Sirija
- amoninan
#14926 Re: Sirija
Esmu će mu dati Aro'ru ko robinju. 
- amoninan
#14927 Re: Sirija
Prijatelju, da znaš koliko sam odvadio. Ne bi mi vjerovao.jeza u ledja wrote:Daj ba amoniman odvadi malo.
-
kohlrabi
#14928 Re: Sirija
"amoninan"
Esmu će mu dati Aro'ru ko robinju.
samo sanjaj (to jedino i znas)

- jeza u ledja
#14929 Re: Sirija
Ovo je nista.amoninan wrote:a, evo, en bi mi mrsko potražiti twiteer jednog prijatelja uvezi imenovanja Rice.
Isti nam je izvor bio u ovom slučaju, samo ja ne tviteram. Ima i on dobre izvore, samo ih malo šifruje ponekad![]()
Moras ponuditi vise od toga.
- amoninan
#14930 Re: Sirija
To en mogu. Još uvijek. No, eto mogu otkriti jedan od izvora - nevezano za ove friške postove, koji je sada na sigurnom , prezime Chomsky . Da, u bliskom rodu je s Noamom.jeza u ledja wrote:Ovo je nista.amoninan wrote:a, evo, en bi mi mrsko potražiti twiteer jednog prijatelja uvezi imenovanja Rice.
Isti nam je izvor bio u ovom slučaju, samo ja ne tviteram. Ima i on dobre izvore, samo ih malo šifruje ponekad![]()
Moras ponuditi vise od toga.
- jeza u ledja
#14931 Re: Sirija
Ovaaaj...amoninan wrote:Prijatelju, da znaš koliko sam odvadio. Ne bi mi vjerovao.jeza u ledja wrote:Daj ba amoniman odvadi malo.
Pises interesantne stvari i ocigledno si upucen u BI vise nego ja, ali to vazi do neke granice, preko koje se covjek zapita cekaj malo o cemu ovaj...Ne mozes davati tako bombasticne izjave bez da ih potkrijepis necim, a to je jako tesko cak i ako si u pravu. Sve to navodi covjeka da posumnja i u sve ostalo sto si pisao.
Nije to da ja mislim da izmisljas, vec pocinjem da mislim da iznosis trac-informacije i da si i ti navijac.
Uglavnom, nije da mi je drago, vec suprotno, jer mi je bas bilo interesantno citati to sto prenosis.
Otkrij nam jos malo, zavrni suknju
PS: Interesantno mi je i da si se pojavio bas danas nakon sedmica izbivanja...
- jeza u ledja
#14932 Re: Sirija
amoninan wrote:
To en mogu. Još uvijek. No, eto mogu otkriti jedan od izvora - nevezano za ove friške postove, koji je sada na sigurnom , prezime Chomsky . Da, u bliskom rodu je s Noamom.
dze sam ja ovo...
- amoninan
#14933 Re: Sirija
jeza u ledja wrote:amoninan wrote:
To en mogu. Još uvijek. No, eto mogu otkriti jedan od izvora - nevezano za ove friške postove, koji je sada na sigurnom , prezime Chomsky . Da, u bliskom rodu je s Noamom.![]()
dze sam ja ovo...
Ona i Noam, ko dva svijeta različita po pitanju Sirije. U Damasku je bila do prije mjesec dana, čak se i talila za nabavku snajpera za FSA
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#14934 Re: Sirija
ok, doviđenja.hneuron wrote:
Da je sloboda govora imaginarna stvar već je poodavno elaborisano od ljudi mnogo pametnijuh od mene, ne osporavam ni metod slobodne arbitraže kojom se poštovani prerogativno obilato koriste. Ali kriterijumi po kojima to prave vrijeđaju ljudsku inteligenciju. Ergo, nemam nikakvu namjeru sugerisati uređivaču metod valutacije napisanog, za mene ova tema i ovaj portal prestaju da postoje.Još jednom veliki pozdrav MMARU,KLAVIKULI I CHALLENGERU.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “trolanje”
» frontirac
- amoninan
#14935 Re: Sirija
ekipa na koju treba obratiti pažnju - blago rečeno. Spominjao sam ih u prijašnjim postovima.
TRenutno vode operacije u Hami ( Jedno tjelo), Idlibu ( Osveta za Banyas), Dara'a (zaboravih ime operacije). Zajedničke operacije SIF-a, SLF + Nusra.
http://www.ahraralsham.com/ - najbrojnija brigada koalicije.
nađoh ih i na tw., 21 vijek što ti je
https://twitter.com/S_IslamicFront
I da, na Islamskoj konferenciji njhiov komadant je bio počasni gost - detalj koji nije, onako, bezveze.
