SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
BJB

#14901 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Zna luda sta valja.. :D
I ovo toplo preporucujem..Ako citate beauty blogove ili gledate yt tutorials, cule ste za Jouer..Otcepili paketi, pa su mi juce stigla ova 2 age repairing perfectors koji su zapravo podloga..Bili su na snizenju 11.67 funti..Svidja mi se sto cultbeauty odbije njihov porez kad naplacuje kometiku nekome ko nije iz the UK.
Jouer podloge, rumenila dolaze u kutijicama koje se mogu zakaciti jedna za drugu sa strane ili odozdo.
ImageImage
Image
Slijeva je Positano lip sheer, sdesna prvo na vrhu bronzer sunswept, u sredini je Beige, a na dnu Natural nijansa age repairing perfectora. Lip sheer, bronzer i rumenilo za usne i obraze imam vec duze, age repairing perfectors sam dobila jucer i vec sam odusevljena..Sutra cu vidjeti koliko traju na licu.
Last edited by BJB on 08/01/2014 13:44, edited 1 time in total.
hanady

#14902 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by hanady »

emmahill wrote:
soraya93 wrote:zna li neko gdje kod nas mogu kupiti bioderminu micelarnu? :D
nigdje :/
Otidji u apoteku u Importanne centar, oni ti mogu naruciti, a neki dan su imali za normalnu kozu ( zelena boca)
Zoya

#14903 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Zoya »

BJB wrote:Image
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Sister :D ovo je najbolji balzam za usne na svijetu, jedina mana mu je sto se nanosi ili cetkicom ili prstom..Bolje prstom, pa utrljas...USne premekane, bujne k'o da si ih botoxirala ili sta se vec danas radi s usnama da budu punije.
Stiglo :sretan: Bas je dobro.. Nanjela jutros i jos uvijek su mi usne kao da sam sad ih namazala. Ima da mi traje deset godina :lol: :kiss:
Michun

#14904 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Zoya wrote:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Sister :D ovo je najbolji balzam za usne na svijetu, jedina mana mu je sto se nanosi ili cetkicom ili prstom..Bolje prstom, pa utrljas...USne premekane, bujne k'o da si ih botoxirala ili sta se vec danas radi s usnama da budu punije.
Stiglo :sretan: Bas je dobro.. Nanjela jutros i jos uvijek su mi usne kao da sam sad ih namazala. Ima da mi traje deset godina :lol: :kiss:
jesi samo ovo kupovala? koliko te postarina dosla? i ja bi ovo :) hoce li neka od vas uskoro nesto narucivati sa str?
Zoya

#14905 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Zoya »

Sve skupa sa postarinom je bilo oko 12 Eura. Samo sam to narucila. Osjecam da moram tako sebi postaviti granice jer sam totalno izgubila kontrolu nad onim sto kupujem/narucujem preko interneta. :-D
Michun

#14906 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Zoya wrote:Sve skupa sa postarinom je bilo oko 12 Eura. Samo sam to narucila. Osjecam da moram tako sebi postaviti granice jer sam totalno izgubila kontrolu nad onim sto kupujem/narucujem preko interneta. :-D
znam taj osjecaj...dobro znam
al' kad ga toliko hvalite, prosto moram da imam :)
Zoya

#14907 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Zoya »

Pa zaista je za hvaljenje. Od prvog nanosenja su mi se usne oporavile. Probat cu da ga koristim nekad ispod karmina.
Ductus Holedocus

#14908 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ductus Holedocus »

djevojcice,djevojke zene :D

Lice mi je puno nekih mitesera,pore prosirene,pokoja potkozna,blago receno UZAS! Treba mi neka preporuka za piling i za ostalo sto treba mom nezrdravom licu :oops:
BJB

#14909 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Zoya wrote:Sve skupa sa postarinom je bilo oko 12 Eura. Samo sam to narucila. Osjecam da moram tako sebi postaviti granice jer sam totalno izgubila kontrolu nad onim sto kupujem/narucujem preko interneta. :-D
Da si narucila jos nesto do 10 GBP ne bi platila postarinu.
@ DuctusHoleductus, meni je 30+, imam lice tinejdzerke od 16 godina, otkako sam pocela koristiti Effaclar duo kremuImage i Purrifying Foaming Gel for oily sensitive skin Image, protiv prosirenih pora i mitesera ne pomazu toliko, ali meni toliko odgovaraju da uvijek pratim popuste i imam i jednog i drugog u steku, mozete mi se slobodno smijati.. :D :D :lol: :lol:
Lunetina

#14910 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Lunetina »

Zoya wrote:
Hoću i ja da imam 'vake usne! :kraljicatrotoara:

ŽeMske, sa kojeg sajta naručujete ovaj balzam?
Maybach

#14911 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Maybach »

