Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
General War

#14926 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

jeza u ledja wrote:
General War wrote:
jeza u ledja wrote:Manhattan, sa Liberty Islanda.
To sam i predpostavljao...ali kakve veze imaju palestinci sa rusenjem tornjeva?

Origins of the 19 hijackers
Nationality Number
Saudi Arabia
15
United Arab Emirates
2
Egypt
1
Lebanon
1
Ima li sta sto je mozda slucajno zajednicko sa tih 19 terorista i vecinom Palestinaca?
Da su arapi?
Hoces da kazes da se izrael sveti za teroristicki napad na New York? A amerikanci i cijeli svijet u kolaiciji sa njima su napali pogresne mete (Afganistan i Irak)?
jeza u ledja

#14927 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

General War wrote: Da su arapi?
Hoces da kazes da se izrael sveti za teroristicki napad na New York? A amerikanci i cijeli svijet u kolaiciji sa njima su napali pogresne mete (Afganistan i Irak)?
Da su Arapi i da su muslimani. I ne govorim ja nego kolega koji je to postavio. Ja samo govorim o mojoj interpretaciji toga - a to je da od tog dana svijet drukcije gleda na Arape i na muslimane. Vecinu ljudi ne zanima ko je Suadijac, ko je Palestinac, za njih je to sve isto. Kontas? Stoga je i percepcija zapadnog svijeta prema svemu sto se desava na BI, ukljucujuci i politiku Izraela - postala drukcija. To je pruzilo i Izraelu priliku da pravi opravdanja za svoju opresiju nad Palestincima.
Jednostavno, svijet je drukciji od tog datuma. No, malo previse ulazimo u dubinu onog komentara.

Kako je talibanski Afganistan bio pogresna meta kad je u njemu Al Qaeda imala sjediste?
General War

#14928 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

jeza u ledja wrote:
General War wrote: Da su arapi?
Da su Arapi i da su muslimani. I ne govorim ja nego kolega koji je to postavio. Ja samo govorim o mojoj interpretaciji toga - a to je da od tog dana svijet drukcije gleda na Arape i na muslimane. Vecinu ljudi ne zanima ko je Suadijac, ko je Palestinac, za njih je to sve isto. Kontas? Stoga je i percepcija zapadnog svijeta prema svemu sto se desava na BI, ukljucujuci i politiku Izraela - postala drukcija. To je pruzilo i Izraelu priliku da pravi opravdanja za svoju opresiju nad Palestincima.
Jednostavno, svijet je drukciji od tog datuma. No, malo previse ulazimo u dubinu onog komentara.

Kako je talibanski Afganistan bio pogresna meta kad je u njemu Al Qaeda imala sjediste?
Ok sad razumijem...mada se ne slazem u cjelosti sa ostatkom posta, svijet je otisao u Avganistan i Irak da svrgne vlast a ne ubija muslimane i platio i parama i zivotima za bolje drustvo tamo,...ono sto samo sam htio (a nisam se cini mi se tebi obratio da mi pojasnis vec onom drugom) da mi pojasni, je li to misli sa onom slikom da li nesto Izrael ganja pravdu represijom nad palestincima? Svakom iole malo normalnom je ocigledno da to nije slucaj, vec providna propaganda.
jeza u ledja

#14929 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

Ono sto ti ja govorim je gdje se nalaze opravdanja u misljenju javnosti za represivno ponasanje prema Arapima ili muslimanima. Isto vazi i za Izrael.
seln

#14930 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by seln »

Ono sto je nekad vazilo za indijance, sad vazi za muslimane: samo mrtav musliman je dobar musliman.
wowausername

#14931 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by wowausername »

Vrijedi pogledat.
aratet

#14932 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by aratet »

seln wrote:Ono sto je nekad vazilo za indijance, sad vazi za muslimane: samo mrtav musliman je dobar musliman.
A ovakvi muslimani?

Image

Image

Image
Kejn

#14933 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kejn »

aratet wrote:
seln wrote:Ono sto je nekad vazilo za indijance, sad vazi za muslimane: samo mrtav musliman je dobar musliman.
A ovakvi muslimani?

Image

Image

Image
Ovi me podsjećaju na onih par Bošnjaka jadnika iz čete Meša Selimović koji su Četnicima kopali rovove par sedmica sve dok ih ovi nisu premlatili i pobacali u zatvor.
seln

#14934 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by seln »

aratet wrote:
A ovakvi muslimani?

Image
To su ti indian army scouts... rade za drzavu koja ih prezire i diskriminira.

Image

A sad mi se skini sa tom cionistickom propagandom.
rajv0sa

#14935 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by rajv0sa »

Aratetovom klubu fanova cionističke tvorevine pridružuje se i Geert Wilders.
Wilders lived in Israel for two years during his youth and has visited the country 40 times in the last 25 years.
Wilders stated about Israel: "I have visited many interesting countries in the Middle East – from Syria to Egypt, from Tunisia to Turkey, from Cyprus to Iran – but nowhere did I have the special feeling of solidarity that I always get when I land at Ben Gurion International Airport." Dutch public TV channel Nederland 2's daily news programme Netwerk reported that numerous American supporters of Israel financially supported Wilders' Party for Freedom (PVV) and openly approved of his message towards Islam and Islamic terrorism. Wilders told an audience during the report that "We [in the West] are all Israel". He has also said "Israel is the West's first line of defence" against what he perceives to be a threat posed by Islam.

