odatle joj indeks i spisak predmeta u njemu
e, a odakle joj ocjene
Čudi me da hrvatsko novinarstvo ne kopa malo o ovome. Zanimljivo bi bilo vidjeti čiji je kadar na čelu zagrebačkog MEF-a.uglavnomja wrote: ↑05/07/2021 16:21 pa upisala je to u martu 93., to je rekao i onaj pajt, ali nije isla na predavanja, nakon par mjeseci otisla u tursku
e, a odakle joj ocjene![]()
https://direktno.hr/direkt/ovih-50-lije ... iji-29823/JanuaryJones wrote: ↑05/07/2021 16:23Čudi me da hrvatsko novinarstvo ne kopa malo o ovome. Zanimljivo bi bilo vidjeti čiji je kadar na čelu zagrebačkog MEF-a.uglavnomja wrote: ↑05/07/2021 16:21 pa upisala je to u martu 93., to je rekao i onaj pajt, ali nije isla na predavanja, nakon par mjeseci otisla u tursku
e, a odakle joj ocjene![]()
Zna se. Ako ništa, pušu neki drugi vjetrovi po Zagrebu i iskreno se nadam da neće proći ovo falsifikovanje.mk ultra wrote: ↑05/07/2021 16:29https://direktno.hr/direkt/ovih-50-lije ... iji-29823/JanuaryJones wrote: ↑05/07/2021 16:23
Čudi me da hrvatsko novinarstvo ne kopa malo o ovome. Zanimljivo bi bilo vidjeti čiji je kadar na čelu zagrebačkog MEF-a.
redni broj 20
mada u čitavu tu filozofiju u kojoj ona nema orginal dokument kod sebe već neke potvrde od strane profesora da je polagala ispite
takve potvrde ne daje profesor već ustanova, i to se plaća na svakom fakultetu. i nemoguće je takvu potvrdu da ne možeš dobiti ako nisi sumljiv.![]()
Ja bih se ušutio i čekao. Ovdje ljudi lako pređu na druge teme, rijetko ko glumi pit-bula, zagrize i ne pušta. Da, novinari takođe, posebno oni brzo odustanu.Dozer wrote: ↑05/07/2021 15:09 Tacno tako. Oprobano na X primjera i stvari. Princip jednostavan:
1. Klepaj, muljaj, suti...
2. Ako nas provale, probaj se izvaditi cvrstim gardom i javnim tvrdnjama da je sve laz, izmisljenim i laznim kontra argumentima, upri prstom u nekoga drugog za neku drugu aferu (prebaci krivicu),blabla.
3. Ako se sve nastavi i iskopaju se dokazi, jednostavno se usuti i pusti da prodje vrijeme Ovaj narod je glup i vrlo brzo ce sve zaboraviti.
4. Ako prica i dalje ne nestaje - pokreni etno-nacional-vjerske teme i udri na patriotizam, ugzozenost od drugih i trecih, majorizaciju, povratnike (ne znam samo sta ce od sad, nema vise Fatine crkve...)
Ovo je taj jednostavni mehanizam koji oni koriste vec 30 godina. I jedni, i drugi, i treci.
Pa, ne umiru ljudi na Rebru nego u KCUS-u. Naravno da im je Severina interesantnija.JohnnyS wrote: ↑05/07/2021 16:35 Mislim da u Hrvatskoj možda 2% ljudi zna tko je Sebija Izetbegović, a i to sam puno rekao (evo hrvatski autocorrect na mobitelu pretvara Sebija u Srbija, i to je zanimljivo), zato nitko od novina ne prenosi više od agencijskih vijesti. Zanimljiviji je kudikamo Severinin razvod
JanuaryJones wrote: ↑05/07/2021 16:32Zna se. Ako ništa, pušu neki drugi vjetrovi po Zagrebu i iskreno se nadam da neće proći ovo falsifikovanje.mk ultra wrote: ↑05/07/2021 16:29
https://direktno.hr/direkt/ovih-50-lije ... iji-29823/
redni broj 20
mada u čitavu tu filozofiju u kojoj ona nema orginal dokument kod sebe već neke potvrde od strane profesora da je polagala ispite
takve potvrde ne daje profesor već ustanova, i to se plaća na svakom fakultetu. i nemoguće je takvu potvrdu da ne možeš dobiti ako nisi sumljiv.![]()
Prvo su rekli da je nema zavedene, sad kazi da je ima. Znaci, ide Izborni zakon.

