Budzet Grada je oko 7 miliona, znaci nema govora o desetinama miliona..VjecitiStudent wrote:Najpoštenije bi bilo potpuno ukinuti ovu gradsku upravu, potpuno nepotrebnu birokratiju koja svake godine na sebe trosi desetine miliona.Genije wrote:ja opet mislim da bi bilo najpoštenije
sve izbore na svim nivoima vršiti ždrijebanjem
makar ćemo uštedit silne pare za predizborne plakate
i ono kobajagi tv predstavljanje
a sva ista *ovanca
u pet deka
Ali nista slicno o tome neces cuti od NS, fotelja je i njima draga koliko god ona suvisna bila.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- mirsek
#14826 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-
Doktor29
#14827 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
To je za vrijeme vladavine Betmena, prije njega je bio 25 ili vise
-
VjecitiStudent
#14828 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sabinu ce prvu birati, ostali nek se snalaze kako znaju.udrch wrote:može li Peđa biti izabran za zamjenika gradonačelnika..
nije mi jasno kako će Sabina da prihvati poziciju koja pripada Bošnjacima, diskriminiraće je u stranci nakon toga..
sad tek vidim koja je ubleha kandidovanje Fincija..pa on nema šanse iz razloga, jer ko bi mu to trebao dati svoje mjesto..jal srbi, jal bošnjaci, jal hrvati..
-
VjecitiStudent
#14829 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Grad je u milosti Kantona, dobije onoliko koliko Kantonu pretekne.mirsek wrote:Budzet Grada je oko 7 miliona, znaci nema govora o desetinama miliona..VjecitiStudent wrote:Najpoštenije bi bilo potpuno ukinuti ovu gradsku upravu, potpuno nepotrebnu birokratiju koja svake godine na sebe trosi desetine miliona.Genije wrote:ja opet mislim da bi bilo najpoštenije
a sva ista *ovanca
u pet deka
Ali nista slicno o tome neces cuti od NS, fotelja je i njima draga koliko god ona suvisna bila.
No, cak i ovih proslogodisnjih "mizernih" sedam miliona bi izlijecilo barem sedamdesetoro bolesne djece, za cije lijecenje "nema para".
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14830 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
skonta ste li povratak Grade
Nadmoćan, unatoč najezdi
Poganluka svjetskoga i ovdašnjega
posta Grado zamjenik predsjedtaelja GV-a.
Nadmoćan, unatoč najezdi
-
StupskaBitanga
#14831 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
to onaj nije me sramota da živim s Bošnjacima
-
VjecitiStudent
#14832 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pušimo mi, svima njima.JoseMujica wrote:skonta ste li povratak Grade![]()
Nadmoćan, unatoč najezdi
-
Doktor29
#14833 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kada su svi pomislili da je dosao njegov kraj i da ce se konacno posvetiti reziji on je uskrsnuo jos jednom, pokazao zlobnicima da ovo njegov kraj nije ni blizu...JoseMujica wrote:skonta ste li povratak Grade![]()
Nadmoćan, unatoč najezdi
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14834 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
svega mi ne bi ni mene bilo za ove pareStupskaBitanga wrote:to onaj nije me sramota da živim s Bošnjacima
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14835 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja.
Jesu li i vasi vijecnici glasali za ovo troje vec izabranih: Lazovic, Delalic i Gojer???
p.s moze odgovoriti i Zuhric.
Jesu li i vasi vijecnici glasali za ovo troje vec izabranih: Lazovic, Delalic i Gojer???
-
Doktor29
#14836 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Finci nije prosao, Nasa Stranka ce podrzati u drugom krugu..,.....
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14837 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Razočarali bi me da ne podrže Kamočaja.. Onako baš je po njihovom ukusu.. Mlad bio kad je počeo rat, ne zna da priča, partija mu sredila školu, probio se po nacionalnoj pripadnosti. Po cv-u idealan NS-ovac beza alata, zanata, teme i ideje.. Pomalo i kraducka 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#14838 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Grad je siromašan taman i da košta "samo" 700.000 hlijada....mirsek wrote:Budzet Grada je oko 7 miliona, znaci nema govora o desetinama miliona..VjecitiStudent wrote:Najpoštenije bi bilo potpuno ukinuti ovu gradsku upravu, potpuno nepotrebnu birokratiju koja svake godine na sebe trosi desetine miliona.Genije wrote:ja opet mislim da bi bilo najpoštenije
a sva ista *ovanca
u pet deka
-
Pedja Kojovic
#14839 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Da.-LIBERO- wrote:Pedja.
p.k.
- KatarinaKosaca
#14840 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Izjava kandidata NS-a. Još da mi objasni kako i po čemu je bio ugrožen kao ostali, dok je rat proveo u Izreelu i posliej uhljebljen, dok ljudi koji su krvarili za ovu zemlju(koliko god ovo otrcano zvučalo) obilazi biroe za zapošljavanjeisam siguran da je Sarajevo spremno da vođenje prepusti nekome iz reda Ostalih.
