FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#14951 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

skenderija04 wrote:
kory_galaktikos wrote:a ovo je vise preslo u sramotu..ajd ok ja sam subjektivan naivjam za real,volim real...al navijaci svih kolubova osim barse govore da je vise preso u sramotu sta se sve svira i stima...nevjerovatno a samo prije 2-3 god taj klub je harao svijetom,eh na sta su spali
A ti brzo zaboravi proslu sezonu...13 penala u korist i jedan (tri kola prije kraja) protiv...i niko moralne pridike nije drzao. A bilo je igranja rukom nije da nije, samo sto su se tada nazivale napucane, nenamjerne i sta ja znam kako. Jeste, sudija je sinoc bio naklonjen Barceloni ali ako vec upadas da odredjujes sta je sramota i sta je mjera budi posten i to uradi i kada tvoje poguraju. Protiv Valencije u prvom kolu nisam bas vidio kritike na racun sudije kada je ponistio gol Soldada radi " ofsajda"
nisam bgm gledo tu utakmice protiv valensije tako da nmg ti reci,nisam gledo ni sinoc barsu al gledam evo snimke po fb,slike i to..svi zivi ih ismijavaju jbg...
cuj penali i stimanja za real..necemo valjda opet sad pocet o tome kome se stima mogu pisat barem pola sata sta se sve stimalo barsi u zadnjih 3-4 god znas i sam..a nezelim se svadjat niskim bezze..samo budite malo realni i iskreni evo kao sto si ti u ovom postu,ipak tebi svaka cast jedan si od rijetkih navijaca barse koji je ovo rekao
skenderija04

#14952 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Naravno da je glupo i nema potrebe. Svi mi vidimo vrlo jasno ono sto je u korist "nasih" ali kada je protiv e onda nam se zmagli pogled. Ja prvi. Zato i kazem, ako se kritikuje to je ok, ali problem je sto je fudbal takav da ce vrlo brzo onaj sto je danas "ostecen" sutra biti " poguran" i onda sve pada u vodu.
DTSRyder

#14953 Re: FC Barcelona

Post by DTSRyder »

Šta kažete na jučerašnje simuliranje Fabregasa?
skenderija04

#14954 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DTSRyder wrote:Šta kažete na jučerašnje simuliranje Fabregasa?
Dobro odradjeno.
LiTtle MaN

#14955 Re: FC Barcelona

Post by LiTtle MaN »

Ono sinoc jeste bilo jadno, ali gdje su ovi provokatori bili prosle sezone kada je Pedru igrac u zadnjoj minuti loptu rukom zaustavio skoro na gol crti, pa ono protiv Osasune..priznat im gol iz ofsajda, Barci ponisten cist gol itd.Pa ona ruka Yaye protiv Intera, ono se ne svira nikad..ali ne, vidite samo greske u korist Barce. ;-)
kory_galaktikos

#14956 Re: FC Barcelona

skenderija04 wrote:Naravno da je glupo i nema potrebe. Svi mi vidimo vrlo jasno ono sto je u korist "nasih" ali kada je protiv e onda nam se zmagli pogled. Ja prvi. Zato i kazem, ako se kritikuje to je ok, ali problem je sto je fudbal takav da ce vrlo brzo onaj sto je danas "ostecen" sutra biti " poguran" i onda sve pada u vodu.
a je to u biti...samo nzm ovako gledano sa moje strane al bgm i u prici sa drugim i ljudima i jaranima koji ne vole real mislim da je puno vise sticena barsa,i bilo tih sudijskih gresaka koje su isle u korist barselone..i to ne u bas sitnim utakmicama tekma protiv sevilje nije bgm sitna,al boze moj sta je tu je..nazalost to se vise nemoze promjenit heh..samo mene nervijaju ove izjave kak se vazda silji realu (il barsi) i ovo sto taxi ovaj pise nidje veze..ajmo brate mili bit realni makar malo nismo djeca,al nista to
Bušman

#14957 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

A sta je trebao da uradi? Da se zahvali covjeku sto ga udara? Vala i nek je uradio, onaj Medel mi odavno ide na zivce. :D :D
Jazzy.ba

#14958 Re: FC Barcelona

Post by Jazzy.ba »

Nije ga covjek pipnuo, svi znamo za skolu glume u la masiji. :)
ultima_palabra

#14959 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Bušman wrote:
A sta je trebao da uradi? Da se zahvali covjeku sto ga udara? Vala i nek je uradio, onaj Medel mi odavno ide na zivce. :D :D
Medel je komad budale, ali u onoj situaciji nije uradio ništa što nije i Cesc.
DTSRyder

#14960 Re: FC Barcelona

Post by DTSRyder »

Ma Penalonini igrači najveći simulatori
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#14961 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Thiago out 2 mjeseca. Službena informacija.
skenderija04

#14962 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Entropio wrote:Thiago out 2 mjeseca. Službena informacija.
Znaci do nove godine.... Ne da se posranom do potoka. Samo da ne pukne pshiholoski. Dobro je da nije cjevanica.
ascari

#14963 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Mourinho o sinocnjem arbitru (izjava od prosle sezone):
"He's a great referee with a philosophy that I like very much, and has a great success rate in matches."
Ne poklapa se nikako sa favoriziranjem Barce. Olako su mnogi zaboravili proslu sezonu i "sitne greske sudija".
ascari

