Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kory_galaktikos wrote:a ovo je vise preslo u sramotu..ajd ok ja sam subjektivan naivjam za real,volim real...al navijaci svih kolubova osim barse govore da je vise preso u sramotu sta se sve svira i stima...nevjerovatno a samo prije 2-3 god taj klub je harao svijetom,eh na sta su spali
A ti brzo zaboravi proslu sezonu...13 penala u korist i jedan (tri kola prije kraja) protiv...i niko moralne pridike nije drzao. A bilo je igranja rukom nije da nije, samo sto su se tada nazivale napucane, nenamjerne i sta ja znam kako. Jeste, sudija je sinoc bio naklonjen Barceloni ali ako vec upadas da odredjujes sta je sramota i sta je mjera budi posten i to uradi i kada tvoje poguraju. Protiv Valencije u prvom kolu nisam bas vidio kritike na racun sudije kada je ponistio gol Soldada radi " ofsajda"
nisam bgm gledo tu utakmice protiv valensije tako da nmg ti reci,nisam gledo ni sinoc barsu al gledam evo snimke po fb,slike i to..svi zivi ih ismijavaju jbg...
cuj penali i stimanja za real..necemo valjda opet sad pocet o tome kome se stima mogu pisat barem pola sata sta se sve stimalo barsi u zadnjih 3-4 god znas i sam..a nezelim se svadjat niskim bezze..samo budite malo realni i iskreni evo kao sto si ti u ovom postu,ipak tebi svaka cast jedan si od rijetkih navijaca barse koji je ovo rekao
Naravno da je glupo i nema potrebe. Svi mi vidimo vrlo jasno ono sto je u korist "nasih" ali kada je protiv e onda nam se zmagli pogled. Ja prvi. Zato i kazem, ako se kritikuje to je ok, ali problem je sto je fudbal takav da ce vrlo brzo onaj sto je danas "ostecen" sutra biti " poguran" i onda sve pada u vodu.
Ono sinoc jeste bilo jadno, ali gdje su ovi provokatori bili prosle sezone kada je Pedru igrac u zadnjoj minuti loptu rukom zaustavio skoro na gol crti, pa ono protiv Osasune..priznat im gol iz ofsajda, Barci ponisten cist gol itd.Pa ona ruka Yaye protiv Intera, ono se ne svira nikad..ali ne, vidite samo greske u korist Barce.
skenderija04 wrote:Naravno da je glupo i nema potrebe. Svi mi vidimo vrlo jasno ono sto je u korist "nasih" ali kada je protiv e onda nam se zmagli pogled. Ja prvi. Zato i kazem, ako se kritikuje to je ok, ali problem je sto je fudbal takav da ce vrlo brzo onaj sto je danas "ostecen" sutra biti " poguran" i onda sve pada u vodu.
a je to u biti...samo nzm ovako gledano sa moje strane al bgm i u prici sa drugim i ljudima i jaranima koji ne vole real mislim da je puno vise sticena barsa,i bilo tih sudijskih gresaka koje su isle u korist barselone..i to ne u bas sitnim utakmicama tekma protiv sevilje nije bgm sitna,al boze moj sta je tu je..nazalost to se vise nemoze promjenit heh..samo mene nervijaju ove izjave kak se vazda silji realu (il barsi) i ovo sto taxi ovaj pise nidje veze..ajmo brate mili bit realni makar malo nismo djeca,al nista to
Ja samo ne kontam kako je to sudija sinoc vise bio naklonjen barci? Fabregas je onaj udario, sad da li onako jako kao sto se nasnimci vidi ne znamo. Ruka nije bila namjerna i odkud je sudija znao da ce poslije toga iz sest dodavanja pasti go. Drugo je da je igrao rukom i onda iz suta dao gol. Ali ovim navijacima slabijih klubova sve smeta. Zajebano je biti ljubomoran. Ako smo gledali istu utakmicu , vise je barca bila ostecena. Pet-sest faulova cistih nije svirao. Ruku onog sto je blokirao mesijev sut nije svirao..... Da ne nabrajam dalje.
taxi_driver wrote:Ja samo ne kontam kako je to sudija sinoc vise bio naklonjen barci? Fabregas je onaj udario, sad da li onako jako kao sto se nasnimci vidi ne znamo. Ruka nije bila namjerna i odkud je sudija znao da ce poslije toga iz sest dodavanja pasti go. Drugo je da je igrao rukom i onda iz suta dao gol. Ali ovim navijacima slabijih klubova sve smeta. Zajebano je biti ljubomoran. Ako smo gledali istu utakmicu , vise je barca bila ostecena. Pet-sest faulova cistih nije svirao. Ruku onog sto je blokirao mesijev sut nije svirao..... Da ne nabrajam dalje.
taxi_driver wrote:Ja samo ne kontam kako je to sudija sinoc vise bio naklonjen barci? Fabregas je onaj udario, sad da li onako jako kao sto se nasnimci vidi ne znamo. Ruka nije bila namjerna i odkud je sudija znao da ce poslije toga iz sest dodavanja pasti go. Drugo je da je igrao rukom i onda iz suta dao gol. Ali ovim navijacima slabijih klubova sve smeta. Zajebano je biti ljubomoran. Ako smo gledali istu utakmicu , vise je barca bila ostecena. Pet-sest faulova cistih nije svirao. Ruku onog sto je blokirao mesijev sut nije svirao..... Da ne nabrajam dalje.
Da, ostecena je Barca, slažem se.
Nista nek budu osteceni svaku tekmu kao Sevila jucer''manje'',uspjeh osvajanja titula barce ce biti kao i prosle sezone.
Cuj gledali istu utakmicu,pa nije svako Sasa Matic.
Sudio je ovaj zadnji El Clasico gdje je isključio Adriana
Sudio je Realu poršle godine protiv Atletico Madrida i Athletic Bilbaoa gdje je svirao 4 penala Realu i pokazao 3 crvena
kory_galaktikos wrote:a ovo je vise preslo u sramotu..ajd ok ja sam subjektivan naivjam za real,volim real...al navijaci svih kolubova osim barse govore da je vise preso u sramotu sta se sve svira i stima...nevjerovatno a samo prije 2-3 god taj klub je harao svijetom,eh na sta su spali
Makar nam ne sviraju penale nakon prekršaja van 16m ko večeras protiv La Corone na 0:1 počelo je poklanjanje penala kao prošle godine...
Makar nam ne sviraju penale nakon prekršaja van 16m ko večeras protiv La Corone na 0:1 počelo je poklanjanje penala kao prošle godine...
Shhhh
nzm bgm il sam ja previse subjektivan il budala,meni je ono u najgoru ruku bilo na liniji al sam ubjedjen da je bilo unutra,tekmu sam gledo u kaficu sa jos 5-6 jarana koji bs nevole reala a svi su prije mene rekli da je penal cist