TRenutno vode operacije u Hami ( Jedno tjelo), Idlibu ( Osveta za Banyas), Dara'a (zaboravih ime operacije). Zajedničke operacije SIF-a, SLF + Nusra.
http://www.ahraralsham.com/ - najbrojnija brigada koalicije.
nađoh ih i na tw., 21 vijek što ti je
https://twitter.com/S_IslamicFront
I da, na Islamskoj konferenciji njhiov komadant je bio počasni gost - detalj koji nije, onako, bezveze.
- Opetja033
#14936 Re: Sirija
amoninan wrote:A šta misliš? Pod Safavidima sigurno nije.tesanj wrote:Gdje mu je mjesto??amoninan wrote:
![]()
jes', jes'... i Sajlonci čak primjećeni. Neka, neka....svećete iskihati. A Bagdad će se vratiti ponovo gdje mu je mjesto.
- amoninan
#14937 Re: Sirija
Najveći sada udarac režimu u Idlibu u okviru operacije "Osveta za banyas". Najveća baza u okolici Idliba, ustvari to je bio "zabavni kampa", koji je reži mpretvorio u bazu i čija artiljerija je sijala smrt po Idlibu. U posljednjih 7 dana, palo je još 5 važnih manjih baza - vrata prema Idlib Cityu su otvorena sad. Kao i u Hami i, AT sistemi, o kojima sam govorio prije u sodigrali važnu ulogu s obzirom da se u bazi nalazilo blizu 15 tenkova. Sljedeća meta je tzv Tvornica cementa.
U zajedničkoj operaciji učestvuju SIF ( Ahrar al sham, Liwa la Haq ) SLF ( Souqour al sham i Dawud brigade) + Nusra.
Ahrar al sham
Dawud brigada
U zajedničkoj operaciji učestvuju SIF ( Ahrar al sham, Liwa la Haq ) SLF ( Souqour al sham i Dawud brigade) + Nusra.
Ahrar al sham
Dawud brigada
- Opetja033
#14938 Re: Sirija
AL JAZEERARebel fighters in Syria say up to 60 government soldiers have been killed in a suicide car bomb attack in Aleppo province.
The two sides are locked in a fierce battle for control of Aleppo, Syria's largest city.
More than half the city has been claimed by the rebels, but forces supporting President Bashar al-Assad are staging a fightback.
The blast was one of the largest attacks targetting regime forces. Activists on social media posted the following video that purports to show the moment of the explosion.
-
picaso
#14939 Re: Sirija
Eh kad bi nam ovi nase stamparije (izdavacke kuce) Fetvi Yusuf & CO (koji vriste pred kamerama o dzihadu i slanju tudje djece u cistu smrt) imali hrabrosti, pa stati pred kameru i reci sto je ovaj gospodin rekao...A ovako mlate praznu slamu..
http://www.youtube.com/watch?v=EXyr6AUZd2s
http://www.youtube.com/watch?v=EXyr6AUZd2s
- Cyrax
#14940 Re: Sirija
Dok "mudzahidu" pobjedjuju na forumu nema zime za eskime. Bradr Obama help.
- Herr Flick
#14941 Re: Sirija
Cyrax wrote:Dok "mudzahidu" pobjedjuju na forumu nema zime za eskime. Bradr Obama help.
- славянин
#14942 Re: Sirija
Teroristi,teroristi,teroristi.Samo je pitanje ko ce im doci glave - Sirijska vojska ili NATO.amoninan wrote:Najveći sada udarac režimu u Idlibu u okviru operacije "Osveta za banyas". Najveća baza u okolici Idliba, ustvari to je bio "zabavni kampa", koji je reži mpretvorio u bazu i čija artiljerija je sijala smrt po Idlibu. U posljednjih 7 dana, palo je još 5 važnih manjih baza - vrata prema Idlib Cityu su otvorena sad. Kao i u Hami i, AT sistemi, o kojima sam govorio prije u sodigrali važnu ulogu s obzirom da se u bazi nalazilo blizu 15 tenkova. Sljedeća meta je tzv Tvornica cementa.