Demagog, oportunista i drznik.. pravi NS kadar.. pa neka me optuže za anticionizam još, ne bi me iznanadilo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14841 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sada kada je Kljujic udomio i pozicionirao svoju nevjencanu suprugu, bio bi red da i on dobije mjesto gradonacelnika.
Apelujem da vjecnike NS da podrze Stjepana.
Apelujem da vjecnike NS da podrze Stjepana.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#14842 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A oni (SDU,SDA, SBIH) vas ispalili i to hladno.Pedja Kojovic wrote:Da.-LIBERO- wrote:Pedja.
p.k.
Sa kim vi talove pravite i koga izglasavate to je tuzno....
Edit:
Jakob Finci imao je 3 glasa za, 23 protiv i 1 suzdržan
-
StupskaBitanga
#14843 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kad NS podrzi Kljuica sve ce biti jasno
- Opetja033
#14844 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A Finci i Kamocaji su ono kao bolja opcija od Kljuica.-LIBERO- wrote: Sa kim vi talove pravite i koga izglasavate to je tuzno....![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#14845 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Po meni da, po tebi vjerovatno nisu. U sustni, sve kontra SDA je za mene dovoljno dobra opcija. Cak to i ne krijem 
- KatarinaKosaca
#14846 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nije što ne kriješ, nego što drugima spočitavaš "opsjednutost". E, pa onda je minimalno dati i drugima pravo da imaju sve što ide protiv .... pa nekoga, to ne činiš, ali još jedna od mnogih nedosljednosti.-LIBERO- wrote:Po meni da, po tebi vjerovatno nisu. U sustni, sve kontra SDA je za mene dovoljno dobra opcija. Cak to i ne krijem
A po čemu je Kamočaji (koji je by the way jednako uhljebio suprugu iz Laktaša) bolji od Kljujića. Sem provjerene podrške dezerterima koju daješ, možda nam otkriješ još nešto
- Opetja033
#14847 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kakva opsjednutost. Buraz moj lijepi, zaradices cir na zeludcu jal' ce te hercika opaliti u 40.-toj jer SDA je tu da ostane. Uvijek medju najvecim strankama u BiH, uvijek medju onima koje se pitaju, uvijek sa polugama vlasti. Narod zna.-LIBERO- wrote:Po meni da, po tebi vjerovatno nisu. U sustni, sve kontra SDA je za mene dovoljno dobra opcija. Cak to i ne krijem
Ne znam kako je srljati iz razocarenja u razocarenje kada su ti politicki idoli u pitanju. Od SDP-a, preko NS-a, pa sutra i Komsica... Svi se oni okrecu oko jedne konstante: SDA.
P.S. Sad vjerovatno znas kako je bilo antikomunistima 4 i po banke.
-
Doktor29
#14848 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ja ne kontam sto je SDA i SDU izdale NS...od pocetka nisu podrzavali FincijaKatarinaKosaca wrote:Nije što ne kriješ, nego što drugima spočitavaš "opsjednutost". E, pa onda je minimalno dati i drugima pravo da imaju sve što ide protiv .... pa nekoga, to ne činiš, ali još jedna od mnogih nedosljednosti.-LIBERO- wrote:Po meni da, po tebi vjerovatno nisu. U sustni, sve kontra SDA je za mene dovoljno dobra opcija. Cak to i ne krijem
A po čemu je Kamočaji (koji je by the way jednako uhljebio suprugu iz Laktaša) bolji od Kljujića. Sem provjerene podrške dezerterima koju daješ, možda nam otkriješ još nešto
-
Doktor29
#14849 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Stvarno je opsjednut kao malo tko, mrzi SDAOpetja033 wrote:Kakva opsjednutost. Buraz moj lijepi, zaradices cir na zeludcu jal' ce te hercika opaliti u 40.-toj jer SDA je tu da ostane. Uvijek medju najvecim strankama u BiH, uvijek medju onima koje se pitaju, uvijek sa polugama vlasti. Narod zna.-LIBERO- wrote:Po meni da, po tebi vjerovatno nisu. U sustni, sve kontra SDA je za mene dovoljno dobra opcija. Cak to i ne krijem![]()
Ne znam kako je srljati iz razocarenja u razocarenje kada su ti politicki idoli u pitanju. Od SDP-a, preko NS-a, pa sutra i Komsica... Svi se oni okrecu oko jedne konstante: SDA.
P.S. Sad vjerovatno znas kako je bilo antikomunistima 4 i po banke.
- KatarinaKosaca
#14850 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ima on pravo mrziti koga hoće. Zabrinjavajuće je što glorificira dezertere, po meni je to čin protiv BIH (**bo SDA u tome), spominje kao Kljujićevu suprugu,a "slučajno" zaboravi Kamočajevu, i puno toga on slučajno zaboravi, pa onda mrtav hladan optužuje forumaše za opsjednutos (meni je to napisao toliko puta, da sad ne vadim). Kad mu se odgovori onda je obavezan odgovor "Što si se ti mene svezala"Doktor29 wrote:Stvarno je opsjednut kao malo tko, mrzi SDA![]()
![]()
Tako @LIbero po ko zna koji put sa različitim aršinima