Love, lies & Records, vjerovali ili ne serija o maticarima..Svega su udrobili, meni je super za sad
http://www.imdb.com/title/tt6664704/
Moderator: _BataZiv_0809

desni wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:starija serija,ja tek odgledao prvu sezonu,isplati se pogledati
http://www.imdb.com/title/tt0106028/Baltimorska ubistva
Đe iskopa ovu seriju, prije nekih 20 godina gledo
.
Odlična serija o istragama ubistava u Baltimoru. Nezaboravna scena mi ostala ona kad detektiv Frank Pembleton preživljava moždani udar dok ispituje osumnjičenika. Galami on na osumnjičenika i odjednom zatrokira čovjek, ne može da progovori.
jbg,tek sad nasao vremena da je odgledam,cuo ovde na forumu za tu seriju na temi o seriji žica
gdje si ti to mogao prije 20 godina gledati,na nasim tv stanicama ne znam da je bilo?
kakavdanakneiskustvu wrote:
iz koje je sezone ova epizoda?
desni wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
iz koje je sezone ova epizoda?Zaboravio sam ali sveznajući gugl kaže kraj četvrte. Gledaš li American Horror Story?
Dark odlicna serija a i u pravu si za slicnost glumaca..irac300 wrote:Zacudo, meni je bilo lako pohvatat likove u Dark, a inace sam truba po tom pitanju. Npr. GoT i poslije toliko godina jos ne znam sepet likova po imenu.![]()
Ovdje su odlicno odradili izbor glumaca, ovi mladji stvarno lice na starije, pa cak i ako nisi zapamtio ime, po izgledu prepoznas ko je u pitanju.
Uglavnom, serija mi je super.
kakavdanakneiskustvu wrote:desni wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
iz koje je sezone ova epizoda?Zaboravio sam ali sveznajući gugl kaže kraj četvrte. Gledaš li American Horror Story?
hvala,ne gledam više,mislim da sam gledao prve tri sezone,zašto?
desni wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
hvala,ne gledam više,mislim da sam gledao prve tri sezone,zašto?
Fina je, a ako gotivis glavnog glumca bice ti onda i vrhchino wrote:Jel neko gledao Sneaky Pete?
kakavdanakneiskustvu wrote:desni wrote:Nije loša ova sedma sezona.
glumi li iko iz prvih sezona,lange,ona mala roberts,poulsonova?
desni wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:desni wrote:Nije loša ova sedma sezona.
glumi li iko iz prvih sezona,lange,ona mala roberts,poulsonova?Glumi Paulson, Peters od ekipe iz ranijih sezona.
Dark bas zanimljiva serija..Puno bolje epizode na njemackom nego one sinhronizovane..znaci nisam upratioTito_i_Partija wrote:Niko ne komentarise jer smo je davno odgledali. Dobro jutro.
Pise doljeRaigor Stonehoof wrote:siguran sam da postoji neko ko ce iz te slike skontati o kojoj je njemackoj seriji rijec
hahaha, pa ne pogledaj.An injured hitman befriends a perky blue horse.
ma neas se sta muciti ugl jednostavno je, ono tipa sta je vrhunac spanske sapunicezomri wrote:Ma kakvi likovi, da je meni doći do likova, ja ni porodice nisam upratio svedulekrele wrote: Odlicna serija Dark. Ako se pazljivo prati mogu se svi likovi skontati.Moram ponovo početi, ne ide ovako.
jedva čekam sutrašnju 3. epizodu, humor i akcija kao u deadpool ako ne i boljekaranana wrote:hahaha, pa ne pogledaj.An injured hitman befriends a perky blue horse.
the crown, pogledo 4 epizode nove sezone....soldna. joj kako ona margareta nema srece u ljubavi. a solidno izgleda treba. dao bi joj ja sta joj treba a ne nako da je zajebavaju.
Meni su vesterni super...Juce krenuo gledat ovu Godless i jutros nekad oko 3 zavrsio...super serija...SanskiBiser wrote:R9.. wrote:Jel neko poceo ovo gledat i kakvi su utisci?
http://www.imdb.com/title/tt5516154/?ref_=nv_sr_1
Imas vec par stranica unazad o Godless pisano, ko voli Western i to onaj klasicni americki trebao bi pogledati, ovo je malo moderniji pristup sa par "novelty" caka koje je Netflix narucio (lezbejke), jeste spora serija i prve dvije epizode malo konfuzno izgleda ali onda krenu odlicno uradjeni flashbacks koji ti pojasne zbivanja i od 4te epizode je dinamicnija znatno i onda krema na kraju odlicna finalna epizoda koja bi da je 20-30 minuta duza mogla biti film za sebe.