vozi motor sporCki i benwe ocam a skupo gorivo
sta ces njima objasnjavat , samo se mozes pobit
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Blokiranje prometa nije način.BadBoy wrote:I zato smo stoka narod i fuj država, jer će se ovdje svaki, ama baš svaki pokušaj ismijati.
tako jeNaslovnica wrote: Blokiranje prometa nije način.
Isto kao što su zimus i oni borci blokirali puteve, pa najviše nastradao nevin svijet.
Rezultati? Nikakvi. Ne, ovo nije smiješno, ovo je žalosno.
Blokada puteva i poštenog naroda nije način za rješenje visokih cijena goriva.
nezadovoljstvo treba izraziti, ali ja se takodjer slazem da ovo nije ispravan nacin.Naslovnica wrote:Blokiranje prometa nije način.BadBoy wrote:I zato smo stoka narod i fuj država, jer će se ovdje svaki, ama baš svaki pokušaj ismijati.
Isto kao što su zimus i oni borci blokirali puteve, pa najviše nastradao nevin svijet.
jel bilo kicenja u tuzli sam cuo da cu ih pisali itekakobleee_sa wrote:Ovim s Marin Dvora lijep pozdrav iz PU Centar sa uplatnicom od 500 konvertibilnih maraka za remećenje javnog reda i mira.![]()
Valjda će znati razaznati ko je tu svojom voljom blokirao saobraćaj - ovi besposleni žutalji bezveznjakovići željni pažnje, a ko je ostao blokiran ne svojom voljom.bleee_sa wrote:Ovim s Marin Dvora lijep pozdrav iz PU Centar sa uplatnicom od 500 konvertibilnih maraka za remećenje javnog reda i mira.![]()
Imas li prijedlog ?NediM17 wrote:nezadovoljstvo treba izraziti, ali ja se takodjer slazem da ovo nije ispravan nacin.Naslovnica wrote:Blokiranje prometa nije način.BadBoy wrote:I zato smo stoka narod i fuj država, jer će se ovdje svaki, ama baš svaki pokušaj ismijati.
Bio Sam danas tu, treci ili cetvrti po redu. Znaci, zaglavljen ni naprijed ni nazad. Pa necu valjda kaznu fasovat?Naslovnica wrote:Valjda će znati razaznati ko je tu svojom voljom blokirao saobraćaj - ovi besposleni žutalji bezveznjakovići željni pažnje, a ko je ostao blokiran ne svojom voljom.bleee_sa wrote:Ovim s Marin Dvora lijep pozdrav iz PU Centar sa uplatnicom od 500 konvertibilnih maraka za remećenje javnog reda i mira.![]()
Puna podrška policiji!
U Visokom isto i to kapiju doma zdravlja...bitanga_sa_otesa wrote:
ćuning šou skupo gorivo
bitno je da su se uslikali za fb i insta i dobili lajk...Bakir1 wrote: U Visokom isto i to kapiju doma zdravlja...

Berlingo multispacebleee_sa wrote:Oho Mufide jel to leg'o neki teretnjak
Mašala, hoćel' potrošit više nego što naspešBakir1 wrote:Berlingo multispacebleee_sa wrote:Oho Mufide jel to leg'o neki teretnjak
Slažem se!klaki wrote:Dabogda litar bio 10 maraka
Dabogda bio 10...eura.Naslovnica wrote:Slažem se!klaki wrote:Dabogda litar bio 10 maraka
Sebiju za predsjednika!
I da nam vrate Brankovića!
Drugog izlaza odavde nema, što prije doživimo vrhunac/orgazam - to bolje za sve!
Hebote, kada se sjetim Bičakćića i Hasana Muratovića, tačno me nekakva nostalgija opali...