Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- supercali
#14927 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bas onaj bahati papak
Boli tebe briga koliko ona cisti auto
Ako ne mozes cekati produzi dalje
Sve se bojim da bi muskarcu tako izasao
Boli tebe briga koliko ona cisti auto
Ako ne mozes cekati produzi dalje
Sve se bojim da bi muskarcu tako izasao
- Sodom1
#14928 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja dizao öd alfe haubu, fino normala imaju amortizeri, nakon toga dizao na opelu ja da je spustim,ikrivim onu sipkuamar1994 wrote:Ja nisam haube digo otkako sam polozio
- gnjev
#14929 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo mene bi stid bilo to napisat
- commendatore
#14930 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije mu zena dala pa coek sfrustriran - desava se jbg.....gnjev wrote:zdruzdjo mene bi stid bilo to napisat
- nepass1
#14931 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma i ja bih popizdio, iskreno.
-
zdruzdjo
#14932 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Malo sam karikirao.
Izasao iz auta i dreknuo "pa hajde ba jebemu majku vidis da te cekam, jesi ga ocistila vise..."
Ali eto bilo je dovoljno valjda ovo jebatanje....
@supercali bih, isto bi uradio. I uradim. Iako sam "klix" ne dozvoljavam da me neko jexx jer "eto mu se moze". Nekad se izvuce i deblji kraj
A usput ovako nesto muskarci ne bi nikad uradili. Ovakvo ponasanje je svojstveno vecinom damama. To ti je ono "pa vidis da moram popraviti sminku dok stojim na semaforu, sta mi sviras odmah".
I meni se 100x desi situacija da mi neko zaisareti za parking mjesto pa iako cu mozda sacekati u autu pomjerim se neka udje pa sacekam.
P.s.
Jest' eto i vi bi sigurno sjedili u autu i strpljivo cekali da neko na benzinskoj pumpi ispred vas: isprovjerava gume, tecnost za sajbu, nivo ulja.....dok vi veselo cekate tacno iza njega da naspete gorivo a ne mozete proci na drugu "pipu".
Da eto svi ste vi "zen budisti" koji su smireni i treniraju strpljenje i sabur.
Ponekad citajuci ovaj forum dodjem do zakljucka, Jebo te ovdje kod nas na cesti a i na ovom forumu sve potomci Richarda lavlje srce i vitezova okruglog stola. Sve nesto plemeniti, smireni, pomazu unesrecenim i slabim.....Bas mi je drago da komuniciram i susrecem se sa takvim ljudima.
Izasao iz auta i dreknuo "pa hajde ba jebemu majku vidis da te cekam, jesi ga ocistila vise..."
Ali eto bilo je dovoljno valjda ovo jebatanje....
@supercali bih, isto bi uradio. I uradim. Iako sam "klix" ne dozvoljavam da me neko jexx jer "eto mu se moze". Nekad se izvuce i deblji kraj
A usput ovako nesto muskarci ne bi nikad uradili. Ovakvo ponasanje je svojstveno vecinom damama. To ti je ono "pa vidis da moram popraviti sminku dok stojim na semaforu, sta mi sviras odmah".
I meni se 100x desi situacija da mi neko zaisareti za parking mjesto pa iako cu mozda sacekati u autu pomjerim se neka udje pa sacekam.
P.s.
Jest' eto i vi bi sigurno sjedili u autu i strpljivo cekali da neko na benzinskoj pumpi ispred vas: isprovjerava gume, tecnost za sajbu, nivo ulja.....dok vi veselo cekate tacno iza njega da naspete gorivo a ne mozete proci na drugu "pipu".
Ponekad citajuci ovaj forum dodjem do zakljucka, Jebo te ovdje kod nas na cesti a i na ovom forumu sve potomci Richarda lavlje srce i vitezova okruglog stola. Sve nesto plemeniti, smireni, pomazu unesrecenim i slabim.....Bas mi je drago da komuniciram i susrecem se sa takvim ljudima.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#14933 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa opet dolazimo na istu tačku, javni parking (nije stala na njegovo zakupljeno mjesto) ima pravo da legne na krov i sunča se što se nje tiče. Ne paše ti, produži, ima još mjesta na parkingu
Sve se to može normalno, bez išareta i jebanja majki. Nema potrebe na prvu temperamentno reagovatizdruzdjo wrote: P.s.
