Preko leđa tako skromnog biračkog tijela Zlakrdija izgradio i političku karijeru i vilu na Poljinama.-LIBERO- wrote:Po meni da, po tebi vjerovatno nisu. U sustni, sve kontra SDA je za mene dovoljno dobra opcija. Cak to i ne krijem
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Corto Maltese
#14851 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-
iz zadnje klupe
#14852 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Znamo gdje je bio Kljujič 2 maja, a gdje taj Kamocaj ( u stvari pojma nemam ko je taj tip)
Zar je vazno koja stranka predlaze koga, zar se ne gledaju osobe ? (znam da sam ocajno naivan, ali stvarno ne razumijem tipove kao libera, "nek nije SDA, pa makar propala drzava"
Zar je vazno koja stranka predlaze koga, zar se ne gledaju osobe ? (znam da sam ocajno naivan, ali stvarno ne razumijem tipove kao libera, "nek nije SDA, pa makar propala drzava"
- Opetja033
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14854 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Noletova školaiz zadnje klupe wrote:Znamo gdje je bio Kljujič 2 maja, a gdje taj Kamocaj ( u stvari pojma nemam ko je taj tip)
Kamočaji je bio na Marin Dvoru, brat mu je bio u ABIH, prvoborac, uzoran, bez mrlje. Igor je bio mali. Tu mu se nema šta zamjeriti, ali ima na uhljebljenju supruge, ima na sumnjivo završenoj školi nakon aktivnog članstva u SDP, ima, ima puno toga..
-
Doktor29
#14855 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
On je profesionalni Srbin (barem mislim), prikladan za sve funkcije...iz zadnje klupe wrote:Znamo gdje je bio Kljujič 2 maja, a gdje taj Kamocaj ( u stvari pojma nemam ko je taj tip)
nije li on nedavno smjenjen sa funkcije direktora nekog biroa i da je na racun toga fasovao neku krivicnu prijavu
-
iz zadnje klupe
#14856 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Bice veoma zanimljivo , jer ce od glasova NS zavisiti ko ce biti gradonacelnik, Sarajevo zadnjih 20 godina zaista nema srece sa gradonacelnicima od SDP-ovih dvojice metuzalema, preko promasenih SDA figura
-
Doktor29
#14857 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sto je najgore SDA je prva izasla i rekla da to treba biti netko tko nije Bosnjak, ona cak nema ni kandidata za tu funkciju ali je bitno da to nije SDAiz zadnje klupe wrote:Znamo gdje je bio Kljujič 2 maja, a gdje taj Kamocaj ( u stvari pojma nemam ko je taj tip)
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14858 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
@Kate samo nemoj ti govoriti o opsjednutosti..znamo se godinam vec
. To koliko ja ne podnosim SDA toliko ti ne podnosis SDP. Sto je naravno tvoje pravo.
A Kljujic je sve sem dobar izbor za mjesto gradonacelnika. Detaljno smo raspravlali o tome...znas sve moje stavove po tom pitanju.
Kamocaji me ne interesuje. Jedan u nizu stranackih bojovnika iz mlade garde. Nisu bitne boje stranaka, sve je to u 5 grama.
@Opetja033...moj stav, po 99% pitanja, i u gradu i u drzavi, se razlikuje od tog sto propagira SDA. Nije li logicno da sam onda protiv njih (vas
). Ne znam sta je tu problematicno i neocekivano. I ne sekiraj se za mene. Ja sam jednostavno, zivotno, stavovima, pogledima na sve sa druge strane barikade. I ne mogu izdati te svoje principe, jer izdao bih sebe.
. hebes truhle kompromise, koje rade sve ove stranke. Ne izdati sebe, to je vrhunac samopostovanja. Vjerovatno to znas i sam.
@doktor29, ti ne zasluzujes bilo koji vid komunikacije i odgovora. Ti si svoj kucni odgoj i nacin komunikacie jako detaljno prezentirao. Zamolio bih te da mi se ne obracas
hvala.
Ako neko zeli nastavak komunikacije, na ovom nivou (pretjerasmo ga u licnom osvrtu ovdje
) moze na nekoj drugoj, adekvatnjoj temi, ili putem PP.
Ovdje idemo u zestoki off.
Kamocaji me ne interesuje. Jedan u nizu stranackih bojovnika iz mlade garde. Nisu bitne boje stranaka, sve je to u 5 grama.
@Opetja033...moj stav, po 99% pitanja, i u gradu i u drzavi, se razlikuje od tog sto propagira SDA. Nije li logicno da sam onda protiv njih (vas
@doktor29, ti ne zasluzujes bilo koji vid komunikacije i odgovora. Ti si svoj kucni odgoj i nacin komunikacie jako detaljno prezentirao. Zamolio bih te da mi se ne obracas
Ako neko zeli nastavak komunikacije, na ovom nivou (pretjerasmo ga u licnom osvrtu ovdje
Ovdje idemo u zestoki off.
