Ima li jedan jedini dokaz ili logicni argument da je in KRIV za situaciju u ukrajini?Challenger__ wrote:p.s.sumirprimus wrote:brat obama...
Evo te, kao moj stari. Ja mu kažem, "Obama je ljudsko smeće", on kaže "nemoj tako, on je dobar čovjek". To je pristup bosanskih emotivaca koji ne znaju da se o političarima ne sudi po površnim impresijama nego po djelima, radnjama, činjenju i nečinjenju.
A po tom sudu, Obama je ljudsko *ovno sa dna kace koje je zaslužlo električnu stolicu.
Svidjelo se to tebi, mom ocu, nekom trećem ili se ne svidjelo.
______
Toliko od mene.
Republika Turska
-
Bodkin
#14901 Re: Republika Turska
-
sumirprimus
#14902 Re: Republika Turska
najaci covjek na svijetu, tj na celu najace drzave na sviejtu, sta on radi, sklanja se od sukoba,potpisuje mirovne sporazume,roka samo kad mora.
to samo veliki ljudi mogu. suzdrzat se od upotrebe moci
to samo veliki ljudi mogu. suzdrzat se od upotrebe moci
-
Djulizar
#14903 Re: Republika Turska
Bosnjaci ne zasnivaju svoj identitet na Kraljevini Bosni nego na dolazak Osmanlija u Bosnu. Bolje je sto su Osmanlije srusile Kraljevinu Bosnu jer ta Bosna nije bila muslimanska tako da je licila na pagansko drustvo koje sunce jos nije obasjalo. Dolaskom Mehmeda Fatiha u Bosnu dosao je Islam i tada je pocela da se formira svijest Bosnjaka koji odlazi u Dzamiju umjesto u Crkvu. Da nije bilo Turaka Bosna ne bi imala svoju dusu i sevdah tako da steta sto Osmanlije ne potrajase koji vijek vise.Bodkin wrote:Nije da nije, slozicu se ali u jednom trenutku u historiji je postojala neka kraljevina bosna koju su turci srusili i jebali nam majku par stotina godina. Ako to nisu okupatori onda moramo izmisliti novu rijec za ovoFudo387 wrote:
Moram ti priznati da mi je ta rasprava sta je starije, kokos ili jaje, poprilicno blesava.
Sto se tice nasih nedodjija misljenja sam da ko je god naisao taj nam ga je i uCero, tako da je sve besmisleno supljiranje.
Hocu rec', dobro smo prosli, pravo je cudo da tu danas ima ista zivahnije od bakterije.
- Point.
#14904 Re: Republika Turska
Ma ko god lupi da je Obama kriv za stvaranje isisa, njega ne treba shvatati ozbiljno i samo se sprdati sa tom osobom. Nema se tu sta vise dodati.
-
sumirprimus
#14905 Re: Republika Turska
pa zajebavam se godinama moj pointe dokad?Point. wrote:Ma ko god lupi da je Obama kriv za stvaranje isisa, njega ne treba shvatati ozbiljno i samo se sprdati sa tom osobom. Nema se tu sta vise dodati.
- Point.
#14906 Re: Republika Turska
Do sudnjeg dana izgleda.sumirprimus wrote:pa zajebavam se godinama moj pointe dokad?Point. wrote:Ma ko god lupi da je Obama kriv za stvaranje isisa, njega ne treba shvatati ozbiljno i samo se sprdati sa tom osobom. Nema se tu sta vise dodati.![]()
- Challenger__
#14907 Re: Republika Turska
Point. wrote:Ma ko god lupi da je Obama kriv za stvaranje isisa, njega ne treba shvatati ozbiljno i samo se sprdati sa tom osobom. Nema se tu sta vise dodati.
Challenger__ wrote:
Former DIA Chief Michael Flynn Says Rise Of ISIS Was A "Willful Decision" Of US Government
LINK
Evo, pa se "šprdajte" sa generalom Flynnom, *ebo vas Obuma da vas *ebo.
