Sirija

Locked
amoninan

#14926 Re: Sirija

Post by amoninan »

Esmu će mu dati Aro'ru ko robinju. :D
amoninan

#14927 Re: Sirija

Post by amoninan »

jeza u ledja wrote:Daj ba amoniman odvadi malo.
Prijatelju, da znaš koliko sam odvadio. Ne bi mi vjerovao. :)
kohlrabi

#14928 Re: Sirija

Post by kohlrabi »

"amoninan"
Esmu će mu dati Aro'ru ko robinju. :D

samo sanjaj (to jedino i znas)

Image
jeza u ledja

#14929 Re: Sirija

Post by jeza u ledja »

amoninan wrote:a, evo, en bi mi mrsko potražiti twiteer jednog prijatelja uvezi imenovanja Rice.

Isti nam je izvor bio u ovom slučaju, samo ja ne tviteram. Ima i on dobre izvore, samo ih malo šifruje ponekad :wink:
Ovo je nista.
Moras ponuditi vise od toga.
amoninan

#14930 Re: Sirija

Post by amoninan »

jeza u ledja wrote:
amoninan wrote:a, evo, en bi mi mrsko potražiti twiteer jednog prijatelja uvezi imenovanja Rice.

Isti nam je izvor bio u ovom slučaju, samo ja ne tviteram. Ima i on dobre izvore, samo ih malo šifruje ponekad :wink:
Ovo je nista.
Moras ponuditi vise od toga.
To en mogu. Još uvijek. No, eto mogu otkriti jedan od izvora - nevezano za ove friške postove, koji je sada na sigurnom , prezime Chomsky . Da, u bliskom rodu je s Noamom.
jeza u ledja

#14931 Re: Sirija

Post by jeza u ledja »

amoninan wrote:
jeza u ledja wrote:Daj ba amoniman odvadi malo.
Prijatelju, da znaš koliko sam odvadio. Ne bi mi vjerovao. :)
Ovaaaj...
Pises interesantne stvari i ocigledno si upucen u BI vise nego ja, ali to vazi do neke granice, preko koje se covjek zapita cekaj malo o cemu ovaj...Ne mozes davati tako bombasticne izjave bez da ih potkrijepis necim, a to je jako tesko cak i ako si u pravu. Sve to navodi covjeka da posumnja i u sve ostalo sto si pisao.
Nije to da ja mislim da izmisljas, vec pocinjem da mislim da iznosis trac-informacije i da si i ti navijac.

Uglavnom, nije da mi je drago, vec suprotno, jer mi je bas bilo interesantno citati to sto prenosis.

Otkrij nam jos malo, zavrni suknju :D da vidimo sta imas pa onda mozda povratis povjerenje. :kiss: :D

PS: Interesantno mi je i da si se pojavio bas danas nakon sedmica izbivanja...
jeza u ledja

#14932 Re: Sirija

Post by jeza u ledja »

amoninan wrote:
To en mogu. Još uvijek. No, eto mogu otkriti jedan od izvora - nevezano za ove friške postove, koji je sada na sigurnom , prezime Chomsky . Da, u bliskom rodu je s Noamom.
:eh:

dze sam ja ovo...
amoninan

#14933 Re: Sirija

Post by amoninan »

jeza u ledja wrote:
amoninan wrote:
:eh:

dze sam ja ovo...
:D
Ona i Noam, ko dva svijeta različita po pitanju Sirije. U Damasku je bila do prije mjesec dana, čak se i talila za nabavku snajpera za FSA :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#14934 Re: Sirija

Post by Chmoljo »

hneuron wrote:
Da je sloboda govora imaginarna stvar već je poodavno elaborisano od ljudi mnogo pametnijuh od mene, ne osporavam ni metod slobodne arbitraže kojom se poštovani prerogativno obilato koriste. Ali kriterijumi po kojima to prave vrijeđaju ljudsku inteligenciju. Ergo, nemam nikakvu namjeru sugerisati uređivaču metod valutacije napisanog, za mene ova tema i ovaj portal prestaju da postoje.Još jednom veliki pozdrav MMARU,KLAVIKULI I CHALLENGERU.
ok, doviđenja. :)

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “trolanje”
» frontirac
amoninan

#14935 Re: Sirija

Post by amoninan »

ekipa na koju treba obratiti pažnju - blago rečeno. Spominjao sam ih u prijašnjim postovima.