- DiplomataSaSela
#14859 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Podsjeti me na izjavu cuvenog ministra sa Alipasinog polja..."Preca mi je partija od drzave" ...iz zadnje klupe wrote:
- Damir_5
#14860 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A kakve su u opste reference kadra centrale, inace koje je nacionalnosti?KatarinaKosaca wrote:
Noletova škola![]()
Kamočaji je bio na Marin Dvoru, brat mu je bio u ABIH, prvoborac, uzoran, bez mrlje. Igor je bio mali. Tu mu se nema šta zamjeriti, ali ima na uhljebljenju supruge, ima na sumnjivo završenoj školi nakon aktivnog članstva u SDP, ima, ima puno toga..
Inace koja svrha birati gradonacelnika, a budzet grada par miliona? Zasto se to napokon ne sredi da grad dobije znacajna sredstva i da se napokon zna odgovorni za grad?
Last edited by Damir_5 on 12/03/2013 18:20, edited 1 time in total.
-
Doktor29
#14861 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ostaje apsolutna nepoznanica zasto je N.S isla sa Fincijem, mislim da su svoja 3. glasa (presudna) mogli puno bolje iskoristiti da dobiju cak i gradonacelnika (osim Fincija)...
-
iz zadnje klupe
#14862 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Na moju veliku zalost, dok god je ovakvih stranaka ko SDP, SDA se ne mora brinuti za svoju buducnost, to je najgore prokletstvo, da je SDP alternativa SDA-u, SDA slobodno moze racunati na opstanak sljedecih 1000 godina 
- Co0l
#14863 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dugo beznacajni izbori ko ovaj gradonacelnika Sarajeva nisu ovoliko komentara pobrali...
-
VjecitiStudent
#14864 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
S koje se onda planete javlja drug predsjednik?Pedja Kojovic wrote:Da.-LIBERO- wrote:Pedja.
Jesu li i vasi vijecnici glasali za ovo troje vec izabranih: Lazovic, Delalic i Gojer???
p.s moze odgovoriti i Zuhric.
p.k.
Gratz: Naša stranka neće ulaziti u političke trgovine
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gratz-na ... /130312137
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14865 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
tačno.....hebote ko da se o referendumskom pitanju iz 92 glasa a ne o ikebaniCo0l wrote:Dugo beznacajni izbori ko ovaj gradonacelnika Sarajeva nisu ovoliko komentara pobrali...
nije mi jasno šta su se ovi SDA Sturmabteilungovci oko ovog nadigli
samo ka dbi se ova tema partila neko sa strane bi skonto da od p.k. nema većeg lopova na dunjaluku a da je NS u protekle 22 godine vlasti sve živo privatizovala i uništila.
šta bi od jednog KUD-a
-
VjecitiStudent
#14866 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sedam (x4) miliona budžetskih parica. Koliko je samo ublehoznih projekata tu moguće napraviti, tendera našteliti, ...JoseMujica wrote:tačno.....hebote ko da se o referendumskom pitanju iz 92 glasa a ne o ikebaniCo0l wrote:Dugo beznacajni izbori ko ovaj gradonacelnika Sarajeva nisu ovoliko komentara pobrali...![]()
nije mi jasno šta su se ovi SDA Sturmabteilungovci oko ovog nadiglizar je baš tolika kriza da se i za ove politički beznačajne funkcije kao bijesni psi trgaju
![]()
samo ka dbi se ova tema partila neko sa strane bi skonto da od p.k. nema većeg lopova na dunjaluku a da je NS u protekle 22 godine vlasti sve živo privatizovala i uništila.
šta bi od jednog KUD-a
- JoseMujica
#14867 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
i zlatne djece zaposliti
doduše i ja sam naivan
... star konj se ne uči orat 
doduše i ja sam naivan
-
VjecitiStudent
#14868 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
I nije tu SDA-jugend jedini, svi su na istom zadatku, uključujući i glavne likove sa ove teme, učesnike "matematičke koalicije".JoseMujica wrote:i zlatne djece zaposliti
doduše i ja sam naivan... star konj se ne uči orat
- JoseMujica
#14869 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
kako nas je ova matematika krenula počet ćemo Miću zvati utemeljiteljem nove političke teorije 
-
Nermin123
#14870 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Libero. Ne postoje nikakvi talovi.Da postoje bilo bi i glasova. Ne ljuti se na Doktora 29,pogledaj mu CV na prvoj strani NS ALL ABOUT samo ce ti se reci.
