FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#14926 Re: FC Barcelona
kontam druže lsd
al mi je fino kad se vako u poslj minutama uzima tekma
ima napetosti
biće to ok
al mi je fino kad se vako u poslj minutama uzima tekma
ima napetosti
biće to ok
-
Tirion
#14927 Re: FC Barcelona
Barsa je trenutno najaci klub na svjetu. Igraju najljepsi fudbal na svjetu. Njihova igra je uvjek pod lupom, i samo se ceka sudijska greska da se ospe paljba... A i sudije su ljudi, moraju nekad pogrjesiti...
- p206
#14928 Re: FC Barcelona
Pa i protiv one Pepove Barce u prvoj sezoni se moglo igrati itekako, ali nije moglo izaći na kraj. I ja volim sporiju i sigurniju igru kao u trećoj sezoni Pepa ali i ova brža i direktnija je dobra. Koliko je falilo u nekim utakmicama LP prošlih godina ono protrčavanje beka iza Alexsisa npr. i onda dobrih centaršuteva. Nebi bilo patnje sa Čelsijem ili Milanom koji su šuplji na boku a prejaki u sredini. U Pepovo vrijeme imao si Villu koji je širio na lijevoj, a alves na desnoj strani. Abidal igrao praktično štopera a Pedro ulazio u sredinu kao napadač, nigdje protrčavanja beka iza krilnog igrača.
- Charuga
- Globalni moderator
#14929 Re: FC Barcelona
Hajde i ti na pauzu od 14 dana.Kaligrafija wrote:Haj, ne rise zivota ti! Dovoljan je podatak da Barcelona nikad nije izgubila kad je ovaj sudija sudio njihove utakmice!
Ovo nije kradja, ovo je masakr nad Seviljom! O kakvom autobusu pricas, Sevilja je igrala sjajno i napadacki i u odbrani! Nije Sevilja kriva, sto trenutno ima najacu odbranu Spanske lige , a Barcelona medju najgorim! Sudija je definitivno pobijedio ovu utakmicu!
- Point.
#14930 Re: FC Barcelona
Da mi je 14 godina i navijam za plasticni klub zvani Barca mene bi bilo stid veceras. Frajer zaustavlja loptu metar od sudije i ovaj ni mukajat- Onaj smrdljivac katalanski Fabregas folira da izvuce crveni, pada koda ga je snajper odvalio po faci hinjskoj. Alex Sanchez......o tom chileanskom rudaru tvrdog gvodza nemam rijeci.......igra lik u BArci i simulira kad god stigne. Kako mi se zgadila Barcelona vecreras. Nek obrisu bulju od onu UNICEF reklamu Fuj! Fuj! Fuj! Nije im dosta 80% prava od TV-a, nije im dosta ni kompletan monopol nad ligom, daj nek sudija pomogne kad zagusti. Djeco sto navijate za Bracu a ocima je u zivotu uzivo vidjeli niste......furajte!
Dabogda nikad nezavisnost ne dobili!
-
Crvena Tifoza
#14932 Re: FC Barcelona
A koliko ti je godina? 14 i po?Point. wrote:Da mi je 14 godina i navijam za plasticni klub zvani Barca mene bi bilo stid veceras. Frajer zaustavlja loptu metar od sudije i ovaj ni mukajat- Onaj smrdljivac katalanski Fabregas folira da izvuce crveni, pada koda ga je snajper odvalio po faci hinjskoj. Alex Sanchez......o tom chileanskom rudaru tvrdog gvodza nemam rijeci.......igra lik u BArci i simulira kad god stigne. Kako mi se zgadila Barcelona vecreras. Nek obrisu bulju od onu UNICEF reklamu Fuj! Fuj! Fuj! Nije im dosta 80% prava od TV-a, nije im dosta ni kompletan monopol nad ligom, daj nek sudija pomogne kad zagusti. Djeco sto navijate za Bracu a ocima je u zivotu uzivo vidjeli niste......furajte!
- luckylaka
#14933 Re: FC Barcelona
Samo sto sudije uvijek grijese na racun slabijeg.Sevilla je veceras ako nista zasluzila bar posteno sudjenje ali daleko od toga.P.S.Nece Barsa ovako daleko-na guzoveTirion wrote:Barsa je trenutno najaci klub na svjetu. Igraju najljepsi fudbal na svjetu. Njihova igra je uvjek pod lupom, i samo se ceka sudijska greska da se ospe paljba... A i sudije su ljudi, moraju nekad pogrjesiti...
- Jack Be Nimble
#14934 Re: FC Barcelona
Fabregas jeste ispao supak sto je pao nakon dodira, ali ipak crveni je crveni. Dodirnuo ga glavom i nema se puno sta raspravljati.
-
MightyMatch
#14935 Re: FC Barcelona
Ma Barca uvijek nadje nege ojebine tipa Ovrebo.A poslije kad im bude najsladje nesto iskrsne i ovi ostanu bez titule.U dosta navrata.Jedno je sigurno ni tika ni take vise nema,a ove pobjede na guzove se vrlo brzo obiju o glavu.
- taxi_driver
#14936 Re: FC Barcelona
Ja ovih forumskih znalaca u pm. Sve sami treneri. Ja sam gledao preko sky sporta, i frajer kaze da je barca igrala svoju igru. Ali nemozes , kad je sudija dozvolio da ih vuku, udaraju..... Nekoliko puta cist faul nije svirao za barcu. Ali ovim realovcima vokri sto real nije sevilji mogao nista. Ej real nije mogao jedan gol nadoknaditi a barca dva i jos pobijedila. Znam da to boli ali sta ces.
