Kazem vrlo respektabilni argumenti, pogotovo da je auto udaren u cosak,a ne s ledja. To sta se vidi na snimcima, gdje su auta, gdje je udarac uopste nije bitno!drug_profi wrote:Da. Indicira da ga je popušio na uviđaju.tempuser wrote:Bas onako respekatabilan argument!drug_profi wrote:Na osnovu toga da frajer kijameti da mu neko popravi auto.
šta treba još?
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#14926 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
Naslovnica
#14927 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
potpisLogovan wrote:Nije da opravdavam, ali ovdje su trebali napraviti traku za auta koja se priključuju, a ne ovako.Mehemed wrote:Zaletio ga rođo... https://vimeo.com/286851564Savršeno mjesto za sudare.
-
BadBoy
#14928 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Defanzivna vožnja je majka. Uvijek mislim i za sebe za ovakve idiote, i do sada me je nebrojeno puta spasilo.drug_profi wrote:Ono ima neko pravilo lijepog ponašanja da se zadaš u lijevu traku na brzim cestama i autocestama prije mjesta uključenja. Naravno da nije obaveza i naravno da se čovjek ne sjeti uvijek.Logovan wrote:Nije da opravdavam, ali ovdje su trebali napraviti traku za auta koja se priključuju, a ne ovako.Mehemed wrote:Zaletio ga rođo... https://vimeo.com/286851564Savršeno mjesto za sudare.
- zomri
#14929 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sasvim je jasno da se nije desilo onako kako Šerif priča, svakome je jasno da on tu nešto mulja.
Eno pogledah i ono vozanje Poršea i opet snimljeno prekoračenje brzine na autoputu. Može li se nekako djelovati preventivno na momka? Nemam ništa lično protiv njega, neka radi to što voli, ali njegova sloboda prestaje tamo gdje počinje naša. Ova divljanja što viđamo po gradu kad ne snima ili ova gdje snima su nešto na šta treba djelovati preventivno.
Eno pogledah i ono vozanje Poršea i opet snimljeno prekoračenje brzine na autoputu. Može li se nekako djelovati preventivno na momka? Nemam ništa lično protiv njega, neka radi to što voli, ali njegova sloboda prestaje tamo gdje počinje naša. Ova divljanja što viđamo po gradu kad ne snima ili ova gdje snima su nešto na šta treba djelovati preventivno.
- drug_profi
#14930 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Šta misliš jesi li ikog osim sebe ubjedio da si u pravu?tempuser wrote:
Kazem vrlo respektabilni argumenti, pogotovo da je auto udaren u cosak,a ne s ledja. To sta se vidi na snimcima, gdje su auta, gdje je udarac uopste nije bitno!
- O'zone
- Globalni moderator
#14931 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hoće'l iko od Vas hajrovat šta na ovom slučaju
Ja borbe braćo draga
Ja borbe braćo draga
- drug_profi
#14932 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
O'zone wrote:Hoće'l iko od Vas hajrovat šta na ovom slučaju![]()
Ja borbe braćo draga
Pusti loma da ga trolamo. Vidis da covjek nije spavao, cijelu noc slike izrezivo.
-
530i
#14933 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
X puta je na ovoj temi bilo, čovjek bukvalno na svakom klipu, osim što priča gluposti, pravi par prekršaja najmanje. Policija ne reaguje. Valjda dok jednom ne ubije nekoga.zomri wrote:Sasvim je jasno da se nije desilo onako kako Šerif priča, svakome je jasno da on tu nešto mulja.
-
tempuser
#14934 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo argumnti, samo argumenti, a sve sto citam je, on mora biti kriv jer divlja po gradu i snima klipove.drug_profi wrote:Šta misliš jesi li ikog osim sebe ubjedio da si u pravu?tempuser wrote:
Kazem vrlo respektabilni argumenti, pogotovo da je auto udaren u cosak,a ne s ledja. To sta se vidi na snimcima, gdje su auta, gdje je udarac uopste nije bitno!
