Ja se izvinjavam "Ser-Konektovani" nec se ponoviti. A ako s ponovi neka vas casni mac me nauci pameti. Bice mi cast. (Ovo malo aludiram na onu pricu o vitezovima).konektovan wrote:Ne mogu da vjerujem stvarno. Zdruzdjo, mangupe stari.Tomahawk11 wrote:Čuj jebo joj materšto si čekao 3-4 minute
![]()
Pa ne bih ti se pomako 2 sata
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
zdruzdjo
#14951 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- basicm
#14952 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zdruzdjo ti bas imas ovih dogodovstina, iako ti ova od jutros i nije bas korektna. Mogla je ugasiti auto i otici kuci.
-
zdruzdjo
#14953 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tomahawk11 wrote:
Čekaj, jesi li rekao jebem ti mater ili jebo ga majka, nešto u tom fazonu?
Svejedno, koliko god da te nervirala, javno je parking mjesto, ne možeš ti nikog otjerati niti natjerati kad da ode sa istog.
I da se pokvari, šta sad. Poenta je da se može i fino upitati, čak iako je rekla da ide, pa nije krenula u tih 3-4 minute.
Citirati cu sam sebe iz gornjeg posta:
"Izasao iz auta i dreknuo "pa hajde ba jebemu majku vidis da te cekam, jesi ga ocistila vise..."
Ali eto bilo je dovoljno valjda ovo jebatanje...."
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14954 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I tako da je s druge strane bio neki kabadahija umjesto te žene, moglo je biti šta ti jebeš, za vratove i onda čitamo ovdje ko ono s Dobrinje kad su se popucali zbog parking mjesta.zdruzdjo wrote:Tomahawk11 wrote:
Čekaj, jesi li rekao jebem ti mater ili jebo ga majka, nešto u tom fazonu?
Svejedno, koliko god da te nervirala, javno je parking mjesto, ne možeš ti nikog otjerati niti natjerati kad da ode sa istog.
I da se pokvari, šta sad. Poenta je da se može i fino upitati, čak iako je rekla da ide, pa nije krenula u tih 3-4 minute.
Citirati cu sam sebe iz gornjeg posta:
"Izasao iz auta i dreknuo "pa hajde ba jebemu majku vidis da te cekam, jesi ga ocistila vise..."
Ali eto bilo je dovoljno valjda ovo jebatanje...."
x puta sam tako stao, vidim ne žuri se xy personi i produžim tražiti drugo mjesto. Ako ne nađem, vidim da je u međuvremenu otišla, parkiram i to je to.
- beni-bu-man
#14955 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
e da ja kabadahija bio on bi samo produzio dalje il bi fino mirno sacekoTomahawk11 wrote:
I tako da je s druge strane bio neki kabadahija umjesto te žene, moglo je biti šta ti jebeš, za vratove i onda čitamo ovdje ko ono s Dobrinje kad su se popucali zbog parking mjesta.
x puta sam tako stao, vidim ne žuri se xy personi i produžim tražiti drugo mjesto. Ako ne nađem, vidim da je u međuvremenu otišla, parkiram i to je to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14956 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato i navodim xy personu, a ne selektivno shodno ko je s druge strane.beni-bu-man wrote:
e da ja kabadahija bio on bi samo produzio dalje il bi fino mirno saceko
Meni kad živac povuče u saobraćaju, ja dreknem da je ne znam ko u vozilu koje mi stane na šnjuru.
Skoro tako neki glavonja svira iza mene dok čekam na pješačkom da prođe pješak, znači sve sam mu na kamaru uz gestikulaciju rukama da dobro sve vidi i sad on se uporedio sa mnom, vozi nekog kanta terenca, ono ko nešto bi se raspravljao i tako do televizije. Pogledam ga i produžim, odjebaus.
Al ovo za parking....jbg, i ja ću možda sutra nekog živcirati što nisam za minutu izašao kad sam otključao vozilo, ali nije sad da je to neko moranje ili da baš nekom gazim po živcima. Traži drugo mjesto ako ne možeš čekati.
