Igbala wrote:To Miki, reci mu da ga zovemo Mutavi
spomenuo je neko Fifi i Fufi![]()
![]()
Farma
Moderator: anex
-
electric
#14901 Re: Farma
-
tetaissa
#14902 Re: Farma
ČičineBrčine wrote:Jel neko cu ovo ko je fifi a ko fufi![]()
Hahhahah jeste. Ja vako po stanu
-
Igbala
#14903 Re: Farma
gnjev wrote:Hahaha kaze Miki Filipu znas li da te zovu mutavi ,cito nam forum
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Igbala
#14904 Re: Farma
Ja ništa ne čujem, svi u glas, nabodite fufiće 
- ČičineBrčine
#14905 Re: Farma
prvi put s uzitkom gledam, samo sto ce na kraju ovo dvoje ispast zrtve pred pinkovim kamerama.
-
electric
#14906 Re: Farma
ma nije ovaj Filip uopste los koliko ga je ova ..... uzela pod svoje barem ja immam takav dojamIgbala wrote:Ja ništa ne čujem, svi u glas, nabodite fufiće
- gnjev
#14907 Re: Farma
Kanalisanje Filipa zbog izjava :ja cu pobjediti i ja i Stanija smo 80% farmeIgbala wrote:Ja ništa ne čujem, svi u glas, nabodite fufiće
-
Opalaopa12
#14908 Re: Farma
Kako Goca isfurava ovog debila mutavog HAHAHAHAHAH
Mutavi : Nek umrem ako lazem ..
Goca : Umri
Mutavi : Ali ti lazes ..
Goca : Dobro , onda nek ja umrem
A on se sve vise i vise nervira hahaha
- gnjev
#14910 Re: Farma
Eto nismo debili ipak stari farmeri su dosad nagazili Staniju ,Filipa i Vesnu . Ipak dobro rezonujemo.
- Seljanka
#14911 Re: Farma
Slazem se!electric wrote:ma nije ovaj Filip uopste los koliko ga je ova ..... uzela pod svoje barem ja immam takav dojamIgbala wrote:Ja ništa ne čujem, svi u glas, nabodite fufiće
-
jastuk1
#14912 Re: Farma
Fenomenlano. Goca mi je vazda bila gotivna, zbog ovog majstorstva morat ću glasat za nju ako bude sa fifijem i fufijem u finalu.Opalaopa12 wrote:Kako Goca isfurava ovog debila mutavog HAHAHAHAHAH
![]()
![]()
![]()
![]()
- ČičineBrčine
#14913 Re: Farma
A tarot se usutio zdapi lafo on ce nacepiti Memu i Sha, sakrio se u cose i tisu misu.
- gnjev
#14914 Re: Farma
Ma veceras se pokazalo sve . Daleko su svi ukucani od savrsenog al stari farmeri su direktno uperili prst prema najvecim olosima.ČičineBrčine wrote:A tarot se usutio zdapi lafo on ce nacepiti Memu i Sha, sakrio se u cose i tisu misu.
- ČičineBrčine
#14915 Re: Farma
Naravno a debilko bio vani i lafo on zna sve info s vana, nije se nadao ubacivanju drugih dotuklo ih je ovo al postenski.gnjev wrote:Ma veceras se pokazalo sve . Daleko su svi ukucani od savrsenog al stari farmeri su direktno uperili prst prema najvecim olosima.ČičineBrčine wrote:A tarot se usutio zdapi lafo on ce nacepiti Memu i Sha, sakrio se u cose i tisu misu.
Jos zadruga onako klizeci dopusti iznosenje informacija starim farmerima.
Mene Fico bas pozitivno iznenadio, on i Miki izdominirali.
-
Igbala
#14916 Re: Farma
gnjev wrote:Ma veceras se pokazalo sve . Daleko su svi ukucani od savrsenog al stari farmeri su direktno uperili prst prema najvecim olosima.ČičineBrčine wrote:A tarot se usutio zdapi lafo on ce nacepiti Memu i Sha, sakrio se u cose i tisu misu.