TRenutno vode operacije u Hami ( Jedno tjelo), Idlibu ( Osveta za Banyas), Dara'a (zaboravih ime operacije). Zajedničke operacije SIF-a, SLF + Nusra.

http://www.ahraralsham.com/ - najbrojnija brigada koalicije.

nađoh ih i na tw., 21 vijek što ti je :D

https://twitter.com/S_IslamicFront

I da, na Islamskoj konferenciji njhiov komadant je bio počasni gost - detalj koji nije, onako, bezveze.
Opetja033

#14936 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

amoninan wrote:
tesanj wrote:
amoninan wrote:
:lol:

jes', jes'... i Sajlonci čak primjećeni. Neka, neka....svećete iskihati. A Bagdad će se vratiti ponovo gdje mu je mjesto. :wink:
Gdje mu je mjesto?? :?
A šta misliš? Pod Safavidima sigurno nije. :wink:
:thumbup:
amoninan

#14937 Re: Sirija

Post by amoninan »

Najveći sada udarac režimu u Idlibu u okviru operacije "Osveta za banyas". Najveća baza u okolici Idliba, ustvari to je bio "zabavni kampa", koji je reži mpretvorio u bazu i čija artiljerija je sijala smrt po Idlibu. U posljednjih 7 dana, palo je još 5 važnih manjih baza - vrata prema Idlib Cityu su otvorena sad. Kao i u Hami i, AT sistemi, o kojima sam govorio prije u sodigrali važnu ulogu s obzirom da se u bazi nalazilo blizu 15 tenkova. Sljedeća meta je tzv Tvornica cementa.
U zajedničkoj operaciji učestvuju SIF ( Ahrar al sham, Liwa la Haq ) SLF ( Souqour al sham i Dawud brigade) + Nusra.

Ahrar al sham

Dawud brigada

Opetja033

#14938 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Rebel fighters in Syria say up to 60 government soldiers have been killed in a suicide car bomb attack in Aleppo province.

The two sides are locked in a fierce battle for control of Aleppo, Syria's largest city.

More than half the city has been claimed by the rebels, but forces supporting President Bashar al-Assad are staging a fightback.
The blast was one of the largest attacks targetting regime forces. Activists on social media posted the following video that purports to show the moment of the explosion.
AL JAZEERA
picaso

#14939 Re: Sirija

Post by picaso »

Eh kad bi nam ovi nase stamparije (izdavacke kuce) Fetvi Yusuf & CO (koji vriste pred kamerama o dzihadu i slanju tudje djece u cistu smrt) imali hrabrosti, pa stati pred kameru i reci sto je ovaj gospodin rekao...A ovako mlate praznu slamu..
http://www.youtube.com/watch?v=EXyr6AUZd2s
Cyrax

#14940 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Dok "mudzahidu" pobjedjuju na forumu nema zime za eskime. Bradr Obama help.
Herr Flick

#14941 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Cyrax wrote:Dok "mudzahidu" pobjedjuju na forumu nema zime za eskime. Bradr Obama help.
:lol: :lol: :lol:
славянин

#14942 Re: Sirija

Post by славянин »

amoninan wrote:Najveći sada udarac režimu u Idlibu u okviru operacije "Osveta za banyas". Najveća baza u okolici Idliba, ustvari to je bio "zabavni kampa", koji je reži mpretvorio u bazu i čija artiljerija je sijala smrt po Idlibu. U posljednjih 7 dana, palo je još 5 važnih manjih baza - vrata prema Idlib Cityu su otvorena sad. Kao i u Hami i, AT sistemi, o kojima sam govorio prije u sodigrali važnu ulogu s obzirom da se u bazi nalazilo blizu 15 tenkova. Sljedeća meta je tzv Tvornica cementa.
U zajedničkoj operaciji učestvuju SIF ( Ahrar al sham, Liwa la Haq ) SLF ( Souqour al sham i Dawud brigade) + Nusra.
Teroristi,teroristi,teroristi.Samo je pitanje ko ce im doci glave - Sirijska vojska ili NATO.
Herr Flick

#14943 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Image
amoninan

#14944 Re: Sirija

Post by amoninan »

