SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- HAVANA
#14876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebo mu ja mater.Eto.Ne znam sta drugo reci.
- insomnia78
#14877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Srecom pa ne zrtvuju vise djevice
- ranger
-
nema me tamo
#14879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mangupski.
A dešavalo se ovo i po Francuskoj, Njemackoj...
Sve na isti nacin još kad dodaš kakvi su naši ne cudi te nista..
Samo sto kod njih dobiju ljudi godina i godina, a kod nas za teška djela dobiješ popisanih 7 godina i izadjes nakon 5...
-
archi_a
#14880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U zatvorskim i pritvorskim jedinicama strazari nisu naoruzani u toku smjene, osim kod pratnje, (to je ustvari standard) ali problem nastaje jer nemamo interventnu zatvorsku jedinicu u pricuvi tokom 24 sata, koja bi se nalazila u posebnom prostoru i djelovala u ovakvim slucajevima ili kod dizanja pobune u celijama.
-
smijesni_ste
#14881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ovo je klošar koji je pljačkao banku kad je poginuo onaj biciklista 
Tek sad su dodali tekst o dotičnom, prvobitno je samo ime bilo pa sam zaguglao
-
nema me tamo
#14882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da, ja se sjebo kad sam procitao da je to bilo davne 2013te..smijesni_ste wrote:Pa ovo je klošar koji je pljačkao banku kad je poginuo onaj biciklista
Al' nikako nisam procitao znaci oni su uzeli 300 hiljada tad i kako su pali?
Da li u ovoj pucnjavi ili poslije toga..
-
smijesni_ste
#14883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tačnije, to je bilo 2015. godine, ali nebitno...
- O'zone
- Globalni moderator
#14884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mora mu se priznat da zna znanje.
- ranger
#14885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sto ih bar ne pobi sviju na smjeni mami im kladionicarsko buregdzijsku
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
In a nutshell...JThomas wrote:neće FGR lEviĆari određivati ljudima gdje će bacati otpad od kurbana. ti ljudi nisu tu što žele da budu, nego su pobjegli od četničke kame.ne simpatišem SDA, ali kad vidim ko ih kritikuje, kad vidim ksenofobiju i zatucanost samozvanih građana - nek' vladaju sto godina.
bajram ljudima pa ih ja odmijenio, da se ne bihuzure...
- O'zone
- Globalni moderator
#14887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Dva incidenta u CZ u vrlo kratkom roku...mislim da bi neko trebao razmisliti o čišćenju personala koji tamo radi. Znam da neće ali....
Dva incidenta u CZ u vrlo kratkom roku...mislim da bi neko trebao razmisliti o čišćenju personala koji tamo radi. Znam da neće ali....
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ko ce ba ocistit focu i rogaticu? sve je to uhljebljeno u drzavnom sektoru i pokriva jedno drugo,oni su i napravili vukojebinu od sarajeva...amiĐići i dajĐići...
-
nema me tamo
#14889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Pa to je mene zanimalo znaci pare nikad nisu vracene..
A kako oni padoše taj dan?
Ubijen je prolaznik biciklista..
Jesu pobjegli pa onda uhvaceni mislim logika je da jesu ako pare nisu pronađene, al' kako ih uhvatise?
- zateznistub
#14890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bitanga_sa_otesa wrote:ko ce ba ocistit focu i rogaticu? sve je to uhljebljeno u drzavnom sektoru i pokriva jedno drugo,oni su i napravili vukojebinu od sarajeva...amiĐići i dajĐići...
-
zipoo
#14891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I treba ovako. Pretvorit ce se ovo u svakodnevnicu.O'zone wrote:Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Za jedno 10 godina ostat ce samo kriminalci i budzetlije. A normalni ce biti turisti u vlastitom gradu
Last edited by zipoo on 03/09/2017 16:51, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to su isti ovi sto istresaju ostatke kurbana po livadama i potocima,navikli po svojim vukojebinama...fujzateznistub wrote:bitanga_sa_otesa wrote:ko ce ba ocistit focu i rogaticu? sve je to uhljebljeno u drzavnom sektoru i pokriva jedno drugo,oni su i napravili vukojebinu od sarajeva...amiĐići i dajĐići...![]()
![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#14893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko se sjećam nisu oni pali taj dan nego možda i sedmicu poslije. čini mi se da su ih uhvatili na osnovu zapaljene Alfe koju su koristili u pljački a koju je uvezla u BiH sestra od ovoga Sejfovića, Alma. Sjećaš se vjerovatno onog presretanja BMW-a od strane specijalaca na okretaljci na Otoci i frke koja je bila taj dan.nema me tamo wrote:O'zone wrote:Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Jesu pobjegli pa onda uhvaceni mislim logika je da jesu ako pare nisu pronađene, al' kako ih uhvatise?
