Smatrajul ih amerikancima to ja tebe pitammoonca wrote:.niko im to ne zamjera- setaju se u 'haljinama i kapicama po mallu' niko ih ne pogleda pogrdno ... grade centre cak i drzava donira novac za iste - da im omoguci sto ugodnije vrijeme..insomnia78 wrote: Rade radnje samo sto se oni ne uklapaju.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- insomnia78
#14851 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Fudo387
#14852 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Halo bona, trudna zena...kakvo ponasanje zasluzuje da je izresetas? Ima snimak.moonca wrote:
heh - imaju pravila ponasanja kada te policajac zaustavi -- to svi znaju ..
Kad je bijelkinju tako umlatio?
U kakvom la la landu vi zivite?
Cekaj da truNp dobije sljedece izbore, svi cemo u koncetracioni logor, bice ti onda ohmygosh i kapucino u starbaksu.
Ustvari, necemo svi, ja odoh na Vlasic ovce cuvat.
-
detroit-mercy
#14853 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Meanwhile in Visegrad, jel treba da ti postam sliku.Fudo387 wrote:Ama bolan, ne kazem ja da ti u svemu ne funkcionises ko neki egzoticni hrast, al de...detroit-mercy wrote:Drzavljanstvo kaze da jesamFudo387 wrote:
Cuj kakve veze ima esl?
Pa sta znaci esl?
JesiL Amer il nisi?![]()
Ne znam koji vam je vise kurac sa tim stranac, stranac.
Stvar je kako te neko drustvo prihvaca ili ne prihvaca i to je citava poenta jesi li stranca. Otidji da zivis u Gacko pa ces vidjeti jesi li stranac ili domaci.
Po drzavi ti kuljaju privatne milicije u maskirnim uniformama, haj medju njih i reci, hi, my name is Mufid, I’m American. Hos al u qrcu. Drzi se posla, prvih omajgoshova sto si im bio na svadbi i bices ok.
Inace ovuda po ulicama ferceraju privatne milicije ne smijes oka izmolit. Odes u banku, radi treba zamotana, odese u prodavnicu radi treba zamota, u bolnici pola doktora zamotano
Super, najbolje je zavuci se u kakav lokalnu BH birtiju i onda sa rajom sa sanka kukati kako smo neshavceni i niko nas ne razumije
-
Fudo387
#14854 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti’s prvi fasovat zato sto si im uzeo dobar poso.detroit-mercy wrote: Meanwhile in Visegrad, jel treba da ti postam sliku.
Inace ovuda po ulicama ferceraju privatne milicije ne smijes oka izmolit. Odes u banku, radi treba zamotana, odese u prodavnicu radi treba zamota, u bolnici pola doktora zamotano. Vozis kroz Sterling Heights ili Dearborn svak druga reklama na arapskom
.
Super, najbolje je zavuci se u kakav lokalnu BH birtiju i onda sa rajom sa sanka kukati kako smo neshavceni i niko nas ne razumije.
Paz’ sha ti kaem.
- pustopoljina
#14855 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tebe puca midlife crisis na najjaceFudo387 wrote:Pa one trebe sto kad ih ufatis za guzicu vicu ohmygosh, ili kad truNp pobijedi, one opet vicu ohmygosh, ili kad im odes na svadbu i doneses im gurabija, one vicu ohmygosh this isssss sooooo niceeee...bizi bona, sveB ja to posamaro da smijem od zakona.pustopoljina wrote:Ko su omajgoshovi?Fudo387 wrote:
Ama bolan, ne kazem ja da ti u svemu ne funkcionises ko neki egzoticni hrast, al de...![]()
Po drzavi ti kuljaju privatne milicije u maskirnim uniformama, haj medju njih i reci, hi, my name is Mufid, I’m American. Hos al u qrcu. Drzi se posla, prvih omajgoshova sto si im bio na svadbi i bices ok.egzoticni hrast
![]()
De, fudo, pokreni YouTube kanal: brada, topless i pricaj ove svoje utiske, o'ma cu se pretplatiti
I feel you...kinda
Cita se kao moj pms
-
detroit-mercy
#14856 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jebi ga, ko je znao ili imao informaciju na vrijeme. Ljudi su uzimali bud zasto zemlju ili one rusevine, sad trehaju milioneHAVANA wrote:Mene bi vise zanimao regulacioni plan sarajeva kako ce se razvijati slijedecih 10 godina.Da uzmem kakve zemlje.detroit-mercy wrote:Rasni nemiri 68me, grad su napustili bijelci i presli sjeverno od 8mile (famozna Eminemova). Tada su ti nastali jedni od najprosperitetnijih gradova u USA u sjevernim/zapadnim predgradjima. Jako interesantna istorija grada, uspona i pada ali u zadnjih desetak godina imas ponovo jedan zalet u razvoju grada, tako da ce za nekih 10-15 godina biti jako interesantno vidjeti na sta ce to sve izaci. Koga interesuju ovkave teme mislim da je jako interesantno za malo zaroviti po tome.madner wrote:Inace je to bio nekad najbogatiji grad u USA. Ali promjenila se struktura stanovnistva zbog posla, dosli divlji i otjerali pitome.
-
Fudo387
#14857 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
animals wrote:Ako si Haskic familije, onda te razumijem..Fudo387 wrote:Reci im druze tisucar s kim posla imaju, da se ne zalete bezze na prangiju.animals wrote:Odkud ti znas za Vecerisku..
