I to što kažeš.Throttle wrote:Pa plati marku parkinga, nije stipsa
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Laplace
#14851 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- beni-bu-man
#14852 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Laplace wrote:
I sad, zato što je on škrtica ja moram parkirati deset metara od ulaza?
bolje ti je onda napravi koji krug dok se ne skloni, ne bih te nogice zabolile
- Laplace
#14853 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja se sve nadao da će nam Bakir napraviti drive-in shopping centar, ali ništa od toga izgleda.beni-bu-man wrote:Laplace wrote:
- MOSALJOZE
#14854 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dva autombila idu jedan drugom u susret,na cesti koja nema iscrtanu liniju.Cesta nije u potpunosti asfaltirana,ali se bez problema mogu miomići kombi i putničko vozilo.Eh sad vozim ja danas tom cestom,iz drugog pravca ide ford focus.Ja sam se pomjerio toliko da sam osjetio kako guma prelazi preko pjeska sa strane,a on je imao sigurno jos 30 cm prostora sa svoje strane.Sudarili nam se retrovizori,očito njemu ništa nije bilo jer je odma stisnuo gas i pobjegao.Nema štete ni kod mene,ali ovo je baš šupački bilo..
Mene zanima ko je tu upravu,da smo npr imali sudar ko bi bio kriv?
Ps:prolazim tom cestom svaki dan,i nikad nisam imao problem....
Mene zanima ko je tu upravu,da smo npr imali sudar ko bi bio kriv?
Ps:prolazim tom cestom svaki dan,i nikad nisam imao problem....
- kloniran
#14855 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti si dobar, ja sam morao bjezati s ceste da me ne raznesu jer je bajama malo i metar viska nego pređe u pola moje trake 
- SmokingMan
-
Throttle
#14857 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene je onom cestom za Neum preko Svitave prošle godine zgurao s ceste teretni Iveco kombi. Ne hebe lik živu silu, gazi stotku, ja izletio desnim točkom na šljunak i počeo travu kačit
Unutra žena, beba od godinu dana i ja 
-
NediM17
#14858 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima budala, voze po onoj vukojebini kao da je autoput, ali isto tako ima i vise nego korektne raje, koja znaju skroz stati i skloniti se u stranu.
-
Throttle
#14859 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma velika me muka treba natjerat da opet vozim onom cestom, mala nije imala pasoš a neplanski se otišli okupat 
- beni-bu-man
#14860 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako ono kažu, u jedinstvu je snaga ...... Sebiju svoju silovoLaplace wrote:Ja se sve nadao da će nam Bakir napraviti drive-in shopping centar, ali ništa od toga izgleda.beni-bu-man wrote:Laplace wrote:
-
zdruzdjo
#14861 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
iskreno ja sam cekao neku drive-in dzamiju. udjes autom u veliki nadsvodjeni harem dzamije i ono slozis vozilice ko u saf-ove i onda ispred istih ide se u prave safove.beni-bu-man wrote: Kako ono kažu, u jedinstvu je snaga ...... Sebiju svoju silovo
jedino ne bi smjelo nista iz komunistickih zemalja auta biti. ili iz zemalja gdje se ne pazi o halal certifikatima, da dzematlijama ne pokvari abdest. sta znas sta je rus jeo dok je sastavljao ladu ili amerikanac dok je nekog chevroleta sarafao.
- black
#14862 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pazite dje parkirate, jutros se naslaga par auta u radnickoj, snijeg i malo leda ispod, kocnica i kuckanje na obe strane u parkirana auta, pjehoke sam prolazio 
- Laplace
#14863 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma, samo prije džamije odeš u samouslužnu auto-praonu i uzmeš abdest. Ne mora se ni izlaziti iz auta - treba ići u korak s vremenom.zdruzdjo wrote:iskreno ja sam cekao neku drive-in dzamiju. udjes autom u veliki nadsvodjeni harem dzamije i ono slozis vozilice ko u saf-ove i onda ispred istih ide se u prave safove.beni-bu-man wrote: Kako ono kažu, u jedinstvu je snaga ...... Sebiju svoju silovo
jedino ne bi smjelo nista iz komunistickih zemalja auta biti. ili iz zemalja gdje se ne pazi o halal certifikatima, da dzematlijama ne pokvari abdest. sta znas sta je rus jeo dok je sastavljao ladu ili amerikanac dok je nekog chevroleta sarafao.
- supercali
#14864 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Shvatio sam sto nema drive in dzamija
Onda bi morali parkirati kako treba jer ako ga ukose nisu okrenuti prema meki
Onda bi morali parkirati kako treba jer ako ga ukose nisu okrenuti prema meki
- Laplace
#14865 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Maloprije, dok sam sjedio na WC šolji i mučio se neposlušnim sadržajem debelog crijeva, gledam golfa karavana kako sa parkinga izlazi unazad. Kad se okrenuo, vidio sam da nije očistio zadnje staklo. Ma da, golf driver ne gleda unazad - samo naprijed.