Following the Dutch general election, 2010, in which the PVV was the third biggest party, Wilders said Jordan should be renamed Palestine.The Jordanian government responded saying Wilders' speech was reminiscent of the Israeli right wing. His speech said "Jordan is Palestine. Changing its name to Palestine will end the conflict in the Middle East and provide the Palestinians with an alternate homeland." He also said Israel deserves a special status in the Dutch government because it was fighting for "Jerusalem" in its name.

"If Jerusalem falls into the hands of the Muslims, Athens and Rome will be next. Thus, Jerusalem is the main front protecting the West. It is not a conflict over territory but rather an ideological battle, between the mentality of the liberated West and the ideology of Islamic barbarism. There has been an independent Palestinian state since 1946, and it is the kingdom of Jordan."

He called on the Dutch government to refer to Jordan as Palestine and move its embassy to Jerusalem.
Što pročitah negdje na kliks komentarima, prošlo je vrijeme kad su desničari u europi gurali ss hadžar, al husejnija itd. Sad su muslimani a bogami i Bošnjaci prva meta tih desničara. A cionisti su urednim finansiranjem pretvorili evropski anti jevrejski sentiment u anti muslimanski što potvrđuje ovo iznad.
insomnia78

#14936 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Naravno. Sve sami cijonista kolje po evropi
seln

#14937 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by seln »

insomnia78 wrote:Naravno. Sve sami cijonista kolje po evropi
Ne kolje, ali aplaudira sa tribine.
insomnia78

#14938 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Aha. Znaci zbog toga bi ih evropska desnica trebala mrziti umjesto muslimana
seln

#14939 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by seln »

insomnia78 wrote:Aha. Znaci zbog toga bi ih evropska desnica trebala mrziti umjesto muslimana
Je li ovo neko takmicenje? Koga vise voli evropska desnica (ili koga manje mrzi)?
Ako je to, ne boj se: evropski kriptofasisti vise vole Jevreje.
Zadovoljan?
BHCluster

#14940 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

insomnia78 wrote:Aha. Znaci zbog toga bi ih evropska desnica trebala mrziti umjesto muslimana
Ko je ono haman istrijebio jevreje iz Europe? Muslimani?
insomnia78

#14941 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

BHCluster wrote:
Ko je ono haman istrijebio jevreje iz europe? Muslimani?
Prati malo jbt. Kolega rece kako du donedavno evropski desnicari “voljeli” handzar i jerusalemskog muftiju a sad na nagovor cionista mrze muslimane
Ne smeta vam sto uporedi sve muslimane sa fasistima?
BHCluster

#14942 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

insomnia78 wrote:
BHCluster wrote:
Prati malo jbt. Kolega rece kako du donedavno evropski desnicari “voljeli” handzar i jerusalemskog muftiju a sad na nagovor cionista mrze muslimane
:thumbup: jebiga da si barem citirao ono na sta si misli.
Nadzornik

#14943 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nadzornik »

Izrael nece dozvoliti zatvorenicima,pripadnicima Hamasa da prate svjetsko prvenstvo u fudbalu.... :-)

Svako ko se usaglasi sa kulturom ubijanja i terorizma ne bi trebao uzivati ​​u medjunarodnim sportskim dogadjajima,rekao je
ministar javne sigurnosti Izraela Gilad Erdan.

Image

http://www.adnradio.cl/noticias/interna ... 55135.aspx
rajv0sa

#14944 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by rajv0sa »

insomnia78 wrote:
BHCluster wrote:
Jedino mogu uporediti cioniste sa fašistima. Ne trpaj mi riječi u usta, kad već nemaš tih šatro smiješnih doskočica slobodno preskoči upis. Na istoj si strani kao i Wilders uprkos svim vratolimijama koje spinuješ.
insomnia78

#14945 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Eto posta pa nek narod vidi
The 51st State

#14946 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by The 51st State »

insomnia78 wrote:Eto posta pa nek narod vidi
pa realno tvoje upinjanje za izrael te svrstava uz taj desnicarski olos.
kada je u pitanju izrael ponasas se ko salik.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#14947 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Challenger_ »

The 51st State wrote:kada je u pitanju izrael ponasas se ko salik.
Nikakve veze nema Salik ni sa procionistickim, satro-islamističkim dušicama, niti ima veze sa olosem kao sto je Wilders.
insomnia78

#14948 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

The 51st State wrote:
insomnia78 wrote:Eto posta pa nek narod vidi
pa realno tvoje upinjanje za izrael te svrstava uz taj desnicarski olos.
kada je u pitanju izrael ponasas se ko salik.
To nema nikakve veze sa tumacenjem ovog
prošlo je vrijeme kad su desničari u europi gurali ss hadžar, al husejnija itd. Sad su muslimani a bogami i Bošnjaci prva meta tih desničara. A cionisti su urednim finansiranjem pretvorili evropski anti jevrejski sentiment u anti muslimanski što potvrđuje ovo iznad.
Muslimani a bgm i Bosnjaci = ss handzar

Na stranu ova glupost o finansiranju kao glavnom razlogu anti islamskog sentimenta u Evropi
insomnia78

#14949 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Challenger_ wrote:
The 51st State wrote:kada je u pitanju izrael ponasas se ko salik.
Nikakve veze nema Salik ni sa procionistickim, satro-islamističkim dušicama, niti ima veze sa olosem kao sto je Wilders.
:lol:
Sa kime se ja raspravljam otac me moj jebo u vrh guzice
aratet

#14950 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by aratet »

Image

Munas Dabbur, zahvaljuje se Allahu u dresu Izraela.
Locked