nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#14876 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj vauvau, ne seri bezveze. Goranov crtež je tačan, ko je pregledao video sa IG kod Amera, može se tačno vidjeti gdje je on završio nakon udesa, a gdje Škoda, tj identično ovom što je nacrtano.
Nemoguće je da je uzeo prvenstvo Škodi, jer je po tome Škoda morala ići debelo preko ograničenja i pokušala uletiti u Ž.V. Kelija, što bi bilo slično onom X5 sa autoputa, jer je to skoro pod 90 skretanje.
Logično je da je Škoda došla iz pravca Mojmila, raspalila Subarua sa leđa i završilo kako je završilo.
Nemoguće je da je uzeo prvenstvo Škodi, jer je po tome Škoda morala ići debelo preko ograničenja i pokušala uletiti u Ž.V. Kelija, što bi bilo slično onom X5 sa autoputa, jer je to skoro pod 90 skretanje.
Logično je da je Škoda došla iz pravca Mojmila, raspalila Subarua sa leđa i završilo kako je završilo.
-
tempuser
#14877 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Crtez je itekako dobar, pjesako ostrvo i znak kruzng toka za suprotni smjer su obiljezeni na obje slike.

Nije bitno sto pojma nemas gdje se dogodilo,, bitno je palamudit napamet 5 dana i na kraju junacki brze-blje pobrisat post...

Nije bitno sto pojma nemas gdje se dogodilo,, bitno je palamudit napamet 5 dana i na kraju junacki brze-blje pobrisat post...
Last edited by tempuser on 26/08/2018 22:20, edited 2 times in total.
-
vernes81
#14878 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nebi puno oko ovog ali bogami kad te neko opali u zadnju karambolku pare su tvoje 
-
vernes81
#14879 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitanga_sa_otesa wrote:smijat se i dalje budalamavernes81 wrote: Nemam pojma sta ce oni al znam sta ces ti![]()

-
tempuser
#14880 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jasno ko dan onome ko ima predstavu gdje i i kako ovo desilo.vernes81 wrote:Nebi puno oko ovog ali bogami kad te neko opali u zadnju karambolku pare su tvoje
Last edited by tempuser on 26/08/2018 22:22, edited 1 time in total.
- drug_profi
#14881 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima i ovo rjesenje.Melo15 wrote: Vec sam jednom pisao kako mi je policajac rekao da bas iz tog razloga "najbolje" je voziti sve vanjskom makar 3 kruga pravio, jer ne mozes dokazati nista i onaj iz unutrasnje je uvijek kriv...
Kako se vidi unutrasnja nakon prvog izlaza postaje vanjska. Jedino sto je bitno je da znas unaprijed gdje zelis izaci.
- basicm
#14882 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A ko je Amer sad u ovoj prici?
-
tempuser
#14883 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Valjda Imprezas moj! 
- zomri
#14884 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne kontam, ako ga je lola udario prednjim lijevim u zadnji desni dok se iskljucivao, zar ga ne bi trebalo zanijeti u kontra stranu nego kako je stao? Kaze u videu da je pasat isao jako brzo (“dvjesta na sat”).
-
vauvau
#14885 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vernes81 wrote:bitanga_sa_otesa wrote:smijat se i dalje budalamavernes81 wrote: Nemam pojma sta ce oni al znam sta ces ti![]()
- basicm
#14886 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa zar nije miralem, pored svih imena od prije? Svaki dan novo imetempuser wrote:Valjda Imprezas moj!
-
vernes81
#14887 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zomri wrote:Ne kontam, ako ga je lola udario prednjim lijevim u zadnji desni dok se iskljucivao, zar ga ne bi trebalo zanijeti u kontra stranu nego kako je stao? Kaze u videu da je pasat isao jako brzo (“dvjesta na sat”).

-
tempuser
#14888 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Onako kako ja predpostavljam da se desilo logicno je kako su auti zavrsili, Skoda udara prednjil lijevim coskom, baca Subarua lijevo, a onda se odbija u desnu trako i nastavlja pravo.zomri wrote:Ne kontam, ako ga je lola udario prednjim lijevim u zadnji desni dok se iskljucivao, zar ga ne bi trebalo zanijeti u kontra stranu nego kako je stao? Kaze u videu da je pasat isao jako brzo (“dvjesta na sat”).