BJB wrote:
Da si narucila jos nesto do 10 GBP ne bi platila postarinu.
@ DuctusHoleductus, meni je 30+, imam lice tinejdzerke od 16 godina, otkako sam pocela koristiti Effaclar duo kremuImage i Purrifying Foaming Gel for oily sensitive skin Image, protiv prosirenih pora i mitesera ne pomazu toliko, ali meni toliko odgovaraju da uvijek pratim popuste i imam i jednog i drugog u steku, mozete mi se slobodno smijati.. :D :D :lol: :lol:
Potpisujem sa DUO.Da ne pisem koliko godina se patim,i kakav sam tek problem imala prosle godine kao da mi je 13 godina,ova krema mi je cudo bukvalno.Ja je kupim u Hrvatskoj ili Srbiji.Gdje se moze povoljno online naruciti,i je li skuplje na taj nacin?
Lunetina

#14912 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Lunetina »

@Milloni Gracias puno! Provjerila sam na feelunique.com, ali ga trenutno nemaju na zalihama, ali sam ostavila mail adresu da me obavijeste kada bude dostupan za kupiti. Mada, moram primijetiti da je prilično skup (9,5 GBP), imajući u vidu da namjeravam naručiti i sebi i sestri. :koluta: Ali ako je dobar kao što se tvrdi i može dugo trajati, neće mi biti žao. :D
Jolie

#14913 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Jolie »

Upravo i ja pogledala ovo cudo za usne. Out of stock je... srecom hahah :mrgreen:

Gdje kupujete Effaclar kremu?
Ima li kod nas u apotekama i koliko kosta ili i ovo narucujete s neta ?

Sta bi s MUA, hoce li neko nesto narucivati? :nokti:
Big Ang

#14914 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Big Ang »

SNIŽENJE Art Deco kozmetike u CM-u :tooo:
MersY

#14915 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by MersY »

Jolie wrote:Upravo i ja pogledala ovo cudo za usne. Out of stock je... srecom hahah :mrgreen:
Imaš i na jagodici i košta 15 eura
Michun

#14916 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Jolie wrote:Upravo i ja pogledala ovo cudo za usne. Out of stock je... srecom hahah :mrgreen:

ima na ebay :)
http://www.ebay.co.uk/itm/Nuxe-Reve-De- ... 485f703769
muhanata

#14917 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by muhanata »

Ja imam od La Roche Posay balzam za usne i odličan je!

Mene interesuje, da li neko zna, gdje mogu nabaviti Revlon kozmetiku, a da to nije puder Color Stay :D
Jel' ima igdje u gradu neka prodavnica koja može nabaviti Revlonove proizvode? :roll:
DaffyDuck

#14918 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by DaffyDuck »

@muhanata, znam da je bilo u bezistanu, u onoj radnji prema izlazu u zelenih beretki :?
muhanata

#14919 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by muhanata »

DaffyDuck wrote:@muhanata, znam da je bilo u bezistanu, u onoj radnji prema izlazu u zelenih beretki :?
Znam da se tu mogao nabaviti ovaj puder gore, a znaš li sučajno jel' ima drugih proizvoda tipa maskare, sjene?

Dobila sam iz Amerike neke njihove proizvode, pri kraju su mi i kontam možda da se iznenadim da nešto i kod nas možemo kupiti :roll:
BJB

#14920 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Michun wrote:

ima na ebay :)
http://www.ebay.co.uk/itm/Nuxe-Reve-De- ... 485f703769
Effaclar sa http://www.escentual.comhttp://www.escentual.com/la-roche-posay/effaclar/, do 12.januara je snizenje 20%. A ovaj Nuxe reve de miel balzam na usne je trenutno 7.60 GBP na escentual.com, ali kad narucujete s njihove stranice placate postarinu standardnu 4.95GBP, pa vam se jedino isplati ako cete narucivati nesto sto ne mozete naci nigdje drugo. Na feelunique ga trenutno nema, ali kosta 9.60GBP, a ako narucite preko 10GBP, postarina je besplatna.
Jest skup ali ga i dodje 15g, za razliku od drugih balzama gdje dodje 4,25g.
Image
Last edited by BJB on 09/01/2014 17:17, edited 1 time in total.
cvrcak i mrav

#14921 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by cvrcak i mrav »

muhanata wrote:Ja imam od La Roche Posay balzam za usne i odličan je!

Mene interesuje, da li neko zna, gdje mogu nabaviti Revlon kozmetiku, a da to nije puder Color Stay :D
Jel' ima igdje u gradu neka prodavnica koja može nabaviti Revlonove proizvode? :roll:
Ima u apoteci u trznom centru Otoka
suspect_zero

#14922 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by suspect_zero »

Zar nema Revlon kozmetike u cm-u i dm-u :? .....nešto nisam zagledala al' zaklela bih se da imaju revlon lakovi za nokte :-?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#14923 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

Nema kod nas revlona
VenomousV

#14924 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by VenomousV »

bas niko nije koristio MF Facefinity?

ne znam jel do mene ili do njih, al colorstay mi je poceo oksidirat' :-)
ili se meni cini... al' mi djeluje nekako pretamno, mozda da probam najsvjetliju nijansu :roll:
zubi

#14925 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by zubi »

cvrcak i mrav wrote:
muhanata wrote:Ja imam od La Roche Posay balzam za usne i odličan je!

Ima u apoteci u trznom centru Otoka
I ja sam vidjela Revlon u toj apoteci...
Post Reply