- GandalfSivi
#14871 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
E regularno sam do danas simpatisao NS, ali sada uvidjam koliko ste jadni (nemam druge rijeci, majke mi). Ne mogu se djeca igrati politike, a to je ono sto se ovdje upravo desava. Ovdje se ide politikom "nas kandidat nije izabran, eh sada mi necemo glasati ni za koga, zajebat cemo cijeli grad barem na dva mjeseca, a mozda i vise". Cak i ne zelim ulaziti u to ko je trebao biti izabran, jer imati bilo kakvog gradonacelnika je puno bolje nego nemati nikako (da zajebemo v.d. gluposti). Realno ste se pokazali kao neodgovorna stranka, a nakon mjeseci (kakvih mjeseci, godina) piskiti kakiti politike, ovo vam je definitivno dno. Nisam htio kritikovati ni kada ste sveli glasacko tijelo na grad Sarajevo, ni kada ste insistirali na tome da metuzalem bude gradonacelnik (kao ono iz reda je "ostalih", i samo da se razumijemo. cak i ne vjerujem u ostale, jer svi smo isti, ali covjek ba 100 godina ima), niti kada ste odlucili ici u koaliciju sa SDA (samo da parafraziram autora ove teme koji nedavno rece da je i Fahro bolji od SDA, jer su ovi vec pokazali da su nesposobni. Sta bi s tim?). Ali u momentu kada gradu treba gradonacelnik (a realno niti jedan od predlozenih nije TOLIKO los), vi sjebajete to, jer "necete da ulazite u politicke trgovine". Ono oprostite na psovki, ali koji kurac radite u politici onda?
-
VjecitiStudent
#14872 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Možeš li nam pojasniti, kakve konkretne koristi grad ima od ove zamjene fikusa?GandalfSivi wrote:Ali u momentu kada gradu treba gradonacelnik
- Paranoid
#14873 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Vidjećeš ko je fikus kad konklava završii kad zaviori bijeli dim...iz lule gosn. Kljujića...VjecitiStudent wrote:Možeš li nam pojasniti, kakve konkretne koristi grad ima od ove zamjene fikusa?GandalfSivi wrote:Ali u momentu kada gradu treba gradonacelnik
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14874 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Interesantni su ovi SDP-reket aršini. Kad je tražena smjena Semihe (žene koju nisam simpatisala), onda je bila haman pa djecoubojica. A sad kad je pijani Batman prespavao mandat sad se njegova uloga ikebana uzima kao standard te funckije..JoseMujica wrote:tačno.....hebote ko da se o referendumskom pitanju iz 92 glasa a ne o ikebani![]()
nije mi jasno šta su se ovi SDA Sturmabteilungovci oko ovog nadiglizar je baš tolika kriza da se i za ove politički beznačajne funkcije kao bijesni psi trgaju
![]()
šta bi od jednog KUD-a
Birala sam te za forumaša godine, iz jednog jedinog razloga. Taj je, da si puno inteligentnije i vještije branio SDP , jer smo godinama bili naviknuti na praznoglavno tumačenje "zadnje slamke spasa", demoniziranja svakog ko zajapureno ne piše o SDP-u i Dragom Vođi, priziva njihovu vlast, piše o glupom narodu itd. Nastavi onako kako si radio, veća je to promidžba za sam SDP nego ovo guslanje koje je tako trivijalno i već puno puta pročitano.
- Banksy
#14875 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Da potpišem,GandalfSivi wrote:
E regularno sam do danas simpatisao NS, ali sada uvidjam koliko ste jadni (nemam druge rijeci, majke mi). Ne mogu se djeca igrati politike, a to je ono sto se ovdje upravo desava. Ovdje se ide politikom "nas kandidat nije izabran, eh sada mi necemo glasati ni za koga, zajebat cemo cijeli grad barem na dva mjeseca, a mozda i vise". Cak i ne zelim ulaziti u to ko je trebao biti izabran, jer imati bilo kakvog gradonacelnika je puno bolje nego nemati nikako (da zajebemo v.d. gluposti). Realno ste se pokazali kao neodgovorna stranka, a nakon mjeseci (kakvih mjeseci, godina) piskiti kakiti politike, ovo vam je definitivno dno.
Nisam htio kritikovati ni kada ste sveli glasacko tijelo na grad Sarajevo, ni kada ste insistirali na tome da metuzalem bude gradonacelnik (kao ono iz reda je "ostalih", i samo da se razumijemo. cak i ne vjerujem u ostale, jer svi smo isti, ali covjek ba 100 godina ima), niti kada ste odlucili ici u koaliciju sa SDA (samo da parafraziram autora ove teme koji nedavno rece da je i Fahro bolji od SDA, jer su ovi vec pokazali da su nesposobni. Sta bi s tim?).
Ali u momentu kada gradu treba gradonacelnik (a realno niti jedan od predlozenih nije TOLIKO los), vi sjebajete to, jer "necete da ulazite u politicke trgovine". Ono oprostite na psovki, ali koji kurac radite u politici onda?
Nevjerovatno je šta rade ...