- supercali
#14866 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tebi u wc-u prozori kao u dnevnom do pasa?Laplace wrote:Maloprije, dok sam sjedio na WC šolji i mučio se neposlušnim sadržajem debelog crijeva, gledam golfa karavana kako sa parkinga izlazi unazad. Kad se okrenuo, vidio sam da nije očistio zadnje staklo. Ma da, golf driver ne gleda unazad - samo naprijed.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14867 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to neka staklena hala?
- Laplace
#14868 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neko stavio velik prozor pa muzeverim.supercali wrote:Tebi u wc-u prozori kao u dnevnom do pasa?Laplace wrote:Maloprije, dok sam sjedio na WC šolji i mučio se neposlušnim sadržajem debelog crijeva, gledam golfa karavana kako sa parkinga izlazi unazad. Kad se okrenuo, vidio sam da nije očistio zadnje staklo. Ma da, golf driver ne gleda unazad - samo naprijed.
- Laplace
#14869 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bila staklena bašta pa premanijenjena u staklenu halu.bitanga_sa_otesa wrote:to neka staklena hala?
- basicm
#14870 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma poljska, izmedju dasaka viri.bitanga_sa_otesa wrote:to neka staklena hala?
- bitanga_sa_otesa
- Laplace
#14872 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uozbiljite se, ovo je tema o vozačima koji nas nerviraju, a ne o halama.
Jutros vozi genijalac sa regularno upaljenim oborenim svjetlima. Šta tu nije u redu? Svjetla nisu očipćena - nekoliko centimetara debeo sloj snijega, samo se malo u uglu vidi sa iznutra nešto kao svijetli. Kontam: u čemu je, onda, poenta paliti svjetla?
Maloprije kod Edeke: čovjek uzlazi sa parkinga (unazad na glavni put, ali na to smo već navikli, ipak je golf driver u pitanju). Prolazi kraj mog auta, a ja pažljivo sve pratim. Zašto? Genije nije očistio nijedno staklo, sve bijelo od snijega. Nekim čudom je (valjda) vidio bono ogledalo, uglavnom uspio je da promaši moj auto i pogodi kolovoznu traku.
Nema šta, naši vozači su svi redom članovi MENSA-e.
Jutros vozi genijalac sa regularno upaljenim oborenim svjetlima. Šta tu nije u redu? Svjetla nisu očipćena - nekoliko centimetara debeo sloj snijega, samo se malo u uglu vidi sa iznutra nešto kao svijetli. Kontam: u čemu je, onda, poenta paliti svjetla?
Maloprije kod Edeke: čovjek uzlazi sa parkinga (unazad na glavni put, ali na to smo već navikli, ipak je golf driver u pitanju). Prolazi kraj mog auta, a ja pažljivo sve pratim. Zašto? Genije nije očistio nijedno staklo, sve bijelo od snijega. Nekim čudom je (valjda) vidio bono ogledalo, uglavnom uspio je da promaši moj auto i pogodi kolovoznu traku.
Nema šta, naši vozači su svi redom članovi MENSA-e.
- Dope_Man
#14873 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer gledam situaciju lik se iskljucuje sa stupske petlje u smjeru prema Ilidzi. Iza njega je jos 5-6 auta. I on na samom izlazu s petlje staje da bi neko izasao iz auta i pofino se to razvuklo dok je on lagano usporio niz petlju, pa stao kod pjesackog, pa ovaj dok je izasao, pozdravio se i krenuo (sve vidjeh jer je i tramvaj stajao na stanici). Svo vrijeme iza njega tih 5-6 moraju da cekaju jer idiota ne mogu obici.
Naravno, sve to pored bar 100m trake za ukljucenje duz koje je mogao stati bilo gdje i tako ne smetati ovima iza sebe da nastave put dok on kenja.
Naravno, sve to pored bar 100m trake za ukljucenje duz koje je mogao stati bilo gdje i tako ne smetati ovima iza sebe da nastave put dok on kenja.
- bitanga_sa_otesa
#14874 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tu na stupskoj petlji stalno vidjam idiote koji stanu odmah na pocetku da bi se ukljucili ,a imaju 200m trake za ukljucenje.nije mi jasno kakav moron i slijepac moras biti da to radis...vozim iza debila, on pukne po kocnici i zaustavi se skroz a ima svoju traku

- supercali
#14875 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svaki dan haman iz trake prema as pekari oni skrecu prema malti valjda navikli bili dok je ovo gore bilo zatvoreno a i sve manje je toga al ipak kreten skrene valjda im mrako cekati jebli mater svoju