славянин wrote:
amoninan wrote:Najveći sada udarac režimu u Idlibu u okviru operacije "Osveta za banyas". Najveća baza u okolici Idliba, ustvari to je bio "zabavni kampa", koji je reži mpretvorio u bazu i čija artiljerija je sijala smrt po Idlibu. U posljednjih 7 dana, palo je još 5 važnih manjih baza - vrata prema Idlib Cityu su otvorena sad. Kao i u Hami i, AT sistemi, o kojima sam govorio prije u sodigrali važnu ulogu s obzirom da se u bazi nalazilo blizu 15 tenkova. Sljedeća meta je tzv Tvornica cementa.
Teroristi,teroristi,teroristi.Samo je pitanje ko ce im doci glave - Sirijska vojska ili NATO.
Slava i čast "terorstima"! :)

Sirijska vojska, misliš tzv SAA? Ta vojska više ne postoji. A NATO, propustio priliku. Sykes-Picot - zdravo. Da je još 3 NATO-a.
amoninan

#14945 Re: Sirija

Post by amoninan »

Simpa ste mi s tim lafo domšiljatim karikaturama. Ono, oni prosvijetljeni i to :lol:

Materemi, ovi ljevičari postali šega ipo. Mislim i prije su ppričali gulosti jednake "imperijalistima". No, sad, kad su im zvijezde vodilje, bar većini degeni poput Galowaya i sličnih. Sad su dotakli fakat dno, vic pravi.
Last edited by amoninan on 18/06/2013 11:11, edited 1 time in total.
славянин

#14946 Re: Sirija

Post by славянин »

amoninan wrote:
Sirijska vojska, misliš tzv SAA? Ta vojska više ne postoji. A NATO, propustio priliku. Sykes-Picot - zdravo. Da je još 3 NATO-a.
Ako ne postoji ne znam zasto onda kukaju teroristi dole i traze oruzije i podrsku :) , A NATO ili ti Amerika roka li roka po Pakistanu,Afghanistanu itd.Od ta 2 miliona ljudi koliko je poginulo u Iraku i Afghanistanu mora da je makar 500 000 bradatih tako da im ide dobro :mrgreen:
Herr Flick

#14947 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Image

Teroristi iz Al-Nusre.Od civilizacije do kamenog doba.... :D :D
amoninan

#14948 Re: Sirija

Post by amoninan »

славянин wrote:
amoninan wrote:
Ako ne postoji ne znam zasto onda kukaju teroristi dole i traze oruzije i podrsku :) , A NATO ili ti Amerika roka li roka po Pakistanu,Afghanistanu itd.Od ta 2 miliona ljudi koliko je poginulo u Iraku i Afghanistanu mora da je makar 500 000 bradatih tako da im ide dobro :mrgreen:
Bolan, bez iranskih kučki iz Libana , Iraka, IRGC-a. SAA ne bi mogla zadržati ni sebilj :)
Opet, nepovezano laprdaš, što je postalo pravilo tvojoj vrtsi, pseudo-leftistima...
Haj ti fino na block s ostatkom "Proletera", Klavika i ta raja :)
sumirprimus

#14949 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

Neozbilno je misliti da ameri i rusi ne vode glavnu rijec,i pri tom vuku svak na svoju stranu...
славянин

#14950 Re: Sirija

Post by славянин »

amoninan wrote:
славянин wrote:
amoninan wrote:
Bolan, bez iranskih kučki iz Libana , Iraka, IRGC-a. SAA ne bi mogla zadržati ni sebilj :)
Opet, nepovezano laprdaš, što je postalo pravilo tvojoj vrtsi, pseudo-leftistima...
Haj ti fino na block s ostatkom "Proletera", Klavika i ta raja :)
Naravno da nebi.Zato sto je "FSA" sastavljena od supermena i vrhunski treniranih opakih ratnika (vidjamo primjere taktike svaki dan). :lol:

Da ja nepovezano "laprdam" - dok ti slavis nekakve extremisticke brigade i pritome prizivas pomoc Amerike i NATO-a u borbi za Sunite i Islam.Samo sad ti malo "objasnio" od koga pomoc "iscete" :mrgreen:
A kad ti kazes evo vec sam kreno :lol:
Locked