Naravno, kad je ganjao njemacko drzqvljanstvo takva pomoc mu nije trrebala
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#14876 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Znaci Nihad je ocekivao od Barbarica ili koga vec da mu vade rodni list i ovjeravaju po opstini kako bi ga umolili da vrati nase drzavljanstvo?
-
kakavdanakneiskustvu
#14877 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
van Basten wrote:Znaci Nihad je ocekivao od Barbarica ili koga vec da mu vade rodni list i ovjeravaju po opstini kako bi ga umolili da vrati nase drzavljanstvo?![]()
da,zamisli drskosti,nisu zaprijetili nijemcima da nadju nacin da ostavi njihovo a istovremeno i dobije i nase drzavljanstvo bez ikakvog njegovog napora
-
palermo
#14878 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da, ali trčiš li da igraš za drugu reprezentaciju. Ljudski je posvađati se ,. ne slagati se, čak i reći neću igrati za reprezentaciju dok su tu ovi ljudi.....ali otići igrati za neku drugu reprezentaciju.....to je jedan drugi nivo.studeni76 wrote:Ja svom dijetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
Btw koristim logiku od @kakavdanakneiskustvu za sve one sto misle drugacije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14879 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
palermo wrote: Da, ali trčiš li da igraš za drugu reprezentaciju. Ljudski je posvađati se ,. ne slagati se, čak i reći neću igrati za reprezentaciju dok su tu ovi ljudi.....ali otići igrati za neku drugu reprezentaciju.....to je jedan drugi nivo.
-
kakavdanakneiskustvu
#14880 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
palermo wrote:Da, ali trčiš li da igraš za drugu reprezentaciju. Ljudski je posvađati se ,. ne slagati se, čak i reći neću igrati za reprezentaciju dok su tu ovi ljudi.....ali otići igrati za neku drugu reprezentaciju.....to je jedan drugi nivo.studeni76 wrote:Ja svom dijetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
Btw koristim logiku od @kakavdanakneiskustvu za sve one sto misle drugacije
kod nas sve to neki i pravdaju,u srbiji bi npr. teodosića razapeli garantujem da je samo i izjavio da ima namjeru odreci se njihoovg drazavljanstva
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14881 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku 
- Muhamed Đakmić
#14882 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa nije Đedović Vladimir ni AnteVelkoski wrote:Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14883 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa nije ni za poređenja ovo dvoje svakakoMuhamed Đakmić wrote:Pa nije Đedović Vladimir ni AnteVelkoski wrote:Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku
-
kakavdanakneiskustvu
#14884 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Velkoski wrote:Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku
poređenje ti je niđe veze,da ne kazem glupo,govorim o odluci jednog od najboljih kosarkasa da se iz cista mira odrekne drzavljanstva i uzme drzavljanstvo druge drzave i onda optuzuje sve redom zato sto ne moze igrati za repku drzave cijeg se drzavljanstva sam odrekao
je li sad treba nabrajati pripadnike ta dva naroda koji su igrali za nasu reprezentaciju,pa da sam vidis kako ti je glupa ta izjava?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14885 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zapravo, tvoje poređenje je bezvezno zbog milion razloga, ali fakat mi se ne da trošiti nedjelju na ovu raspravu 
-
kakavdanakneiskustvu
#14886 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Velkoski wrote:Zapravo, tvoje poređenje je bezvezno zbog milion razloga, ali fakat mi se ne da trošiti nedjelju na ovu raspravu
ima dana i osim nedjelje,jedva cekam da mi npr. cetvrtkom odgovoris zbog cega je to tako kako tvrdiš
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14887 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Citiraj me u četvrtak, a možda do tad i skontaš zašto se ne može porediti Srbija s BiH, Teodosić s Nihadom i slično. 
Btw
Svako ko može iz ove vukojebine u Njemačku ima moj blagoslov
Btw
-
kakavdanakneiskustvu
#14888 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Velkoski wrote:Citiraj me u četvrtak, a možda do tad i skontaš zašto se ne može porediti Srbija s BiH, Teodosić s Nihadom i slično.
