Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakavdanakneiskustvu
#14826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,kako to da jedan dan zatamnite sažetke utakmica na hrt2 a drugi dan to ne uradite??
- Johnny071
#14827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
e pravi si mustangMustang1 wrote:Pitala je hocu li tu brzinu ali ja rekao da tebi ostave meni je dovoljno 15 MBJohnny071 wrote:slagala te teta, opet ti je dala spori internet... reklamiraj!Mustang1 wrote:I opet ista prica .. Samo mi je zao majke mi ovih nasih sto rade u Telemachu pa se mi korisnici izivljavamo na njimaNazvala me teta i fino izvinula zbog racuna i ponudila kompenzaciju i pitala sto nemam internet brzi kad sam u akciji .. Evo proslo 10 minuta pustili brzi internet .. Hvala njoj i @Telemachu po ko zna koji put
![]()
-
Mustang1
#14828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je najbolje sto mozes ?
- Chile17
#14829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
tispu ga vidis da je iskomplexiran,sad kad bi neko stavio sliku svog interneta bar 1mbps brzi od njegovog on bi sutra otisao i trazio 500mbps internet,hebiga nikad mu nije dosta,hoce vise i vise i da bi se mogao proqrchiti a to sto mu ni pola toga ne treba to je druga prica..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Mustang1
#14830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da je to bar njegovo pa hajd 
-
kakaljin
#14831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani Telemach,
Zasto ne postupate po zahtjevu BHRT1 da se mora zatamniti prenosi SP-a na svim stranim kanalima koji nemaju otkupljena prava na teritoriji Bosne i Hercegovine. I to da zatamnite svim korisnicima koji koriste kablovski sistem. Posto se Vi pozivate na tzv. dopise i zahtjev od strane HRT-2 da zatamnite sportski sadrzaj samo u Sarajevu.
Na ovom linku je zahtjev od BHRT1 znaci zahtjev je dostupan svima na uvid, dok Tzv. dopisi za koje vi tvrdite da Vam salju da zatamnite sadrzaj HRT-2 u Sarajevu koji do sada niko nije vidio.
evo link od BHRT-a
http://www.bhrt.ba/vijesti/bih/bhrt-upo ... rt-fifa-e/
Nemojte ignorisati ovo pitanje i odgovorite konkretno na ovo jer sutnjom samo potvdjujete da diskriminirate odredjeni broj svojih korisnika.
Ovo je zahtev BHRT-a da zatamnite sve kanale na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, nigdje ovdje nema preljevanja signala u kablovskom sistemu.
Zasto ne postupate po zahtjevu BHRT1 da se mora zatamniti prenosi SP-a na svim stranim kanalima koji nemaju otkupljena prava na teritoriji Bosne i Hercegovine. I to da zatamnite svim korisnicima koji koriste kablovski sistem. Posto se Vi pozivate na tzv. dopise i zahtjev od strane HRT-2 da zatamnite sportski sadrzaj samo u Sarajevu.
Na ovom linku je zahtjev od BHRT1 znaci zahtjev je dostupan svima na uvid, dok Tzv. dopisi za koje vi tvrdite da Vam salju da zatamnite sadrzaj HRT-2 u Sarajevu koji do sada niko nije vidio.
evo link od BHRT-a
Nemojte ignorisati ovo pitanje i odgovorite konkretno na ovo jer sutnjom samo potvdjujete da diskriminirate odredjeni broj svojih korisnika.
Ovo je zahtev BHRT-a da zatamnite sve kanale na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, nigdje ovdje nema preljevanja signala u kablovskom sistemu.
- Radar71
#14832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi smor
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Maharadza
#14833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pravda za kakaljina! 
-
kakaljin
#14834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zasto sam smor kada samo hocu da telemach postuje sve korisnike isto i da telemach postuje zakone ove drzave i da ne ignorise pitanja koja mu se postave koja ne zadiru u polovnu tajnu vec su javna.Radar71 wrote:Jesi smor
Telemach je ovdje da bude od koristi korisnicima, i da ako je vec tu da odgovara na postavljena pitanja i da da argumente na stvari koje misli da je dovoljno samo sturo odgovoriti.
- Johnny071
#14835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
u pravu si, da nebi moro trazit kasnije vise bolje to odma rijesitChile17 wrote:tispu ga vidis da je iskomplexiran,sad kad bi neko stavio sliku svog interneta bar 1mbps brzi od njegovog on bi sutra otisao i trazio 500mbps internet,hebiga nikad mu nije dosta,hoce vise i vise i da bi se mogao proqrchiti a to sto mu ni pola toga ne treba to je druga prica..

jebiga ogranicava me kucna oprema, ne moze kroz portove da prodje vise od 1Gbps ...
- avaks
#14836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
FTTH
Jesil' to ti Secko?
Jesil' to ti Secko?
- seoBIH
#14837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje isto od korisnika telemach usluga!?kakaljin wrote:Postovani Telemach,
evo link od BHRT-a
- Johnny071
#14838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
haha cuj ga "Jesil to ti.." pa nije ti ovo livada da se dovikujes "heeeeeeeej, jes to ti..." nit ima potrebe da se javno uvlacis ikom u guzicu, al ne brini, pohvalicu te ja kod seckaavaks wrote:FTTH![]()
Jesil' to ti Secko?
- Del_Boy1
#14839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma i kod telekoma ista prica, nemoze vise od ovogaJohnny071 wrote: u pravu si, da nebi moro trazit kasnije vise bolje to odma rijesit
jebiga ogranicava me kucna oprema, ne moze kroz portove da prodje vise od 1Gbps ...

