Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
sig_garret

#14926 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sig_garret »

cassius wrote:Jel ima gdje Dark na njemackom, da nije sinhronizovan na engleski da se pogleda ? :)
Strife release ima pored eng subs, dupli audio (Eng. German)
Trazi dark.s0Xe0X.internal.1080p.web.x264-strife
karanana

#14927 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

konacno odgledah zadnju senki.
nekako mi se na kraju sve to rasplelo prejednostavno, kao da su zabrzali da zavrse u ovoj sezoni jedan dio. ok, nije se sve ni rasplelo, ima mjesta za nastavak i bice ga, ali nekako mi premlako sve bijase na kraju.
jovanche makednoche mi i nije nesto. ima benova previse po tijelu. a i faca mi je nekakva malo frljava bila u onoj fuck sceni i razgovoru prije nje. ali da bih je odradio bih itekako.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#14928 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Faruk »

http://www.serijala.com/serija/bloodline/

Odlična serija
počne sporo ali kada se zakuha :)
ne može se prestati gledati
cassius

#14929 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by cassius »

sig_garret wrote:
cassius wrote:Jel ima gdje Dark na njemackom, da nije sinhronizovan na engleski da se pogleda ? :)
Strife release ima pored eng subs, dupli audio (Eng. German)
Trazi dark.s0Xe0X.internal.1080p.web.x264-strife
Hvala kralju ;) :thumbup:
Dosadno mii

#14930 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dosadno mii »

Nove epizode Black mirror-a!
Kyuss

#14931 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kyuss »

karanana wrote:konacno odgledah zadnju senki.
nekako mi se na kraju sve to rasplelo prejednostavno, kao da su zabrzali da zavrse u ovoj sezoni jedan dio. ok, nije se sve ni rasplelo, ima mjesta za nastavak i bice ga, ali nekako mi premlako sve bijase na kraju.
jovanche makednoche mi i nije nesto. ima benova previse po tijelu. a i faca mi je nekakva malo frljava bila u onoj fuck sceni i razgovoru prije nje. ali da bih je odradio bih itekako.
Možda bi ona tebe odradila, ako nemaš ono dugme pored kreveta :D

Jest vala, nije bio ni jedan razlog da ne stresu kaluđera u onom kaubojskom okršaju.
cassius

#14932 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by cassius »

Dosadno mii wrote:Nove epizode Black mirror-a!
Gdje kralju :D

edit: izgleda se pojavila na torrentu .
zomri

#14933 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

Kyuss wrote:
karanana wrote:konacno odgledah zadnju senki.
Možda bi ona tebe odradila, ako nemaš ono dugme pored kreveta :D

Jest vala, nije bio ni jedan razlog da ne stresu kaluđera u onom kaubojskom okršaju.
Kičić dobar sa Bjelom pa ga je spasio. Malo što je dobio najbolju rolu u seriji da upropasti, još ga pustiše da preživi :-)
Kyuss

#14934 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kyuss »

Lafo bi ga kozaci pustili da se kurči okolo.
Dosadno mii

#14935 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dosadno mii »

cassius wrote:
Dosadno mii wrote:Nove epizode Black mirror-a!
Gdje kralju :D

edit: izgleda se pojavila na torrentu .
Jesu :D :D
Maraton veceras
ferratilis

#14936 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Prva epizoda nove sezone Black Mirrora je prilicno djetinjasta :( Nadam se da je ostatak sezone kvalitetan
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14937 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

i preduga :mrgreen:
Jack Be Nimble

#14938 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

Pogledao tri epizode do sada. Nisam zavrsio Zvjezdane Staze ta mi je bila bezveze. Onu sto mama prati bila je solidna, kao i kada ti izaberu sa kime ces asikovati i koliko dugo.
ferratilis

#14939 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Druga epizoda je fakat vrhunski odradjena. Jodie Foster je rezirala, i ubola je atmosferu i tematiku iz prve sezone :thumbup: U prvoj epizodi je gluma odlicna, pogotovo glavnog lika, ali je koncept epizode blesav.
BJB

#14940 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by BJB »

The Marvelous Mrs Maisel, skroz zabavna :thumbup: :thumbup:
Image
karanana

#14941 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

Ja sem kiro. Kiro gligorov.
Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.
Sto se meni kicic jedinom svidio? Mozda zbog onih cool sexi brchicha koji se sastavljaju i rastavljaju pri njegovom govoru.
karanana

#14942 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

karanana wrote:Ja sem kiro. Kiro gligorov.
Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. Vidim hrvati se zale na predstavljanje pavelica. Makedinci i srbi se svadjaju oko tog ko je bio vmro dpmne, bosnjaci uzivaju jer mustafa kara i ubija po begeshu......
U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.
Sto se meni kicic jedinom svidio? Mozda zbog onih cool sexi brchicha koji se sastavljaju i rastavljaju pri njegovom govoru.
karanana

#14943 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

karanana wrote:
Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. Vidim hrvati se zale na predstavljanje pavelica. Makedinci i srbi se svadjaju oko tog ko je bio vmro dpmne, bosnjaci uzivaju jer mustafa kara i ubija po begeshu......
U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.
Edit: nesto sam sjebo u editovanju
johnnykola

#14944 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by johnnykola »

ferratilis wrote:Druga epizoda je fakat vrhunski odradjena. Jodie Foster je rezirala, i ubola je atmosferu i tematiku iz prve sezone :thumbup: U prvoj epizodi je gluma odlicna, pogotovo glavnog lika, ali je koncept epizode blesav.
Obje prve epizode odlične.
karanana

#14945 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

ferratilis wrote:Druga epizoda je fakat vrhunski odradjena. Jodie Foster je rezirala, i ubola je atmosferu i tematiku iz prve sezone :thumbup: U prvoj epizodi je gluma odlicna, pogotovo glavnog lika, ali je koncept epizode blesav.
Na koju epizodu iz prve sezone kontas kad kazes da je jodie ubola tematiku i atmosferu iz prve sezone
johnnykola

#14946 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by johnnykola »

karanana wrote:
Na koju epizodu iz prve sezone kontas kad kazes da je jodie ubola tematiku i atmosferu iz prve sezone
Drugu čovjek misli jer Arkanđela je jedinog režirala.
karanana

#14947 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

Znam da misli na arkandjela iz ove zadnje sezone, ali s kojom epizodim prve sezone uporedjuje arkandjela?
johnnykola

#14948 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by johnnykola »

karanana wrote:Znam da misli na arkandjela iz ove zadnje sezone, ali s kojom epizodim prve sezone uporedjuje arkandjela?
Ili možda ne iz prve. Ponajprije je ala ona Entire history of you.
vicious

#14949 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vicious »

Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.
Meni je Kicic inace ok, ali ovdje je sve radio nekako prenaglaseno, sto kazu "preglumljavao". Na momente je djelovao karikaturalno. Inace od glumaca su mi onaj mali inspektor i Bergamova bili uzasni, stvar su vadili Nenad Jezdic, onaj stari Makedonac (jel ono i on bi gazda kiro?), Zarko Lausevic mada ga nije bilo puno, Goran Bogdan.
Sve u svemu interesantna tematika, ali na momente pretjerano. Nivo produkcije odlican za "ovdašnje" uslove. Od mene 7/10.
Šveđanin

#14950 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Šveđanin »

Obe nove srpske serije Senke nad Balkanom i Ubice moga oca su dobre.
Post Reply