Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se sasrala
koji im je kurac
što sad vatromet
kifla se vratio sa hadža?
šta?
Znaci zastao sam na momenat da promislim zbog cega je sad i nisam mogao doci do zakljucka..
Svako malo neki vatromet, joj sve je naopako ne treba vise ni pricat koliko je naopako samo treba zivit pakao.
ja se sasrala
koji im je kurac
što sad vatromet
kifla se vratio sa hadža?
šta?
Znaci zastao sam na momenat da promislim zbog cega je sad i nisam mogao doci do zakljucka..
Svako malo neki vatromet, joj sve je naopako ne treba vise ni pricat koliko je naopako samo treba zivit pakao.
Jedino može biti ovo:
U sklopu manifestacije "Dani kulture Istanbula", večeras je u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine održan koncert Orkestra grada Istanbula.
Jedni ti direktno i indirektno podrzavaju stranku na vlasti, finansiraju kojekava sumnjiva NVO, drugi ti bankama poklopili drzavu i otimaju radnu snagu koju si ti obrazovao....
Od zla oca i gore matere, okupacija drugim sredstvima, okupatori jedni i drugi.
Ne razumijes kretanja u glavnom gradu i metropoli, da puca po Marin Dvoru moglo bi se reci da neki neumjereni radikal opet roka po americkoj ambasadi... ali kako su u pitanju Velesici, najvjerovatnije neka sandzacka svadba ili su se neka dva havera pomarisali u kafani.
Neku noc ore Velesici i K. Brdo, mjesto radnje Velesici, sa jedne strane burazer narkoman, sa druge drugi burazer i njegova zena, psovke na temu "prodo si stan od matere, sta jos hoces, crko dabogda, dabogda te rak izjeo, e jebacu ja vama majku kad tad" i tako dalje.
neće FGR lEviĆari određivati ljudima gdje će bacati otpad od kurbana. ti ljudi nisu tu što žele da budu, nego su pobjegli od četničke kame.ne simpatišem SDA, ali kad vidim ko ih kritikuje, kad vidim ksenofobiju i zatucanost samozvanih građana - nek' vladaju sto godina.
bajram ljudima pa ih ja odmijenio, da se ne bihuzure...