Strife release ima pored eng subs, dupli audio (Eng. German)cassius wrote:Jel ima gdje Dark na njemackom, da nije sinhronizovan na engleski da se pogleda ?
Trazi dark.s0Xe0X.internal.1080p.web.x264-strife
Moderator: _BataZiv_0809
Strife release ima pored eng subs, dupli audio (Eng. German)cassius wrote:Jel ima gdje Dark na njemackom, da nije sinhronizovan na engleski da se pogleda ?
Hvala kraljusig_garret wrote:Strife release ima pored eng subs, dupli audio (Eng. German)cassius wrote:Jel ima gdje Dark na njemackom, da nije sinhronizovan na engleski da se pogleda ?
Trazi dark.s0Xe0X.internal.1080p.web.x264-strife
Možda bi ona tebe odradila, ako nemaš ono dugme pored krevetakaranana wrote:konacno odgledah zadnju senki.
nekako mi se na kraju sve to rasplelo prejednostavno, kao da su zabrzali da zavrse u ovoj sezoni jedan dio. ok, nije se sve ni rasplelo, ima mjesta za nastavak i bice ga, ali nekako mi premlako sve bijase na kraju.
jovanche makednoche mi i nije nesto. ima benova previse po tijelu. a i faca mi je nekakva malo frljava bila u onoj fuck sceni i razgovoru prije nje. ali da bih je odradio bih itekako.
Gdje kraljuDosadno mii wrote:Nove epizode Black mirror-a!
Kičić dobar sa Bjelom pa ga je spasio. Malo što je dobio najbolju rolu u seriji da upropasti, još ga pustiše da preživiKyuss wrote:Možda bi ona tebe odradila, ako nemaš ono dugme pored krevetakaranana wrote:konacno odgledah zadnju senki.
nekako mi se na kraju sve to rasplelo prejednostavno, kao da su zabrzali da zavrse u ovoj sezoni jedan dio. ok, nije se sve ni rasplelo, ima mjesta za nastavak i bice ga, ali nekako mi premlako sve bijase na kraju.
jovanche makednoche mi i nije nesto. ima benova previse po tijelu. a i faca mi je nekakva malo frljava bila u onoj fuck sceni i razgovoru prije nje. ali da bih je odradio bih itekako.![]()
Jest vala, nije bio ni jedan razlog da ne stresu kaluđera u onom kaubojskom okršaju.
Jesucassius wrote:Gdje kraljuDosadno mii wrote:Nove epizode Black mirror-a!
edit: izgleda se pojavila na torrentu .

karanana wrote:Ja sem kiro. Kiro gligorov.
Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. Vidim hrvati se zale na predstavljanje pavelica. Makedinci i srbi se svadjaju oko tog ko je bio vmro dpmne, bosnjaci uzivaju jer mustafa kara i ubija po begeshu......
U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.
Sto se meni kicic jedinom svidio? Mozda zbog onih cool sexi brchicha koji se sastavljaju i rastavljaju pri njegovom govoru.
Edit: nesto sam sjebo u editovanjukaranana wrote:karanana wrote:Ja sem kiro. Kiro gligorov.
Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. Vidim hrvati se zale na predstavljanje pavelica. Makedinci i srbi se svadjaju oko tog ko je bio vmro dpmne, bosnjaci uzivaju jer mustafa kara i ubija po begeshu......
U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.
Sto se meni kicic jedinom svidio? Mozda zbog onih cool sexi brchicha koji se sastavljaju i rastavljaju pri njegovom govoru.
Obje prve epizode odlične.ferratilis wrote:Druga epizoda je fakat vrhunski odradjena. Jodie Foster je rezirala, i ubola je atmosferu i tematiku iz prve sezoneU prvoj epizodi je gluma odlicna, pogotovo glavnog lika, ali je koncept epizode blesav.
Na koju epizodu iz prve sezone kontas kad kazes da je jodie ubola tematiku i atmosferu iz prve sezoneferratilis wrote:Druga epizoda je fakat vrhunski odradjena. Jodie Foster je rezirala, i ubola je atmosferu i tematiku iz prve sezoneU prvoj epizodi je gluma odlicna, pogotovo glavnog lika, ali je koncept epizode blesav.
Drugu čovjek misli jer Arkanđela je jedinog režirala.karanana wrote:Na koju epizodu iz prve sezone kontas kad kazes da je jodie ubola tematiku i atmosferu iz prve sezoneferratilis wrote:Druga epizoda je fakat vrhunski odradjena. Jodie Foster je rezirala, i ubola je atmosferu i tematiku iz prve sezoneU prvoj epizodi je gluma odlicna, pogotovo glavnog lika, ali je koncept epizode blesav.
Ili možda ne iz prve. Ponajprije je ala ona Entire history of you.karanana wrote:Znam da misli na arkandjela iz ove zadnje sezone, ali s kojom epizodim prve sezone uporedjuje arkandjela?
Meni je Kicic inace ok, ali ovdje je sve radio nekako prenaglaseno, sto kazu "preglumljavao". Na momente je djelovao karikaturalno. Inace od glumaca su mi onaj mali inspektor i Bergamova bili uzasni, stvar su vadili Nenad Jezdic, onaj stari Makedonac (jel ono i on bi gazda kiro?), Zarko Lausevic mada ga nije bilo puno, Goran Bogdan.karanana wrote:Ja sem kiro. Kiro gligorov.
Jesam li pretjerao ako sam dao 9/10 senkama. Nekako mi je bas upecatljiva bila. Mozda jer spominju ove aktuelne krivce za sve. U iducoj sezoni mali alija francek i slobisha.