HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#14926 Re: HS kablovska
Ne znam je li do mene, jer sam prebacio TV u drugu sobu, ali izgleda mi nema Viasatovih kanala.
- supercali
#14927 Re: HS kablovska
kad se tv prebaci u drugu sobu nestaju viasat i radio birThe Realist wrote:Ne znam je li do mene, jer sam prebacio TV u drugu sobu, ali izgleda mi nema Viasatovih kanala.
-
batara
#14928 Re: HS kablovska
Isto se i meni desilo, samo sto ja nisam mogo nijedan od novih kanala da nadjem (sportklub1,2,3..viasat nature, history, explorer i tako redom)The Realist wrote:Ne znam je li do mene, jer sam prebacio TV u drugu sobu, ali izgleda mi nema Viasatovih kanala.
-
The Realist
#14929 Re: HS kablovska
Ima veze sa kablovima mojim, zato spominjem prebacivanje, jer se ranije desilo da nije svih kanala bilo na digitalnoj kada sam prebacivao TV iz jedne u drugu prostoriju.supercali wrote:kad se tv prebaci u drugu sobu nestaju viasat i radio birThe Realist wrote:Ne znam je li do mene, jer sam prebacio TV u drugu sobu, ali izgleda mi nema Viasatovih kanala.
- supercali
#14930 Re: HS kablovska
ma sala bolan kakav bir radio i klinci palci 
-
The Realist
#14931 Re: HS kablovska
Ma lose sam prvi post formulisao biosupercali wrote:ma sala bolan kakav bir radio i klinci palci
- MH i HS kablovska
#14932 Re: HS kablovska
by astrid » 19/01/2016 21:07
Nema ni kod mene!Zvala sam,kažu da traju neki radovi i da budemo strpljivi
.Trebalo je u toku dana da završe ali evo još ništa!
Zdravo astrid,
molimo Vas da dostavite tačne korisničke podatke u inbox kako bismo provjerili sve što je potrebno.
Nema ni kod mene!Zvala sam,kažu da traju neki radovi i da budemo strpljivi
Zdravo astrid,
molimo Vas da dostavite tačne korisničke podatke u inbox kako bismo provjerili sve što je potrebno.
-
kakaljin
#14933 Re: HS kablovska
Molim Vas da nam odgovorite kada ce biti programska sema koja je trebala nastupiti sa 17.01.2016, godine jer je tada nastupio novi cijenovnik na vasoj stranici. Da nam date datume kada ce koji djelovi grada biti prebaceni na novu programsku semu.MH i HS kablovska wrote:by astrid » 19/01/2016 21:07
Nema ni kod mene!Zvala sam,kažu da traju neki radovi i da budemo strpljivi.Trebalo je u toku dana da završe ali evo još ništa!
Zdravo astrid,
Pozdrav
- MH i HS kablovska
#14934 Re: HS kablovska
Predlažemo da uradite ponovno skeniranje ili da pogledate listu kanala sa frekvencijama na linku http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/raspo ... vencijama/The Realist wrote:Ne znam je li do mene, jer sam prebacio TV u drugu sobu, ali izgleda mi nema Viasatovih kanala.
-
The Realist
#14935 Re: HS kablovska
Kada preskeniram kanale, moram 150 kanala rucno redati, a to sam neki dan uradio. Nije bas tako jednostavno samo preskenirati.MH i HS kablovska wrote:
Predlažemo da uradite ponovno skeniranje ili da pogledate listu kanala sa frekvencijama na linku http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/raspo ... vencijama/
Hvala na linku, u svakom slucaju.