- Johnny071
#14840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
u gracanici sve ukupno nema 10Mbps 
- rajv0sa
#14841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Joj idola 
- Maharadza
#14842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Legendarna 'rasprava' u posljednjih 10-ak postova. 
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- Del_Boy1
#14843 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma svejedno mi je dali ima ili nema, sve dok ja dobijam ono sto placam. Svakako da bi i ja volio vise za manje para, al' sta je tu je.Johnny071 wrote:u gracanici sve ukupno nema 10Mbps
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk
- avaks
#14844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Johnny071 wrote:haha cuj ga "Jesil to ti.." pa nije ti ovo livada da se dovikujes "heeeeeeeej, jes to ti..." nit ima potrebe da se javno uvlacis ikom u guzicu, al ne brini, pohvalicu te ja kod seckaavaks wrote:FTTH![]()
Jesil' to ti Secko?
Poselami ti meni Secka a biće i 10 gigabita samo polako dok nadležni sektor vidi da ovaj Telekom ima veću brzinu
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#14845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
BEAT THIS!

Vidim ja ping mi u igrici 150-160 a inace 60-70.
OVO JE TA 10/1.5 Mbps brzina koju placam

Vidim ja ping mi u igrici 150-160 a inace 60-70.
OVO JE TA 10/1.5 Mbps brzina koju placam
- avaks
#14846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ti niko ne koristi wireless i ne radi upload zovi ih da provjere. To je kriminalno sporo.
Ja od kako sam potpisao Grande paket fakat nemam zamjerki, da kucnem u drvo. Brzina na spidtestu i veća od deklarisane.

Ne pamtim kada je download bio ispod 20 a paket je 20/2
Ja od kako sam potpisao Grande paket fakat nemam zamjerki, da kucnem u drvo. Brzina na spidtestu i veća od deklarisane.

Ne pamtim kada je download bio ispod 20 a paket je 20/2
-
Liska
#14847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja bih se zahvalio Telemachu što nije uvažio ovaj zahtjev BHRT1 i što vodi računa o svojim korisnicima u Hercegovini. A ako je BHRT1 baš toliko siguran u svoj stav, ima sud pa neka presudi tko je u pravu. BHRT1 ima selektivan stav u ovoj problematici. Bolje bi im bilo da više rade na sebi i svojim reporterima jer ovim stavom samo potvrđuju kako znaju da se ne mogu natjecati sa HRT-om. HRT im nije prepreka da naprave bolji sportski program i imaju bolje reportere. Kad to budu imali, ljudi će sami prebacivati na njihove kanale i neće gledati HRT.kakaljin wrote:Postovani Telemach,
evo link od BHRT-a
-
kakaljin
#14848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Liska wrote:Ja bih se zahvalio Telemachu što nije uvažio ovaj zahtjev BHRT1 i što vodi računa o svojim korisnicima u Hercegovini. A ako je BHRT1 baš toliko siguran u svoj stav, ima sud pa neka presudi tko je u pravu. BHRT1 ima selektivan stav u ovoj problematici. Bolje bi im bilo da više rade na sebi i svojim reporterima jer ovim stavom samo potvrđuju kako znaju da se ne mogu natjecati sa HRT-om. HRT im nije prepreka da naprave bolji sportski program i imaju bolje reportere. Kad to budu imali, ljudi će sami prebacivati na njihove kanale i neće gledati HRT.kakaljin wrote:Postovani Telemach,
evo link od BHRT-a
Ovdje se ne govori o tome sto si ti reko, sto se tu slazem u potpunosti, vec sa telemachovim inisistiranjem da mora postovati dopise od HRT-2 da zatamni program samo u Sarajevu a dok u hercegovini i dobrim dijelom Bosne se ne zatamljuje. Niko nije vidio te dopise koje spominje telemach dok ovdje ima javno dopis od BHRT-a. Pa zato ocekujem da se telemach izjasni po ovome dopisu kao sto se izjasnjava po nepostojecem dopisu koje niko nije vidio. i Vadi se na to da smije kroz kablovski sistem pustati signal koji se preljeva preko granice.
Normalno i ja bi zelio da telemach vodi racuna o svojim korisnicima i da svim korisnicima da mogucnost gledanja i da su korisnici svi jednaki.
-
zeljko_mo
#14849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ima netko pametan da mi objasni kako ući u postavke rutera da promjenim lozinku i ime
sistem je xp
modem i ruter zajedno : dpc/epc3925
ubacim disk ali samo čitam pdf. nikakve instalacije
pa ako netko može odvojiti malo vremena da objasni
sistem je xp
modem i ruter zajedno : dpc/epc3925
ubacim disk ali samo čitam pdf. nikakve instalacije
pa ako netko može odvojiti malo vremena da objasni
- agent_zero
#14850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala na informacijama, naravno da nije oštećen ni po kom osnovu, nije tako davno bilo kada sam uveo duo paket. Jednostavno osnovne funkcije mu slabo rade već neko vrijeme, čak i sa novim baterijama.Telemach wrote:@agent_zero
Postovani,
Zamjena daljinskog za D3 je besplatna,ukoliko daljinski upravljac nije fizicki ostecen.
Mozete otici u najblizi korisnicki centar u Vasem gradu i izvrsiti zamjenu istog.
Za sve dodatne informacije,stojimo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav,