Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
nepass1

#14901 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

konektovan wrote:
nepass1 wrote:Jutros treba u g4 napravila haos na malti. Pokvario se golf stala u lijevu traku, upalila sva 4 i ceka cudo da se desi ili sta vec. Opsti krkljanac.
Vracam se kuci lola sa kliom isto tako, samo desna traka i socijalno. Sva cetiri i ceka u autu.
Policija u ovom gradu fakat ne postoji.
Ne znam u koliko dati je to bilo, ali oko 11h jedan golf V je naoravio zastoj u lijevoj traci kod socijslnog, smjer prema gradu.
Ovo je bilo oko 7h jutros sa g4, klio oko pola 3
beni-bu-man

#14902 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

nepass1 wrote:
beni-bu-man wrote:
nepass1 wrote:A nakon 2 dana gradskog prevoza omisljam se bih li sutra na posao na ljetnim gumama :lol:
gdje zivis da te zaobilazim :mrgreen:
Ma lako je krenuti ali po ploci i onim ulicicama neociscenim jebeno pravo :lol:
mojne biti fukara i kupi vitari zimske
Dope_Man

#14903 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

nepass1 wrote:Jutros treba u g4 napravila haos na malti. Pokvario se golf stala u lijevu traku, upalila sva 4 i ceka cudo da se desi ili sta vec. Opsti krkljanac.
Vracam se kuci lola sa kliom isto tako, samo desna traka i socijalno. Sva cetiri i ceka u autu.
Vidjeh tu situaciju. Ne mogu bas o njoj nista reci jer ako ne moze da upali ili nesto onda i nema puno toga sto moze uraditi sem sjediti i cekati Bihamk il koga vec (sem da gura, al treba i oni uvjeti.. ). Gori su mi bili oni koji idu srednjom i ne prebace se lijevo cim je prodju (bilo je koliko vidjeh bar za 4-5 auta do semafora ispred nje prostora) vec blokiraju srendnju i time jos vise usporavaju ionako spor proces obilaska oko nje.
nepass1

#14904 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

beni-bu-man wrote: mojne biti fukara i kupi vitari zimske
Kraj sezone, tek stigla, izdeveracu ovaj sibirski nalet. Od petka bi trebalo biti u plusu temperatura.
I novo auto a "ne mozes" voziti. Hoce covjeku nesta biti :lol:
nepass1

#14905 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

Dope_Man wrote:
Vidjeh tu situaciju. Ne mogu bas o njoj nista reci jer ako ne moze da upali ili nesto onda i nema puno toga sto moze uraditi sem sjediti i cekati Bihamk il koga vec (sem da gura, al treba i oni uvjeti.. ). Gori su mi bili oni koji idu srednjom i ne prebace se lijevo cim je prodju (bilo je koliko vidjeh bar za 4-5 auta do semafora ispred nje prostora) vec blokiraju srendnju i time jos vise usporavaju ionako spor proces obilaska oko nje.
Pa evo i meni auto na ljetnim gumama pa necu da pravim belaje, da gdje ne zaglavim. Vise mi huja sto ono garant vozi dok ne stane i kad stane nikakve opcije
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#14906 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

nepass1 wrote:
Kraj sezone, tek stigla, izdeveracu ovaj sibirski nalet. Od petka bi trebalo biti u plusu temperatura.
joooooooj šuplje, ko MUP, dobili 90 novih auta a sva na ljetnim gumama, stoje ko eksponati :lol: :lol:
beni-bu-man

#14907 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

nepass1 wrote:
Zato kazem moje biti fukara trebati ce i sljedece zime 8-)
nepass1

#14908 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

liaar wrote:
nepass1 wrote:
joooooooj šuplje, ko MUP, dobili 90 novih auta a sva na ljetnim gumama, stoje ko eksponati :lol: :lol:
Pa necu vala sad baciti 1200KM na zimske gume, na kraju krajeva lanci i ljetne takodjer moze. Ali necu da se zajebajem po ovim minusima
nepass1

#14909 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

beni-bu-man wrote:
nepass1 wrote:
Zato kazem moje biti fukara trebati ce i sljedece zime 8-)
Bice najesen
beni-bu-man

#14910 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

nepass1 wrote: Pa necu vala sad baciti 1200KM na zimske gume, na kraju krajeva lanci i ljetne takodjer moze. Ali necu da se zajebajem po ovim minusima
Baciti ces ih svakako sad ili kasnije, tako vidim Porsche Cayenne-a na ljetim gumama, znaci fukara ima za Porsche-s a nea za gume :bih:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#14911 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

nepass1 wrote:
liaar wrote: joooooooj šuplje, ko MUP, dobili 90 novih auta a sva na ljetnim gumama, stoje ko eksponati :lol: :lol:
Pa necu vala sad baciti 1200KM na zimske gume, na kraju krajeva lanci i ljetne takodjer moze. Ali necu da se zajebajem po ovim minusima
Šalio sam se al eto :P
hopi

#14912 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by hopi »

ne bi ni ja vala sada uzeo nove zimske, radi par dana još snijega ili koju sedmicu, bolje se strpiti, a iduće zime imati friške, mlađe nekih 9 mjeseci
nepass1

#14913 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

hopi wrote:ne bi ni ja vala sada uzeo nove zimske, radi par dana još snijega ili koju sedmicu, bolje se strpiti, a iduće zime imati friške, mlađe nekih 9 mjeseci
Pa tako i ja mislim, ako bas padne mogu se strpiti
supercali

#14914 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

nepass1 wrote:Sad kuci dolazim, pred zgradom lola ne moze da upali, dosao drug da klema.
Ne moze da pridje, i skontali kako ce, lola poprjecio auto, znaci citavu ulicu zatvorio da se oni preklemaju. Sve moze sve ide, jebo zakon
Al ako ne moze da pridje drugacije mozes sacekati 5-10 minuta nije stao tu jer mu je ceif
seoBIH

#14915 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by seoBIH »

Pa kako ce drugacije? Da zove slep sluzbu?
Dope_Man

#14916 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

nepass1 wrote:
Dope_Man wrote:
Pa evo i meni auto na ljetnim gumama pa necu da pravim belaje, da gdje ne zaglavim. Vise mi huja sto ono garant vozi dok ne stane i kad stane nikakve opcije
Hocu reci da ne znamo sta je problem a cim stoji nesto je valjda ozbiljnije. Jesi li siguran da je uopste bila na ljetnim i da je to problem u ovom slcaju? Jeste da bi klizala i ugrozavala sebe i druge, ali sigurno ne bi stala na sred ceste samo zato sto su joj na autu ljetne.
zdruzdjo

#14917 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Pa sigurno 70% ovih "novijih" vozaca misle ako je auto se pokvarilo onda je zakucano na asfaltu tu gdje je i stalo i cekaj majstora. Kakvo guranje glooho beelo. Stani tuj i ne mrdaj.
Jednom sam naletio tako na koku kojoj je guma pukla i stoji sa sva 4 zmigavca 20 metara do prosirenja autobuskog na malti kod argelini-ja. Ceka pored auta ili nekoga ili bihamk. Drama na raskrsnici.
Jebo te treba uvesti na polaganju za vozacki i mjenjanje gume, sipanje tecnosti za brisace, mjenjanje sijalice(u autima gdje se to moze bez majstorisanja).
Pa jebo te nije auto "sjedi i goni".
amar1994

#14918 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Ja nisam haube digo otkako sam polozio :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#14919 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

sto ? jel zavarena?pukla sajla?
amar1994

#14920 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Tako me ucili :(
xamp

#14921 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by xamp »

beni-bu-man wrote:
nepass1 wrote: Pa necu vala sad baciti 1200KM na zimske gume, na kraju krajeva lanci i ljetne takodjer moze. Ali necu da se zajebajem po ovim minusima
Baciti ces ih svakako sad ili kasnije, tako vidim Porsche Cayenne-a na ljetim gumama, znaci fukara ima za Porsche-s a nea za gume :bih:
Cayenne se sad ima kupiti za od 25k KM... i fukare to sad vozaju.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#14922 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

xamp wrote: Cayenne se sad ima kupiti za od 25k KM... i fukare to sad vozaju.
neku noc na slucajevima x ciganija u zenici voza :lol: :lol:
Throttle

#14923 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Ma imaju oni para, ne znaju ni koliko :mrgreen:
zdruzdjo

#14924 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Jutros. -10ak stepeni
Dolazim na parkimg iz sipadove zgrade.
Gledam ima li mjesta i vidim "gospodja-hamsa" cisti od snijega kia-u ceed. Cca 2-3 cm anijega Upaljeno joj auto. Zaisaretim da li ide. Klimne potvrdno.
Ok stanem da sacekam pa da udjem na njeno mjesto.
Kisobran u ruci i cisti auto metlicom. Da napomenem, snijeg u sarajevu je onaj lagani prhki koji na autu gotovo nikako ne ledi i ne mrzne. Mogao bi ga opuhati covjek sa auta bez problema.
Cim krenes voziti preko 40 on sav ode sa auta.

Ide ciscenje ovim redom: cisti haubu, farove, bocna stakla, retrovizore, zadnju sajbu. Zatim ide na prednju sajbu ali cisti je odozdo. Prvo ispod brisaca pa prema vrhu. Kako sta omete tako se spusti opet dole sav snijeg na ometeno. Jedva nekako omete sajbu.
Sad predje na krov. Kako zamahuje da mete tako spada sve sa krova na prednju sajbu i haubu. Opet povratak da se mete to dvoje. Ali svaka praskica snijega mora sa auta. A on jos iz inata i dalje prolijece. U pola frke mi je pukao film jer sam sigurno kobilu cekao 3-4 minute, izasao i jebo je mater. Sjebala se sjela u auto i oplela po gasu.
Pa kobilo iznajmi garazu.
Laertes

#14925 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

zdruzdjo wrote:Jutros. -10ak stepeni
Dolazim na parkimg iz sipadove zgrade.
Gledam ima li mjesta i vidim "gospodja-hamsa" cisti od snijega kia-u ceed. Cca 2-3 cm anijega Upaljeno joj auto. Zaisaretim da li ide. Klimne potvrdno.
Ok stanem da sacekam pa da udjem na njeno mjesto.
Kisobran u ruci i cisti auto metlicom. Da napomenem, snijeg u sarajevu je onaj lagani prhki koji na autu gotovo nikako ne ledi i ne mrzne. Mogao bi ga opuhati covjek sa auta bez problema.
Cim krenes voziti preko 40 on sav ode sa auta.

Ide ciscenje ovim redom: cisti haubu, farove, bocna stakla, retrovizore, zadnju sajbu. Zatim ide na prednju sajbu ali cisti je odozdo. Prvo ispod brisaca pa prema vrhu. Kako sta omete tako se spusti opet dole sav snijeg na ometeno. Jedva nekako omete sajbu.
Sad predje na krov. Kako zamahuje da mete tako spada sve sa krova na prednju sajbu i haubu. Opet povratak da se mete to dvoje. Ali svaka praskica snijega mora sa auta. A on jos iz inata i dalje prolijece. U pola frke mi je pukao film jer sam sigurno kobilu cekao 3-4 minute, izasao i jebo je mater. Sjebala se sjela u auto i oplela po gasu.
Pa kobilo iznajmi garazu.
Pa jebote, umjesto da gospođi pomogneš, ti joj je... mater :-)
Post Reply