-
made_in_sarajevo
#14936 Re: HS kablovska
sad trenutno su bas fini,rodila ih majka. na KID paketima bar su fini prema KID 8 paketu, ove skuplje su zajebali, novi signal je sa kanalima duo net grande,a inace KID 8 treba da bude duo net paket.
http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/lista ... je-ilidza/
http://telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+NET+ ... av_start=0
START + OSNOVNI paket kanal
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
vidjet cemo hoce li na kraju ostati ovo ili cemo neofirno postajati DUO paketi u zavisnosti ko ima koji KID paket.
izgubit cu dobre HD kanale koje sam gledao ali svakako jebo korisnike
.
eh koliko mi vec cekamo na konkretne odgovore, kad ce biti signal, koji ce kanali konacno biti dostupni, da li cemo na kraju svi biti telemach paketi, zasto se nama zatamne kanali,a u nekim gradovima ne smiju ni pomisliti da zatamne i tako dalje i tako dalje. mozda su oni u mostaru i kiseljaku veci katolici i hrvati od ovih iz sarajeva, ko zna...
meni iskreno nikako se ne slaze prica, mi KID korisnici ostat cemo HS, ostat cemo KID,a oni malo po malo telemach nam guraju. sta imam od HS sa novom listom kanala, samo ime KID 8 i nista vise, mada na portalu telemacha ni to nemam nego imam KID S. ja KID 8 paket koji sam potpisao je nebo i zemlja sa ovim sad izmjenama sto rade, tako da mi ne ide ta prica nikako kako mi ostajemo KID ako zelimo. vise mi ide da oni neofirno radi necega,jel zakona,cega vec neofirno "tjeraju" raju da sama raskine sa HS-om i potpise novi ugovor sa telemachom. daj boze da grijesim, niko sretniji od mene da imam i dalje KID 8 paket, onaj paket koji sam potpisao da imam. eto nema arene,ima SK ali dobro hajd, hocu HD kanale koje sam imao, hocu pinkove odredjene samo,gdje su znali vrtiti dobre filmove
http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/lista ... je-ilidza/
http://telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+NET+ ... av_start=0
START + OSNOVNI paket kanal
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
vidjet cemo hoce li na kraju ostati ovo ili cemo neofirno postajati DUO paketi u zavisnosti ko ima koji KID paket.
izgubit cu dobre HD kanale koje sam gledao ali svakako jebo korisnike
eh koliko mi vec cekamo na konkretne odgovore, kad ce biti signal, koji ce kanali konacno biti dostupni, da li cemo na kraju svi biti telemach paketi, zasto se nama zatamne kanali,a u nekim gradovima ne smiju ni pomisliti da zatamne i tako dalje i tako dalje. mozda su oni u mostaru i kiseljaku veci katolici i hrvati od ovih iz sarajeva, ko zna...
meni iskreno nikako se ne slaze prica, mi KID korisnici ostat cemo HS, ostat cemo KID,a oni malo po malo telemach nam guraju. sta imam od HS sa novom listom kanala, samo ime KID 8 i nista vise, mada na portalu telemacha ni to nemam nego imam KID S. ja KID 8 paket koji sam potpisao je nebo i zemlja sa ovim sad izmjenama sto rade, tako da mi ne ide ta prica nikako kako mi ostajemo KID ako zelimo. vise mi ide da oni neofirno radi necega,jel zakona,cega vec neofirno "tjeraju" raju da sama raskine sa HS-om i potpise novi ugovor sa telemachom. daj boze da grijesim, niko sretniji od mene da imam i dalje KID 8 paket, onaj paket koji sam potpisao da imam. eto nema arene,ima SK ali dobro hajd, hocu HD kanale koje sam imao, hocu pinkove odredjene samo,gdje su znali vrtiti dobre filmove
- MTV
#14937 Re: HS kablovska
Dodatak u Mostaru i Kiseljaku ti je veca Hrvatska nego u Zagrebu. A BiH je ocito drzava na papiru a po svemu drugom...made_in_sarajevo wrote:..zasto se nama zatamne kanali,a u nekim gradovima ne smiju ni pomisliti da zatamne i tako dalje i tako dalje. mozda su oni u mostaru i kiseljaku veci katolici i hrvati od ovih iz sarajeva, ko zna...
-
r_faruk
#14938 Re: HS kablovska
Pitanje za MH-HS i ostale...
