Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#14851 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Djedovic je bas grohno kao igrac. On sad u bajernu igra 10-15 minuta i par poena po utakmici ima. Ne znam jel povrijedjen, al nije mi zao. Ko ga jebe.
Kad su igrali euroligu prije dvije godine bio im je najbolji igrac, a sad je sa 27 godina i najzreliji. Al ima njemacki pasos boli ga kurac.
Kad su igrali euroligu prije dvije godine bio im je najbolji igrac, a sad je sa 27 godina i najzreliji. Al ima njemacki pasos boli ga kurac.
- omega369
#14852 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Naravno da jeste, nije to nista cudno. Da je petljanac rekao, ljudi, ne mogu moram zbog sebe da sta zaradim, izvinite...nego hinja ona smrdljiva, 2 godine laze i uvija a u stvari zna da nece da igra za reprezentaciju. Jadstrong69 wrote:Velkoski wrote:http://sport1.ba/reprezentacija/general ... i-su/81165Možete ga sasvim legitimno, osobno ili "među rajom", nazvati (neka mi dame oproste na vulgarnosti koja jedina opisuje stvarno stanje stvari) - NAJOBIČNIJIM ŠUPKOM.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opet kazem, mene ne cudi. sve mu se vidi na faci
- PriNc_ba
#14853 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
izasao covjek javno i konkretno rekao sve.
sad cekamo supka da se vadi
sad cekamo supka da se vadi
-
kakavdanakneiskustvu
#14854 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentac ... volje.html
neka pojedinci i dalje đedovića smatraju našim igračem
neka pojedinci i dalje đedovića smatraju našim igračem
- spree
#14855 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
momak je debil i to je understatement. cuj ne zelim, pa onda igrao bi, ali da ne mrdnem prstom. ma mrs.
-
kakavdanakneiskustvu
#14856 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Arminovski wrote:Nisam gledao video. Ja mu ne zamjerim sto ne igra. Sport je igra i sporedna stvar, niko nema absolutnu duznost da igra za domovinu. Bolje da dodje neko ko stvarno hoce. Milije mi je gledati i kad izgubimo sa takvim ljudima. Njemu hvala za ono vrijeme kad je igrao i ako je uradio sta van toga. Ne shvatam ni poentu sto ga konstantno prozivamo, ono godinama kasnije, ko zaljubljeni tinejdzeri kad te ostavi prva cura pa visimo za njom ko da je zlatna. Sta to kaze o nama i onima sto povlace takve stvari konstantno iz naftalina?
tacno,covjek je jednostavno odlucio da nece vise igrati za nas,odrekao se drzavljanstva i na njega vec tri godine treba gledati kao na stranog igrača
-
kakavdanakneiskustvu
#14857 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spree wrote:ma stoji da se idiotski zamarati supkom, ali eto covjeku opet krivo. ok je ne zeljeti igrati za reprezentaciju, ali brate dragi budi posten pa to reci, a ne ono eto nisam znao, sredit' cemo nesto, ja zelim da igram za reprezentaciju. fakat najbolja rijec koja ga opisuje je supak.
ljigavo mu je to,nisam znao,hoću igrati,hocu njemacko, necu se odreci njemackog drzavljanstva,pa opet želim igrati,valjda misli da su svi ovde budale,trebalo se postaviti onako kako se i on postavio,odrekao se svjesno naseg drzavljanstva,znao je sta iz toga proiziilazi,cak i da nije znao mogao je da je htio odreci se njemackog u korist naseg drzavljanstva,nije htio i tu sva prica zavrsava,ne spominjati ga više nikad u smislu igranja za nas,tačka
-
kakavdanakneiskustvu
#14858 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spree wrote:momak je debil i to je understatement. cuj ne zelim, pa onda igrao bi, ali da ne mrdnem prstom. ma mrs.
"Što se tiče igranja za reprezentaciju, ja više nemam ni volje, ni želje, upravo zbog takvih ljudi. Imao sam želju, ali sad je sve to nestalo. Jednostavno ne mogu da nađem motivaciju da nastupim za reprezentaciju kad su ti i takvi ljudi na čelu saveza. Sve je to neki znak. Nije se mojom voljom desilo da ne igram za reprezentaciju. I ja sam bio zatečen. Međutim, ispalo je bolje nego što sam i očekivao. Baš zbog takvih ljudi i zbog takvih izjava, sad znam da sam uradio pravu stvar. Taj Dubravko Barbarić, ako je stvarno koristio taj termin da me nazove. Ja tog čoveka prvenstveno ne znam. Razgovarao sam samo jednom s njim", rekao je Đedović i dodao,
"Samo smo jednom popili kafu i to je bilo sve. Oni očekuju od mene da ja završavam sve papire za dobijanje bosanskog državljanstva i možda su zbog toga uvređeni, jer ja ne želim. Ako je ljudima i selektoru stalo da ja igram za reprezentaciju, neka se i oni potrude. Kad Bono Voks može da dobije nagradu počasnog građanina Sarajeva, zašto Nihad Đedović ne može da dobije pasoš, ne razumem. Ako to ljudima smeta, neka me zovu šup..m, a ja neću prstom da mrdnem da vratim pasoš, zato što, ako sam ja njima potreban, neka to oni urade", zaključio je Đedović.
