Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opasno isčekujem LED sijalice Led je koristan kada je toplo, a LED je koristan i kada je toplo i kada je hladno, hehe
Krenulo je dalje
13.06.2017 14:48:54 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Otprema pisama na carinu - UVOZ
Prije je pisalo Otprema pošiljki... a sada piše Otprema pisama i vjerovatno Otprema paketa ako su u pitanju paketi.
Aha evo ima i poruka da je carinu otislo ima li i tebi
EDIT tek sam ustao pa ne citam kako treba, evo vidim da je i tvoje otislo na carinu, sta su nam ovo svima poslali pisma na carinu, joj dok to oni sada zavrse da hoce bogdom do kraja sedmice
Prošli put kada mi je pošiljka otišla na carinu zadržala se manje od 72h, otišla u Ponedjeljak pred mrak, vratila se u Četvrtak iza 11h, valjda se neće ni ova duže zadržati pa da može stići u poštu do Subote, lahko mi je otići i preuzeti kada je već tu.
Pozdrav raja, isplati li se naručivati računare preko Ebaya? Npr. Želim da naručim Macbook 2015 jer ne želim ovdje da ga kupujem za 2,5k. Naravno, ne želim refurbishede, nego novu mašinu. Jel money saving, realno i tako dalje?
ima li neko da je kupovao sa alija i onda placao carinu, zanima me sta im odnesete mimo izvoda iz banke, jer ovdje nema paypala nego direktno placanje sa kartice, da li da samo uradim screen shot artikla i isprintam?
@jahac96 Kakava je situacija, evo u mene su počeli da evidentiraju u 7:50h.
14.06.2017 07:50:34 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Record item customs information (Inb)
Mehemed wrote:@jahac96 Kakava je situacija, evo u mene su počeli da evidentiraju u 7:50h.
14.06.2017 07:50:34 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Record item customs information (Inb)
Identicna haha, samo sto je kod mene nesto vrijednije ja cu morati placati carinu, pa dok se to sve zavrsi... godina
diablobih wrote:Ja sam im samo isprintao sliku transakcije sa stranice i odnio. Prihvatili normala.
To mi se vise svidja, jer po tome imaju sve i pise i cijena i adresa i podaci i cak pise i tracking broj da znaju za koju se posiljku odnosi, a nesto ne bih da nosim izvod citavog mjeseca nekome tamo....
pirpa wrote:sta im znaci ... Record item customs information (Inb)
Znas li ti ili neko drugi, s obzirom na to da vec po trackingu vidim da mi je nesto otislo na carinu ali jos me nisu ni zvali ni ti poslali pismo, a zivim blizu carine mogu li ja da im odma odnesem dokaze o placanju da ne cekam njihove pozive ili jos gore pismo jer dok to oni posalju i dok to stigne proci ce barem 2 dana
jel iko ikad vraćao šta od ovih kupljenih stvari? prije mjesec dana naručio xiaomi yi action kameru, juče stiglo, ali ima problem hardwerske prirode, ne radi kako treba bluetooth i wifi za povezivanje sa aplikacijom...i sad bi trebo to da vrnem nazad? ima li ko kakvih iskusatava sa vraćanjem? znam da su oni paketi skupi za slanje BH poštom, da li može ono vazdušno pismo ili koverta jer je to skoro tiput jeftinije?