-
zdruzdjo
#14957 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Strasno sam puno na tockovima. Iako mi posao nije vezan za iste.basicm wrote:Zdruzdjo ti bas imas ovih dogodovstina, iako ti ova od jutros i nije bas korektna. Mogla je ugasiti auto i otici kuci.
I strasno me nervira nekultura u saobracaju, kilavljenje i najvise odnos "ja pa ja".
Ne kazem nisam cvjecka ni ja. Nekad mi neke stvari trznu zivac pa u revoltu uradim nesto na sta kasnije nisam ponosan sa aspekta pravila ili kulture.
A i inace imam neku karmu koja belaje na cesti tjera na mene.
Sudara sam imao od 1996-te do danas 6-7. I ni za jedan od njih nisam bio kriv ni 1%.
Kazne su najcesce bile za brzinu i to do +20.
Ali nikad za parking.
Pojas nikad, svjetla nikad, oprema nikad.....
Tako da.....
-
zdruzdjo
#14958 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa opet navodim: ne volim da me neko jexx onako na suho. Makar kreme namazi.beni-bu-man wrote:
A ako bas ono na silu ide i jaci je, e onda cu nekako provuci ruku pa ga stisnuti za muda da makar suze frcnu.
- beni-bu-man
#14959 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja samo izajem iz auta i sjebu se kad vide krkana od 150kgTomahawk11 wrote:Zato i navodim xy personu, a ne selektivno shodno ko je s druge strane.beni-bu-man wrote:
Meni kad živac povuče u saobraćaju, ja dreknem da je ne znam ko u vozilu koje mi stane na šnjuru.
Skoro tako neki glavonja svira iza mene dok čekam na pješačkom da prođe pješak, znači sve sam mu na kamaru uz gestikulaciju rukama da dobro sve vidi i sad on se uporedio sa mnom, vozi nekog kanta terenca, ono ko nešto bi se raspravljao i tako do televizije. Pogledam ga i produžim, odjebaus.
Al ovo za parking....jbg, i ja ću možda sutra nekog živcirati što nisam za minutu izašao kad sam otključao vozilo, ali nije sad da je to neko moranje ili da baš nekom gazim po živcima. Traži drugo mjesto ako ne možeš čekati.
ocam
- beni-bu-man
#14960 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vazeljinzdruzdjo wrote:Pa opet navodim: ne volim da me neko jexx onako na suho. Makar kreme namazi.beni-bu-man wrote:
A ako bas ono na silu ide i jaci je, e onda cu nekako provuci ruku pa ga stisnuti za muda da makar suze frcnu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14961 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam tek na 100 kgbeni-bu-man wrote: ja samo izajem iz auta i sjebu se kad vide krkana od 150kg
ocam![]()
![]()
- beni-bu-man
#14962 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
neuhranjenTomahawk11 wrote:Ja sam tek na 100 kgbeni-bu-man wrote: ja samo izajem iz auta i sjebu se kad vide krkana od 150kg
ocam![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14963 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisi me vidio sa 75beni-bu-man wrote:neuhranjenTomahawk11 wrote:Ja sam tek na 100 kgbeni-bu-man wrote: ja samo izajem iz auta i sjebu se kad vide krkana od 150kg
ocam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- beni-bu-man
#14964 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jesam sto je najgoreTomahawk11 wrote: Nisi me vidio sa 75![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14965 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesi vidio kako izgleda narkoman bez grama drogebeni-bu-man wrote:jesam sto je najgoreTomahawk11 wrote: Nisi me vidio sa 75![]()
![]()
![]()
![]()
- beni-bu-man
#14966 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tomahawk11 wrote:Jesi vidio kako izgleda narkoman bez grama drogebeni-bu-man wrote:jesam sto je najgoreTomahawk11 wrote: Nisi me vidio sa 75![]()
![]()
![]()
![]()
- Travnički Noćni Šetač
#14967 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni malo fali... ja sam na 110 ...Tomahawk11 wrote:Ja sam tek na 100 kgbeni-bu-man wrote: ja samo izajem iz auta i sjebu se kad vide krkana od 150kg
ocam![]()
![]()
![]()
...