Posti si malo opicen, onda si Haskic
Dobro je, nisi zaboravio kako braco buba.
- insomnia78
-
Fudo387
#14859 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jel fakat tako izgleda?pustopoljina wrote: Tebe puca midlife crisis na najjace![]()
I feel you...kinda
Cita se kao moj pms
Eto ti si mi draga, postovacu iskren odgovor.
- pustopoljina
#14860 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Izgleda da ti svi i sve ide na qFudo387 wrote:Jel fakat tako izgleda?pustopoljina wrote: Tebe puca midlife crisis na najjace![]()
I feel you...kinda
Cita se kao moj pms
Onaj dio o godinama i familiji izuzimam. To je tako i nikako drugacije.
-
detroit-mercy
#14861 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nidje ti necesFudo387 wrote:Halo bona, trudna zena...kakvo ponasanje zasluzuje da je izresetas? Ima snimak.moonca wrote:
Cekaj da truNp dobije sljedece izbore, svi cemo u koncetracioni logor, bice ti onda ohmygosh i kapucino u starbaksu.
Ustvari, necemo svi, ja odoh na Vlasic ovce cuvat.
Sta bi da nam je presjednikovica ko u onog Francuza
- pustopoljina
#14862 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ova bica nize svEsti (aka nazif gljiva) na ignore.Fudo387 wrote:Jel fakat tako izgleda?pustopoljina wrote: Tebe puca midlife crisis na najjace![]()
I feel you...kinda
Cita se kao moj pms
- insomnia78
#14863 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa i ja bi da se mora umakati u nju. Srecom to jos nije obavezno pa ostajemdetroit-mercy wrote:Nidje ti necesFudo387 wrote:Halo bona, trudna zena...kakvo ponasanje zasluzuje da je izresetas? Ima snimak.moonca wrote:
Ustvari, necemo svi, ja odoh na Vlasic ovce cuvat., jos ces ti ispratiti Melaniji i dodatni mandat
i poslije nje jos dosta precjednika, inshallah
.
Sta bi da nam je presjednikovica ko u onog Francuza, ja bi odma u Bosnu pobjegao
.
- pustopoljina
#14864 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Totalno ste bezveze.
Vama, naravno, 25ogodisnji sixpack ostaje do stote posebno tebi sa onim pivom

Vama, naravno, 25ogodisnji sixpack ostaje do stote posebno tebi sa onim pivom
-
moonca
#14865 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
.s kim se ti druzish
- insomnia78
#14866 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jebo sixpack. To je za gejpedere i metroseksualcepustopoljina wrote:Totalno ste bezveze.
Vama, naravno, 25ogodisnji sixpack ostaje do stote posebno tebi sa onim pivom![]()
-
Fudo387
#14867 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zaljubio sam se u tebe.pustopoljina wrote:Izgleda da ti svi i sve ide na qFudo387 wrote:Jel fakat tako izgleda?pustopoljina wrote: Tebe puca midlife crisis na najjace![]()
I feel you...kinda
Cita se kao moj pms
Eto ti si mi draga, postovacu iskren odgovor.![]()
Fala ti.
- pustopoljina
#14868 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jucer gledam, mislim da je zlovenac, na nekoj bausteli: uzvera se covjek na onoj skeli na drugi sprat uz one sipke. Oci mi ostadose 
- insomnia78
#14869 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Idi Fudo skokni do texasa na viskic jebo te suplja

-
Fudo387
#14870 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nemrem sad, ramazan.insomnia78 wrote:Idi Fudo skokni do texasa na viskic jebo te suplja
- insomnia78
#14871 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ih pa to mogu i oni sa trbuhom. Iskustvo je cudopustopoljina wrote:Jucer gledam, mislim da je zlovenac, na nekoj bausteli: uzvera se covjek na onoj skeli na drugi sprat uz one sipke. Oci mi ostadose
- insomnia78
#14872 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mozda imaju i halal program. Ipak je to USA. Evo moonca kaze prave vam centre da vam ne bude dosadnoFudo387 wrote:Nemrem sad, ramazan.insomnia78 wrote:Idi Fudo skokni do texasa na viskic jebo te suplja
-
Fudo387
#14873 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad zlovenca to zapadne, mos mislit dje su nasi.pustopoljina wrote:Jucer gledam, mislim da je zlovenac, na nekoj bausteli: uzvera se covjek na onoj skeli na drugi sprat uz one sipke. Oci mi ostadose
NeB ja na oTaj baustel, lijepe vlasicke ovcice.
- pustopoljina
#14874 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Eh, da smo se ranije sreli, sad bi ohmygoshovali zajednoFudo387 wrote:Zaljubio sam se u tebe.pustopoljina wrote: Izgleda da ti svi i sve ide na q![]()
Fala ti.
Pardon, samarali iste
Last edited by pustopoljina on 16/05/2019 20:09, edited 1 time in total.
- insomnia78
#14875 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Fudo387 wrote:Kad zlovenca to zapadne, mos mislit dje su nasi.pustopoljina wrote:Jucer gledam, mislim da je zlovenac, na nekoj bausteli: uzvera se covjek na onoj skeli na drugi sprat uz one sipke. Oci mi ostadose
NeB ja na oTaj baustel, lijepe vlasicke ovcice.