- Logovan
#14894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pustili su jake korijene.bitanga_sa_otesa wrote:ko ce ba ocistit focu i rogaticu? sve je to uhljebljeno u drzavnom sektoru i pokriva jedno drugo,oni su i napravili vukojebinu od sarajeva...amiĐići i dajĐići...
Sejfović bruda, onaj veliki musliman.
-
nema me tamo
#14895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jao kakvi glupani jebote..O'zone wrote:Koliko se sjećam nisu oni pali taj dan nego možda i sedmicu poslije. čini mi se da su ih uhvatili na osnovu zapaljene Alfe koju su koristili u pljački a koju je uvezla u BiH sestra od ovoga Sejfovića, Alma. Sjećaš se vjerovatno onog presretanja BMW-a od strane specijalaca na okretaljci na Otoci i frke koja je bila taj dan.nema me tamo wrote:O'zone wrote:Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Nisu se sjetili da ukradu auto i onda zapale..
- O'zone
- Globalni moderator
#14896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A jbga ovo već jeste svakodnevnica doduše bit će i gore....zipoo wrote:I treba ovako. Pretvorit ce se ovo u svakodnevnicu.O'zone wrote:Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Za jedno 10 godina ostat ce samo kriminalci i budzetlije. A normalni ce biti turisti u vlastitom gradu
A normalni odavno i jesu statistička greška u ovome gradu.
- O'zone
- Globalni moderator
#14897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moram se ispraviti....kupile su auto nisu ga uvezlenema me tamo wrote:
Jao kakvi glupani jebote..
Inspektor Amer Selak jučer je ispričao da su nakon uviđaja na Stojčevcu na mjestu gdje je pronađen zapaljen automobil Alfa Romeo, korišten prilikom pljačke, na osnovu broja šasije otkrili da je posljednji vlasnik Emir Hasečić iz Fojnice.
Hasečić je policiji rekao da je vozilo prodao dvjema ženama putem stranice PIK.ba, a daljim provjerama je otkriveno da profil na stranici pripada Almi Sejfović i Nizami Beširević. Uz pomoć FUP-a, policija je došla do podataka da su njih dvije kontaktirale i Aldijana Talića iz Zenice, od kojeg su kupljena dva pancirna prsluka. Selak je naveo da se izjava koju je nakon privođenja u policiju dala Alma Sejfović u potpunosti poklapala sa dotadašnjim policijskim saznanjima.
- dragma
- Vozim: Pješe
#14898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne kontam što će mu maska!?O'zone wrote:Realno ljudi ukrali 300 000 koje nisu nikad otkrivene/pronađene. Platili čuvare da žmire kako bi on pobjegao jer odakle mu pištolj i maska za maskiranje (navode svjedoci da su oba lika bili maskirani) pucanje je bilo samo za onako da im je eto priprijetio....
Da se nikad ne sazna ko je pobjegao iz zatvora?
-
nema me tamo
#14899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj kakve greške...O'zone wrote:Moram se ispraviti....kupile su auto nisu ga uvezlenema me tamo wrote:
Jao kakvi glupani jebote..
Inspektor Amer Selak jučer je ispričao da su nakon uviđaja na Stojčevcu na mjestu gdje je pronađen zapaljen automobil Alfa Romeo, korišten prilikom pljačke, na osnovu broja šasije otkrili da je posljednji vlasnik Emir Hasečić iz Fojnice.
Hasečić je policiji rekao da je vozilo prodao dvjema ženama putem stranice PIK.ba, a daljim provjerama je otkriveno da profil na stranici pripada Almi Sejfović i Nizami Beširević. Uz pomoć FUP-a, policija je došla do podataka da su njih dvije kontaktirale i Aldijana Talića iz Zenice, od kojeg su kupljena dva pancirna prsluka. Selak je naveo da se izjava koju je nakon privođenja u policiju dala Alma Sejfović u potpunosti poklapala sa dotadašnjim policijskim saznanjima.
- dragma
- Vozim: Pješe
#14900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma vid' ti profesionalca ovog što ga nema anamo
Sumljivo brate, sumljivo...