nije se njegovom voljom desilo da ne igra za repku,neko drugi je to odlučio????
neko drugi bi trebao da se potrudi da on dobije ponovo nase drzavljanstavo???,mrs u p.... m......,i đedović i svi oni koji imajui bilo kakvo opravdanje za njegovo hinsjko,ljigavo,šupačko ponašanje
- spree
#14859 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ma krelac se pogubio. jedna izjava za n1 cini mi se, pa skroz drugacija za klix. valjda ga neko savjetovao u medjuvremenu. uzas zivi. da bogdom nikada nije ni zaigrao za nas. popisam mu se na 10k i na haruna iz mahale. ko ne zeli i ne treba, ali mojne ove ljigavstine. budes covjek i kazes necu, jebe mi se. hocu njemacko drzavljanstvo, hocu lovu i bolji zivot, vozdra. uostalom nije neki ni igrac, posebno koliko se prognoziralo.kakavdanakneiskustvu wrote:spree wrote:momak je debil i to je understatement. cuj ne zelim, pa onda igrao bi, ali da ne mrdnem prstom. ma mrs.
"Što se tiče igranja za reprezentaciju, ja više nemam ni volje, ni želje, upravo zbog takvih ljudi. Imao sam želju, ali sad je sve to nestalo. Jednostavno ne mogu da nađem motivaciju da nastupim za reprezentaciju kad su ti i takvi ljudi na čelu saveza. Sve je to neki znak. Nije se mojom voljom desilo da ne igram za reprezentaciju. I ja sam bio zatečen. Međutim, ispalo je bolje nego što sam i očekivao. Baš zbog takvih ljudi i zbog takvih izjava, sad znam da sam uradio pravu stvar. Taj Dubravko Barbarić, ako je stvarno koristio taj termin da me nazove. Ja tog čoveka prvenstveno ne znam. Razgovarao sam samo jednom s njim", rekao je Đedović i dodao,
"Samo smo jednom popili kafu i to je bilo sve. Oni očekuju od mene da ja završavam sve papire za dobijanje bosanskog državljanstva i možda su zbog toga uvređeni, jer ja ne želim. Ako je ljudima i selektoru stalo da ja igram za reprezentaciju, neka se i oni potrude. Kad Bono Voks može da dobije nagradu počasnog građanina Sarajeva, zašto Nihad Đedović ne može da dobije pasoš, ne razumem. Ako to ljudima smeta, neka me zovu šup..m, a ja neću prstom da mrdnem da vratim pasoš, zato što, ako sam ja njima potreban, neka to oni urade", zaključio je Đedović.
neko drugi bi trebao da se potrudi da on dobije ponovo nase drzavljanstavo???,mrs u p.... m......,i đedović i svi oni koji imajui bilo kakvo opravdanje za njegovo hinsjko,ljigavo,šupačko ponašanje
-
kakavdanakneiskustvu
#14860 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spree wrote:ma krelac se pogubio. jedna izjava za n1 cini mi se, pa skroz drugacija za klix. valjda ga neko savjetovao u medjuvremenu. uzas zivi. da bogdom nikada nije ni zaigrao za nas. popisam mu se na 10k i na haruna iz mahale. ko ne zeli i ne treba, ali mojne ove ljigavstine. budes covjek i kazes necu, jebe mi se. hocu njemacko drzavljanstvo, hocu lovu i bolji zivot, vozdra. uostalom nije neki ni igrac, posebno koliko se prognoziralo.kakavdanakneiskustvu wrote:spree wrote:momak je debil i to je understatement. cuj ne zelim, pa onda igrao bi, ali da ne mrdnem prstom. ma mrs.