-
zdruzdjo
#14934 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
liaar wrote:Pa opet dolazimo na istu tačku, javni parking (nije stala na njegovo zakupljeno mjesto) ima pravo da legne na krov i sunča se što se nje tiče. Ne paše ti, produži, ima još mjesta na parkingu
Ma da je ona odmahnula da nece jos ici ili nesto, ma ne bih "A" rekao. Odjezdio bih dalje, i caos. Nego klimnu glavom kao idem. I ja stojim sa upaljenim autom i vidi da je cekam ali ono "nekaaaa ba, polako". Pa ako te cekam i vidis da te cekam pa ne moras na srklet, ali nemoj vala ni razvlaciti.
Ma to je ona "japija" koja se ovdje razvlaci stalno: mogu da vozim 40 lijevom trakom i usporavam sve iza sebe, a kome se ne svidja e pa sta cu mu ja.
-
Throttle
#14935 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Opeli se ne kvare, dignes haubu, vidis motor tu, zatvoris. Ne treba ni sipkaSodom1 wrote:Ja dizao öd alfe haubu, fino normala imaju amortizeri, nakon toga dizao na opelu ja da je spustim,ikrivim onu sipkuamar1994 wrote:Ja nisam haube digo otkako sam polozionema amortizera
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#14936 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To za brzinu znaš da i ja ne podržavam, mogao si upratit da se pokoljem oko toga. Jebi ga, parking je jebena situacija. Meni se zna desit tako ispred firme, dođem do auta zatrpan snijegom, i haj oslobodim vrata da ne moram i unutra lopatat, sjedem da upalim da radi dok čistim i tu čujem svirka neko i govori hoću l' uskoro. Očistim svoju stranu šajbe samo da mogu parking mjesto oslobodit i onda upalim sva 4 sa strane parkinga i lagano lopatam.zdruzdjo wrote:liaar wrote:Pa opet dolazimo na istu tačku, javni parking (nije stala na njegovo zakupljeno mjesto) ima pravo da legne na krov i sunča se što se nje tiče. Ne paše ti, produži, ima još mjesta na parkingu
Ma da je ona odmahnula da nece jos ici ili nesto, ma ne bih "A" rekao. Odjezdio bih dalje, i caos. Nego klimnu glavom kao idem. I ja stojim sa upaljenim autom i vidi da je cekam ali ono "nekaaaa ba, polako". Pa ako te cekam i vidis da te cekam pa ne moras na srklet, ali nemoj vala ni razvlaciti.
Ma to je ona "japija" koja se ovdje razvlaci stalno: mogu da vozim 40 lijevom trakom i usporavam sve iza sebe, a kome se ne svidja e pa sta cu mu ja.
Ne podržavam to što je ženska uradila, ali javna je površina i može sat čistit, otići će na kraju.
-
BadBoy
#14937 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Poenta cijele ove teme je: najviše me nervira svako ko ne razmišlja i ne radi kao ja jer sam ja jedini ispravan.
