nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
tempuser

#14926 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

drug_profi wrote:
tempuser wrote:
drug_profi wrote:Na osnovu toga da frajer kijameti da mu neko popravi auto.
Bas onako respekatabilan argument! :thumbup:
Da. Indicira da ga je popušio na uviđaju.
šta treba još?
Kazem vrlo respektabilni argumenti, pogotovo da je auto udaren u cosak,a ne s ledja. To sta se vidi na snimcima, gdje su auta, gdje je udarac uopste nije bitno! :thumbup:
Naslovnica

#14927 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Naslovnica »

Logovan wrote:
Mehemed wrote:Zaletio ga rođo... https://vimeo.com/286851564
Nije da opravdavam, ali ovdje su trebali napraviti traku za auta koja se priključuju, a ne ovako. :-) Savršeno mjesto za sudare.
potpis
BadBoy

#14928 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by BadBoy »

drug_profi wrote:
Logovan wrote:
Mehemed wrote:Zaletio ga rođo... https://vimeo.com/286851564
Nije da opravdavam, ali ovdje su trebali napraviti traku za auta koja se priključuju, a ne ovako. :-) Savršeno mjesto za sudare.
Ono ima neko pravilo lijepog ponašanja da se zadaš u lijevu traku na brzim cestama i autocestama prije mjesta uključenja. Naravno da nije obaveza i naravno da se čovjek ne sjeti uvijek.
Defanzivna vožnja je majka. Uvijek mislim i za sebe za ovakve idiote, i do sada me je nebrojeno puta spasilo.
zomri

#14929 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zomri »

Sasvim je jasno da se nije desilo onako kako Šerif priča, svakome je jasno da on tu nešto mulja.

Eno pogledah i ono vozanje Poršea i opet snimljeno prekoračenje brzine na autoputu. Može li se nekako djelovati preventivno na momka? Nemam ništa lično protiv njega, neka radi to što voli, ali njegova sloboda prestaje tamo gdje počinje naša. Ova divljanja što viđamo po gradu kad ne snima ili ova gdje snima su nešto na šta treba djelovati preventivno.
drug_profi

#14930 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

tempuser wrote:

Kazem vrlo respektabilni argumenti, pogotovo da je auto udaren u cosak,a ne s ledja. To sta se vidi na snimcima, gdje su auta, gdje je udarac uopste nije bitno! :thumbup:
Šta misliš jesi li ikog osim sebe ubjedio da si u pravu?
O'zone
Globalni moderator

#14931 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Hoće'l iko od Vas hajrovat šta na ovom slučaju :mrgreen:

Ja borbe braćo draga :thumbup:
drug_profi

#14932 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

O'zone wrote:Hoće'l iko od Vas hajrovat šta na ovom slučaju :mrgreen:

Ja borbe braćo draga :thumbup:
:mrgreen:
Pusti loma da ga trolamo. Vidis da covjek nije spavao, cijelu noc slike izrezivo.
530i

#14933 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

zomri wrote:Sasvim je jasno da se nije desilo onako kako Šerif priča, svakome je jasno da on tu nešto mulja.

Eno pogledah i ono vozanje Poršea i opet snimljeno prekoračenje brzine na autoputu. Može li se nekako djelovati preventivno na momka? Nemam ništa lično protiv njega, neka radi to što voli, ali njegova sloboda prestaje tamo gdje počinje naša. Ova divljanja što viđamo po gradu kad ne snima ili ova gdje snima su nešto na šta treba djelovati preventivno.
X puta je na ovoj temi bilo, čovjek bukvalno na svakom klipu, osim što priča gluposti, pravi par prekršaja najmanje. Policija ne reaguje. Valjda dok jednom ne ubije nekoga.
tempuser

#14934 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

drug_profi wrote:
tempuser wrote:

Šta misliš jesi li ikog osim sebe ubjedio da si u pravu?
Samo argumnti, samo argumenti, a sve sto citam je, on mora biti kriv jer divlja po gradu i snima klipove.
Znaci po vama nekom takvom se ni teoretski ne moze desiti da ne bude kriv?! Rezon vrijedan divljenja! Iskrene cestitke :bih:
nepass1

#14935 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nepass1 »

Jebo vas serif i kruzni tok
Mehemed
Vozim: automobil

#14936 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Mehemed »

drug_profi wrote: Ono ima neko pravilo lijepog ponašanja da se zadaš u lijevu traku na brzim cestama i autocestama prije mjesta uključenja. Naravno da nije obaveza i naravno da se čovjek ne sjeti uvijek.
Par puta sam zaglavio na ovoj dionici u lijevoj traci pa sam čekao po nekoliko minuta da se uključim(kako na skretanju, tako i na kraju gdje prestaje lijeva traka), tako da ne idem više u lijevu na ovoj dionici, a na autoputu se uvijek prestrojim kada vidim da se neko hoće uključiti jer imam dovoljno vremena da vidim i te koji se hoće uključiti a i da vidim ide li neko lijevom trakom kome bi mogao zasmetati. Ovdje sam ga bukvalno primjetio sekundu-dvije prije nego što ćemo se sresti i nisam imao vremena da vidim ide li neko lijevom trakom preko ograničenja pa da se prestrojim.
nepass1