#14964 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

skenderija04 wrote:
Znaci do nove godine.... Ne da se posranom do potoka. Samo da ne pukne pshiholoski. Dobro je da nije cjevanica.
Mozda posljednja sansa za JDSa?
taxi_driver

#14965 Re: FC Barcelona

Post by taxi_driver »

Ja samo ne kontam kako je to sudija sinoc vise bio naklonjen barci? Fabregas je onaj udario, sad da li onako jako kao sto se nasnimci vidi ne znamo. Ruka nije bila namjerna i odkud je sudija znao da ce poslije toga iz sest dodavanja pasti go. Drugo je da je igrao rukom i onda iz suta dao gol. Ali ovim navijacima slabijih klubova sve smeta. Zajebano je biti ljubomoran. Ako smo gledali istu utakmicu , vise je barca bila ostecena. Pet-sest faulova cistih nije svirao. Ruku onog sto je blokirao mesijev sut nije svirao..... Da ne nabrajam dalje.
skenderija04

#14966 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ascari wrote:
skenderija04 wrote:
Mozda posljednja sansa za JDSa?
Ko zna. Mozda on ili Sergi Roberto, ali Thiago je ove sezone trebao dati Xaviju tih 10 utakmica odmora sto kaze Vilanova.
miki.ba

#14967 Re: FC Barcelona

Post by miki.ba »

taxi_driver wrote:Ja samo ne kontam kako je to sudija sinoc vise bio naklonjen barci? Fabregas je onaj udario, sad da li onako jako kao sto se nasnimci vidi ne znamo. Ruka nije bila namjerna i odkud je sudija znao da ce poslije toga iz sest dodavanja pasti go. Drugo je da je igrao rukom i onda iz suta dao gol. Ali ovim navijacima slabijih klubova sve smeta. Zajebano je biti ljubomoran. Ako smo gledali istu utakmicu , vise je barca bila ostecena. Pet-sest faulova cistih nije svirao. Ruku onog sto je blokirao mesijev sut nije svirao..... Da ne nabrajam dalje.
Da, ostecena je Barca, slažem se. :-)
MightyMatch

#14968 Re: FC Barcelona

Post by MightyMatch »

miki.ba wrote:
taxi_driver wrote:Ja samo ne kontam kako je to sudija sinoc vise bio naklonjen barci? Fabregas je onaj udario, sad da li onako jako kao sto se nasnimci vidi ne znamo. Ruka nije bila namjerna i odkud je sudija znao da ce poslije toga iz sest dodavanja pasti go. Drugo je da je igrao rukom i onda iz suta dao gol. Ali ovim navijacima slabijih klubova sve smeta. Zajebano je biti ljubomoran. Ako smo gledali istu utakmicu , vise je barca bila ostecena. Pet-sest faulova cistih nije svirao. Ruku onog sto je blokirao mesijev sut nije svirao..... Da ne nabrajam dalje.
Da, ostecena je Barca, slažem se. :-)
Nista nek budu osteceni svaku tekmu kao Sevila jucer''manje'',uspjeh osvajanja titula barce ce biti kao i prosle sezone.
Cuj gledali istu utakmicu,pa nije svako Sasa Matic.
kisni indijanac

#14969 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

malo i madridske teatrologije kad već insistirate.... :mrgreen:

barca_9

#14970 Re: FC Barcelona

Post by barca_9 »

http://www.soccerway.com/referees/anton ... 9/matches/
Sve utakmice u kojima je dijelio pravdu

Sudio je ovaj zadnji El Clasico gdje je isključio Adriana
Sudio je Realu poršle godine protiv Atletico Madrida i Athletic Bilbaoa gdje je svirao 4 penala Realu i pokazao 3 crvena

mislim da ovaj ipak nije naš :D
Layne

#14971 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

kisni indijanac wrote:malo i madridske teatrologije kad već insistirate.... :mrgreen:

Ovaj video je očito fejk...
Distortion

#14972 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

kory_galaktikos wrote:a ovo je vise preslo u sramotu..ajd ok ja sam subjektivan naivjam za real,volim real...al navijaci svih kolubova osim barse govore da je vise preso u sramotu sta se sve svira i stima...nevjerovatno a samo prije 2-3 god taj klub je harao svijetom,eh na sta su spali
Makar nam ne sviraju penale nakon prekršaja van 16m ko večeras protiv La Corone na 0:1 počelo je poklanjanje penala kao prošle godine...

Shhhh
kisni indijanac

#14973 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

Layne wrote:

Ovaj video je očito fejk...
aha, ali ova teatralnost realovih vedeta sigurno nije :oops:
kory_galaktikos

#14974 Re: FC Barcelona

Distortion wrote:
Makar nam ne sviraju penale nakon prekršaja van 16m ko večeras protiv La Corone na 0:1 počelo je poklanjanje penala kao prošle godine...

Shhhh
nzm bgm il sam ja previse subjektivan il budala,meni je ono u najgoru ruku bilo na liniji al sam ubjedjen da je bilo unutra,tekmu sam gledo u kaficu sa jos 5-6 jarana koji bs nevole reala a svi su prije mene rekli da je penal cist
ascari

#14975 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Poenta price je kad raja kaze da je penal, onda je penal!
Post Reply