- amoninan
#14944 Re: Sirija
Slava i čast "terorstima"!славянин wrote:Teroristi,teroristi,teroristi.Samo je pitanje ko ce im doci glave - Sirijska vojska ili NATO.amoninan wrote:Najveći sada udarac režimu u Idlibu u okviru operacije "Osveta za banyas". Najveća baza u okolici Idliba, ustvari to je bio "zabavni kampa", koji je reži mpretvorio u bazu i čija artiljerija je sijala smrt po Idlibu. U posljednjih 7 dana, palo je još 5 važnih manjih baza - vrata prema Idlib Cityu su otvorena sad. Kao i u Hami i, AT sistemi, o kojima sam govorio prije u sodigrali važnu ulogu s obzirom da se u bazi nalazilo blizu 15 tenkova. Sljedeća meta je tzv Tvornica cementa.
Sirijska vojska, misliš tzv SAA? Ta vojska više ne postoji. A NATO, propustio priliku. Sykes-Picot - zdravo. Da je još 3 NATO-a.
- amoninan
#14945 Re: Sirija
Simpa ste mi s tim lafo domšiljatim karikaturama. Ono, oni prosvijetljeni i toHerr Flick wrote:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3356_n.jpg
Materemi, ovi ljevičari postali šega ipo. Mislim i prije su ppričali gulosti jednake "imperijalistima". No, sad, kad su im zvijezde vodilje, bar većini degeni poput Galowaya i sličnih. Sad su dotakli fakat dno, vic pravi.
Last edited by amoninan on 18/06/2013 11:11, edited 1 time in total.
- славянин
#14946 Re: Sirija
Ako ne postoji ne znam zasto onda kukaju teroristi dole i traze oruzije i podrskuamoninan wrote:
Sirijska vojska, misliš tzv SAA? Ta vojska više ne postoji. A NATO, propustio priliku. Sykes-Picot - zdravo. Da je još 3 NATO-a.
- Herr Flick
#14947 Re: Sirija

Teroristi iz Al-Nusre.Od civilizacije do kamenog doba....
- amoninan
#14948 Re: Sirija
Bolan, bez iranskih kučki iz Libana , Iraka, IRGC-a. SAA ne bi mogla zadržati ni sebiljславянин wrote:Ako ne postoji ne znam zasto onda kukaju teroristi dole i traze oruzije i podrskuamoninan wrote:
Sirijska vojska, misliš tzv SAA? Ta vojska više ne postoji. A NATO, propustio priliku. Sykes-Picot - zdravo. Da je još 3 NATO-a., A NATO ili ti Amerika roka li roka po Pakistanu,Afghanistanu itd.Od ta 2 miliona ljudi koliko je poginulo u Iraku i Afghanistanu mora da je makar 500 000 bradatih tako da im ide dobro
Opet, nepovezano laprdaš, što je postalo pravilo tvojoj vrtsi, pseudo-leftistima...
Haj ti fino na block s ostatkom "Proletera", Klavika i ta raja
-
sumirprimus
#14949 Re: Sirija
Neozbilno je misliti da ameri i rusi ne vode glavnu rijec,i pri tom vuku svak na svoju stranu...
- славянин
#14950 Re: Sirija
Naravno da nebi.Zato sto je "FSA" sastavljena od supermena i vrhunski treniranih opakih ratnika (vidjamo primjere taktike svaki dan).amoninan wrote:Bolan, bez iranskih kučki iz Libana , Iraka, IRGC-a. SAA ne bi mogla zadržati ni sebiljславянин wrote:Ako ne postoji ne znam zasto onda kukaju teroristi dole i traze oruzije i podrskuamoninan wrote:
Sirijska vojska, misliš tzv SAA? Ta vojska više ne postoji. A NATO, propustio priliku. Sykes-Picot - zdravo. Da je još 3 NATO-a., A NATO ili ti Amerika roka li roka po Pakistanu,Afghanistanu itd.Od ta 2 miliona ljudi koliko je poginulo u Iraku i Afghanistanu mora da je makar 500 000 bradatih tako da im ide dobro
![]()
Opet, nepovezano laprdaš, što je postalo pravilo tvojoj vrtsi, pseudo-leftistima...
Haj ti fino na block s ostatkom "Proletera", Klavika i ta raja
Da ja nepovezano "laprdam" - dok ti slavis nekakve extremisticke brigade i pritome prizivas pomoc Amerike i NATO-a u borbi za Sunite i Islam.Samo sad ti malo "objasnio" od koga pomoc "iscete"
A kad ti kazes evo vec sam kreno