#14937 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nepass1 »

Mehemed wrote:
drug_profi wrote: Ono ima neko pravilo lijepog ponašanja da se zadaš u lijevu traku na brzim cestama i autocestama prije mjesta uključenja. Naravno da nije obaveza i naravno da se čovjek ne sjeti uvijek.
Par puta sam zaglavio na ovoj dionici u lijevoj traci pa sam čekao po nekoliko minuta da se uključim(kako na skretanju, tako i na kraju gdje prestaje lijeva traka), tako da ne idem više u lijevu na ovoj dionici, a na autoputu se uvijek prestrojim kada vidim da se neko hoće uključiti jer imam dovoljno vremena da vidim i te koji se hoće uključiti a i da vidim ide li neko lijevom trakom kome bi mogao zasmetati. Ovdje sam ga bukvalno primjetio sekundu-dvije prije nego što ćemo se sresti i nisam imao vremena da vidim ide li neko lijevom trakom preko ograničenja pa da se prestrojim.
Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu.
Pogotovo gore prema aerodromu, svaki put predjem u lijevu i dok se onaj ukljuci vratim se u desnu ispred njega. Zivim tu, stalno idem stupskom, nikako ne mozes zaglaviti u lijevoj.
vernes81

#14938 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vernes81 »

Dokle se doslo sa udesom ? :D
seoBIH

#14939 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by seoBIH »

nepass1 wrote:
Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu. .
U idealnim, ili tzv. labaratorijskim uslovima, da. Kod nas nije bas tako, ja predjem u lijevu, ovaj iza mene raspali po gasu i onda nema sanse da se ukljucim.
nepass1

#14940 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nepass1 »

seoBIH wrote:
nepass1 wrote:
Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu. .
U idealnim, ili tzv. labaratorijskim uslovima, da. Kod nas nije bas tako, ja predjem u lijevu, ovaj iza mene raspali po gasu i onda nema sanse da se ukljucim.
Ja malo brze vozim, pretezno 80
black

#14941 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by black »

jebote koliko rasprave oko nakog nebitnog lika
Bakir1

#14942 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Laki je malo nervozan :mrgreen:
Mehemed

#14943 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Mehemed »

nepass1 wrote:Uopste nije tako. Znaci ja se ukljucujem, ti prelazis u lijevu traku. Dok ja ubrzam ti prodjes kraj mene i vratis se u desnu.
Pogotovo gore prema aerodromu, svaki put predjem u lijevu i dok se onaj ukljuci vratim se u desnu ispred njega. Zivim tu, stalno idem stupskom, nikako ne mozes zaglaviti u lijevoj.
Ne možeš zaglaviti u lijevoj, a ? Nisi ti doživio što sam ja... Ovdje je bilo sve "mic po mic" a ja u lijevoj traci. Desna traka je kao i nekako išla 20-30km/h ali lijeva haos presporo. Katastrofa.

Image
Last edited by Mehemed on 27/08/2018 20:43, edited 1 time in total.
bleee_sa

#14944 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bleee_sa »

Idi stavi halogene hljeba ti
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#14945 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

bleee_sa wrote:Idi stavi halogene hljeba ti
sto ? bas su dobri seljoni u obicnim farovima :lol:
Mehemed

#14946 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Mehemed »

Zašto bi stavljao halogene ? Da mi brže izgori sjenilo i da više opterećujem alternator ? Radije nebih, neka hvala.
bleee_sa

#14947 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bleee_sa »

Mehemed wrote:Zašto bi stavljao halogene ? Da mi brže izgori sjenilo i da više opterećujem alternator ? Radije nebih, neka hvala.
Da ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju.
Mehemed

#14948 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Mehemed »

bleee_sa wrote:Da ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju.
Hajd mi objasni kako to ugrožavam ostale učesnike u saobraćaju pošto ja ne znam ? Prosvijetli me.
bleee_sa

#14949 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bleee_sa »

Mehemed wrote:
bleee_sa wrote:Da ne ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju.
Hajd mi objasni kako to ugrožavam ostale učesnike u saobraćaju ?
Vidjećeš kad ti neko stane na prvo proširenje pa se uključi iza tebe i bubne ti duga jedno pola sata.
condy

#14950 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by condy »

Katastrofa za kvacilo :mrgreen: Kakva su to svjetla ti :mrgreen:
Last edited by condy on 27/08/2018 20:49, edited 1 time in total.
Post Reply