Inače upravo iz razloga što svakodnevno imam situacije odlučio sam ih redovno snimati i postavljati javno na you tube.... dok mi ne dosadi...
...
Ali sreća nisam kao kolega gore imao udesa i slično...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14968 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imao sam 4-5 udesa dosad. Jednom sam bio, hajmo reći, kriv, ali sam uspio spriječiti da oštećeni budu i drugi učesnici tokom te situacije, samo sam ja imao štetu na autu.
U ostalim situacijama su mene udarali, pozadi, osim što mi je jedan glavonja oduzeo prvenstvo i tad je stradao moj far i njegova prednja maska.
Zadnja dva su bila u rasponu od mjesec dana, jednom sa strane i jednom pozadi, Lukavica i kod RTV doma, prošle godine.
Dobro je, sve su to bili lakši udesi.
U ostalim situacijama su mene udarali, pozadi, osim što mi je jedan glavonja oduzeo prvenstvo i tad je stradao moj far i njegova prednja maska.
Zadnja dva su bila u rasponu od mjesec dana, jednom sa strane i jednom pozadi, Lukavica i kod RTV doma, prošle godine.
Dobro je, sve su to bili lakši udesi.
-
condy
#14969 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bi uzeo vozačku svakom ko je imao više od 4 udesa, bio kriv ili ne bio kriv

-
zdruzdjo
#14970 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma hladno bih je dao kad bi javni gradski saobracaj bio dobro rjesen. Ne znam da li bi mi i trebala.condy wrote:Ja bi uzeo vozačku svakom ko je imao više od 4 udesa, bio kriv ili ne bio kriv![]()
Ovako je svaki dan veci ili manji stres kojem si izlozen barem sat vremena.
-
zdruzdjo
#14971 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Travnički Noćni Šetač wrote: meni malo fali... ja sam na 110 ...
...
Inače upravo iz razloga što svakodnevno imam situacije odlučio sam ih redovno snimati i postavljati javno na you tube.... dok mi ne dosadi...
...
Ali sreća nisam kao kolega gore imao udesa i slično...
Snimam i ja. Snimam ih svaki dan. Kad bih bio kakav youtuber mogao bih sedmicno nabrati 20-30 snimaka najmanje.
-
zdruzdjo
#14972 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ah da BTW
Sa mnom u autu je bio i moj otac. Covjek od 77 godina.
Cak je i on u jednom momentu dok smo cekali rekao
"e pa ova sad vec nervira".
It runs in the family

It runs in the family
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14973 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pih, kraljica kroz raskrsnicu, snijeg, po kočnici i bum u mene.condy wrote:Ja bi uzeo vozačku svakom ko je imao više od 4 udesa, bio kriv ili ne bio kriv![]()
Nindža kod RTV bum pozadi. Nako.
Ovaj u Lukavici uletje u raskrsnicu i bum u mene sa strane. Nije me vidio
Hadžija se isparkirava kod tranzita, prolazim, uzme mi prvenstvo. Kaže vidi štete
I sad bi meni trebalo uzeti vozačku?
- beni-bu-man
#14974 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Take a Snickerszdruzdjo wrote:Ah da BTW
It runs in the family
-
condy
#14975 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne samo tebi, i njimaTomahawk11 wrote:Pih, kraljica kroz raskrsnicu, snijeg, po kočnici i bum u mene.condy wrote:Ja bi uzeo vozačku svakom ko je imao više od 4 udesa, bio kriv ili ne bio kriv![]()
Nindža kod RTV bum pozadi. Nako.
Ovaj u Lukavici uletje u raskrsnicu i bum u mene sa strane. Nije me vidio![]()
Hadžija se isparkirava kod tranzita, prolazim, uzme mi prvenstvo. Kaže vidi štete![]()
I sad bi meni trebalo uzeti vozačku?
Salim se. Nadam se da nećeš više nikad imati nezgodu