- insomnia78
#14908 Re: Republika Turska
Ae. I onda dodju i kazu sto trolas na temi sirija veabijo jedan
-
sumirprimus
#14909 Re: Republika Turska
jel to ovaj sto ulazi u trampovladu?
-
sumirprimus
#14910 Re: Republika Turska
ajal beli wasp bajbl belt siksti plas zari i pali 
- drndalo
#14911 Re: Republika Turska
I sve to sta bi bilo da je i kada bilo, znas kako? Prica je bila o DRZAVNOSTI, ne o Islamizaciji...Djulizar wrote:Bosnjaci ne zasnivaju svoj identitet na Kraljevini Bosni nego na dolazak Osmanlija u Bosnu. Bolje je sto su Osmanlije srusile Kraljevinu Bosnu jer ta Bosna nije bila muslimanska tako da je licila na pagansko drustvo koje sunce jos nije obasjalo. Dolaskom Mehmeda Fatiha u Bosnu dosao je Islam i tada je pocela da se formira svijest Bosnjaka koji odlazi u Dzamiju umjesto u Crkvu. Da nije bilo Turaka Bosna ne bi imala svoju dusu i sevdah tako da steta sto Osmanlije ne potrajase koji vijek vise.Bodkin wrote:Nije da nije, slozicu se ali u jednom trenutku u historiji je postojala neka kraljevina bosna koju su turci srusili i jebali nam majku par stotina godina. Ako to nisu okupatori onda moramo izmisliti novu rijec za ovoFudo387 wrote:
Moram ti priznati da mi je ta rasprava sta je starije, kokos ili jaje, poprilicno blesava.
Sto se tice nasih nedodjija misljenja sam da ko je god naisao taj nam ga je i uCero, tako da je sve besmisleno supljiranje.
Hocu rec', dobro smo prosli, pravo je cudo da tu danas ima ista zivahnije od bakterije.
- Drvosjeca iz Dejcica
#14912 Re: Republika Turska
A ti prvi pur čuješ za Bizant ili Istočno Rimsko Cartsvo. E pročitaj i saznaj da su prvo ti 'miroljubivi' kršćani u 4. križarskom ratu poharali Konstantinopol...Osmansko carstvo je samo pokupilo mrvice sa stola.animals wrote:Danas sam bas procitao da je nekad Turska bila kompletno krscanska..
- Point.
#14913 Re: Republika Turska
Je li to ovaj sarlatanChallenger__ wrote:Challenger__ wrote:
Former DIA Chief Michael Flynn Says Rise Of ISIS Was A "Willful Decision" Of US Government
LINK
Evo, pa se "šprdajte" sa generalom Flynnom, *ebo vas Obuma da vas *ebo.
Obama skonto kakve je budaletina pa mu urucio otkaz. Druga budaletina, Trump, ga primila. Klasicni ruski igrac, poput Trumpa. S obzirom na tvoju izrazenu rusofiliju, nije ni cudo sto te ovakvi duduci interesuju. Mi cemo im se i dalje smijati. Kao i tebi.General Flynn, for instance, has said that Shariah, or Islamic law, is spreading in the United States (it is not). His dubious assertions are so common that when he ran the Defense Intelligence Agency, subordinates came up with a name for the phenomenon: They called them “Flynn facts.”
But, like Mr. Trump, he would enter the White House with significant baggage. The Flynn Intel Group, a consulting firm he founded after he was fired by President Obama as head of the Defense Intelligence Agency, has hazy business ties to Middle Eastern countries and has appeared to lobby for the Turkish government. General Flynn also took a paid speaking engagement last year with Russia Today, a television network funded by the Kremlin, and attended the network’s lavish anniversary party in Moscow, where he sat at Mr. Putin’s elbow.
-
Bodkin
#14914 Re: Republika Turska
Jebo me svak ako ste vi normalni. Kakvi ruski igraci u americkoj vojsci ili visokoj politici?
- Point.