Na vikendici imam "moju tv", ovdje postoji mogucnost da gledam tv putem interneta.
U sarajevu sam na MH-HS kablovskoj (KID 8 ) i koristim Vas internet.
postoji li mogucnost da kanale sa moje tv gledam u Sarajevu preko HS internet-a?
Na vikendici imam "moju tv", ovdje postoji mogucnost da gledam tv putem interneta.
postoji li mogucnost da kanale sa moje tv gledam u Sarajevu preko HS internet-a?
-
kakaljin
#14939 Re: HS kablovska
Mozes gledati kada aktiviras moja tv multiscreen aplikaciju. Pogledaj na stranici BHtelecoma, HS ti sa ovim nema nikakve veze jer ovu aplikaciju mozes koristiti i gledati kanala na bilo kojem internet provajderu.r_faruk wrote:Pitanje za MH-HS i ostale...
Ali to ce te kostati 3,5 KM po uredjaju na kojem koristis.
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5f41b82f7a3.html
-
r_faruk
#14940 Re: HS kablovska
zvao sam ove iz telecoma na 1444 prije nego sto sam postavio pitanje. rekose mi da necu moci gledati...
ovi iz telecoma veze nemaju
kontao sam preko playstation-a gledati, a mogao bih i kakav tablet uzeti pa prebaciti sliku na tv....
eto arena nazad
ovi iz telecoma veze nemaju
kontao sam preko playstation-a gledati, a mogao bih i kakav tablet uzeti pa prebaciti sliku na tv....
eto arena nazad
- MH i HS kablovska
#14941 Re: HS kablovska
Poštovani korisnici,
shodno najavljenim promjenama u programskim šemama, obavještavamo vas da ćemo u utorak i srijedu 19.01 i 20.01. tekuće godine, vršiti radove na području djelovanja akviziranih kompanija i to:
Alojza Benca, Dr. Fetaha Bećirbegovića, Džemala Bijedića, Envera Šehovića, Fojnička, Igmanska, Ložionička, Marka Marulića, Nedima Filipovića, Paromlinska i Radenka Abazovića.
Nakon završetka radova, neophodno je da preskenirate vaš TV uređaj, STB-a ili CAM modul na način kako je prikazano u uputstvu koje možete pogledati na linku http://www.hs-hkb.ba/korisnicki-centar/ ... nje-stb-a/
Za dodatne informacije i podršku pozovite naš kontakt centar na broj 1360.
shodno najavljenim promjenama u programskim šemama, obavještavamo vas da ćemo u utorak i srijedu 19.01 i 20.01. tekuće godine, vršiti radove na području djelovanja akviziranih kompanija i to:
Alojza Benca, Dr. Fetaha Bećirbegovića, Džemala Bijedića, Envera Šehovića, Fojnička, Igmanska, Ložionička, Marka Marulića, Nedima Filipovića, Paromlinska i Radenka Abazovića.
Nakon završetka radova, neophodno je da preskenirate vaš TV uređaj, STB-a ili CAM modul na način kako je prikazano u uputstvu koje možete pogledati na linku http://www.hs-hkb.ba/korisnicki-centar/ ... nje-stb-a/
Za dodatne informacije i podršku pozovite naš kontakt centar na broj 1360.
