Hajde brate, realno, ovakvo zatvaranje oci pred istinom vec postaje smijesno. Tvrditi kako su jadne i naivne muslimanske zajednice izmanipulisane od strane mrskog zapada samo zato sto su ovi eto muslimani, stvarno su price za kindergarten.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ako si upratio branio sam ja i Nijemce, nema to veze primarno sa tim. Sa druge strane naravno da sam odbrambeno raspoložen za Arape i Turke, generalno muslimane, jer su danas rekao bih najugroženija vrsta. Čak tvrdim da je ISIL i sve te terorističke skupine alat jednog dijela zapada u borbi protiv muslimana generalno. Ako se u Evropi i Americi, generalno zapadu, otvoreno smije reći da su muslimani nepoželjni ne vidim da ja na forumu određene devijacije i okretanje zapada nekim mračnim ideologijama ne smijem nazvati pravim imenom. To jeste kršćanski fanatizam, to jeste kršćanski talibanat, to jeste sve u suprotnosti sa tradacijama i politikama izraslim nakon 1945. godine. To ko ne vidi taj je čorav kod očiju.Kikibombona wrote:Zanimljivo je kako si u slucaju Turaka, Arapa i drugih muslimana UVIJEK odbrambeno raspolozen, a u slucaju zapada i krscana napadacki!??Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prvo nisam nikakav Erdoganac
Nije tesko uvidjeti kome stranu drzis i da si zestoko pristrasan. I po tome nisi nista drugaciji od dezurnih islamofoba, arapofoba, i ostale ekipe. Sve je to u pet deka, samo se niko ne zeli ili ne umije pogledati u ogledalo.
Meni je smiješno kada ti Kiki nekome nešto prebacuješ, pogotovo pristrasnost, koji dan-noć širiš kurdsku propagandu, podržavaš kurski terorizam...itd. Čak sam te par puta direktno prozvao da primaš novačanu naknadu za širenje te propagande a ti to nisi ni pokušao demantovati. Iz ovih razloga priča ti ne drži vodu glede moje pristasnosti.
Muslimani ugrozeni dok u isto vrijeme saudiji u koje se toliko kunete od 50-ih pa do danas su glavni sponzori cijelog sranja koje se desava i desavalo na BI.
Muslimane fol zapad izmanipulisao da se ovi stotinama godina kolju ko je veci musliman, sije ili suniti.
Fol ugrozeni, ISIL je fol alat zapada, a nikako alat jedne od milion arapskih plemena i ko zna kakvih finansijera i frakcija koje se izmedju sebe bore za jebenu moc i prevlast.
Ne, dje ce muslimani to gluho bilo.