Zdravo Kal El,Kal El wrote:Nisam imao problema dok nam ovi s foruma nisu rekli da skeniramo po novim frekvencijama...nakon toga ,sve se sjebalo
dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj u inbox, kako bismo provjerili sve što je potrebno.
Moderator: anex
Zdravo Kal El,Kal El wrote:Nisam imao problema dok nam ovi s foruma nisu rekli da skeniramo po novim frekvencijama...nakon toga ,sve se sjebalo
odlicno, sve pohvale, danas problem rijesen, sve radi superMH i HS kablovska wrote:Vaše podatke i opis problema smo već proslijedili.
Pozivi unutar mreze i prema svim fiksnim BH mrezama se ne naplacuju osim uspostave poziva prema fiksnim BH mrezama 0,03pf. Ono na fer osnivi imas 1000 minuta da toroces prema fiksnim mrezama.biggrin wrote:dosli su mi racuni i uz telefonski nema listing poziva. pri tome je izgleda zaboravljeno da su unutar mreze pozivi besplatni, te da u okviru pretplate ima 5 KM uračunatih poziva, tako da dobih racun koji pocinje liciti na bh telecom-ov . posto sam vec ostavio svoje podatke ranije, zamolio bih da ovo provjerite i korigujete. hvala unaprijed
To se odnosi samo na FLAT paket telefonije , za ovaj paket koji on spominje to nije slucaj , u pretplati koja iznosi 9,5KM imas 4KM bonusa koje mozes iskoristit prema svim mrezama , nakon isteka tih 4KM , svaki poziv koji nije u MH/HS/HKB grupi se naplacuje po vazecem cjenovniku. Dakle ta uspostava poziva se naplacuje samo kad zoves unutar grupe , dok se pozivi prema ostalim fiksnim BH mrezama naplacuje normalno.hrasno38 wrote: Pozivi unutar mreze i prema svim fiksnim BH mrezama se ne naplacuju osim uspostave poziva prema fiksnim BH mrezama 0,03pf. Ono na fer osnivi imas 1000 minuta da toroces prema fiksnim mrezama.
Mozda 17.02hrasno38 wrote:dodje i 17-ti.....sta sad?
Koje godine?MTV wrote:Mozda 17.02hrasno38 wrote:dodje i 17-ti.....sta sad?
Prvo 2016 ako ne tad onda 2017. Samo opusteno ima jos godinafortaleza wrote:Koje godine?MTV wrote:Mozda 17.02hrasno38 wrote:dodje i 17-ti.....sta sad?
Digitalna je 13,5KM , to se dodatno placa na vec postojecu analognu koja je 13,9KM (bez analogne ne moze nijednu dodatnu uslugu uzeti) , s tim da prvi resiver dobije besplatno na koristenje , dok svaki sljedeci resiver placa jednokratno 60KM.opticum wrote:Imam pitanje?![]()
![]()
![]()
Zanima me sledce!
Komšija me pita koji sada hoće da preče da digitalnu kablovsku,koliko će je plaćati sve ukupno i dali mu treba neki resiver posto je kod njega onaj stari tv(guzati).Takoče hoće i da u diječijoj sobi stavi isto digitalnu kablovsku gdije ima isto (guzati) stari TV.Ako neko zna koliko će ga ukupno taj luksuz koštati?
Zdravo biggrin,biggrin wrote:dosli su mi racuni i uz telefonski nema listing poziva. pri tome je izgleda zaboravljeno da su unutar mreze pozivi besplatni, te da u okviru pretplate ima 5 KM uračunatih poziva, tako da dobih racun koji pocinje liciti na bh telecom-ov . posto sam vec ostavio svoje podatke ranije, zamolio bih da ovo provjerite i korigujete. hvala unaprijed
Ukoliko ste u prilici dostavite nam u inbox, kontakt broj gospodina.opticum wrote:Imam pitanje?![]()
![]()
![]()
Zanima me sledce!
Komšija me pita koji sada hoće da preče da digitalnu kablovsku,koliko će je plaćati sve ukupno i dali mu treba neki resiver posto je kod njega onaj stari tv(guzati).Takoče hoće i da u diječijoj sobi stavi isto digitalnu kablovsku gdije ima isto (guzati) stari TV.Ako neko zna koliko će ga ukupno taj luksuz koštati?
Signal se pušta postepeno po područjima. Molimo Vas za strpljenje.hrasno38 wrote:dodje i 17-ti.....sta sad?
Molim Vas da nam navedete taj plan pustanja po podrucijima da korisnici ne pitaju svaki dan jedno te isto, jer evo vec 18 dana je proslo u mjesecu, a racun ce doci sa punim iznosom, a usluga nije kompletna.MH i HS kablovska wrote:Signal se pušta postepeno po područjima. Molimo Vas za strpljenje.hrasno38 wrote:dodje i 17-ti.....sta sad?
pa imamo te kanale u ponudiamaretto wrote:Dajem sve "naše" kanale za History Channel i Discovery Science
Nisi jedini.Aposlutno netransparentno se sve to odvoja.Npr.od danas stupa na snagu novi cjenovnik,zar ne?chakany wrote:Meni sada općenito ništa nije jasno.