Znaci po vama nekom takvom se ni teoretski ne moze desiti da ne bude kriv?! Rezon vrijedan divljenja! Iskrene cestitke
- nepass1
#14935 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebo vas serif i kruzni tok
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#14936 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Par puta sam zaglavio na ovoj dionici u lijevoj traci pa sam čekao po nekoliko minuta da se uključim(kako na skretanju, tako i na kraju gdje prestaje lijeva traka), tako da ne idem više u lijevu na ovoj dionici, a na autoputu se uvijek prestrojim kada vidim da se neko hoće uključiti jer imam dovoljno vremena da vidim i te koji se hoće uključiti a i da vidim ide li neko lijevom trakom kome bi mogao zasmetati. Ovdje sam ga bukvalno primjetio sekundu-dvije prije nego što ćemo se sresti i nisam imao vremena da vidim ide li neko lijevom trakom preko ograničenja pa da se prestrojim.drug_profi wrote: Ono ima neko pravilo lijepog ponašanja da se zadaš u lijevu traku na brzim cestama i autocestama prije mjesta uključenja. Naravno da nije obaveza i naravno da se čovjek ne sjeti uvijek.
- nepass1
#14937 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu.Mehemed wrote:Par puta sam zaglavio na ovoj dionici u lijevoj traci pa sam čekao po nekoliko minuta da se uključim(kako na skretanju, tako i na kraju gdje prestaje lijeva traka), tako da ne idem više u lijevu na ovoj dionici, a na autoputu se uvijek prestrojim kada vidim da se neko hoće uključiti jer imam dovoljno vremena da vidim i te koji se hoće uključiti a i da vidim ide li neko lijevom trakom kome bi mogao zasmetati. Ovdje sam ga bukvalno primjetio sekundu-dvije prije nego što ćemo se sresti i nisam imao vremena da vidim ide li neko lijevom trakom preko ograničenja pa da se prestrojim.drug_profi wrote: Ono ima neko pravilo lijepog ponašanja da se zadaš u lijevu traku na brzim cestama i autocestama prije mjesta uključenja. Naravno da nije obaveza i naravno da se čovjek ne sjeti uvijek.
Pogotovo gore prema aerodromu, svaki put predjem u lijevu i dok se onaj ukljuci vratim se u desnu ispred njega. Zivim tu, stalno idem stupskom, nikako ne mozes zaglaviti u lijevoj.
-
vernes81
#14938 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dokle se doslo sa udesom ? 
- seoBIH
#14939 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U idealnim, ili tzv. labaratorijskim uslovima, da. Kod nas nije bas tako, ja predjem u lijevu, ovaj iza mene raspali po gasu i onda nema sanse da se ukljucim.nepass1 wrote:
Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu. .
- nepass1
#14940 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja malo brze vozim, pretezno 80seoBIH wrote:U idealnim, ili tzv. labaratorijskim uslovima, da. Kod nas nije bas tako, ja predjem u lijevu, ovaj iza mene raspali po gasu i onda nema sanse da se ukljucim.nepass1 wrote:
Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu. .
- black
#14941 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jebote koliko rasprave oko nakog nebitnog lika
- Bakir1
#14942 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Laki je malo nervozan 
-
Mehemed
#14943 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne možeš zaglaviti u lijevoj, a ? Nisi ti doživio što sam ja... Ovdje je bilo sve "mic po mic" a ja u lijevoj traci. Desna traka je kao i nekako išla 20-30km/h ali lijeva haos presporo. Katastrofa.nepass1 wrote:Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu.
Pogotovo gore prema aerodromu, svaki put predjem u lijevu i dok se onaj ukljuci vratim se u desnu ispred njega. Zivim tu, stalno idem stupskom, nikako ne mozes zaglaviti u lijevoj.

Last edited by Mehemed on 27/08/2018 20:43, edited 1 time in total.
- bleee_sa
#14944 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Idi stavi halogene hljeba ti
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14945 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sto ? bas su dobri seljoni u obicnim farovimableee_sa wrote:Idi stavi halogene hljeba ti
-
Mehemed
#14946 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zašto bi stavljao halogene ? Da mi brže izgori sjenilo i da više opterećujem alternator ? Radije nebih, neka hvala.
- bleee_sa
#14947 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju.Mehemed wrote:Zašto bi stavljao halogene ? Da mi brže izgori sjenilo i da više opterećujem alternator ? Radije nebih, neka hvala.
-
Mehemed
#14948 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hajd mi objasni kako to ugrožavam ostale učesnike u saobraćaju pošto ja ne znam ? Prosvijetli me.bleee_sa wrote:Da ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju.
- bleee_sa
#14949 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidjećeš kad ti neko stane na prvo proširenje pa se uključi iza tebe i bubne ti duga jedno pola sata.Mehemed wrote:Hajd mi objasni kako to ugrožavam ostale učesnike u saobraćaju ?bleee_sa wrote:Da ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju.
-
condy
#14950 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Katastrofa za kvacilo
Kakva su to svjetla ti 
Last edited by condy on 27/08/2018 20:49, edited 1 time in total.