- NK33
#14942 Re: HS kablovska
Koja neozbiljnost, danas postavljate vijest za radove koji su jucer radjeni 
-
hoggarr
#14943 Re: HS kablovska
Bitno je da su regularno poslali račun za naplatu usluga koje nismo ni koristili (47,30 KM za KID 22 paket, koji je "de facto" ugašen i preimenovan u KID L, a KID L uopšte nemamo u cjenovnoj ponudi). Pokrenimo peticiju za kolektivnu tužbu HS-Telemach kompanija, jer ovo više nema smisla šta nam se radi. Nemamo kvalitetnu uslugu, a svako malo moramo skenirati kanale i strepiti hoćemo li imati stabilnu internet konekciju. Znaju li ovi iz HS-Telemacha da je ovo 21. vijek i da se danas većina poslova obavlja putem interneta!?!NK33 wrote:Koja neozbiljnost, danas postavljate vijest za radove koji su jucer radjeni
- TheWatcher
#14944 Re: HS kablovska
svi hs korisnici ce u naredna 2-3 mjeseca preci na tm shemu i dobice nove ugovore na potpis 
-
Dell 1
#14945 Re: HS kablovska
Ovo je cirkus, kao sto nam je sve u drzavi. Jutros ponovo proskeniram kanale. Pola kanala nema, i ono sto je bilo HD kanala sada su zakljucani izuzev 6 od kojih su N1,FACE, National geo Neo vild, 24 kitchen i SK1 SK2. Fakat kriminal a brzina intereneta je katastrofa. Ako se ovo nerijesi kroz par dana ( hebo lud zbunjenog), prebacujem se na logosofot.
- biggrin
#14946 Re: HS kablovska
ima li nade da u neko skorije doba dobijem korigovan racun/listing?!MH i HS kablovska wrote:Zdravo biggrin,biggrin wrote:dosli su mi racuni i uz telefonski nema listing poziva. pri tome je izgleda zaboravljeno da su unutar mreze pozivi besplatni, te da u okviru pretplate ima 5 KM uračunatih poziva, tako da dobih racun koji pocinje liciti na bh telecom-ov . posto sam vec ostavio svoje podatke ranije, zamolio bih da ovo provjerite i korigujete. hvala unaprijed
provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.
- MH i HS kablovska
#14947 Re: HS kablovska
Zdravo hoggarr,hoggarr wrote:Bitno je da su regularno poslali račun za naplatu usluga koje nismo ni koristili (47,30 KM za KID 22 paket, koji je "de facto" ugašen i preimenovan u KID L, a KID L uopšte nemamo u cjenovnoj ponudi). Pokrenimo peticiju za kolektivnu tužbu HS-Telemach kompanija, jer ovo više nema smisla šta nam se radi. Nemamo kvalitetnu uslugu, a svako malo moramo skenirati kanale i strepiti hoćemo li imati stabilnu internet konekciju. Znaju li ovi iz HS-Telemacha da je ovo 21. vijek i da se danas većina poslova obavlja putem interneta!?!NK33 wrote:Koja neozbiljnost, danas postavljate vijest za radove koji su jucer radjeni
ljubazno Vas molimo da nam se javite u inbox te na taj način dostavite tačne korisničke i adresne podatke, kako bismo provjerili usluge koje koristite i korigovali sve što je potrebno.
Daćemo sve od sebe kako biste bili zadovoljni našim uslugama.
-
made_in_sarajevo
#14948 Re: HS kablovska
vi sto se imali problema sa uslugom vise dana, spremite se sa racunom i otidjite u telemach zgradu na stupu. traziti racunovodstvo i nek fino odbiju bar pola racuna, ustvari negdje sam nasao jel zakon o telekomunikacijama ili pravilnik HS koja je tarifa tog odbijanja racuna,ako usluga nije bila ispravna,a kriv je HS ili operater.
- MH i HS kablovska
#14949 Re: HS kablovska
ima li nade da u neko skorije doba dobijem korigovan racun/listing?![/quote]biggrin wrote:
Zdravo biggrin,
provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.
Poštovani,
na osnovu prethodnih prepiski i reklamacija izdali smo finansijsku reklamaciju i zahtjev za dostavu listinga te provjeru besplatnih minuta.
Također na ovu temu smo pisali u pp, molimo Vas provjerite inbox.
- MH i HS kablovska
#14950 Re: HS kablovska
Zdravo NK33,NK33 wrote:Koja neozbiljnost, danas postavljate vijest za radove koji su jucer radjeni
kako smo i naveli radovi se izvode i danas. Prema povratnim informacijama od kolega, radovi na pojedinim dijelovima su još uvijek u toku.