#14915 Re: Republika Turska
Ako ruski hakeri aktivno ucestvuju u americkim izborima na direktivu Putina, javno pomagajuci jednog od kandidata, onda se covjek zapita. A rusi vazda rade sa nekim ciljem.
- Challenger__
#14916 Re: Republika Turska
I to, ni manje ni više nego prvi čovjek DIA (Director of the Defense Intelligence Agency) u Obaminoj adminstraciji (juli 2012-avgust 2014). "Ruski čovjek". Jedna stupidna etiketa kojom "objašnjavaju" ono što ne razumiju.Bodkin wrote:Jebo me svak ako ste vi normalni. Kakvi ruski igraci u americkoj vojsci ili visokoj politici?
A čovjek je sa te pozicije, argumentovano i pravovremeno, upozorio na rizike naoružavanja esktremista i dobio otkaz od Obamine administracije u avgustu 2014.
To se zove čovjek sa integritetom, ali to je špansko selo za zaljubljenike u sopstvene zablude.
________
- Challenger__
#14917 Re: Republika Turska
Ama, ja sam kriv što uopšte gubim vrijeme sa ovakvim ignorantima. Eto im Obuma i sav taj njihov ljubičasti svijet.
_____
_____
- Co0l
#14918 Re: Republika Turska
Dobro je proso, samo ga smjenilo.Kod bate Putka ljudi sa integritetom završe sa viškom polonijuma u tijelu 
- Challenger__
#14919 Re: Republika Turska
Upravo prošle godine je bila sječa generala i admirala, najveća od Staljina do danas, a ne znam ni jednog da je fasovao polunijum. Ima li neko konkretno ime ili onako lupaš po običaju?
-
sumirprimus
#14920 Re: Republika Turska
momci tema turska.
btw koji pakas puca ljudima/civilima u ledja, ovaj najnoviji teror ista.novi lou i po isil standardu.
btw koji pakas puca ljudima/civilima u ledja, ovaj najnoviji teror ista.novi lou i po isil standardu.
- Co0l
#14921 Re: Republika Turska
Kako se brzo zaborave usutkani 'drzavni neprijatelji', kao da nisu nikad ni postojali.Dobro reče drug Staljin, nema čovjeka, nema problema.
Naravno, ono sa polonijumom se odnosilo na Litvinenka.
Naravno, ono sa polonijumom se odnosilo na Litvinenka.
- Co0l
#14922 Re: Republika Turska
Sve teroriste su kukavice.sumirprimus wrote:momci tema turska.![]()
-
HobotnicaPLus
#14923 Re: Republika Turska
Bice da je neki stokholmski sindrom u pitanjuBodkin wrote:Nije da nije, slozicu se ali u jednom trenutku u historiji je postojala neka kraljevina bosna koju su turci srusili i jebali nam majku par stotina godina. Ako to nisu okupatori onda moramo izmisliti novu rijec za ovoFudo387 wrote:
-
HobotnicaPLus
#14924 Re: Republika Turska
Za ove koji se raspravljaju o tome da li je USA stvorila ISIS, preporucujem da se vratite nekih pedesetak godina u nazad i malo obratite paznju na to sta su bili interesi saudijskih princeva.
Mislim da ovdje lezi kljuc cijelog sranja koje se na bliskom istoku desava od sedamdesetih godina pa do danas
Mislim da ovdje lezi kljuc cijelog sranja koje se na bliskom istoku desava od sedamdesetih godina pa do danas
- Drvosjeca iz Dejcica
#14925 Re: Republika Turska
Ogrnuti Mladićevim i Karadžićevim šinjelom, štovaoci genocida.Rampage wrote:Kako ide islamofobna bratijo?
Jbte kakav bal povampirene bratije ovdje, nevjerovatno.
Mogu mislit' kako su se danas čitav dan bacale drkice na ovaj teroristički napad u Turskoj. Neki su odmah sinoć počeli s onanisanjem, ništa Nova godina, ovo ono?