Nisi si bio precizan sa odgovorom, vrdas, bijegas al i ovo je, kad se uzmu prijasnja tvoja razmisljanja, dobro !
Veza sa ovom temom koja je naslovljena na Ukrajina je OGROMNA jer ja, osoba koja je cijeli rat provela u BiH a ponajvise u Sarajevu mogu prepoznati gotovo istu matricu koja se dogadjala onda u mojoj drzavi i sada u Ukrajini.
Gotovo u potpunosti je ista paradigma.
Forum je mjesto gdje se komentarisu razne teme, dogadjaji, gdje se cesto dolazi do sukobljavanja misljenja. Ona bi trebala biti relevantna, potkovana istinitim informacijama a takve daju forumasi koji se javljaju pod raznim nick-ovima.
Posto se na ovim vanjsko-politickim temama najvise TI istices, onda se dodje do zakljucka da bi mogao biti neko koga bi trebalo uzeti kao relevantnog sugovornika koji sve teze potkrepljuje istinitim informacijama, dokazima koje je dala bilo koja relevantna svjetska institucija (od UN-a, OBSA, Vijeca Sigurnosti pa do HAGA)itd.
Ako u silnim konverzacijama koje se desavaju na (konkretno) ovom forumu a sada je rijec o ovoj temu pojave se osobe koje NEGIRAJU ono sto se desilo KAO NAS ne tamo negdje vec KOD NAS, tu, ovdje, koje kazu da su muslimani sami sebe granatirali, da su umjesto ljudi na Markalama bili lesevi (svaka slicnost sa danjasnjom izjavom je slucajna
Posto se slazes, kao ono bi, sa vecinom Sarajlija i potvrdio ono sto sam ja napiso prije ovoga, to TEBE ne svrstava u ovo gore navedeno, likove koji se uklapaju u ovu matricu.