Republika Turska

Post Reply
Rampage

#14851 Re: Republika Turska

Post by Rampage »

animals wrote:
Rampage wrote:
Bobi wrote:@Rampage,
jesi dobar :D, iako ovo nije parlament molio bih te da biraš riječi ?

L.p.
Dobar, hvala Bogu, malo mamurluka nakon "najluđe noći" ali sve pod kontrolom, ti?

Da, oprosti što sam smetnuo s uma da se NE moraju birati riječi samo onda kad se piše protiv muslimana i islama, ili kad se ismijavaju Bosna i Bošnjaci.

Čuvaj ti tu bratiju, nemoj da im fali dlaka s glave.
Odkud ti slavis cafirsku Novu. :D
Otkako je svijeta i vijeka.

Dođi bolan slobodno u Sarajevo, ili u bilo koji drugi grad u kojem ima Bosne, vidjet ćeš da nismo ni blizu onakvi kakvim nas vama prikazuju.

Sretna Nova :thumbup:
sargon

#14852 Re: Republika Turska

Post by sargon »

Bodkin wrote:
sargon wrote:Jesil' ti fakat ozbiljan il' se zezas? :-)

A znas da su turci bili okupatori?
Nisu naravno. Ovo je njihova zemlja bila koju su prepustii ilirima i slavenima na koristenje koju hiljadu godina prije nego sto se oni vrate
Cekaj zar nisu Slaveni okupatori na Ilirskoj zemlji? :) Sta kad bi ti jedan Albanac rekao da su Srbi ustvari okupatori na njihovoj zemlji?

Frcamo se terminima druze...
aratet

#14853 Re: Republika Turska

Post by aratet »

sargon wrote:
Bodkin wrote:

Nisu naravno. Ovo je njihova zemlja bila koju su prepustii ilirima i slavenima na koristenje koju hiljadu godina prije nego sto se oni vrate
Cekaj zar nisu Slaveni okupatori na Ilirskoj zemlji? :) Sta kad bi ti jedan Albanac rekao da su Srbi ustvari okupatori na njihovoj zemlji?

Albanci su sa Bliskog istoka takodje.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#14854 Re: Republika Turska

Post by Bobi »

@Rampaga,
slobodno prijavi bilo koji post koji je danas napisan na ovoj temi a ismijava islam , Bosnu i bošnjake.
zrakomlat

#14855 Re: Republika Turska

Post by zrakomlat »

aratet wrote:
Black swan wrote:sport me ne zanima :mrgreen: pogotovo turski
turska me zanima samo kao arheolosko nalaziste prvobitnih misijskih putovanja...i marijine kuce
OK, poenta je da su neki od najboljih sportista Turske svih vremena asimilirani i porijeklom su s ovih prostora, mislim da je i sam Hakan Sukur porijeklom sa Kosova, nisam siguran.

Sjecam se jednog njihovog golmana od prije 15-20 godina, Ömer Çatkıç, ubijedi me da nije nas. :D
Ko je Hakan Sukur?

:lol:
aratet

#14856 Re: Republika Turska

Post by aratet »

zrakomlat wrote:
aratet wrote:
Black swan wrote:sport me ne zanima :mrgreen: pogotovo turski
turska me zanima samo kao arheolosko nalaziste prvobitnih misijskih putovanja...i marijine kuce
OK, poenta je da su neki od najboljih sportista Turske svih vremena asimilirani i porijeklom su s ovih prostora, mislim da je i sam Hakan Sukur porijeklom sa Kosova, nisam siguran.

Sjecam se jednog njihovog golmana od prije 15-20 godina, Ömer Çatkıç, ubijedi me da nije nas. :D
Ko je Hakan Sukur?

:lol:
Navodno, procitao "onu" knjigu. :D
animals

#14857 Re: Republika Turska

Post by animals »

Rampage wrote:
Otkako je svijeta i vijeka.

Dođi bolan slobodno u Sarajevo, ili u bilo koji drugi grad u kojem ima Bosne, vidjet ćeš da nismo ni blizu onakvi kakvim nas vama prikazuju.