-
tempuser
#14889 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To da uzoritom vau vau olaksamo pracenje tijeka dogadjaja...basicm wrote:Pa zar nije miralem, pored svih imena od prije? Svaki dan novo imetempuser wrote:Valjda Imprezas moj!
- zomri
#14890 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Po ovome ispadne da je Skoda isla unutrasnjom a cini mi se on rece da je on isao unutrasnjom a Skoda vanjskom u videu? Ne uklapa mi se.tempuser wrote:Onako kako ja predpostavljam da se desilo logicno je kako su auti zavrsili, Skoda udara prednjil lijevim coskom, baca Subarua lijevo, a onda se odbija u desnu trako i nastavlja pravo.zomri wrote:Ne kontam, ako ga je lola udario prednjim lijevim u zadnji desni dok se iskljucivao, zar ga ne bi trebalo zanijeti u kontra stranu nego kako je stao? Kaze u videu da je pasat isao jako brzo (“dvjesta na sat”).
- insomnia78
#14891 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj forenzicara jbt
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14892 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pretpostavka je majka svih zajeba
-
vauvau
#14893 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovi iz policije tvrde kako je subaru iz unutrašnje kolovozne trake presjekao putanju ovoj škodi koja je bila u vanjskoj kolovoznoj traci i isključivala se ka Lukavici. Do kontakta je došlo u desnoj traci, imaju tragovi boje, a onda je subaru iz desne trake odgurnut u lijevu traku.
-
tempuser
#14894 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koji iz policije tvrde?vauvau wrote:Ovi iz policije tvrde kako je subaru iz unutrašnje kolovozne trake presjekao putanju ovoj škodi koja je bila u vanjskoj kolovoznoj traci i isključivala se ka Lukavici. Do kontakta je došlo u desnoj traci, imaju tragovi boje, a onda je subaru iz desne trake odgurnut u lijevu traku.
Znas li uopste gdje se nalazi ovaj kruzni tok, gdje je ovdje sljedeci izlaz i gdje je izlaz prema Lukavici?
A onda objasni kako neko moze presjeci put i pri tome biti urader s ledja, a ne bocno?
-
tempuser
#14895 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema razlike da li je isla unutrasnjom ili vanjskom, za krivicu je bitno da je Subarua udarila s ledja, a ne bocno i da je udes bio van kruznog toka (inace bi skuda zavrsila negdje unutar kruznog toka).zomri wrote:Po ovome ispadne da je Skoda isla unutrasnjom a cini mi se on rece da je on isao unutrasnjom a Skoda vanjskom u videu? Ne uklapa mi se.tempuser wrote:Onako kako ja predpostavljam da se desilo logicno je kako su auti zavrsili, Skoda udara prednjil lijevim coskom, baca Subarua lijevo, a onda se odbija u desnu trako i nastavlja pravo.zomri wrote:Ne kontam, ako ga je lola udario prednjim lijevim u zadnji desni dok se iskljucivao, zar ga ne bi trebalo zanijeti u kontra stranu nego kako je stao? Kaze u videu da je pasat isao jako brzo (“dvjesta na sat”).
-
tempuser
#14896 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Predpostavka je majka svih zajeba - rece mudrac koji danima pljuje po majmunu koji je unistio auto, a pojma nema gdje je sudar bio, vrijeda one koji znaju i po potrebi brise svoje komentare! 
Last edited by tempuser on 26/08/2018 23:44, edited 2 times in total.
-
vauvau
#14897 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jao što si ti neki naporan tip.
Dok ondje još nije bilo rotora i dok je pokojni Želimir Vidović još bio živ i zdrav, a vjerojatno si ti tada vozio tutu u rikverc, za Lukavicu se išlo desno, a za Mojmilo lijevo. I Lukavica i Mojmilo su još uvijek gdje su i prije bili, bar su bili večeras, jedino ako se nisu preselili u ovih posljednjih par sati.
Policija kaže to šta kaže, ako ne vjeruješ idi pa pitaj u policijskoj postaji. Možda ti izađu u susret ako budeš tako naporan.
Dok ondje još nije bilo rotora i dok je pokojni Želimir Vidović još bio živ i zdrav, a vjerojatno si ti tada vozio tutu u rikverc, za Lukavicu se išlo desno, a za Mojmilo lijevo. I Lukavica i Mojmilo su još uvijek gdje su i prije bili, bar su bili večeras, jedino ako se nisu preselili u ovih posljednjih par sati.
Policija kaže to šta kaže, ako ne vjeruješ idi pa pitaj u policijskoj postaji. Možda ti izađu u susret ako budeš tako naporan.
- zomri
#14898 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima veze ako je subaru iz unutrasnje izasao iz kruznog u desnu kako vauvau navodi jer je to prekrsaj.tempuser wrote:Nema razlike da li je isla unutrasnjom ili vanjskom, za krivicu je bitno da je Subarua udarila s ledja, a ne bocno i da je udes bio van kruznog toka (inace bi skuda zavrsila negdje unutar kruznog toka).zomri wrote:
Po ovome ispadne da je Skoda isla unutrasnjom a cini mi se on rece da je on isao unutrasnjom a Skoda vanjskom u videu? Ne uklapa mi se.
-
vauvau
#14899 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne može se to objasniti ljudima koji su slijepi kod očiju. 
- bleee_sa
#14900 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A jeste dosadni braćo draga.