- Ovako: već sam se jednom okoristio sjajnom rečenicom sa Nosarinog profila koja glasi: "
zemlja lažnih vjernika i još lažnijih Valtera". Sirija je izbacila na površinu sve lažne vjernike i sve lažne Valtere širom planete zemlje. Ne interesujete me, ne interesuje me vaše "mišljenje", ništa me vaše ne interesuje. Samo se vi, lažni vjernici i lažni Valteri mašalajte, mene i meni slične zaobiđite.
_________
- povodom svega se oglasila
Vesna iz Alepa i dala svoje viđenje:
+ 35 Vesna1: 15:26 16.06.13'
Ovi sizofreni umovi su se zaista otkacili.Naumili su da ovaj deo sveta,jednostavno obrisu sa karte i, to tako hladnokrvno i bez razmisljanja o posledicama.To znaci samo jedno,da im je svest toliko suzena i da su zaista pretnja celom covecanstvu!Mada,cenim sto su konacno prestali da palamude i,otvoreno,onako muski rekli" Da,mi hocemo da u Siriji tece more krvi,da,mi hocemo da naoruzamo umerene koljace,da,mi hocemo da sto vise civila pogine (pozeljno sto vise dece),da,mi hocemo da vam porusimo zemlju do temelja i, konacno,da mi hocemo da vam instaliramo vladu koja ce nam klececi lizati dupe a vama,dragi Sirijci,od zivota napraviti pakao"! Arapska Liga na celu sa ovim balavim majmunom Morsijem je utonula u sopstveni glib i unizila i svoje poreklo i veru!Sirija je opalila takvu samarcinu istim tim drzavama,svojim ponosom,dostojanstvom i ponasanjem!Pa,sta onda raditi?! Boriti se i ne pokleknuti! U ovoj svetoj zemlji se vodi krvava bitka izmedju ratnika svetlosti i ratnika tame.Ovo nisam napisala tek tako,zivim ovde,zato znam da je ovo nesto mnogo jace i vece od samog Zla.Ako ste pomislili da su Sirijci mozda klonuli duhom,ne,nisu i nece.Vojska je dodatno osnazena ogromnom podrskom koju dobija od ovih hrabrih,postenih,vrednih i bogobojazljivih ljudi.Neka bude ono sto biti mora,mi smo spremni.Pozdrav svima!