-
Igbala
#14917 Re: Farma
Joj što volim što sam treća smjena, nakon ovoga mogu mirno 
-
Igbala
#14918 Re: Farma
Dule, dobar prijedlog da im zabrane sunčane naočale unutra 
-
Igbala
#14919 Re: Farma
Fufi i Fifi nagaženi od strane svih
Vesna od strane Mikija za nešto u pismu, nisam skontala
Ljuba gazi Tarota
2%
Joj burne noći

Ljuba gazi Tarota
2%
Joj burne noći
- ČičineBrčine
#14920 Re: Farma
Ala se Ljuba nalozila na tarota, dobila inspiraciju 
- gnjev
#14921 Re: Farma
Briefing za jutarnju . Nakon davanja zelenog svjetla od zadruge stari farmeri zapocinju napad. Ficko prvi napada govoreci kako je Stanija dvolicna ali uvidjajuci da to ne tice istu dize stvar na novi nivo . Iznosi informaciju da je Stanija na derneku sa Mirom porucila jebacu Sarenom da ne brine i da je sve ovo samo igra. Ufurava i Memo sa pricomm da je Stanija proracunata i da mu je rekla kako je namjenski trazila LIJEPOG suigraca i istog pronasla u Filipu te se tako nada pridobijanju mladjahne populacije. Darija zadaje K.O. grdeci je za sirenje neistine da je Danijel gej . Filip pokusava neku socijalnu odbranu napadajuci Danijela da se lozi na Staniju i da je pokusao zazvaljiti. To se naravno kosi sa tezom da je isti peder. Miki napada Filipa zbog stava ja sam najbolji govoreci da je u par navrata govorio da ce biti prvi i da su on i Stanija 80% Farme . Poslije prelazi na Vesnu jer je ona bila kivna nakon njegovog pisma poslije izbacivanja koje je okarakterisala kao hvalospjev o samom sebi . Miki je takodjer rekao Filipu da ga napolju zovu MUTAVI.Ako sam sta zaboravio nek doda neko .
- gnjev
#14922 Re: Farma
Miki kad je ispao poslao pismo i jedan dio je isao u fazonu gdje god se okrenete bice dio mene uvijek cu biti uz vas . A Vesna reagovala u smislu da je hvalisavac da preuzima ulogu kao da je on taj koji je sve izgradio na farmi (misleci na fizicke poslove ,sto ustvari i jeste ). I onda je veceras Miki nagazio sa punim pravom.Igbala wrote:Fufi i Fifi nagaženi od strane svih
Ljuba gazi Tarota![]()
![]()
![]()
2%![]()
Joj burne noći![]()
![]()
![]()
![]()
-
Igbala
#14923 Re: Farma
@gnjev
Mislim da nisi ništa zaboravio, samo bih dodala da je Fufica rekla Memi kako je u nekom rijalitiju pobijedio maneken koji je prelijep, a Filip nije baš toliko i kako Filip zna tog manekena...pa iz toga izvukla zaključak da joj treba maneken jer mlada publika pada na ljepotu i ljubavnu priču a sve samo zbog pobjede.
Najjače bilo kada je Filipu malom odgovorila kako je pozdravljanje Šarenog i "ovo je samo igra" bilo davno
pa joj on spustio "ne, bilo je na žurci kada je bila Mira Škorić"
Mislim da nisi ništa zaboravio, samo bih dodala da je Fufica rekla Memi kako je u nekom rijalitiju pobijedio maneken koji je prelijep, a Filip nije baš toliko i kako Filip zna tog manekena...pa iz toga izvukla zaključak da joj treba maneken jer mlada publika pada na ljepotu i ljubavnu priču a sve samo zbog pobjede.
Najjače bilo kada je Filipu malom odgovorila kako je pozdravljanje Šarenog i "ovo je samo igra" bilo davno
pa joj on spustio "ne, bilo je na žurci kada je bila Mira Škorić"
Last edited by Igbala on 03/07/2013 03:30, edited 1 time in total.
-
Igbala
#14924 Re: Farma
gnjev wrote:Miki kad je ispao poslao pismo i jedan dio je isao u fazonu gdje god se okrenete bice dio mene uvijek cu biti uz vas . A Vesna reagovala u smislu da je hvalisavac da preuzima ulogu kao da je on taj koji je sve izgradio na farmi (misleci na fizicke poslove ,sto ustvari i jeste ). I onda je veceras Miki nagazio sa punim pravom.Igbala wrote:Fufi i Fifi nagaženi od strane svih
Ljuba gazi Tarota![]()
![]()
![]()
2%![]()
Joj burne noći![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sjećam se toga, hvala na objašnjenju
- gnjev
#14925 Re: Farma
Np,bio je i ovaj konfllikt Ljuba Tarot u kojem ga je optuzila da je prevrtljivac i lazov ali je kratko trajalo jer glista ne zna potrefit halu a ne da posjeduje umjece rasprave.Igbala wrote:gnjev wrote:Miki kad je ispao poslao pismo i jedan dio je isao u fazonu gdje god se okrenete bice dio mene uvijek cu biti uz vas . A Vesna reagovala u smislu da je hvalisavac da preuzima ulogu kao da je on taj koji je sve izgradio na farmi (misleci na fizicke poslove ,sto ustvari i jeste ). I onda je veceras Miki nagazio sa punim pravom.Igbala wrote:Fufi i Fifi nagaženi od strane svih
Ljuba gazi Tarota![]()
![]()
![]()
2%![]()
Joj burne noći![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sjećam se toga, hvala na objašnjenju