-
miki.ba
#14937 Re: FC Barcelona
Jes ostecena Barca u pravu si, nadam se da ce se sudje iskupiti.taxi_driver wrote:Ja ovih forumskih znalaca u pm. Sve sami treneri. Ja sam gledao preko sky sporta, i frajer kaze da je barca igrala svoju igru. Ali nemozes , kad je sudija dozvolio da ih vuku, udaraju..... Nekoliko puta cist faul nije svirao za barcu. Ali ovim realovcima vokri sto real nije sevilji mogao nista. Ej real nije mogao jedan gol nadoknaditi a barca dva i jos pobijedila. Znam da to boli ali sta ces.
- ultima_palabra
#14938 Re: FC Barcelona
Šupački je ono od Cesca, idu obojica glavom jedan na drugog, i onda se kao on nešto žali... budi muško jbt. Morala je biti ista kazna za obojicu.
- taxi_driver
#14939 Re: FC Barcelona
ultima_palabra wrote:Šupački je ono od Cesca, idu obojica glavom jedan na drugog, i onda se kao on nešto žali... budi muško jbt. Morala je biti ista kazna za obojicu.
budi musko ko pepe. hahahhahahah
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- Bosanski_kralj
#14941 Re: FC Barcelona
United ili Barca, teško se odlučiti koja je poganija ekipa. Puuuu 
- Point.
#14942 Re: FC Barcelona
13.Crvena Tifoza wrote:A koliko ti je godina? 14 i po?Point. wrote:Da mi je 14 godina i navijam za plasticni klub zvani Barca mene bi bilo stid veceras. Frajer zaustavlja loptu metar od sudije i ovaj ni mukajat- Onaj smrdljivac katalanski Fabregas folira da izvuce crveni, pada koda ga je snajper odvalio po faci hinjskoj. Alex Sanchez......o tom chileanskom rudaru tvrdog gvodza nemam rijeci.......igra lik u BArci i simulira kad god stigne. Kako mi se zgadila Barcelona vecreras. Nek obrisu bulju od onu UNICEF reklamu Fuj! Fuj! Fuj! Nije im dosta 80% prava od TV-a, nije im dosta ni kompletan monopol nad ligom, daj nek sudija pomogne kad zagusti. Djeco sto navijate za Bracu a ocima je u zivotu uzivo vidjeli niste......furajte!
Dabogda nikad nezavisnost ne dobili!![]()
- ascari
#14943 Re: FC Barcelona
Izgleda da Lahoz vise nije miljenik Mourinha...
- citadela
#14944 Re: FC Barcelona
Oduvijek mi je Real bio ona "pogana" ekipa u Spaniji, dok sam Barcu nekako simpatisao, posebno u njihovim medjusobnim okrsajima. Ali odavno mi se vec pocela Barca ozbiljno gaditi kao klub. Ono sinoc protiv Seville u reziji Fabregasa je jadno, a bilo ko od navijaca Barcelone ko pokusava ono opravdati bilo cim je u najmanju ruku smijesan.Bosanski_kralj wrote:United ili Barca, teško se odlučiti koja je poganija ekipa. Puuuu
- Entropio
#14945 Re: FC Barcelona
Official: Puyol, Adriano and Iniesta have recovered from their injuries and are available for Tuesday's game against Benfica

- skenderija04
#14946 Re: FC Barcelona
Odlicno. Ali Thiago je izgleda dobro nagrabusio. Sport kaze da je povreda ligamenata puno teza nego sto se ocekivalo i da ce Barcelona saopstiti medicinski nalaz danas posljepodne. Spekulise se sa izrazom "vise mjeseci"Entropio wrote:Official: Puyol, Adriano and Iniesta have recovered from their injuries and are available for Tuesday's game against Benfica
- Entropio
#14947 Re: FC Barcelona
Thiago baš nema sreće. Tek se oporavio, i opet...skenderija04 wrote:Odlicno. Ali Thiago je izgleda dobro nagrabusio. Sport kaze da je povreda ligamenata puno teza nego sto se ocekivalo i da ce Barcelona saopstiti medicinski nalaz danas posljepodne. Spekulise se sa izrazom "vise mjeseci"Entropio wrote:Official: Puyol, Adriano and Iniesta have recovered from their injuries and are available for Tuesday's game against Benfica
- skenderija04
#14948 Re: FC Barcelona
Stvarno je peh....pa tek se oporavio i opet.
-
kory_galaktikos
#14949 Re: FC Barcelona
a ovo je vise preslo u sramotu..ajd ok ja sam subjektivan naivjam za real,volim real...al navijaci svih kolubova osim barse govore da je vise preso u sramotu sta se sve svira i stima...nevjerovatno a samo prije 2-3 god taj klub je harao svijetom,eh na sta su spali
- skenderija04
#14950 Re: FC Barcelona
A ti brzo zaboravi proslu sezonu...13 penala u korist i jedan (tri kola prije kraja) protiv...i niko moralne pridike nije drzao. A bilo je igranja rukom nije da nije, samo sto su se tada nazivale napucane, nenamjerne i sta ja znam kako. Jeste, sudija je sinoc bio naklonjen Barceloni ali ako vec upadas da odredjujes sta je sramota i sta je mjera budi posten i to uradi i kada tvoje poguraju. Protiv Valencije u prvom kolu nisam bas vidio kritike na racun sudije kada je ponistio gol Soldada radi " ofsajda"kory_galaktikos wrote:a ovo je vise preslo u sramotu..ajd ok ja sam subjektivan naivjam za real,volim real...al navijaci svih kolubova osim barse govore da je vise preso u sramotu sta se sve svira i stima...nevjerovatno a samo prije 2-3 god taj klub je harao svijetom,eh na sta su spali