Sretna Nova :thumbup:
Bio svugdje..znam ja to i bez tebe..i ja sam Bosanac..
Hvala takodjer...
Kikibombona

#14858 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Turska je sinoc u sklopu novogodisnjeg programa granatirala jedno kurdsko selo u Siriji. Ranjeno je dvoje djece.

Danas su zatvorili prvi i jedini institut za kurdski jezik. Ruse sve pred sobom.

Drzavni terorizam ne jenjava, akumuliraju ogromnu mrznju. TAK je najavio pakao za AKP, vojsku i policiju u ovoj godini.

Turska klizi u haos i anarhiju. Svaki naredni dan pod vlascu AKP je katastrofa za turski narod.

I stvarno je bizarno i morbidno sve ovo... uoci nove godine...
Turkish Ministry for Religious said in a statement that celebrating New Year's Eve is 'illegitimate and not part of the Turkish tradition'
In last the days ultra-nationalists organised rallies against celebration of New Year's Eve. Tonight people celebrating New Year were killed
Image

Turskom narodu zelim da se oslobodi diktstora Erdogana radi mira i stabilnosti. Neka ga strefi srcani, bilo sta, veliki broj zivota ce biti spasen.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#14859 Re: Republika Turska

Post by Bobi »

Pa dragi Kiki ti si ovo i predvidio... :roll:
Kikibombona

#14860 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Bobi wrote:Pa dragi Kiki ti si ovo i predvidio... :roll:
Da sam sujevjeran, pomislio bih da sam baksuzirao. :-)

Strasno je ovo, prestrasno. Diljem svijeta ludaci se dive teroristickim napadima i mastaju da urade isto. Budalu koja odluci ubijati tesko je zaustaviti. Rodila se jedna opasna ideologija zla. Ne znam cemu ovo vodi... nicemu dobrom sigurno...

Nuzno je uspostaviti mir na BI. Dok je nasilja, terorizam ce bujati. Imena poput Erdogan, Putin, Tramp, Dzonson, Natanjahu i dr. ne ulijevaju povjerenje.
Gojeni H

#14861 Re: Republika Turska

Post by Gojeni H »

Kikibombona wrote:
Amerikanci su imali saznanja koja su podijelili sa Turcima, ali u moru dojva, ova nazalost nije shvacena ozibljno. Turske sluzbe moraju raditi bolje.
Reina owner says US consulate warned of an imminent attack 7-10 days ago, heavy police security was deployed but to no effect. Blames cops.
Ameri nisu znali gdje ce se tacno napad izvesti. Istanbul nije Sarajevo. Ogroman grad sa ogromnim brojem hotela, restorana i barova.
Challenger__

#14862 Re: Republika Turska

Post by Challenger__ »

Kikibombona wrote:Imena poput Erdogan, Putin, Tramp, Dzonson, Natanjahu i dr. ne ulijevaju povjerenje.
A šta je sa onim bilmezom Obumom? Ulijeva li on povjerenje? Mislim ako ulijeva da 20-og rentamo kakve narikače...
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#14863 Re: Republika Turska

Post by japin_mutapi »

pkk i isil udruženo drmaju tursku žestoko
Kikibombona

#14864 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Challenger__ wrote:
Kikibombona wrote:Imena poput Erdogan, Putin, Tramp, Dzonson, Natanjahu i dr. ne ulijevaju povjerenje.
A šta je sa onim bilmezom Obumom? Ulijeva li on povjerenje? Mislim ako ulijeva da 20-og rentamo kakve narikače...
Obama je bivsi. Njegova vladavina je zavrsena i ostat ce upamcen kao jedan od gorih prdsjednika Amerike.

Tramp nimalo ne ulijeva povjerenje. Nadam se da me osjecaj vara.

Inace... Ovaj lik bi mogao biti ubica, jedan od clanova ISILove 'Turkistan brigade'...