Dozer wrote: ↑05/07/2021 15:09 Tacno tako. Oprobano na X primjera i stvari. Princip jednostavan:
2. Ako nas provale, probaj se izvaditi cvrstim gardom i javnim tvrdnjama da je sve laz, izmisljenim i laznim kontra argumentima, upri prstom u nekoga drugog za neku drugu aferu (prebaci krivicu),blabla.
3. Ako se sve nastavi i iskopaju se dokazi, jednostavno se usuti i pusti da prodje vrijeme Ovaj narod je glup i vrlo brzo ce sve zaboraviti.
4. Ako prica i dalje ne nestaje - pokreni etno-nacional-vjerske teme i udri na patriotizam, ugzozenost od drugih i trecih, majorizaciju, povratnike (ne znam samo sta ce od sad, nema vise Fatine crkve...)
Ovo je taj jednostavni mehanizam koji oni koriste vec 30 godina. I jedni, i drugi, i treci.

Tako je jedan privatnik gazdu zvali, kao radnici protestovali. Nisu dobili platu 4 mjeseca. I sef zove gazdu, sefe protestuju ovi, obustavili rad. Kaze sef, jesu li bas ozbiljni? Nista dat ces im po 100 maraka i dosta im. Za 5 minuta zove ponovo kaze, tacno me grize nesto, dat ces ti njima po 50 maraka i javi. Javlja sef gazdi, kaze evo rade.pici wrote: ↑05/07/2021 17:57Dozer wrote: ↑05/07/2021 15:09 Tacno tako. Oprobano na X primjera i stvari. Princip jednostavan:
Ovo je taj jednostavni mehanizam koji oni koriste vec 30 godina. I jedni, i drugi, i treci.![]()
Kutija topsa, kila kafe i kocke i Bosanci su već zaboravili (i oprostili) sve to.Dozer wrote: ↑06/07/2021 13:42 Ma nema originalnih diploma, nista nakon osnovnog studija. Samo kopije bez pecata.
Zato je Bakir sad najavio kandidaturu za Predsjednistvo. Valja narod skrenuti sa svega ovoga oko zeninih diploma i zabaviti ga necim drugim. A cime bolje ako ne supljom o Bosnjacima, Srbima i Hrvatima, ugrozenosti, majorizaciji, "teskim" borbama za opstanak BiH i slicnim prdimahovinama...
Neće biti hurmi?konami666 wrote: ↑06/07/2021 14:57Kutija topsa, kila kafe i kocke i Bosanci su već zaboravili (i oprostili) sve to.Dozer wrote: ↑06/07/2021 13:42 Ma nema originalnih diploma, nista nakon osnovnog studija. Samo kopije bez pecata.
Zato je Bakir sad najavio kandidaturu za Predsjednistvo. Valja narod skrenuti sa svega ovoga oko zeninih diploma i zabaviti ga necim drugim. A cime bolje ako ne supljom o Bosnjacima, Srbima i Hrvatima, ugrozenosti, majorizaciji, "teskim" borbama za opstanak BiH i slicnim prdimahovinama...
Ako i nakon svih ovih afera ridjobradi pobijedi, stvarno nas treba poravnat bagerima, da ne postojimo.Dozer wrote: ↑06/07/2021 13:42 Ma nema originalnih diploma, nista nakon osnovnog studija. Samo kopije bez pecata.