burgundy wrote:
Trump mi se sviđa jer ima stav,ima principe.Stavovi od 80-ih do danas su se malo promijenili.Drago mi je što je kao autsajder pobijedio,zato što su mu se smijali,pa im je začepio usta svima.Ne boji se reć svoje mišljenje iako to može uzburkat javnost.Naravno ima ispada i gafova, čovjek je na kraju krajeva.Za nekoga bez političkog bekgraunda,zna se predsjednički postavit.
Znaci da Trump ima principe tipa "hajmo potpuno otvoriti granicu" pustati milion ljudi godisnje kao azilante, ti bi to podrzao jer "ima svoje principe"? Jest al u kurcu. Trump ti se svidja jer gaji iste sentimente kao i ti. A to o njegovoj principijelnosti od 80-ih do ovamo...govorimo o covjeku koji je promjenio 3 partije od tada, bio major Democratic donor, isao po kojekakvim veseljima sa vodecim Demokratskim glavesinama...Nema sta, principijelan covjek.

Inace poduga je lista ljudi koje je hvalio da bi ih ssamo par mjeseci kasnije pljuvao . Principijelan nema sta.
Ne boji se reci svoje misljenje, ah, budi siguran da se boji. Samo sto ne zelis ni da znas boga kakva stvarno misljenja ima. A da se zna "predsjednicki postaviti", ja ne znam u kom ti univerzumu zivis pa ti se bilo sta sto je uradio Trump cini predsjednickim? Ali dobro, za nekog ko misli da je Trump postovan u svijetu, iako mu se taj svijet smije u lice, i ne cudi sto ti se Trump cini predsjednickim.
Ono, paralelni univerzum al dobro.