Image
Challenger__

#14865 Re: Republika Turska

Post by Challenger__ »

japin_mutapi wrote:pkk i isil udruženo drmaju tursku žestoko
Sve su ovo posljedice duboko nepromišljene i pogrešne antisirijske politike koju je Ankara vodila od oktobra 2011. Povratni, bumerang efekat te, po Siriju, Tursku i regiju, katastrofalne politike.
Bodkin

#14866 Re: Republika Turska

Post by Bodkin »

sargon wrote:
Bodkin wrote:

Reci ti nama onda ovako, ko je prvi na ovoj zemlji nasoj bio.
A drugo, sta su po tebi turci onda ovdje bili?
insomnia78

#14867 Re: Republika Turska

Post by insomnia78 »

Cuj ko. Pa koja je ono Dvanaeste, dvanaeste Turke isterala
Trinaeste, trinaeste pred Bugare stala
Fudo387

#14868 Re: Republika Turska

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:Reci ti nama onda ovako, ko je prvi na ovoj zemlji nasoj bio.
Mislis na vrijeme prije ameba? :D
GAU8

#14869 Re: Republika Turska

Post by GAU8 »

burgundy wrote:
GAU8 wrote:
burgundy wrote:@ kikiku nisi smijesan,vidim smeta ti Turska i ne zanimaju nas ta tvoja kurdska prava,Odzalan ti kuci bio.
Kakvo plitko generalizovanje.
Pkk-ovac.
IdiJot
Fudo387

#14870 Re: Republika Turska

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
Pravicete ga od blata kad ovaj hajvan sa militantnom klikom kojom se okruzio i zvanicno uzjasi.
Challenger__

#14871 Re: Republika Turska

Post by Challenger__ »

Fudo387 wrote:Pravicete ga od blata kad ovaj hajvan sa militantnom klikom kojom se okruzio i zvanicno uzjasi.
Stanovnici: Libije, Sirije, Iraka, Ukrajine, pa i Turske, te milionske migrantske mase, neće za sigurno. Po njih gori, teško da može doći.
Fudo387

#14872 Re: Republika Turska

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
Fudo387 wrote:Pravicete ga od blata kad ovaj hajvan sa militantnom klikom kojom se okruzio i zvanicno uzjasi.
Stanovnici: Libije, Sirije, Iraka, Ukrajine, pa i Turske, te milionske migrnstke mase, neće za sigurno. Po njih gori, teško da može postojati.
Sacekajmo prve executive orders. Ovo sto sad prezivljavaju moglo bi biti blagostanje u poredjenju sa onim sta kretenu moze pasti na pamet.
Mada si poprilicno nekorektan kad za sve sto im se desava pripisujes iskljucivo Obami.
Mohamad Sissoko

#14873 Re: Republika Turska

Post by Mohamad Sissoko »

Bodkin wrote:

Reci ti nama onda ovako, ko je prvi na ovoj zemlji nasoj bio.
A drugo, sta su po tebi turci onda ovdje bili?
EksperDi kazu pravoslavno krštene amebe.
Last edited by Mohamad Sissoko on 01/01/2017 20:21, edited 1 time in total.
Bodkin

#14874 Re: Republika Turska

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
Bodkin wrote:Reci ti nama onda ovako, ko je prvi na ovoj zemlji nasoj bio.
Mislis na vrijeme prije ameba? :D
Ako izuzmemo srbe koji su jel, stariji od ameba, koji od ovih ostalih su prvi bili tu.
Jer pazi, turci su pojam definicije okupatora ali vidim da oni ipak nisu pa me zanima po kojem osnovu. Mozda su im iliri ostavili ove prostore u amanet :D
Bodkin

#14875 Re: Republika Turska

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
Challenger__ wrote:
Stanovnici: Libije, Sirije, Iraka, Ukrajine, pa i Turske, te milionske migrnstke mase, neće za sigurno. Po njih gori, teško da može postojati.
Sacekajmo prve executive orders. Ovo sto sad prezivljavaju moglo bi biti blagostanje u poredjenju sa onim sta kretenu moze pasti na pamet.
Mada si poprilicno nekorektan kad za sve sto im se desava pripisujes iskljucivo Obami.
Od pocetka je tako. Ima neki nadimak za njega za koji ne kontam zasto je uvreda al eto.
Sranje u iraku nije obama zapoceo. Za sranje u siriji nije sam kriv. Ukrajina?? Turska??
Post Reply