- beni-bu-man
#14938 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Staro zeljezobitanga_sa_otesa wrote:neku noc na slucajevima x ciganija u zenici vozaxamp wrote: Cayenne se sad ima kupiti za od 25k KM... i fukare to sad vozaju.![]()
- bitanga_sa_otesa
#14939 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
5 jakni frajer ima u gepeku,kaze mu policajac izvadi to vani,on sve pobaca na cestubeni-bu-man wrote: Staro zeljezo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14940 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čuj jebo joj mater
što si čekao 3-4 minute
Pa ne bih ti se pomako 2 sata
- beni-bu-man
#14941 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pogledaj od 0:26bitanga_sa_otesa wrote:5 jakni frajer ima u gepeku,kaze mu policajac izvadi to vani,on sve pobaca na cestubeni-bu-man wrote: Staro zeljezo
vidi mu fauvea
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#14942 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne mogu da vjerujem stvarno. Zdruzdjo, mangupe stari.Tomahawk11 wrote:Čuj jebo joj materšto si čekao 3-4 minute
![]()
- bitanga_sa_otesa
#14943 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14944 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma samo se trebala vratiti u auto ikonektovan wrote:Ne mogu da vjerujem stvarno. Zdruzdjo, mangupe stari.Tomahawk11 wrote:Čuj jebo joj materšto si čekao 3-4 minute
![]()
- beni-bu-man
#14945 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Djafte kurafte tehnikabitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
saso mange sve ima
- bitanga_sa_otesa
#14946 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
odoh radit,dosta jebeni-bu-man wrote: Djafte kurafte tehnika
-
zdruzdjo
#14947 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E pa to sto si naveo je ona kultura vozaca koju imamo mi koji vozimo normalno i ne mislimo da smo sami na cesti. Zasto da te usporavam ikako ako ne moram. Sklonim se pa cu ja trositi svoje vrijeme kako ja hocu a ne prisiljavati tebe da se ravnas po meni.liaar wrote:
To za brzinu znaš da i ja ne podržavam, mogao si upratit da se pokoljem oko toga. Jebi ga, parking je jebena situacija. Meni se zna desit tako ispred firme, dođem do auta zatrpan snijegom, i haj oslobodim vrata da ne moram i unutra lopatat, sjedem da upalim da radi dok čistim i tu čujem svirka neko i govori hoću l' uskoro. Očistim svoju stranu šajbe samo da mogu parking mjesto oslobodit i onda upalim sva 4 sa strane parkinga i lagano lopatam.
Ne podržavam to što je ženska uradila, ali javna je površina i može sat čistit, otići će na kraju.
I ja nekad "kruzam" lagano navece od alipasinog do "ceke" jer mi se poklopi jedna sedmicna obaveza sa poslom pa ne moram srkletiti da stignem. Lagano u desnu, dva prsta na volan i diskonekt od svega.
Skloni se sa parking mjesta ako neces zakrciti cestu pa onda ispoliraj auto ako hoces i imas vremena.
- beni-bu-man
#14948 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sacu ja s vectrombitanga_sa_otesa wrote:odoh radit,dosta jebeni-bu-man wrote: Djafte kurafte tehnika
-
zdruzdjo
#14949 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Procitaj. Nisam joj jebao mater nego onako globalno.Tomahawk11 wrote:Čuj jebo joj materšto si čekao 3-4 minute
![]()
Nisam ja nikoga silio sa parkinga. Pitao isaretom, i ona klimnula. Da je rekla necu jos, ja bih otisao i zavrseno.
P.s. ovo 2 sata. Mozda bi se meni bas tada auto pokvarilo ispred tebe pa bih zvao bihamk da dodju da me poprave ili odslepaju. A znas kad se auto pokvari da se ne smije pomicati s mjesta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14950 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čekaj, jesi li rekao jebem ti mater ili jebo ga majka, nešto u tom fazonu?zdruzdjo wrote:Procitaj. Nisam joj jebao mater nego onako globalno.Tomahawk11 wrote:Čuj jebo joj materšto si čekao 3-4 minute
![]()
Nisam ja nikoga silio sa parkinga. Pitao isaretom, i ona klimnula. Da je rekla necu jos, ja bih otisao i zavrseno.
P.s. ovo 2 sata. Mozda bi se meni bas tada auto pokvarilo ispred tebe pa bih zvao bihamk da dodju da me poprave ili odslepaju. A znas kad se auto pokvari da se ne smije pomicati s mjesta.
Svejedno, koliko god da te nervirala, javno je parking mjesto, ne možeš ti nikog otjerati niti natjerati kad da ode sa istog.
I da se pokvari, šta sad. Poenta je da se može i fino upitati, čak iako je rekla da ide, pa nije krenula u tih 3-4 minute.