Btw
baš i neću,citirati
ne mora biti srbija i teodosić u pitanju,bilo koja drzava ,bilo koji košarkaš imalo kvalitetan koji je igrao za reorezentaciju,bio bi razapet u medijima da je nešto slično uradio
- bingov buraz
#14889 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šupčina level Emir Preldžić.
-
kakavdanakneiskustvu
#14890 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
sulejmanović navodno napustio cibonu
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
#14892 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U petak, 5. maja, generalni sekretar KS BiH Dubravko Barbarić i direktor muških reprezentativnih selekcija Siniša Kovačević su u Parizu održali radni sastanak sa selektorom muške seniorske selekcije Duškom Vujoševićem. Detaljno je razrađen plan priprema reprezentacije koje počinju 2. jula, te su usaglašeni termini pripremnih utakmica. Službeno su potvrđena imena stručnog štaba od strane selektora Vujoševića koji će činiti prvi pomoćnik Mensur Bajramović, drugi pomoćnik Josip Pandža i kondicioni trener Osman Handžić.
-
north
#14893 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bilo bi bolje da je Velimir Gašić ušao u stručni stab sa Vujoševićem, a ovaj ga je bio zvao...Oni se znaju u dušu, derali su sa Partizanom, I bili bi vjerujem dobar tandem i na našoj klupi...Duško, Mensur I Josip, slučajno da su sva trojica iz različitih konstitutivnih naroda
...Haj mali Pandža je zaslužio da ga se gura na konto zlata sa kadetima, ali ide mi na qrac što sve mora biti po nacionalnom ključu i zastupljenosti pa ćak I u sportu
...Što se mene tiče neka su sva trojica srbi ako su najbolji, to me nikad nije zanimalo, ali kad stalno imaš ovakve podjele pa ko biva nko nije "ugrožen" to jednostavno nije normalno...Iako ova trojka, pogotovo Duško ,nisu baš tolike neznalice..
Elem, fino izgleda stručni stab, pogotovo selektor, samo je pitanje sa kakvim igračima ćemo gurati....Znamo kako se Ivanović nije mogao proslaviti, a vrhunski trener, samo zato jer je imao skupinu igrača koji su se istina borili na EP ali kvaliteta ni na vidiku nije bilo
Elem, fino izgleda stručni stab, pogotovo selektor, samo je pitanje sa kakvim igračima ćemo gurati....Znamo kako se Ivanović nije mogao proslaviti, a vrhunski trener, samo zato jer je imao skupinu igrača koji su se istina borili na EP ali kvaliteta ni na vidiku nije bilo
-
El_comadante
#14894 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
je li ko skontao ako prođemo predkvalifikacije u koju grupu idemo dalje? pošto su vidim nekakve grupe več izvučene.
-
kakavdanakneiskustvu
#14895 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
El_comadante wrote:je li ko skontao ako prođemo predkvalifikacije u koju grupu idemo dalje? pošto su vidim nekakve grupe več izvučene.
mislim da se to jos ne zna
-
El_comadante
#14896 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
recimo ovako na wikipedia stoji:kakavdanakneiskustvu wrote:El_comadante wrote:je li ko skontao ako prođemo predkvalifikacije u koju grupu idemo dalje? pošto su vidim nekakve grupe več izvučene.
mislim da se to jos ne zna
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_FIBA ... n_(Europe)
piše Q1 i Q2 nigdje iz koje grupe gdje.
ja bih volio recimo kad bi bili u grupi B, F ili H
nikako nebih volio A, E ili G.
-
Amirovski
#14897 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zna li ko kako je Nedim Buza i kako ide oporavak?
-
kakavdanakneiskustvu
-
Srebrni
#14899 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Teske rijeci padaju
Barbarić: Harun Mahmutović je krao novac iz Saveza!
http://ba.n1info.com/a155695/Sport-Klub ... aveza.html
Barbarić: Harun Mahmutović je krao novac iz Saveza!
http://ba.n1info.com/a155695/Sport-Klub ... aveza.html
- Point.
#14900 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nek jebu mater svoju i jedan i drugi.