potvrdljive. Ako tebi cinjenice predstavljaju drobljenje onda to vec nije moj problem vec tvoj..hebi ga drug ali tako ti je. Sto se tice "efendije", pa nisam mu ja birao avatar mada smatram da bi mu bolje odgovarao ovaj
Image
flexibila

#14987 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

radostan dan wrote:
flexibila wrote:

puuuče puška, iz potaje,
uuučitelja našeg nema...
proleće je, zloooo se sprema
proleće je, zloooo se sprema...

jooo ooojoooj, jooo ojoooj
:lol: :lol:
jooo ooojoooj a racun za struju dos'o. :mrgreen:
Sezam

#14988 Re: Ukrajina

Post by Sezam »

Nevin svijet danas placa kaznu, jer se nije obracunalo sa pravoslavnim terorizmom kada je trebalo, u periodu 1992-95.
flexibila

#14989 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

Sezam wrote:Nevin svijet danas placa kaznu, jer se nije obracunalo sa pravoslavnim terorizmom kada je trebalo, u periodu 1992-95.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sezam

#14990 Re: Ukrajina

Post by Sezam »

flexibila wrote:
Sezam wrote:Nevin svijet danas placa kaznu, jer se nije obracunalo sa pravoslavnim terorizmom kada je trebalo, u periodu 1992-95.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nista neobicno, 300 mrtvih, cetnicima smijesno.
Martinez_

#14991 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Čekaj, šta je tad trebalo, bombardovati Moskvu? Ili su Srbi oborili ovaj avion?
cindrlimindrli

#14992 Re: Ukrajina

Post by cindrlimindrli »

Martinez_ wrote:
Nije ih trebalo bombardovati, civilizovati svakako. U drustvo koje se raspalo i nalazilo u tranziciji trebalo je ulagati druge
stvari a ne kapital u ruke tajkuna, no kako su zapadu pare i jeftin gas na prvom mjestu danas tamo imaju sta imaju,
firera u najavi.
Martinez_

#14993 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

cindrlimindrli wrote:
Martinez_ wrote:
Nije ih trebalo bombardovati, civilizovati svakako. U drustvo koje se raspalo i nalazilo u tranziciji trebalo je ulagati druge
stvari a ne kapital u ruke tajkuna, no kako su zapadu pare i jeftin gas na prvom mjestu danas tamo imaju sta imaju,
firera u najavi.

To su dve različite stvari sad. Sezam piše o nekakvom disciplinovanju pravoslavnih terorista u Moskvi 1992. A ti pišeš da je pogrešan zapadni odnos prema Rusiji stvorio firera 2014. Na stranu to što ti pišeš o nekom civilizovanom pristupu a on o batini tj bombama
mirsek

#14994 Re: Ukrajina

Post by mirsek »

Martinez_ wrote:
Vjerovatno je mislio da je trebalo baciti takticku nuklearnu na srbijanski parlament i vladu u periodu 92-95.
sto je bila apsolutno pozeljna ideja .
Al kasno sad.
Martinez_

#14995 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

mirsek wrote:
Martinez_ wrote:
Vjerovatno je mislio da je trebalo baciti takticku nuklearnu na srbijanski parlament i vladu u periodu 92-95.
sto je bila apsolutno pozeljna ideja .
Al kasno sad.
I to bi dakako sprečilo današnja zbivanja u Ukrajini? :mrgreen:
mirsek

#14996 Re: Ukrajina

Post by mirsek »

Martinez_ wrote:

I to bi dakako sprečilo današnja zbivanja u Ukrajini? :mrgreen:
Bar na balkanu.
Pa mi mozda ovi zlocinci, neonacisti kao i dobrovoljci na svim stranama vidjeli da ne ide to bas tako lako kad hoces da pokoris i tlacis druge.
Mada u ovom slucaju ukrajine sve je pocelo sa krsenjem dogovora i pucem neonacista pod patronatom zapada.
Poslije toga gledamo posljedice manje vise borbe 2 globalne sile za svoj uticaj u ukrajini.
Last edited by mirsek on 20/07/2014 17:00, edited 2 times in total.
Blek Stena

#14997 Re: Ukrajina

Post by Blek Stena »

gori ste vi sto uopste odgovarate na postove ovog trola sanjina aka bosnolog ili hercegovac pravi, nisam siguran. i jos par srbomrzaca, da ih ne navodim, sami ce se prepoznat!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#14998 Re: Ukrajina

Post by pici »

Image
Prosvjedi u Sydneyu zbog terorističkog napada na avion Malaysia Airlinesa (Foto: AFP)

Image
exliberal-ex

#14999 Re: Ukrajina

Post by exliberal-ex »

e sto i ti znas lupit glupost....ja sam mislio da su izjave kao ove rezervisane za novopridosle clanove al ti me uvjeri u suprotno.....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#15000 Re: Ukrajina

Post by pici »

ništa ne prestoji rujama neg da nadju za sljedeĆeg prdCenika nekog crnca ko Hameri poslije onog debila bušHa...HaJa...
Post Reply