- amar1994
#14861 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spree wrote:ma krelac se pogubio. jedna izjava za n1 cini mi se, pa skroz drugacija za klix. valjda ga neko savjetovao u medjuvremenu. uzas zivi. da bogdom nikada nije ni zaigrao za nas. popisam mu se na 10k i na haruna iz mahale. ko ne zeli i ne treba, ali mojne ove ljigavstine. budes covjek i kazes necu, jebe mi se. hocu njemacko drzavljanstvo, hocu lovu i bolji zivot, vozdra. uostalom nije neki ni igrac, posebno koliko se prognoziralo.kakavdanakneiskustvu wrote:spree wrote:momak je debil i to je understatement. cuj ne zelim, pa onda igrao bi, ali da ne mrdnem prstom. ma mrs.
ma papak i on , brzo je zaboravio gdje je naucio da igra kosarke i ko mu je dao sansu sa 16god
bravo , nista posebno , cak nije ni prosjek
- Raigor Stonehoof
#14862 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bogati ko da je Kobe Bryant himself, jest se ufuro da nam je potreban. Ako tebi nije čast predstavljati zemlju gdje si rođen, nego očekuješ da te neko moli za to, mrš ŠUPČINO i ne trebaš nam.
- shake69
#14863 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kako zamjeriti Bojanu Bogdanovicu iz Mostara, Ognjenu Kuzmicu iz Doboja etc. koji ne zele igrati za BiH kad Nihad iz Visegrada trazi razloge da ne igra? Stvarno me razocarao, sve sam mislio da ovo nije istina.
Treba se okrenuti mladjim igracima koji zele igrati pod zastavom BiH pa makar godinama ne vidjeli nikakvog ozbiljnog velikog takmicenja a ovu pricu o Djedovicu pokusati zaboraviti i ne spominjati njegovo ime.
Treba se okrenuti mladjim igracima koji zele igrati pod zastavom BiH pa makar godinama ne vidjeli nikakvog ozbiljnog velikog takmicenja a ovu pricu o Djedovicu pokusati zaboraviti i ne spominjati njegovo ime.
- amar1994
#14864 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
goran suton takodjeshake69 wrote:Kako zamjeriti Bojanu Bogdanovicu iz Mostara, Ognjenu Kuzmicu iz Doboja etc. koji ne zele igrati za BiH kad Nihad iz Visegrada trazi razloge da ne igra? Stvarno me razocarao, sve sam mislio da ovo nije istina.
- Bosanski_kralj
#14865 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jebem ja njemu mamu koja ga okoti.
- p206
#14866 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jesu li ovi iz saveza prirodno netalentovani da daju izjave, ili treniraju po 6 sati dnevno po Baketovom programu
Ovakvim izjavama ne samo da tjeraju Đedovića nego i sve ostale košarkaše.
-
kakavdanakneiskustvu
#14867 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
p206 wrote:Jesu li ovi iz saveza prirodno netalentovani da daju izjave, ili treniraju po 6 sati dnevno po Baketovom programu![]()
đedovića niko nije otjerao,on je sam odabrao da ode i sam se odrekao naseg drzavljanstva
-
kakavdanakneiskustvu
- bingov buraz
#14869 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dobar decko,haustorce,znam mu roditelje divni ljudi
Harun Mahmutovic o slucaju Djedovic.
Harun Mahmutovic o slucaju Djedovic.
- studeni76
#14870 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja svom dijetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
Btw koristim logiku od @kakavdanakneiskustvu za sve one sto misle drugacije
-
kakavdanakneiskustvu
#14871 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
studeni76 wrote:Ja svom dijetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
igra se za reprezentaciju svoje drzave,ne za barbariće,navijače,ko hoće,a ko neće odrekne se drzavljanstva i uzme vdrzavljanstvo druge države sve ko fol ne znajući da u toj situaciji ne može više igrati za dotadašnju reprezentaciju
- MOSALJOZE
#14872 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Aha,igra se za reprezentaciju nije bitno ko je u savezu.
Hmmm ima još takvih slučajeva
Hmmm ima još takvih slučajeva
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14873 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Život je puno komplikovaniji od 'nije bitno ko je na vlasti'. Uostalom, sve je lahko iz naše perspektive, nikada nećemo znati kako je na okupljanjima, treninzima i slično. 
-
kakavdanakneiskustvu
#14874 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
da,sve to stoji,njegovo je pravo da se odrekne drzvaljanstva i uzme bilo koje drugo,ali je ljigavo što je govoripo da su svi drugi krvi zato što ne može igrati za nas,pa svaka budala zna da ne možeš igrati za repku drzave cije drzavljanstvo nemas
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#14875 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
100% se slažemstudeni76 wrote:Ja svom dijetetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
savezi kao privatne firme, navijači puni gnjeva i mržnje